Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Ha jogos is lenne az a buntetes, azt nem az Europai Unionak kell kiszabnia, hanem a vasarloknak olyan modon, hogy mas termekeket vasarolnak.
Nem tudom milyen innovaciot hianyolsz egyebkent az Appletol, ismet sajat procijaik vannak, amik egytol-egyig jol sikerulnek. Elerhetoek a mesterseges intellingencia alapu szolgaltatasok a legtobb uj termekben. Ujra van olcso iPhone a szegenyeknek, a 16e. Az iPhone-bol most fog megjelenni az Air, ami elore lathatoan hatalmas durranas lesz, ami felforgatja majd a mobiltelefonok piacat. Az uj iPad Pro szuper keskeny es szuper konnyu. Az uj AirPod Pro a vilagon az elso mobil headset, ami szuperul mukodik hallokeszulekkent is, letaroltak vele egy uj piacot..., ..., ...
-
arnyekxxx
veterán
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Büntessük meg a Forged Hammer ltd-t mert ma is ugyanolyan kalapácsot gyártanak mint 40 éve.
-
ddekany
veterán
Ja, hát más kapcsán szó szerint az volt az érvelés, hogy autóknál túl szigorúak a szabályozások EU-ban, és ezzel igazságtalan hátrányba kerülnek az amerikaiak akik ezeknek nem felelnek meg. Hogy az európai autóknak is ugyan ezeknek az előírásoknak kell megfelelnie, az valahogy nem gond... ki érti ezt.
-
mepet
addikt
Ez az Europai Unio. Ha nem tetszenek a szabalyaink, ki lehet vonulni, nem kotelezo jelen lenni az europai piacokon.
-
ddekany
veterán
"aki válaszul vámokat ígért korábban az olyan országoknak, amelyek amerikai cégeket büntetnek"
Nem tudom az EU-nak mennyire volt igaza, stb., de ez már micsoda bravúros érvelés! Kb. "Tisztelt bíróság! Mielőtt védencem felett ítélkeznének, kérem vegyék figyelembe érvelésükben azt a körülményt is, hogy ha szívóznak, AKKOR FELGYÚJTOM A HÁZUKAT A G**IBE!"
Mert milyen feltétel ez, hogy "ha amerikai cégeket büntetnek"... ha bármiért is megbüntetik őket?
-
Én nagyon is emlékszek az iPhone 7 bemutatóra 2016-ból.
Viszont 15 év után almáról jövőre S26 szériára fogok váltani, ahogy többen váltottak már droidra a környezetemben.
A55 a cégesem és meglepő mennyire kezes és smooth a droid már évek óta.
Nem tudom más felületen mi adott de a Samsung one ui-n be lehet állítani az iphone féle alulról felhúzós/lapozgatós felületet.
Így megszokást is kevésbé igényelt nekem. -
clon
senior tag
válasz
Trust No One #5 üzenetére
Az apple "csak" egy cég mióta fej eltávozott azóta azóta nincsenek előremutató víziók csak mennek a versenytársak után. Egyszerűen nincsen az applenél senki aki ki tudná választani azt amivel nem a piacot hanem a vásárlókat fogja meg.
Emlékszem az iPod bemutatására vagy a többi termék bemutatójára ma emlékszik bárki egy apple bemutatóra... -
Metalfan
senior tag
válasz
ultrasound #3 üzenetére
Minden cégnek a profitmaximalizálás a célja...
-
ultrasound
tag
Én inkább azért is megbüntetném az Apple-t, mert a technikai fejlesztések helyett mostanság a profitmaximalizálás helyezték az előterükbe!
-
Armagedown
őstag
A csalók miatt mikor fognak végre bűntetést kapni?
-
Oldman2
nagyúr
Popcorn bekészít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Viszonylag kis összegre büntették az óriáscégeket, és ennek több oka is van, nem csak Donald Trump.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest