Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
válasz
Misi1979 #21998 üzenetére
Ö egy eltévedt bárány. Én már feladtam a harcot a hamisítványok és gagyik töménytelen mennyiségű piacán.
A biztosítónál ahol pl négy napja voltam a következő órákat szúrtam ki:
security srác - Rolex Milgauss,
security srác 2 - Breitling akármi (az már annyira hamis volt hogy még csak nincs is hasonló modellje a repülősóra gyártónak),
ügyintéző - Vintage Fortis (vele beszélgettem is hogy milyen kis szép órát lőtt magának),
311-es mellettem üllő srác - KÖNIGSWERK akármi, ezeket nem ismeremÉs kb ez is a magyar átlag óra kultúrában.
-
Misi1979
őstag
válasz
SyntaxeError #21997 üzenetére
Elég kicsit körülnézni a háttérben, kosz stb mindenfele.
Inkább az bosszantó az egészben, hogy 1-2 "normális" óra is kijött volna abból az összegből, amit ezekre a szutykokra költött (bocs, kivétel a Casio).
-
atkd5331
csendes tag
Kiváló órák, kiváló áron: [link]l a
hülyének megéri -
Mosanke
senior tag
Akkor már inkább ez búvárkodásra! Búvárcomputer és óra is egyben. 100 ezerből ki is jön az ára.
Minden szabadtüdős és palackos búvár merüléshez: akár levegős vagy nitroxos, dekompressziós vagy dekompresszió nélküli, készülékes vagy szabadtüdős merülésekhez!
Ilyeneket tud mint: - aktuális mélység, max elért mélység - merülési idő (perc és másodpercben) - biztonsági megálló - no dekó idő - dekómegállók - teljes idő a felszínig - vízhőfok - digitális kijelzés (méter/perc) - emelkedési sebesség (a max megengedett %-ában) - CNS O2 limit %-osan (nitrox merüléseknél)
•Felszíni funkciók: - felszínen eltöltött idő - merülési napló - ezek merülési profilja, 30 másodperces időközzel - tisztulási idő - repülésig eltöltendő idő (no-fly idő) - óra és naptár funkció - ön-diagnosztika - ismételt merülés tervezés
•Figyelmeztetések: - no dekó szint elérése - túlzott emelkedési sebesség - kihagyott dekó megálló - merülő elem - max engedélyezett mélység a beállított PPO2 alapján (nitrox merüléseknél) - "Deep Stop" mélység elérése
•Speciális funkciók: - levegős/nitroxos üzemmód - 21% és 50% között állítható O2 szint - 1.2 és 1.6 között beállítható Po2 szint - magassági funkció - összes eddigi merülés, legmélyebb merülés, leghidegebb víz, összes eddigi merülési idő tárolása - időzített háttérvilágítás - elemcsere esetén sem törlődik a memória - maradék nitrogén memória törlése - figyelmeztető hangok kikapcsolása - hőmérséklet Celsius (°C) vagy Fahrenheit (°F) fokban
Igaz, hogy csak 200 méterig használható. A mérési tartomány: -10 és +50°C (14/122 °F) között - tárolás max: -5 és +40°C (-4/+158 °F) között
Búváróra szabadtüdőzéshez- Merülés alatt méri: - aktuális mélység - merülés ideje (perc és másodpercben) - vízhőfok Felszínen: - felszíni idő - vízhőfok - előző merülés során elért maximális mélység - összes merülés - előző merülés ideje (perc és másodpercben) - óra Figyelmeztetések (kikapcsolható):
- maximum mélység - maximum merülési idő - maximum felszíni idő - mélységi intervallumok
•További funkciók még: - összes eddigi merülés, legmélyebb merülés, leghidegebb víz, összes eddigi merülési idő tárolása - időzített háttérvilágítás - elemcsere esetén sem törlődik a memória - merülési profil 4 másodperces időközzel
ÓRA : - kvarc naptár és óra - másodlagos időbeállítás - stopper - külső hőmérséklet - ébresztőóra - időjelzés - időzített háttérvilágítás -
seiko
senior tag
válasz
pozitivzero #21973 üzenetére
A Steinhart jó minőségű tokokba pakol jó minőségű szerkezeteket.
Viszont az extrém hőmérsékleteket egy digitális kvarc jobban tolerálja (nincs mozgó alkatrész), mint egy mechanikus, bár ez utóbbinak a várható élettartama hosszabb. -
pozitivzero
csendes tag
válasz
darvak #21972 üzenetére
Átnéztem a G-Shock órákat ,köszönöm, de azért kérdeztem a Steinhartot, mert digitális óráért nem adok ki ennyi pénzt ,én sajnálom érte
Orient M-force volt a másik ,gondolat .
Így ha választanom kellene a legdrágább G-shock és az Triton közt ,akkor Triton,
csak érdekelt a ,tapasztalat ,vagy gondolat a Steinhartról .
Köszönöm. -
darvak
senior tag
válasz
pozitivzero #21969 üzenetére
Hello!
És a komolyabb G-Shock modelleket is nézegetted már?
GW4000-1ANem a tartósság szempontjából "komolyabb", csak 1 drágább széria, mivel pilótaóraként van eladva, műrepülő pilótákkal reklámozva
. DE azért nem rossz.
-
Mosanke
senior tag
válasz
pozitivzero #21969 üzenetére
Ez az ami leáll a külső hőmérséklet változáskor? Hogy mi lehet a baja azt nem tudom, ennyire azért nem értek az órák lelkivilágához. Viszont tippem szerint lehet kenési probléma is. Ugyan is ezekben a kvarc órákban is van mechanikai rész és azt kenni/olajozni kell. Lehet, hogy az olaj tréfál meg? Órás, aki érti ezt a technikát is, az el tudja dönteni gondolom.
Nekem három órán van egyébként. Célorientáltan a már előbb is említett mezei Q&Q, aztán a mindenkori napi használatra a Casio, és egy öltönyóra, amit csak alkalmi viseletre veszek fel, sajnos elég ritkán. Ez utóbbi egy mozgási energiával működő(meca-kvarc) fekete bőr szíjas Helvetia. Ezen még dátum ablak sincs, csak a három mutatója. Elég ritkán viselem ezt az órát, ezért általában kábé 3 havonta egy-egy napra felveszem itthon, hogy feltöltse a mozgási energia az akkumulátorát. Eddig még sosem állt le. Állítólag 8-9 hónapig elmegy mozgás nélkül, ha fel van teljesen töltve.
-
Mosanke
senior tag
Volt egy sejtésem nekem is. Mint mondtam is én ami Omega órákat eddig láttam, azok nem így néztek ki. Közelében sem voltak ennek. Mondjuk azokat kirakatban láttam, de nagyon szépek voltak. Viszont iszonyatosan drágák is.
Két és fél havi minimál bér árán voltak az olcsóbbak is.
Ausztriai minimál bérre értettem.
-
pozitivzero
csendes tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
pozitivzero #21963 üzenetére
Szia!
Milyen órád ez ami ezt csinálja?
A hétköznapi kvarc órákban lévő hasított kvarc-kristályok piezzo-elektromos tulajdonságai miatt nagyon tág hőmérséklet határok között is állandó rezgés-számot adnak. Ezért is a pontosságuk. (Többek között) Olyan mínusz 15 és plusz 60 fok közötti értékekre gondolj (a hétköznapi órákra értve) amik között állandó rezgés-számot produkálnak.
Tettem egy próbát, miután írtad a problémádat. Nekem van egy mezei Q&Q alig 5 ezer forintot elérő, 100 méterig vízálló, fekete-műanyag tokozású és szilikon szíjas órám az ilyen strandolási, fürdési meg nyaralási alkalmakra. Betettem a mélyhűtőbe fél órára majd a mikróban 54 fokra felmelegített vízbe mártottam. Ezt még egyszer megismételtem, de semmi baja nem lett, azóta is jár tovább, miután mint gondos tulajdonosaletöröltem és megszárítottam.
-
seiko
senior tag
válasz
pozitivzero #21963 üzenetére
Ilyen esetekre vegyél egy G-Shockot!
-
-
Ribi
nagyúr
Na jártam 1-2 boltban és a certina ds podium 2011-es tetszett a legjobban.
A klasszikus kinézetű órák amik képen jók, élőben nem jönnek be.
Valamint a citizen sem amit néztem. Túl vastag a széle és relatíve kicsi a számlap.
Hát neten nézelődni úgytűnik viszonylag értelmetlen. Bár ha már tudja az ember mi hogy néz ki élőben, lehet jobban tudja "transzformálni" a képet élőre. -
seiko
senior tag
válasz
pozitivzero #21959 üzenetére
Mekkora az a hőmérséklet különbség, amitől megáll egy kvarcóra? :-O
A mechanikusak másképpen járnak nyáron, mint télen, másképpen hordás közben, mint lerakva.
-
pozitivzero
csendes tag
Sziasztok.
Erről az óráról van valakinek tapasztalata ? Mennyire megbízható ,és a szíj rögzítése és csatja ,elég erős ? már elhagytam 2 órát a rögzítő stift miatt. Megéri az árát , 160 000.- ft
Valamint a mechanikus szerkezetet nem zavarja a hideg meleg környezet hirtelen változása ?
Pár quartz órám ,leáll mikor hideg vízbe kerül .Köszönöm.
-
Mosanke
senior tag
Okés értem én.
Csak most, hogy megcsapott az órába épített "értelem", ezért már nem kívánok magamnak alacsonyabb tudású órát. Nem kell felhúznom naponta, vagy kényszerűen de mégis viselni, mert hogy az automata tartalékoljon magának energiát. Egyszer be lett állítva aztán kalap-kabát annyi. Ezzel amiket most előbb mondtam senkit sem szeretnék megbántani aki más fajta órát használ, vagy ne adj' isten lenézni.
Mindenkinek szíve-joga, hogy milyen szerkezetű óra áll közelebb hozzá és hogy milyet használ. Én pár héttel ezelőttig el sem tudtam volna képzelni, hogy az óra, ami kezemen van, ne mutatókkal mutassa nekem az időt. Tini koromban egy rövid ideig volt egy digi órám de azt is hamar ellopták a strandon. Pedig akkor még eléggé nehezen lehetett ilyeneket szerezni. Még emlékszem az óra nevére is, CasiTron volt. Csak az időt tudta, és a napokat pedig úgy jelölte, hogy a kijelzőn felül volt egy sor ablakocska, bennük a hét napjainak rövidített neveivel, és mindig abban kis ablakban volt egy kis vonalka amelyik napot éppen írtuk. Az év/hó-t meg az egyik oldalsó kis gomb megnyomásával lehetett előhozni. Ekkor eltűnt arra a néhány másodpercre az idő kijelzés. Három gomb volt rajta, egy világításnak, egy az előbb említett dátum/idő átváltásának és egy a menübe való belépéshez.
Csak tudod - egy kis hasonlattal élve - most úgy vagyok, hogy mintha a mostani autóm helyett egy olyat kellene használnom, amit kurblival kell indítanom minden alkalommal, és tekerős ablaklehúzója van, meg nincs benne klíma és szívó dízel a mostani turbó helyett, ... de nem sorolom inkább mert csak hasonlat. A kor és az idő mára már túlhaladta ezt a szintet. Ez az autós dolog csak hasonlat akart lenni és mint tudjuk minden hasonlat, sántít is.
-
TimeCenter
tag
1. Mi az, hogy fokozottan karcálló zafírüveg? A zafír is tud többféle keménységű lenni?
- Minden zafir (AL2O3) egyforma keménységű és mesterségesen előállított. Mivel vannak olyan anyagok amik még ezt a kemény anyagot is meg tudják karcolni ( pl. gyémánt ) nem mondhatjuk rá hogy "KARCÁLLÓ", hiszen így azt jelentené hogy semmi sem karcolja meg. Ezért mondjuk erre, hogy csak "fokozottan karcálló".2. Melyiken láthatóbb az LCD kijelzés?
- Mindhárom apró pontokból állítja össze a számokat és a betűket ( DOT MATRIX ). Szerintem egyformák.3. Mi a különbség a kétféle világítás között? Van ahol kihangsúlyozzák, hogy oldalról történik. Hogy néz ki a kétféle megvilágítás szemmel?
- Általánosságban analóg óráknál:
a, van ahol csak egy nagy fényerejű leddel világítják meg a számlapot ( SUPER LED, vagy SUPER ILLUMINATOR a jelzése )
b, van ahol LED fényét a számlapon körbevezetik egy műanyag fényvezető alkatrésszel ( mint a fénykábel a telefonnál ). Ez így a számlap nagyobb részét világítja meg. Ennek a jelzése ILLUMINATOR.Digitális órák esetén a LED fényét az "a" megoldással a teljes kijelző alá juttathatják ez a LED LIGHT megoldás ( Sajnos ahol a LED található ott erősebb a fénye - az oldalánál ). De a legszebb fénye digitális órák esetén az Electro Luminescent - EL ILLUMINATOR technológiának van. Ez egy papírvékonyságú fénykibocsájtó lapka, mely magas feszültség hatására teljesen egyforma erősségű fény bocsájt ki a teljes felületén keresztül. Ez egyértelműen alulról világítja a kijelzőt.
4. Lehet-e a nap neve helyett a hónapot kiíratni állandóra? Tehát például így: 07 14
- NEM lehet a hónapot megjeleníteni a nap neve helyett.
Idő üzemmódban választhatsz
a másodperc vagy
a nap neve és a nap vagy
az óra és a perc megjelenítése között.5. Melyik vékonyabb?
WVA-230 - 11.3 mm
WVA-460 - 10.0 mm
LCW-M100 - 9.4 mm6.Melyik olcsóbb?
www.timecenter.hu7. Mindhárom 1500 km-es körön belül veszi a jelet Németországból, nincs különbség közte. Az angol MSF60 jelet mióta Rugby-ből Anthorn-ba költözött az adó, nem nagyon veszik az órák.
8. Nekem a nagyobb órák tetszenek ( CITIZEN AS2031 ) ezek közül a WVA-230 nagyobb, viszont annak nem zafír az üvege. Ha neked a normál méretű órák tetszenek akkor az LCW-M100 a javaslatom. Az a legújabb modell is a három közül.
-
Mosanke
senior tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
TimeCenter #21945 üzenetére
Érdekes, hogy a három óra közül a legtöbbet tudó órának van három gombja, a másik kettőnek meg négy. Én mint laikus, fordítva gondoltam volna inkább.
Szerk.: Az én órám mid a hat adótorony jelét tudja fogadni.
-
TimeCenter
tag
WVA-230DE-7, WVA-460DSE-1, LCW-M100
1. Az általad kérdezett már három modell mind rádiójel vezérelt, de
- a WVA-230 és a WVA-460 csak a németországi és az angol jeleket tudja venni
- az LCW-M100 viszont MULTIBAND 6-os és minden jelet képes venni ( DCF, MSF, WWVB, JJY, BPC ).2. A WVA-230 elemmel megy, a másik kettő TOUGH SOLAR ( akkumulátoros ).
3. A WVA-230 kristályüveges, a másik kettő zafíros.
4. A WVA-230 és a WVA-460 négygombos, az LCW-M100-nak csak három gombja van.
5. A WVA-230 és a WVA-460-on nincs visszaszámláló riasztás, az LCW-M100-on van.
-
szalas
csendes tag
Szervusztok,
Orient-nek ezen típusa elérhető itthon?
[link]Mikori modell lehet ez? Az orient-watch.com-on és orientwatchusa.com-on nemigazán találom. Vagy csak kiböki a szemem...
-
nostromo73
tag
válasz
TimeCenter #21902 üzenetére
Szia
A Citizen AS4020-52E - szerkezetéről szeretnék bővebb infót kérni ( kerék rendszer, szerkezet ) korábban említetted hogy utána nézel, még mindig érdekelne azért kérdezem.
Előre is köszönöm.Üdvözlettel.
-
t-bali3
senior tag
Ebben a Casioban vajon tényleg zafír üveg van?
A tudásához képest elég baráti az ára, csak az a LED világítás ne lenne, az olyan illúzióromboló -
Zozzer888
addikt
A Helvetia, mint márka mit mond nektek?
-
seiko
senior tag
válasz
TimeCenter #21928 üzenetére
Nem napelemes kvarc a szóban forgó modell?
-
tangiers
tag
Sziasztok!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy mettől-meddig gyártották a következő Citizen modellt?
BN0015-07e
Elvileg már kifutott modell, de jó lenne tudni mikor fejezték be a gyártást.
Találtam egy ilyen órát (ÚJ) ,és a hátlapon lévő számsorból szeretném beazonosítani a gyártási idejét.
Timecenter segítége alapján az első karakterek az évet jelölik a betű jelzés pedig a hónapot. Azt mondja vagy 1991 vagy 2001 vagy 2011 decemberi gyártású. A 1991 szerintem kiesik akkor még biztos nem volt a piacon. A 2001 nem tudom.Ezt látom a hátlapon: 1D1023xxxx
Köszönöm a segítséget!
-
SyntaxeError
tag
Budapesten ötvöst tudtok aki reális áron cserél stiftet?
Elszakadt a karláncom sajnos...
-
seiko
senior tag
-
Ribi
nagyúr
válasz
TimeCenter #21920 üzenetére
Néztem ezt is, csak most bőr szíjast keresek, illetve olyat ami 40-42-es kb. Ez olyan 36-38 lehet ha nem vesszük bele a tekerőt és a peremét.
Nehéz eset vagyok
Most az AS4041-est nézem, az egész jól néz ki, habár kicsit zsufibb a kelleténél. A bőr szíjast, mert a fém ami most van kicsit zavar. Kicsit furi a szine, de youtubos videóban sokkal jobban nézett ki. Valamikor asszem elcsattogok egy bótba megnézni hogyan is néz ki valójában. Meg elgondolkoztam kell-e télleg az a radio control, mert az igen behatárolja a dolgokat. -
TimeCenter
tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
Most jövök én, a szokásos nagyképű szövegemmel.
Nálam automatikus szinkronizálásra van beállítva a Casio. Megnéztem a kezelési utasításban, bár angol nyelvű, így kicsit el is tévedtem néha az almenükben, de végül sikerült nem elrontanom semmit.Két jeladót is "lát" az órám egy időben, de mivel aut. szinkronizálásra lett beállítva, így a kiolvasott kód alapján látom (táblázatból kiolvastam) , hogy a Mainflingen-i 77,5 kHz frekvencián adó DCF77 időjelét állította be magának. Most ezen megy.
Látja még az Anthorn-i (angliai) 60 kHz MSF jelet is, de gondolom a nagyobb távolság miatt az gyengébb lehet, ezért nem azt választotta. Bár erősebb jelszinten adnak az angolok, mint a németországi.Tettem egy próbát a betett videó hatására, hogy nálam hogyan állítja be magát az órám.
Elállítottam az időt, a napot és a dátumot is, és vártam hogy hogyan állítja magát vissza. Érdekes volt nézni. Kábé úgy két percig semmi. Már kezdtem beparázni, de aztán hirtelen lenullázta az év/hó/napot majd az órát/percet és másodpercet is nullára állította és eltűnt a nap nevének kijelzése is. Így maradt nagyjából utána jó egy percig, majd elindult az aktuális óra idejének beállítása, lépegettek a számok előre, majd amikor elérte az aktuálisat (19 óra volt) akkor elindult a perc beállításának léptetése, egy perccel előbbre állította magát, és várt, majd amikor elérte a pontos időt akkor elindult a másodperc kijelzés is. Ez után szinte még követni sem lehetett olyan gyorsan történt a többi. Beállította az aktuális évet, a hónapot és a napot majd ezzel egy időben a nap nevét is angolul, mert az a nyelv van beállítva. -
Ribi
nagyúr
válasz
Ez nem olyan rossz, de még midnig kicsit sok rajta a szöveg.
Megnézed amit linkeltem akkor kb annyi szöveg kell rá. Illetve nem ilyen bazi vastag perem.
És ahogy láttam Citizenben ilyen nincs.(Seikoban sem igazán elérhető) -
Vangelis
félisten
Én mult héten találtam meg egy régi CASIO orámat, ezt használom most amíg nem tudom rendbe hozni a Citizent.
Szerencsére még jó pár több mint 10 éve kivettem belőle az elemet.
Most egy újal simán ment és még nem is siet nem is késik-
Időt állóIlyen a drágaság:
Nyomják e-bay en is még ezeket a remek darabokat
[link] -
Empsepo
senior tag
Hú, köszönöm a gyors válaszokat!
Az a helyzet, hogy a medencénk vízhőmérsékletét akartam megnézni, de akkor már benne voltam a medencében és a kezemen volt az óra, így ezt nem tettem meg.
Akkor majd úgy, hogy szárazon átállítom a hőmérséklet mérőre és úgy teszem a vízbe.A mélységgel tisztában vagyok...
Ma volt a kezemben néhány Orient.
Hát csorgott a nyálam... -
TimeCenter
tag
válasz
Empsepo #21909 üzenetére
Egyik órát sem ajánlott nyomkodni szerintem a víz alatt.
Ezért van nedvesség érzékelő a CITIZEN búvárórákon. Amikor a vízbe ugorsz, az óra automatikusan a mélységmérő üzemmódra lép ( nem kell nyomni semmit ). Amint 1 méternél mélyebbre merülsz indul a mélységmérés és a merülési időmérés.
-
Zozzer888
addikt
válasz
az első Citizen ami tetszik
-
Empsepo
senior tag
Nem is olyan vészes az ára...
Mondjuk én elsősorban mechanikus automata Seiko-t keresgélek.
Be is mentem a Petőfi utcai Orex-be, de elkeserítő volt a választék.
Mondjuk legalább megnéztem közelről egy-két Junghans-t.Más.
Ezt az órát szabad nyomkodni vizesen vagy akár víz alatt?
Ki mit tud erről? ( Timecenter?)
Tegnapelőtt ő volt a kezemben.
Nagyszerű darab. -
Vangelis
félisten
Először még kérek egy ajánlatot rá. De sejtem, hogy arany árban lesz.
http://kepfeltoltes.hu/view/120712/ora2_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/120712/ora1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Vangelis
félisten
válasz
TimeCenter #21905 üzenetére
Akkor eddig miért nem írtad.
Se árat se semmit.
De sajna nem tudom csak úgy odavinni
300km.Beírtam és egyből megjelentél... érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest