Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #58697 üzenetére
inkább csinálná így az iwc is...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
tibee77
őstag
Es ö? [link]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Bati0501
őstag
válasz vadászcsiga #58697 üzenetére
Na...na...na.
Na tessék az első "szerelmemet" leszólni.
Más kérdés,h nem ez lett... -
tibee77
őstag
Szerintetek megeri ez az ärät? [link]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
ronin s8
senior tag
-
von toth
tag
válasz vadászcsiga #58688 üzenetére
-
bbuffy
senior tag
válasz vadászcsiga #58678 üzenetére
Tényleg jól néz ki.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Reverting
őstag
SkyWatches.com.sg discont kuponkodja nincs valakinek?
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Misi1979
őstag
Ha már 2824-2, ma őt viseltem:
Az "igásló" hátsója se csúnya:
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Ra3
őstag
válasz vadászcsiga #58678 üzenetére
Szerintem egy kicsit nehezebb betörni mivel elég vastag, de ha hordod pár napot jobb lesz, az enyém két nap után kézen már elég jó, csak ha teljesen lent van a csuklómon akkor szorít. Amúgy az új bőrszíjak is ilyenek, csak azok hamarabb felveszik a formát.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
von toth
tag
válasz vadászcsiga #58650 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Két napig óratartó párnán volt a Bonetto szíj, most egy kicsit kényelmesebb de nem bánnám ha kicsivel puhább anayagból csinálnák.
Háttérben egy pár napja vásárolt 41-es tamper, kávézó sarkom legújabb darabja, hasonló remekmű mint az óra.
Ronin es Bbufy tudja talán értékelni. Kvzzz beszerzés[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz KelemenUhr #58671 üzenetére
Nem titok, innen: qandqwatch.hu
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #58645 üzenetére
Hát ez tényleg meglepően jól néz ki. Honnan rendelted, ha nem titok?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Laci0808
csendes tag
válasz WiZARD #58668 üzenetére
Köszi. Biztosan eredeti, hivatalos helyről vettem, van hozzá valódiságot igazoló kártya, a márkát bemutató könyvecske, használati utasítás, sőt még medúzafejes szütyő is, mindez olyan dobozban, hogy azt külön is megvettem volna
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
-
WiZARD
addikt
válasz Laci0808 #58655 üzenetére
ETA 2824-2 megbízható, bevált szerkezet, évtizedek óta gyártják, és még ma is belekerül akár közel milliós árú órákba...
Rendszeres szerviz mellett (~5 évente) nem lesz gondod vele.
(ha eredeti)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Reverting
őstag
válasz Sungoo #58662 üzenetére
Dehogynem... ez is tokeletes lenne... a casio-nal az ar, es persze a meret is nagyon jo... meg persze a formavilaga is kozel all hozzam... lehet meg lesz valami belole... de elobb a mako xl
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Laci0808
csendes tag
válasz vadászcsiga #58660 üzenetére
Elvégre Svájcban vagyunk...
-
Laci0808
csendes tag
válasz WiZARD #58581 üzenetére
Csak most látom, hogy reagáltál, szóval a szerkezet ETA 2824-2. Gondolom, hogy ez nektek többet mond mint nekem. Az óra meg divatóra, Versace, igaz ők tagjai a svájci óraszövetségnek, ha ez jelent valamit. A lényeg nekem az volt, hogy nagyon-nagyon megtetszett.
-
BAti77
aktív tag
válasz aischylos #58626 üzenetére
Nem hogy utánaállít, de ha jól tudom, ez volt az első 5 külön modul-motorral szerelt változat a repülős G-szériákból. A mostani modellek is gyakorlatilag ezt a sémát követik. Nekem ilyen volt...
Lehet ütni vágni, kerékpárra, vízbe, favágáshoz...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #58647 üzenetére
Annyiért ajándék Majd dobj róla képeket
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Reverting
őstag
Jo ez... melosnak kivalo... amugy most "jatekot innet erdemes" ingyens a szallitas... de tenyleg csak valami olcso jatszosnak komolyan ne vegyetek katt
Szerk: persze nem mindenre van ingyenes szallitas
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
Egész mutatós Ára nyilvános?
más:
Látjátok, hogy lehet egyszerűen( ) Rolexet szerezni? Csak meg kell nyerni a Le Mans-i 24 órást
Jövőre megyünk?ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
vadászcsiga
félisten
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #58642 üzenetére
Azokat az orakat meghagyom a "hozzaerto" divatos emberkeknek... es mar csak ilyen maradi vagyok...
Ezek a micsumipicsumi belseju 2 dollaros kvarc belseju divat "orak" rengetek embert megtvesztenek... de ilyen is kell, az eldobhato kategoria mindenhol megtalalhato...Letezik e? El es virul... sot! odaba..
-
vadászcsiga
félisten
válasz Reverting #58641 üzenetére
Tegnap a vösendorfi SCS-ben míg vártam asszonyra, vegignéztem a kínálatot. Az igazi óramárkák mellett sajnos nagy tömegben jelen vannak a divatmárkák, és mindegyik ilyen 47 közeli méret. A nézelődő férfiakon szinte mindegyiken ekkora volt. Fossil, Gant stb
És ha már itt tartok, az is meglepő volt hogy a Swatch-nak külön boltja van. Ez a márka még mindig menő? Ugyanaz a színes szagos cucc ami a 90-es években divatos volt a benetton mellett -
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #58635 üzenetére
Neem... 40e a boltokban... nem tudom mennyiert jon, de ugy voltam h egy kicsivel tobbert akkor mar egy szamomra ertekesebb darab legyen... az usa casio 13.5e jonne ki a posta 20 dollar ha jol emlekszem... Mako XL meg regota tetszik... ugymond listas volt... Ettol fugetlen lehet kesobb lesz valami krarc...
fi:zi'k igen persze... katt
Sungoo teny h nem kicsi... de siman benne van szamomra a hordhato kategoriaban... volt 48mm pilota "jellegu" oram... na az mar nem volt hordhato... de van akinek meg az a megfelelo...
Szerintem fogom szeretni... es jol mutat majd a seiko mellet na jo csak poen volt ez a szinu nato...
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #58639 üzenetére
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #58635 üzenetére
"de a mérete elriasztott" Olvasol is, vagy csak mondod az okosságot? Tudod, ízlésről nincs vita. Ez nem félelem, egyszerűen nem jönnek be, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Sungoo #58634 üzenetére
Jesszusom ne parázz már a nagyobb méretű óráktól. Hány centis a csuklód 10?
Gondolj bele a 45mm-es átmérő a 42-eshez képest csak 1,5mm-t! jelent körbe körbe. Érted hogy mondom?eredetileg egy Barbost szúrtál be, hirtelen nem értettem mi van
Reverting
Lemondtál egy 9ezres óráról, és választottál egy 30ezrest? Nem értem. Vagy Tomi 9-nél kevesebbért tudja adni, mert akkor nekem is kell[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #58568 üzenetére
Nem mert kozbe jott egy gyorshajtas para... es lemondtam rola... Mako XL lesz inkabb... Tomi intezi...
Nehez ellenalni az Orient-nek, ugy dotottem kell egy buvar is toluk a Flight melle...
A tudat, h olcso, es jo minoseg karpotolja azt az erzest, azt a fajdalmat, h sok penzem all benne feleslegesen...Ez meg csak ugy.... a paracord volt vagy 500ft
[ Szerkesztve ]
-
skx007
csendes tag
-
skx007
csendes tag
válasz teratti #58611 üzenetére
Nyáron bringával járok dolgozni, és mint általában kis hazánkban sehol, nálunk is ritkaság a tükör aszfalt, mégsem aggódom az automata óráim biztonsága miatt. Persze ha nem városi A-ból B-be eljutásról van szó, akkor csak digitális órát használok.
A Seiko SKX-em volt már rajtam lövészet során, bringáztam és futottam (nem csak a buszhoz ) és túráztam vele az elmúlt 4-5 évben.
-
fiktív1
tag
válasz aischylos #58626 üzenetére
Dehogynem állít utána a GW 3000! Nem csak rádiós, de napos is. Ilyenem van, tough movementes ez is! Egyébként eltérést sohasem láttam még nála, pedig keményen nyomom a kerózást vele! Láttad már az új rázkódási tesztet ezekkel a Casiókkal? Sosem fog ki vele egy akármilyen kerékpározás se.. Mondjuk az enyémen ott virít a felírás erről, ahol a 200 méter van a képen látható órának..
[ Szerkesztve ]
-
aischylos
tag
válasz BAti77 #58625 üzenetére
Ez aztán nem, ez "csak" rádiókontrollos.
Amelyik utánaállítja az elmászó mutatókat, az jóval drágább."Auto Hand Home Position Correction:
The positions of the hour, minute, and second hands are periodically checked and corrected automatically whenever they do not match an LSI time counter."
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz teratti #58611 üzenetére
Nagyon kevés erőhatás éri, főleg hogy nem versenyzem vele, inkább bringaúton, földúton közlekedem, tehát kevesebb rákódást kap mint ha sétálnék. De melóba is bringával járok, bő 5-7 percnyire, oda is biztos hogy órában megyek.
#58612 von toth: Tokozást ismerem, erős behatás nem éri, többit fentebb leírtam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
válasz von toth #58615 üzenetére
Hülyeségeket írok, de, hogy nem a billegő lesz az első gondom, tutira veheted. 20cm-es lépcsőfokok, kocogás ez az után, kontra: sima aszfalt. Erős helyett, fixen rögzítettet írtam. (2kőbe) Ahonnan max a kilazult csavarok, vagy kopott kövek miatt fog kotyogni. A centrifugális erő pedig általában kisimít, minden oldalirányú kitérést. Ami ugye nincs is, jobb esetben.
-
teratti
senior tag
válasz Permet Elek #58614 üzenetére
Biztos ami biztos a gyerekekkel tekerek egyet Le Mans után az órát meg otthon hagyom. Jobb a békesség. Igen az elesés veszélye is fennáll de egyre többet figyelem meg, hogy utcai gyaloglás során is sokszor kell elhúznom a kezem bringások meg egyéb az órára veszélyt jelentő miatt.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
von toth
tag
válasz Permet Elek #58614 üzenetére
Még semmi baja.-majd lesz
A sétálás meg a városi biciklizésnek ugyanolyan erőhatásai vannak-hülyeség.
A billegő egy erős tengelyen van rögzítve-dettó.A mutatók esnek le először-ezt már nem is kommentálom.
A kvarcszabályzós szerkezet meg hogy kerül ide? Automatáról volt szó. De nekem mindegy tekerj benne bátran.
-
válasz von toth #58612 üzenetére
És mégis mitől? Egy fixen rögzített tengelyen mozog. És a centrifugális erő is hat rá. +Egy városi tekerés közben, nem hat rá sokkal nagyobb erőhatás, mint sétáláskor. Én egy Cube LTD-t hajtok. CC-n. De városban is egy átalakított Magellan hydrát . Semmi baja eddig a seikomnak. Elsőkörben a csavarok, mutatók lazulhatnak ki a rezgéstől. Utána jön csak, az alkatrészek kotyogása. De a chrono casiom is bírja a dolgot. Pedig 8 éve tekerek benne.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Bringázãshoz én is quartzot hasznãlok. Nem csak a rázkódás véget, de ha tanyázok sem esne jó ha szétcsapnám. Plusz fémszijasat sem, láttam mire képes ha úgy esel épp és jó a zár rajta.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
von toth
tag
válasz teratti #58609 üzenetére
Azt mondom felejtsd el a mechanikus órát kerékpározáshoz, a billegő komolyan meg fog sérülni.
Tóthgera: Ez neked is szól. A Monster a tokozás vízállóságára utal nem a durva több irányű mechanikai behatásokra.
KErékpározásra, úszásra, bálnatisztításra, páviánijesztgetésre, krokodilkloffolásra:
Hatezer és elég masszív. Ha meg átmegy rajta a kafferbivaly ki nem szarja le?
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz Tothgera30 #58610 üzenetére
DH-ra vagy CC-re nem vennék fel órát főleg automatát régen sem hortam olyankor, de a sima utcai bringázásnál is tartortam tőle, hogy esetleg a pontosság rovására megy a rázkódás. Jó lenne ha elmenne az egyik automata és vennék egy quartz vekkert bringázáshoz.
-
teratti
senior tag
Biztos volt már szó róla emlékeim szerint nem is olyan régen de inkább megkérdezem, automata óra mennyire érzékeny a kerékpározás által keltett rázkódásra? Csak úgymond városi használat mellett minimális terep.
-
fagyalllo
őstag
válasz Bati0501 #58606 üzenetére
Regisztráció után láthatod a tényleges árakat, a 250-ből 175 lesz (+$9 postaköltség).
A szíjak nem tragikusak, valamennyi valódi bőrt is tartalmaznak, de én alapból nem szeretem. A 47-es órához kapott 24mm széles szíj brutál nagy, a Panerai stílusú csatja a cirkuszi oroszlán láncán is jól mutatna.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz Bati0501 #58604 üzenetére
Nagyon tetszik a Tudor Heritage Black Bay, ahhoz khm.. hasonlít: [link]
De ez még nem biztos, a másik lehetőség egy Seiko SNZH5x átalakítása, új számlap, mutatók és lünetta betét: [link]
Igen, onnan vettem őket, valamivel olcsóbb az ebay-nél.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Horgász topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest