Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Nézegetem a TCL tévéket, most egy 2017-es szériás Philips van, de megérett a cserére.
Amiket konkrétan néztem, az 55P8K és az 55C6K. Nyilván a legnagyobb különbség köztük a panel (QLED és miniLED), más jellemzőik nagyjából hasonlóak, legalábbis ahogy én láttam. Megéri az árkülönbözetet a C6K, nyújt annyival nagyobb élményt a miniLED? -
ρσгτσ
addikt
válasz
kkp900
üzenetére
NTFS -t is elfogadja, de nem szereti. Vannak azért TCL -nél tárhelykezelési problémák, ha ez esetben is erről van szó. Még ha nem is mindenkinél. PC -ről osztva, ha van, és nem mennek óriási folyamatok a háttérben, meg nem keményebb PC, akkor azért 25-40W között meg lehet úszni a fogyasztással Win11 mellett is. Pl. Plex -en keresztül.
Nyilván erre a feladatra legjobb egy NAS, de az már nagyobb költség. Annál nem sokkal lejjebb pl. N100 mini PC aktív hűtéssel, vagy egy olcsóbb, kisebb méretű Optiplex. Én inkább ezeket ajánlom, ha belefér. Vagy van otthon valamelyik.
LED -re pedig egy pici, fekete szigetelőszalagot, ha nem kikapcsolható. Őszintén megmondom erre nem emlékszem, nem is néztem, mert senki nem alszik abban a szobában, amiben a TCL van.
-
kkp900
senior tag
válasz
kokokka
üzenetére
Nem kezdő vagyok azért ebben a szakmában és létre is hoztam külön minden részhez egy mappát amibe ugyan azon a néven is van a film meg a felirat ,de van olyan rész amit így se lát a tv a Mac mini persze mindent visz ugyan abból a mappából... Ezért kérdeztem rá hogy van e valami külön trükkje. Amúgy a tv FAt32 re formázta a vinyót. Így már 5 GB nagyobb filmet nem is visz . Előtte NTFS volt akkor se vitte sajnos .Szerintem nagyon gyenge lehet benne a proci meg a memoria. ui: Mindig teljesen van kikapcsolva a tv ,mert idegesítő a közepén 5 perc múlva bekapcsol a fehér led. És nem lehet kikapcsolni csak teljesen kikapcsolással így meg ugye mindig újra indul a google rendszer atom lassítva a tvt.De köszönöm a segítséget .
-
gabber01
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
Fölraktam azt is, csak még nem jöttem rá, hogyan tudnám hozzáadni a nas-t.
-
gabber01
addikt
Másnak működik a DV lejátszás C7K-n letöltött anyagoknál? Mármint még akármit próbáltam, mindig csak HDR-re defaultol a TV lejátszója. Amúgy VLC-t használok a TV-n, nincs külön médialejátszó box. Streamingnél semmi gond ilyen szempontból, de külső háttérről még nem találtam olyan anyagot, amit rendesen DV-ben játszana le.
-
Exian
addikt
55C6K-ban tudom szerkeszteni a listát.
Ebben a menüben "A Csatorna szerkesztése" menüpontra nekem bejön ez a kép, és itt egyrészt tudok csoportokat csinálni (csináltam pl. egy Ismeretterjesztő és Magyar adók csoportot is), és a csoportokon belül tudom toligálni a csatornákat tetszőleges sorrendben. Rányomsz az áthelyezendő csatornára és ott Csere. Lehetséges, hogy először mindenképp kell csinálni valamilyen csoportot (én először egy Összes nevű csoportot csináltam), lehet, hogy enélkül nem lehet, erre már nem emlékszem.

-
bt983
csendes tag
Sziasztok! 3 hete vásároltam egy 75c8k-t es azóta kétszer fordult elő, hogy két függőleges sávban sokkal sárgásabb volt a panel, forrástól függetlenül, a menüben is. Ezek kb 40 cm szélesek voltak. Csak aramtalanitas, vagy a menüben található ujrainditas után tűntek el. Kezdjek aggódni? Fotót nem csináltam, de legközelebb fogok.
-
ftc
nagyúr
Sziasztok, lehet én vagyok béna, de van lehetőség a kedvenc programok szerkesztésére? Pl 10-es csatornát átnyomni 1-re?
Ellőtte Philipsem volt, s itt nem igazán találtam rá megoldást.
55Q7C-ről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest