Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Vhiktor
üzenetére
Azt mar megsem említem hogy sok tv olyan jo gyari kalibracioval jon ki hogy 8 millas referencia muszerek nelkul még kiváló szakertelemmel is csak rontani lehet rajtuk, mert az olcsóbb műszerek felre mérik, raadasul vannak olyan panel technologiak is amikhez kötelező a referencia nagy felbontasu muszer, ezeket a tvket en sem vallalom millios felszereléssel sem, nemhogy 100ezres muszerrel....
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
zsolt501
üzenetére
Rengeteg sebből vérzik, nem megfelelo műszerezettseg es körülmények (gyari kaibracio során a gyárakban sokkal komolyabb műszereket hasznalnak), keves szakismeret, nyers panelt amúgy sem kalibralunk mert ha véletlenül még jó is lenne par ora mulva mar elamaszik a kép, valamint kalobralas elott minimum 30 percet járatni kell a tvt tartalommal.hogy bemelegedjen a panel.... meg hat ugye nyers panel helyett 100 orat járatni kellene a tvt. Szoval a legalapvetobb követelmények sincsenek teljesítve.
Sokat tettem rendbe utanuk. -
zsolt501
nagyúr
Sajnos nagyon így ál a Media Markt, és nagyon gusztustalannak tartottam ezt a kalibráció erőltetést, de nem csak én éreztem így, hanem ismerős is, értem én hogy az eladó plusz pénzt kap a Samsung termék eladásáért és a "kalibrációért" de hűlyének se kéne nézni a vevőt.
Mellesleg vannak fenttartásaim az ilyen bolti kalibrálással kapcsolatban, erről szerintem Vhiktor tudna nyilatkozni. -
balojazz
aktív tag
Rengeteget böngésztem soundbarok után úgy fél-egy éve a munkahelyen. Valahogy mindig az jött ki, hogy az olcsók közül nem érdemes válsztani. Amikor már a 100 ezresek tesztjeit olvasgattam, feladtam, és jól megjegyeztem, hogy ha majd tévét veszek, jó hangja lesz. (Aztán amikor 1-2 hónapja nézegettem a tévéket, a 75C7K ígéretesnek tűnt ebből a szempontból is. Nem is bántam meg.) Ezzel ugyan nem segítettem, de legalább tudod, hogy nem egyszerű. Ha mindenképp venni akarnék, vennék egy TCL-t, abból van olyan, amelyik úgy működik együtt a tévével, hogy a tévé adja a közepet, a két szélsőt a bar (nem tudom, melyik az), vagy megvennék egy alap TCL-t vagy mást 50 ezer alatt. Mert hogy anno a teljes tanácstalanságig kutattam. A nálam okosabbak majd mondanak jobbakat. Próbálkozhatsz egy soundbar/házimozi topikban is.
-
dunc
nagyúr
válasz
Nagya21
üzenetére
Akkor tiszta Sheldon Cooper voltál!
Én is voltam már műszaki osztályon eladó, úgy , hogy egy nem az a szakmám, kettő nem is ott dolgoztam!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Egyértelműen jobb a C5.
-
Nagya21
addikt
válasz
zsolt501
üzenetére
Ezé kapja a fizetését....hogy sületlenségeket beszéljen....ennyi, nem kell elhinni sokmindent...
Üdv Nagya
Volt már a madaras tecsóban, a háztartási gép osztályon, hogy én magyaráztam el az ügyfélnek dolgokat, és eladtam mosogatógépet-mosógépet-porszívót, de ott az eladó is végighallgatott és megköszönte a sok + infót..... -
zsolt501
nagyúr
Jajj a Média Markt, ismerős a szitu, ha nem Samsung a TV akkor minden rossz és minden tévét náluk kell kalibráltatni, még ha idős rosszul látó az illető akkor is... sőt az eladó azzal jött hogy már CSAK kalibrált tévét tud nekünk eladni, olyat nem ami nincs kalibrálva... ezekután más üzlet üzletet választottunk, kevésbé lehúzóst...
-
turho
addikt
Sziasztok! Ugye van ez a vérszegény hang a 75c805 készüléken. Ajánlanátok esetleg egy olcsó Soundbart, ám elég jó mélytartománnyal rendelkezik, "aláfér" a tv-nek, és jól együttműködik vele? ( Hdmi1 foglalt, gamer pc számára). Nem kell nagy hangerő , szóljon tűrhetően. Eseti filmezés viszonylag halk játék.
-
smisa
őstag
Sziasztok, nekem egy 2 éves 65C839 minden oké vele néha ki kell húzni a 220v mert Dolby atmos hang nincs de ez is ha 3x volt a 2 év alatt.
Ismerősnek ajánlatottam, erre a MM azt mondták neki hogy nagyon sok TCL tv op rendszerre meghal 2 év után...nem is értem mire gondolt a költő ...de van bármi panasz a TV-kre? -
balojazz
aktív tag
válasz
kokokka
üzenetére
Fogalmazzunk úgy inkább, hogy 4 méterről még simán látszik, hogy fullHD vagy 4k. Ha teljes mozifílinget akarsz, persze jobb közelebb menni, mert az ehhez ideális látószöget valahol 25 és 40 fok közt szokták megadni, ez 2.5-3.5 méter kb 75 hüvelyknél. De persze 1.5-2-2.5 méterről még jobb. De nincs az "nagyon de nagyon messze". Amúgy egyéni ízlés kérdése, de ha nem kell a mozifíling, mert mondjuk csak egy vicces sorozatot néz az ember, jó az 4-5 méterről is. Inkább azt érdemes nézni, mennyi hely van és mennyit szán rá az ember, aztán nagyfilmes mozihoz közelebb húzódni esetleg. Szerintem.
-
adam0913
tag
~350cmről egy 75' C6K megéri most 280k-ért az emag kedvezménnyel, vagy várható jobb ár/jobb modell haaonló áron?
-
freeland0806
aktív tag
"lényeg hogy a szememnek legyen jó. Lehet 360 kontra 780 zóna ha nem látom a különbséget"
Mondjuk ezzel egyetértek, nem minden a fényerő meg a zónaszám se. Lényeg, hogy nézd meg azért élőben ha tudod. Aztán még az is lehet, hogy tetszeni fog majd az az LG. Vagy nézz szét a Hisense háza táján, bár nem vagyok képben ott mennyire jó a felskálázás. LG-n tudtommal elég jó -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Azt hiszem C635 a tv és külső vinyóról szeretnék feliratos filmet nézni rajta. Na a vinyo le lett formázva a tv-vel mert csak akkor működött normálisan. De a filmek mappába ha létrehozok a felirat miatt egy másik almappát azt nem látja . Szóval mit kell csinálni és melyik mappába ,hogy tudjuk nézni a feliratos filmet? Mert gondolom sajnos 2024 es vagy 2023-as a tv modellje nem tudja kezelni ha csak simán bele rakom a sorozatokat filmjeit meg a hozzájuk tartozó feliratokat. Hogy kell megcsinálni normálisan ,hogy nézhető legyen és boldogság legyen asszonynál mert szerinte én vagyok a balfasz meg a vinyó ... Eleve szopok vele mert Mac minim van ezért inkább a tv-vel formáztam meg a vinyot is. A sima filmek már mennek de ez a felirat dolog most kifog rajtam. Azért egy 5 -6 éves Samsungom is jobban kezel bármit mint ez a TCL Google rendszer sajnos...
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
55os meretben probalok dulore jutni. Olyan masfel 2 meterrol neznenk. Szoval felhasznalas az one kabeltvrol, sport, rajzfilmek es ami megy neha. Filmnezes , ez inkabb letoltott tartalom. Es gyerekek szoktak ps5el jatszani.
Nagyjabol ez lenne. A kerdes c6k vga c7k?
Amit levaltunk az egy 15 eves samu
szoval nem vagyunk egy nagy tv porgetok 
Mi lenne a legjobb valasztas, utobbi nehany hozzaszolas kicsit elbizonytalanitott, h lehet a mi felhasznalasunkhoz nem is tcl kellene?
Elore is koszonom!
-
-Rolika-
senior tag
A lejátszást tudja a tv jó minőségben ez biztos. Én C835-öt használok és ha nem DV-s filmet játszom le, akkor a gyári lejátszó is lejátszott mindent. Amióta viszont itt írták, hogy a Kodi lejátssza a DV-s mp4-eket is, azóta nem használtam a gyári lejátszót.
Amit lehet azt 4K-ban szedek le, de a 1080p is vállalható. Tv adásokból csak a Sport1 HD-t és az M4 sport HD-t nézem. Ezek vállalhatók a 65"-on 2.-2.5m-ről. -
judek
tag
Mindenkinek nagyon köszi a válaszokat és hogy segítőkészek vagytok.
Freeland0806: majd megnézem az LG QNED92-est. Fényerő-zónaszám szerintem egy szám az adatlapon...lényeg hogy a szememnek legyen jó. Lehet 360 kontra 780 zóna ha nem látom a különbséget és ugyanolyan jó a kép mind a kettőnél. LG B5 OLED-et is megnéztem de ezzel az anyaggal nagyon sötét és szar felbontás volt.
Nagya: köszi, lényeges a mezei földi TV adás is, hogy ne legyen gatya a kép
Aurig@: igen fontos a lejátszás, nem gondolom, hogy még külső lejátszóval szórakozzak, a TV-nek ezt tudnia kell jó minőségben, ha a C6K/C7K nem tudja ezt az nem valami jó
ρσгτσ: én is valami ilyesmire gondolok, hogy valami beállítással lehet rajta javítani. Összegezve egy 4K tévén néztem egy alacsony "szar" felbontású anyagot. Gatya volt a kép. Kérdés hogy akkor mit várok? Hogy relaítive szép képet adjon. A mostani Pana 55FZ800 Oled tv-m ezt tudja, ergo lehetséges ezt jól megjeleníteni.
mrmft: pont ez a lényeg hogy a gyenge minőséget jól játsza le (ez a felskálázás?) Az nem kunszt hogy 4K TV-n 4K-s anyagot szépen játszik le. -
turho
addikt
válasz
Nagya21
üzenetére
Digi koax szintén, 75c805, nem olyan rossz, persze ebben a méretben, jó közelről már minden agyontömörített tv adás szörnyű (illetve én nem is nézek tv műsort 15 éve). 2 hete van meg a tv, és egyelőre csak elégedettség tölt el ha bekapcsolom
(Kivéve a hangja (basszusszegény) - még nem néztem utána, hogy 2.2 vagy sima 2 hangszórós pont ez a méret). -
mrmft
senior tag
En is nezem a Landman-t, 4k forrasbol semmi gond nincs vele. Normalis minosegu tartalmat vigyel ilyenkor! Bar uzeltbe a rengeteg neontol nem nagyon lehet eldonteni semmit, legabbis nekem nem sikerult. C6K / C7K nekem sem tetszett uzletben (65S95F az igen..), ettol meg devallaltam a tobbi TCL-em utan, otthon teljesen jol el vagyok veluk - kiveve a kicsi C6K-t de o nagyon rossz helyre kerult, ez nem a TV hibaja. Normalis szogbol nezve, vele is elegedett lennek.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem egy fapados Lg 105cm Tv-m volt, ezt váltotta 55c805 Tcl, és Digi koaxon jönnek az adók.
De nálam a Tcl messze jobb a régi Tv adások nézésénél.
Üdv Nagya -
freeland0806
aktív tag
-
judek
tag
Megnéztem az Euronicsban a 55C7K, oldalról nem volt vele gondom...
Viszont vittem külső vinyón egy letöltött sorozatot (Landman), de nem volt valami jó képe úgy. Okés valami alacsony felbontású a filmletöltés de a 6 éve Panasonic OLED TV-en sokkal jobb lejátszva.
Lehet valami beállítással még lehetne javítani rajta a C7K-n -
judek
tag
Sziasztok!
50C7K mennyivel "gyengébb" a hangzás mint az 55C7K-n?
Illetve ezen felül van valami amiben a 50" méret kevesebbet tud?
Köszi -
dobdan1
csendes tag
válasz
skyrush7
üzenetére
Nálam elég gyakran villódzik nvidia rtx 3060 gpu-val. 70 pár fps-nél is. Persze a hdr is bevan kapcsolva természetesen. Játék függő is valamelyiknél jobban villog másiknál kevésbé. Az allm is be van kapcsolva a tv-n, de a játéknál nem aktiválódik. Ezt sem értem igazán miért nem. Gondolom első körben kell egy aktív aoc hdmi kábel, mert távol van a tv-től a gép és 5 m kábel kell ha javítani akarok a jel veszteségen. Teszteltem a ps5 kábelével, átpakoltam a gépet addig, de nem vettem észre nagy javulást. Viszont a ps5-nél, xboxnál nincs gond a vrr-al. Nem tudom már mit tegyek, mert így nem jó a vrr funkció.
-
-
gabber01
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Szerintem streamingtől ne várj sokat.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem annyira durva a banding mint a képen az igaz, de szembetűnő a valóságban is
-
gabber01
addikt
válasz
balojazz
üzenetére
Mondjuk a streamingen úgy általában elvétve van valóban jó képminőség akár hdr, akár dv, tök mindegy.
A legtöbb szimplán hatalmas csalódás. Frankenstein pl egy üdítő kivétel, de az sem hibátlan.
Ellenben épp tegnap néztem meg a ConAir-t jó minőségű hdr ripben. Na annál nem lehetett belekötni, mint oly sok filmnél, sorozatnál streamingen, hogy nagyrészt fátyolos szar az egész. Az olyan jeleneteknél, ahol nincs nagy dinamika, hanem csak szórt világítás vagy sötét derengés szürkés szarok a részletek, akárhogy állítod be a TV-t. Ilyen szempontból a streaming képminősége elég gyászos. -
Persie12
aktív tag
-
hunaqua
addikt
Ezek az Emag akciós cuccok is fogynak. A 85c6k 400-ról vissza ugrott 550-re. Az 55c6k még van jó áron
-
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Ha a teló kiemeli, akkor a valóságban nem látszik ennyire, az meg nem olyan rossz a Sky streamhez.
Nálam is k. gyenge a kép, de nem TCL-em van. -
dobdan1
csendes tag
válasz
Persie12
üzenetére
Én egy hónapja használom az 55P8K-t. VA paneles, szóval a kontraszt észrevehetően jobb az IPS modelleknél. HDR, Dolby Vision nekem nagyon bejött, az előző LG IPS tv-hez képest meg főleg. Igaz az egy 2017-es belépő 4K tv volt. Ami nem tetszik, illetve meg kell barátkozni vele, hogy pc-n használva a VRR finoman fogalmazva nem használható, legalábbis nvidia alsó-közép kategóriás rtx kártyával. Egy erősebb kártyával 4k felbontáson magas fps mellet biztos jobb a VRR. Viszont Ps5-ön nincs gond a VRR-al, rendben működik. Lehet PC-n is jó lenne ha AMD kártyával próbálnám. Vannak le nem fordított menüpontok a tv-n pl: "Majstor igre" ami a játék mód akar lenni. A hangszórója olyan amilyen a többinek szóval van mert kell lennie. Én 5.1 házimoz ierősítővel használom optikai kábellel. A külső megjelenés, összeszerelés rendben van, távirányító is. Amúgy mindent összevetve jó a TV, filmnézésre szerintem nagyon jó, videójátékra is, de a pc-s VRR kompromisszumos. Ha jól tudom nem Mini-LED tv hanem QLED.
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Dehogy, csak a telefon kiemeli valamiért. Nem több 30nál, ráadásul a csúcsfényerőt is kikapcsoltam, mert ez SDR
-
kokokka
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szerintem ez film függő a Sky-on, de alapjaiban igazad van. Én azon vagyok kiakadva, hogy hiába van 4K csomagom, ugyan úgy FHD a maximum. Az ügyfélszolgálatuk csak sajnálkozik, hogy a TV-m nimcs benne a támogatott listában, így hiába fizetek többet, nem kapom meg a pluszt. Ez is megérne egy misét valahol, de kedvezményesen fizetem a 4K csomagot, igy ha vissza mondanám és egyszer csak tényleg beesne a TV-re a támogatás, akkor meg sokkal drágábban tudnám csak újra kötni. De már gondolkoztam rajta, hogy átteszem sima FHD-ra, mert ha az 5.1-ből indulok ki, amit a kezdetektől ígérnek még sincs belőle semmi a mai napig, akkor a 4K-ból se lesz soha.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok.
Haver lehet venne egy tv-t. Nyilván a legrosszabb, 100-150 közötti kategóriából. Ugye az LG és Samsung becsípődés fennáll, mint a lakosság nagy részénél. Gondoltam megpróbálkozom megfűzni hogy vegyen egy 55P8K-t, mert Samsung/LG ebben a kategóriában sima LED szóval inkább hagyjuk… Van valakinek személyes tapasztalata ezzel a tv-vel. Azért ez már mégis csak Mini-LED. -
Pro Koryak
addikt
válasz
freeland0806
üzenetére
Valóban ilyen világos a kép a tévén?
Dobj be egy képet a teljes képernyőről.
Ebből a részletből olyan, mintha túl magas lenne a fényerő a jelenethez.
Sky amúgy nem híres a jó képminőségről, nekem csak fullHD csomag van, de ott is a képminőség = khakha. -
zsolt501
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Tulsa King sorozat esetén nem vettem ilyen hibát elő, igaz én Plexen nézem FHD-ban C805-ön, ez inkább valami szoftveres gubacnak tűnik az applikációnál, olyan mintha túltömörített anyagot kapna.
-
-
PuMbA
titán
válasz
Yandelus
üzenetére
Legjobb lenne, ha elmennél egy áruházba és megnézel pár TV-t
Az is fontos, hogy milyen minőségű anyagokat fogsz nézni rajta. C6K-t én alacsony minőségű anyagokhoz (TV adás, alacsony bitrátájú 1080p / 720p anyag) nem vennék, mert a felskálázása nem a legjobb. C7K elvileg jobb ebben, de azt nem láttam a saját szememmel. A népszerű nagy gyártók felskálázása jobb, de ezt neten is olvasni. Viszont ahogy látom HDR-t se nagyon néznél, így ott meg szinte felesleges a C6K tudása nálad. -
ETOM
addikt
Botrány: vírus kerül a népszerű okostévés appba - ORIGO
Ha valakit érintene.
-
Yandelus
tag
válasz
balojazz
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Abban biztos vagyok hogy a C7K jobb, csak megéri-e azt a felárat. Én leginkább sorozatok nézésére meg YouTube-ra venném a tévét, meg persze lemegy néhány film is, de az nagyon ritka. Évente 8-10 alkalom. Játék elvétve van nálam, szerintem nincs 50 játékórám PC-n, egész évben. (konzolom már nincs, mind eladtam a ps2-t kivéve.
) Inkább telón játszok. -
Kelvin
őstag
válasz
Kiss4ever
üzenetére
"A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért."
Nálam nem remeg be és az első olyan tv amihez nem kell hangrendszer, mert olyan jól szól nélküle is. (kisebb szobában)
A vicces az, hogy saját tapasztalat nélkül te fikázol valamit (mert így meg úgy hallottad, ettől meg attól), másrészről a többiek csak technikai különbséget, tényeket írtak le... -
freeland0806
aktív tag
válasz
freeland0806
üzenetére
Na még egy utolsó próbát teszek hátha ránézne a fórumról valaki aztán elengedem...
-
balojazz
aktív tag
válasz
Kiss4ever
üzenetére
Nem gyalázom én, csak kolléga kérdezte, melyiket. Egyértelmű, hogy melyiket, és indokoltam. Anno én is néztem, C6-C9 skálán melyik éri meg, és egyértelmű, hogy a minimum a 7-es ár/értékben, mert nem annyival drágább, mint amennyivel jobb. Az is biztos, hogy ha HDR-nél ki akarod használni a szabványok képességeit, kell egy minimum 1000 nitet tudó tévé, mert DV1-et azon masterelik. Ezt a 6-os még nem ugorja meg, a 7-es már igen. Ennyi.
-
PuMbA
titán
válasz
Kiss4ever
üzenetére
"Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el."
C7K létezik és kapható jelenleg 50 és 55 colban is

"a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt"
Nem húztam le, csak egyes szempontokból vannak jobb TV-k. Nem mindenben a legjobb a C6K az adott áron.
-
Kiss4ever
tag
válasz
balojazz
üzenetére
Szerintem most már belehetne fejezni szegény C6k-nak a kollektív gyalázását, szerintem van itt rajtam kívül más is aki C6k-t vett nem C7k-t, te legyél vele boldog(meg a kis Pumba haverod is, neki is kb az elmúlt 50 hozzászólásának a nagyrésze a c6k lehúzásáról szólt), tudom hogy hihetetlen de nem mindenki c7 c8 c9-et vesz tcl-ből sem.
Ja és akik itt jönnek a Rtings-es tesztekkel hogy így meg úgy, világosan levan írva a Rtings oldalán sőt a hozzászólásokban ők maguk is leírják hogy az amerikai modelleknek nincs közük az EU és egyéb modellekhez(más panel, más elektronika is lehet stb.) tehát valószínű nem érdemes erre alapozni C6 és 7 ügyben.Egyébként én is nagyon néztem a C7k-t két dolog miatt nem vettem, az első hogy nem volt kissebben csak 65-ösben az pedig pont nem fért volna el. A második pedig a B&O hangrendszerét nagyon lehúzták userek is, és tesztekben is, vicc hogy beremeg egy tv hátulja ennyi pénzért.
Egyébként végignéztem jó pár tesztet előtte hasonló árkategóriában LG és Samsungok mind értékelhetetlen minőséget képviselnek a TCL-hez képest, főleg az LG avval a nevetséges mini-lednek hazudott 8 sávos edge ledes megoldásával. Szóval ár/értékben szerintem nem sok vetélytársa van jelenleg a TCL tvknek.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Mondjuk akinél nincs kalibrálva, vagy némileg melegre állítva a TV, annak sokkal bántóbb lehet a maxra állított fényerő. A hideg, esetleg túltolt kék-fehér miatt.
Persze vannak amúgy is érzékenyebbek. Csak egyik ismerősöm is például a TV -n élénk képmódot használt, amitől konkrétan kiégett az agyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én is voltam már műszaki osztályon eladó, úgy , hogy egy nem az a szakmám, kettő nem is ott dolgoztam!
szoval nem vagyunk egy nagy tv porgetok