- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GlitterJohan #244506 üzenetére
Nem? Szerintem meg igen
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Empsepo #243812 üzenetére
Ez is a cél szerintem. Egyébként vásárlók -sorban állók- fotói alapján olyan “swatch gagyinak” látszik…nem is kell komolyan venni…ez egy jópofa játék és faxa bevétel nekik. Szerintem a rolex oyster perpetual színekkel teli “copy” aquaterra közel nem fog akkorát menni mint a swatchmaster.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
pulutodurumo #243191 üzenetére
Többször is, nem keveset… még emelés előtt vettem utoljára a butikban, meg is lepett, hogy milyen szép számokat fognak kirakni következő héten (november vége-december eleje).
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
@mriya@ #243180 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy felújítás, azért is adnak annyi garit…gondolom én. Tokcsőnél az a probléma, hogyha sokat/bénán cserélik szétcseszik a tokot vele. Nem ismerem a gyári szervizeseket, nem biztos, hogy csak úgy rájuk bíznék bármit, de lehet rosszul ítélkezek.
@Többiek: Hantoséknál nem tudom, hogy tömítéseket cserélnek-e, de szerintem az alap kellene legyen. Viszont az szinte biztos, hogy ebben a várhatóan 70k körüli összegben csak szerviz van, felújítás, alkatrész csere nincs (gari egy év).
Szerintem bőven ONtopik.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
@mriya@ #243171 üzenetére
Köszi!
Tokcsövet nem ajánlott, ha rendben van “csak úgy” cserélni.
Rugót kitekerve, tisztítva, megfelelő folyadékkal ellátva csinálták eddig nekem bárhol. Nagyon rotty lehet, de az még elképzelhető nagyon sok idő után, hogy csereéretté válik. De nem hiszem, hogy ebben a szerkezetben-kategóriában gyakran kell.@fagyallo: valószínű, de már nem értem el őket délután.
-
#Morcosmedve
veterán
Rolex 3035 vagy 3135 általános teljes (8-10 éves) szervize mit kóstálhat kb? Hantos vagy Pestiórás pl. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest