Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Sanyi.mTs #66064 üzenetére
Egész biztos, hogy csak ez a kettő volt előző routeren nyitva, DS mást használ úgy látom.
#66065 Jim74: Ha nem nyitom meg routeren, át se kell írni.
#66067 dkess: Elsőre komolyan elhittem, hogy van valami "2021 kinyírja a régi routereket probléma".
Egyébként nem régi, 2 éves a NAS-al együtt lett megvéve. Akkor beállítottam mindent, ezt az 5000 és 5001 portokat is (komolyan úgy emlékszem plex miatt volt, de akkor tévedtem), és nem volt azóta piszkálva. Most működik elvileg minden ahogy kell, akkor feleslegesen nem nyitom meg routeren.
Megjegyzem, ez a második TP-Link routerem ami ilyen bootloop-ba kerülve adja meg magát. Remélem a mostani tovább bírja, bár ez is TP-Link, egy AX1500-as amit idén érkező gigabit miatt vettem még ősszel, azóta dobozában pihent. Illetve a gyorsabb net miatt a DS218j is le lesz váltva egy DS220+ -ra, ez pedig megy backup-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia