Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
A következö kiszemelt: Certina DS First .Remelem, hogy nem fogok sokäig szenvedni meg, mert a vegen mär tenyleg tul sokba fog kerülni.
-
Bati0501
őstag
válasz
vadászcsiga #53094 üzenetére
Köszi,megvan.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
shagrath19 #53089 üzenetére
Még egy Monster gratulálok nagyon jól választottál!
-
válasz
Gratulálok, jó áron vetted, elég szép óra, bár az indexeket személy szerint nem értem miért cserélték le, nekem ez túl nőies lett. De amúgy nagyon ott van, sok-sok évig hű társad lesz.
-
Bati0501
őstag
válasz
Gratula Neked is!
Jó,h ilyen pozitív esetek is vannak. -
Bati0501
őstag
válasz
vadászcsiga #53087 üzenetére
Igen,megtaláltam én is a hozzá kapott kézikönyvben.
Ez azt jelenti ugye,h a vizet ilyenkor zárja ki?De én még annyira nem értem,h h is működik az óra,mert a képek/vidik alapján nem ezt kellene csinálnia.Vagyis azt nem tudom,h nekem mit kellene vele csinálnom,h helyesen használjam.
Mert nekem így eláll,ami sztem nem okés: -
von toth
tag
Egyébként; veköron konsztantájn
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gratula neked is. Sok itt a Monster rajongó
Mi van ma karácsony?
-
shagrath19
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete kérdezgettem az új Seiko Monsterről és ennek kapcsán szóba került a szegedi Fehér óragaléria. Csak az élményeimet osztanám meg, miután ma megérkezett a vadonatúj Seiko SRP307K1-es óra Fehér úrtól. Többen írtátok, meg máshol is olvastam, hogy nem mindig voltak jók a tapasztalatok vele kapcsolatban. Nekem most úgy néz ki nagy szerencsém volt ugyanis kb. 3,5 héttel ezelőtt írtam neki emailt, hogy a fenti órát szeretném, de látom hogy a honlapján csak a régebbi Monster van fent, be tudja e esetleg szerezni és ha igen mennyiért. Pár óra múlva válaszolt, az ár pontosan annyi volt mint a régi Monster (ezt mostanáig sem igazán értem...). 3 hét múlva ígérte az órát ami tényleg pontosan 3 hét múlva megérkezett. Futárral küldte Budapestre, minden zökkenőmentes volt. Az óra vadonatúj, minden védőfólia rajta volt, abszolút látszik, hogy nem használt és kifogástalan állapotban van.
Maga az óra pedig az én ízlésem szerint tökéletes (van még persze pár ami tetszik és valószínűleg sőt biztosan "tökéletesebb", de közel sem ebben az árkategóriában...). Akinek picit is tetszenek az ilyen stílusú/típusú órák, csakis ajánlani tudom és a fent leírt tapasztalataim alapján Fehér urat is ajánlom.
Gondolkodtam, hogy tegyek e fel képet az óráról, merthogy a kép minősége övön alulira sikeredett és most nincs energiám rendeseket csinálni, végül az igen mellett döntöttem
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #53085 üzenetére
Ha jól látom, a bal oldalinak keresztbe van repedve a számlap, a jobb oldalinak nincs meg a kismásodperc mutatója, de ennél többet nem látni a besárgult plexi, és a képminőség miatt. Ha nem ezüst tokosak, akkor a maximum 30.000 Ft, ebben az állapotban.
-
Szabikaa20
őstag
Érdeklödnek,hogy ezek mennyit erhetnek így együtt?A jobbik meg nemregiben müködött a masik az nem...Jah es Omega mindkettö!
-
Bati0501
őstag
válasz
vadászcsiga #53083 üzenetére
Ez már azért hihető.
Soknak is találtam azt a majd fél kilót...nem torony óra ez.
De azért majd megmérem.
Nem tudom.
- _ -
Honnan tudom meg,mit csináljak vele? -
Bati0501
őstag
válasz
vadászcsiga #53080 üzenetére
Igen,hasonlítanak.
450 grammot írt amazon,de azért még le fogom ellenőrizni anya konyhai mérlegével-jobb mérleg híján.Igen,azt azért én is soknak találom,le fogom ellenőrizni.
-
Bati0501
őstag
válasz
Wg5113 #53076 üzenetére
Köszi szépen!
Pár netes kép alapján azt hittem,h nem lesz szép a gyári szíj,de élőben szerencsére nem így van.
Am elég nehéz az óra.Nem igazán néztem utána,h mekkora a súlya,de mondhatom,h nem kevés.Én mondjuk ezt nem bánom,sőt,szeretem,ha érzem,h rajtam van-mint a telefonnál is szeretem érezni,h a zsebemben van,legyen egy kis súlya.
Most néztem meg,amazon 1 pound-nak írja a súlyát,ami 450 gramm.Fél tégla.Még egy kép,ami sztem egész jó lett,nincs semmi trükközve vele,ahogy az előzőekkel sem volt,csak egy sima mobilos fotók:
-
fiktív1
tag
válasz
Bati0501 #53070 üzenetére
Szuper, látod, végre megjött! És jóval kevesebbet vártál rá, mint én a Monsterre!
Nincs az annyi, valami 250 gramm inkább, szerintem!
3 hónapot vártam! A klasszik Monstert nehéz beszerezni, folyamatos a hiány belőle, bár néhány helyen hirdetik gyorsba, aztán mégsincs...
-
teratti
senior tag
válasz
Miamiquake #53071 üzenetére
Nem ismertem volna meg a lány mint ha panoptikumi viaszbáb lenne....de a pénz hegyekben áll úgy látszik. Srácok, én a nagy automata "ellenző" beálltam a tulajdonosok sorába. Egy pár ötletet, praktikát szívesen vennék a viselésével pihentetésével kapcsolatban.
-
törölt tag
-
Sungoo
addikt
válasz
vadászcsiga #53051 üzenetére
A korábban linkelt Wostokomat Tőle vettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #53063 üzenetére
Bkarcsi?
-
young78
tag
válasz
vadászcsiga #53057 üzenetére
Dzsana mester jóbarátja.
-
Balli
őstag
válasz
phranxinatra #53054 üzenetére
Műköröm
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra #53054 üzenetére
vörzész
-
young78
tag
válasz
vadászcsiga #53051 üzenetére
Igen.
-
Misi1979
őstag
válasz
anonymus89 #53052 üzenetére
Gyenge az elem.
A Diesel órákat innen nem sokan ismerik, szerintem ezért nem írtak neked eddig. Biztos hamisítják őket valamennyire, de nem gondolom, hogy akkora volumenben, hogy veszélyes legyen.. Szerintem egyébként eredetiek.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #53034 üzenetére
Srácok segítsetek már legyetek szívesek, lássatok el pár tanáccsal, okossággal ne kelljen már még 1x megkérdeznem meg beírnom.
Vagy legalább annyit hol induljak el?Olyan nehezet kérdeztem?
-
vadászcsiga
félisten
Úgy néz ki a minőségi óraművesség az ország dél-keleti részére összpontosul most. Bár a vateran van egy Timepiece69 nevű eladó akinek ugyancsak szép órai vannak. Ő a közeli Lövőn lakik. Azt halottam felvásárolt egy csomó eredeti alkatrészt, köveket stb. régi szovjet órákhoz. Ismeri valaki?
-
bbuffy
senior tag
Inkább így mondjuk.
-
-
Mylow-11
csendes tag
válasz
TimeCenter #53027 üzenetére
csabulaxi, teratti, TimeCenter!
Köszönöm az összes választ! Hasznosak voltak!
-
ronin s8
senior tag
Akkor legyen egy másik szépség. Ez szíj...
Kár, hogy titán. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #53007 üzenetére
A középső megvan szerintetek a fehér bőrszíjas az nem replika?
Még egy gyors kérdés, van egy Timex órám a világítás nem műxik csak így egyik pillanatról a másikra.
Az elem gyengeségére utal vagy órás lesz belőle? -
csabulaxi
senior tag
válasz
WiZARD #53030 üzenetére
100%-ban még egyik óra sem tetszett, így ez sem, de azért nem rossz.
A színnel nincs bajom, csak a koronánál.
A kis másodpercet én sem csípem, jobban szeretem, ha nagy méretben forog középen.
A nagy narancs percmutató meg nagyon nagy plusz nálam!
A járástartalék , na jó picit nagy, de legyen ez jellegzetessége, azért is raktam be a közeli képet, mert azon nagyon szépen előjön a drabálissága.
A dátum helye, nálam itt külön geg.
A korona védővel nincs bajom, a szíj kifejezetten tetszik, de a lünetta és a tok közötti fekete valami az mi?
Vannak nagyobb kedvenceim, de nem rossz.
Élőben azért megsasolnám és tuti nagyobb ráhatásra adnám csak vissza. -
WiZARD
addikt
válasz
csabulaxi #53029 üzenetére
ez neked tetszik?
reggel én is nézegettem, de nagyon nem jön be.
fekete lünetta mellé kék számlap fura (bár ezen még túltenném magam), túlméretezett járástartalék kijelző is sok nekem, a kismásodpercet amúgy se szeretem, de itt még hülye helyen is van, és még a dátum is elég béna helyen van.
a koronavédő meg szörnyű -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Van egy szép Candino automatám (C4238). Hol lehet információkat megtudni erről a típusról? Google nem sok releváns találatot adott, az egyik szerint ETA 2824-2 szerkezet van benne, ez jónak számít? Nagyon szeretem az órát, feleségemtől kaptam az esküvőn, nyilván nem olyan pontos, de pl. egy téli beállítás után napi 3 másodperc eltérés volt csak sokáig, de igazából csak az elején foglakoztam ezzel. Azért vett automatát, mert tudta, hogy utálom, ha egy óra másodpercmutatója nem pontosan az osztásokon áll meg, és ugye az automaták másodpercmutatója foyamatos mozgású.
-
-
Mylow-11
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Ti hozzáértők véleményét és tanácsát szeretném kérni. Az első komolyabb óra megvásárlásán gondolkodok és nagyon megtetszett ez a Citizen óra.
Mivel semmi tapasztalatom nincs komolyabb órákkal kapcsolatban, megköszönném ha akinek van írna erről vagy az ilyen típusú órákról pár jellemzőt, saját tapasztalatot. Mik a pro-k és mik a kontrák? Mikre kell odafigyelni a használatnál? Milyen fenntartási/szerviz költségek merülhetnek fel?Minden válaszadónak előre is hála!!!
-
hercsi
tag
Sziasztok!
1 Orient Classic/Curator/Vintage/Eminence esetében a "kötelező" szerviz...
- milyen időközönként szükséges, amennyiben nem folyamatosan van hordva az óra?
- mennyibe kerül kb. /alkalom szakszervizben, ill. szakszerűen szervizelő (nem szszervizes) órásnál?Előre is köszi az infókat!
-
M1ó
csendes tag
-
M1ó
csendes tag
válasz
Misi1979 #53013 üzenetére
Köszönöm. Igyekszem!
Kicsit a szívemhez is nőtt. Töprengtem is rajta hogy talán meg kellene tartani, csak nekem az a bajom hogy minden elkészült órával így vagyok egy kicsit!
De hát mindegyiket nem lehet megtartani, ekkor nagy levegőt vettem, és.......teratti
Ha jársz Mezőtúr fele akkor nagyon szívesen megmutatom az órát. -
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #53016 üzenetére
Köszi. Eszembe, pontosabban a fejembe sem jutott itt is megnézni....
-
Misi1979
őstag
Ez gyönyörű! Grat. M1ó!
-
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #53010 üzenetére
Nagyon csiga tempoban vadaszol orat tudod-e?
Lehetnel kicsit vércsigásabb , szerezd meg az osszeset
Amugy ja, eleg pofas ora. -
vadászcsiga
félisten
Azt a kutyafáját de elegáns ez a Longines. Ha szeretném a licitálást es nem hajtogatott lenne a szíj megprobálnám megszerezni [link]
-
törölt tag
válasz
aischylos #53006 üzenetére
De a netes kulfoldi rendeleses arakat hasonlitod egy altalanos szerviz koltseggel?
Vagy, hogy jottek ki ezek az arak?
szerk:
Amugy ilyen aron ezek dobd el kategoriak mert biztos, hogy nem ernek meg 10E+ HUF-ert foglalkozni veluk ha ujonnan picivel dragabban beszerezhetoek -
aischylos
tag
válasz
Miamiquake #52963 üzenetére
Mi a francnak egy ETA szerkezetes automata, mikor egy tisztítás áráért tud az ember venni egy vadiúj japán automatát?!
-
t-bali3
senior tag
válasz
Toobee #52936 üzenetére
Casiok jó ár-érték arányú órák.
Targonca vezetéshez azért nem kell ennyire strapa óra, így szerintem lazíthatsz is a gyeplőn, főleg, ha többnyire gép előtt ülsz.Kérdés, hogy fontosak a kiegészítő funkciók vagy csak a pontos idő a megtudása a cél? Ha fontosak a kiegészítő funkciók, akkor a kinézett irány jó szerintem, ha a dizájn is fontos, akkor valamilyen olcsóbb búvár is jó lehet.
(#52941) Toobee
Ez meg már picit öltönyös.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest