Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
-
pohár
félisten
ha lenne narancssárga Milgaussod, az még úgy jobb lenne a szíjjal
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laci0808
csendes tag
Az üveg zafír, de azt nem tudom, hogy ki gyártja nekik órát. Egyébként egy nagyon masszív, szerintem kitűnő darab, én legalábbis szerelmes vagyok bele.
És csak azért kezdtem ezt a témát, mert sokan (nem vitatom, hogy általában joggal) leszólják a designer órákat.
De gondoljunk bele, feleséget meg barátnőt sem mindig egyetemi oktatók közül választunk..."Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Ra3
őstag
válasz Laci0808 #59488 üzenetére
azért az tedd hozzá hogy eta 2824 hajtja, azért a swiss made felirat!
üveg milyen benne? kérdés még hogy vajon ki gyártja nekik, és hogy szerinted milyen a minősége?amúgy az Orient amiről a képet linkeltem 54k Tutuéknál, mert nekem a fémszíjas kellene.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Laci0808
csendes tag
-
Apabond
csendes tag
válasz vadászcsiga #59480 üzenetére
Ok. Megpróbálom.
Laci0808
A Glashütte az Glashütte.[ Szerkesztve ]
"Csoki, óra, belterjesség... Svájc, én így szeretlek!"
-
Ra3
őstag
Szerintetek nem túlzás kicsit ez az óra?
Régebben nekem nagyon tetszett, de nem volt elérhető, most kapható, de azóta lehet hogy változott az ízlésem vagy mi, mert a képre nézve mintha egy miniatűr terepasztalt látnék annyi a szintkülönbség:Annó néztem tutuéknál más színkombinációban, meg bőrzíjjal, de jó lenne pont ezt megnézni majd valamikor élőben.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Apabond
csendes tag
válasz vadászcsiga #59469 üzenetére
James Bond szokott szmokingban is úszni. Ha ilyen órát venne, tudhatná, hogy nyugodtan úszhat...
-
tibee77
őstag
válasz kronómalac #59457 üzenetére
Nem lenne rossz csak nekem kicsit tul "szines".
(#59460) Apabond: na ez aztän szep!
Pe´: Nem dobnäl fel egy kepet a Zenithedröl?
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
vadászcsiga
félisten
válasz skx007 #59462 üzenetére
Hát szerintem semmi köze a bauhaushoz, ettől függetlenül szép.
Egyet viszont nem értek, miért írják rá egy ilyen tipusú órára hogy 100m/330ft? Értem én hogy ebbe az árba belefér a 100m vagy még több is de miért nem a hátlapra került? Úgy gondolom egy öltönyhöz jobban illik mint egy fecskéhez.(#59455) aischylos
Mindez hatttalmas felárért[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Miamiquake miért nem tesz be Zenith-képet?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
bigdaddylaza
tag
üdv nekem is tetszenek a zenithek
-
Pé
senior tag
én nem rakok be Zenith képet, mert Empsepo kolléga ismét
lebaledorongol -
skx007
csendes tag
válasz vadászcsiga #59436 üzenetére
Húúú de szép ez a Certina, olyan Bauhaus-os, eddig valahogy elkerülte a figyelmemet....
-
kronómalac
újonc
válasz vadászcsiga #59459 üzenetére
Az se rossz... Csak kicsit nagy a korona nélküli átmérője... bár nato szíjjal vinné
Lili estélyi ruhában és kabátban ébredt...
-
vadászcsiga
félisten
-
Apabond
csendes tag
válasz vadászcsiga #59450 üzenetére
Nem. Csak a doboz az enyém amiben park oktatja az öregem.
-
Attila!
tag
Igazából olyan mint a teljes, csak oldalt nincs a két sáv. Ellenben az üzenet küldés, teljesen levan butítva...
-
Apabond
csendes tag
válasz Misi1979 #59451 üzenetére
Köszi. A feleségem ha tudná, hogy mennyibe kerül egy óra, akkor sok megvonásrá számíthatnék. A legitóbbi certina ds-ről is úgy tudja, hogy 40k volt. És ettől az ártól sem volt természetes a mosolya. Hála Istennek analóg anyuci, de ha tudatába ébred, itt armageddon lesz.
-
Apabond
csendes tag
Sztív Dzsobsz (nyugodjék békében) nem akart keveredni a pórias szofverkóbojokkal. Ennek isszuk a levét. Minden kompatibilis mindennel manapság, csak az Apple diszkriminálják magát.
-
Misi1979
őstag
Kell valakinek/barátnőnek/feleségnek egy ilyen, aranyozva? Majdnem NOS
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
-
tibee77
őstag
Zenith-böl meg nem volt kedvencem (na nem azert mert nincsenek szepek) de azt hiszem most mär van. [link]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Apabond
csendes tag
Miért fekszenek el az ipados képek?
-
Apabond
csendes tag
-
Attila!
tag
-
Laci0808
csendes tag
A Seiko sok típusánál előfordul a hardlex üveg. Ez milyen minőséget képvisel a zafírhoz képest? Válaszotokat előre is köszönöm.
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #59426 üzenetére
Pé Rendbe koszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Apabond
csendes tag
válasz Csigusz 1 #59422 üzenetére
Amikor én anno megkaptam az első svájci órámat, azt hittem én vagyok a világ császára. Csak később jöttem, rá, hogy nem. Lehet ő is azt gondolja, hogy valami egyedülálló dolgot birtokol. Vagy csak egy balekre vár. :-)
-
Csigusz 1
aktív tag
Ez mióta cronográf - és mióta zafír - és hol jelzi a hónapot - és azon az egy pöttyön kívül még hol világít a lünetta - és miért 99?!
[ Szerkesztve ]
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #59407 üzenetére
De hogy teszem ra?
A lyukak látszani fognak szerintem az meg kicsit ízléstelenVagy hagyam a tüskezart nem lesz attol "régies" az ora?
-
aischylos
tag
válasz vadászcsiga #59384 üzenetére
Attól, hogy krómozott, még lehet svájci eredetű.
Szerintem a Rolex kínai lányvállalata készíti. -
pohár
félisten
válasz Misi1979 #59414 üzenetére
volt főnököm nézte ki magának az órát, azon nyomban mutattam helyette inkább egy ilyen fazonú automata Certinát... vicc ez az 500 ezres Tag kvarckollekció
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Apabond #59374 üzenetére
Köszi, mondjuk ennyiért így, hogy kérdéses a minősége, nem vállalnám be, pedig tényleg jól néz ki. Mondjuk nem is biztos, hogy baj, van másik kiszemelt is, keret meg egyelőre arra sincs, nem hogy mindkettőre...
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
pohár
félisten
be kell valljam, hogy előbb láttam, hogy 8 kő, gyorsan le is írtam a hozzászólásba, utána láttam meg, hogy kvarc... azt hittem, hogy ennyiért automata
brutál lehúzás...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
g0n21
senior tag
Kvarcba kevesebb kő kell, sőt, kő nélküli kvarcok is vannak, tehát a 8kő nem vészes. Az már megint más, hogy ennyi pénzért automata chronographot kapsz Hamiltonéknál...
Meg mitől professional? És minek azok a plusz gombok rá?[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
pohár
félisten
ennek csak szerintem nem túl okés a szerkezete? 8 kő manapság nem kevés egy csöppet? meg kvarc, hagyjanak már a picsába
-
buci30
addikt
válasz vadászcsiga #59407 üzenetére
A csat eltakarja a lyukakat?
Vagy hogyhogy nem nez ki csúnyán, h látszik az egy lyukasztott szijWiZARD: Ezek nem tetszenek
Vagy ilyen kene Hirsch Extreme vagy végsőbe a Hirsch Pure vagy ilyesmi narancssárgába.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Honnan szoktatok bőr szíjhoz csatot rendelni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #59403 üzenetére
http://www.myus.com/
Itt regeltem tavaly, asszem 10$ volt. Kaptam egy US címet, és vásárlásnál azt adtam meg. Kiküldték oda a cuccot, közben az oldalon lehet követni, hogy érkezett-e már be hozzájuk csomag. Aztán ha igen, akkor a megadott címedre el lehet indíttatni a csomagot, persze nem ingyen postázzák.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #59401 üzenetére
Kalandosnak hangzik, azt hogy kell?
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #59400 üzenetére
Az nem baj, van amcsiban egy haver, hazajön néha, szoktam vele hozatni ezt-azt. Egyébként lehet csinálni amcsi "postafiókot", ahova megrendeled, aztán onnan meg azok továbbküldik. Karácsonykor asszonynak flancos cuccot így rendeltem, mert az urbandecay-nél is csak us shipping volt.
Ra3: jól van, csak néha meglepődöm az árakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy korszak vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- További aktív témák...
Állásajánlatok