Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz
Joe bácsi #21013 üzenetére
Ha mindenáron egy automata óra a vágyad, akkor azért egy alap óraforgatóval meg tudod oldani a hétvégi óra nélküli létet. Ebben az esetben azért én jobban körülnéznék és valószínűleg elhagynám a Tissot-Certina vonalat. Millió más jónevű svájci márka van még, igaz lehet picivel több, mint 250ért. Ráadásul szerintem csakis élőben lehet felmérni mennyire is tetszik egy óra.
Az óraforgató ott lett felesleges nekem, h leggyakrabban is csak havi 1-2 alkalommal hordtam, így elkerülhetetlen volt az idő, dátum utólagos újraállitása mindig.
Sajnos a dátum a jelenlegi kvarcomnál is megvan, de sokszor van az, hogy jópár napig nem kerül rám óra, ilyen szinten pedig ez macera-mentesledobom, majd pár nap múlva felveszem, gond letudva.
A régi óra imádat, gyűjtés kérdésébe nem akartam belefolyni, mert a hobby az hobby
Egyébként nekem is van egy nagyon régi felhúzós Longines-em sajna már nem jó, de családból jött így marad is. A későbbiekben lehet kérnék majd tánácsot Tőletek kihez vihetném és kb mennyi egy restaurálás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest