Hirdetés
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0RVUS
tag
válasz
properttl #150439 üzenetére
Azt nem tudom, hogy milyen "nevet" kellene ezen megfizetni. Rágúglizva találtam ilyen néven egy pszichológust, egy kosárlabda-edzőt, egy rommátetovált kopasz sztárfodrászt, és végül ezt az "óramárkát".
Dacára annak, hogy magukat "northern germany"-ként határozzák meg, én nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül komolyabb minőséget képvisel, mint az "1-10 ezer forintos társai" az aliexpress-en.
Ízlésen ugyan legkésőbb a rómaiak óta nem vitázunk, de én speciel nem utálnám kevésbé ezt a nevet ráírva a számlapra, mint pl. azt hogy "kashidun". Ráadásul - bár nyáron mindenkinek a szíve egy kicsit tengerész - de ha vitorláznék, akkor azért nem hordanék ilyet, ha nem, akkor meg azért.Hogy ne csak fikázzak, és ha már ultralapos és elegáncsos, én speciel ezt nézegetem egy ideje (és ha a kvarcokkal szembeni ellenállásomat legyőzném, rá is csapnék, mint tyúk a takonyra). Ez ráadásul horgony-sorminta nélkül is hajós téma, mivel az ún. marine chronometer stílusnak egy nagyon szép parafrázisa. (Orient nagyon nyomatva van itten máma
.)
De a lényeg, hogy szerintem kvarcban kimondottan leginkább a japán vonalon (Seiko, Citizen, Orient, Casio, Pulsar) érdemes keresgélni, ha az ár/érték arány számít. A választék bődületes méretű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xbox Ultimate előfizetések
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest