Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz alphaville #134599 üzenetére
-
resool
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #134596 üzenetére
Szerintem 34-42-ig minden jó férfiban, afölött már necces.
Van jópár NBA/NFL-es óragyűjtő elég komoly gyűjteményekkel és hát a sporthoz megfelelő alkattal, akik szintén azt mondják, hogy 42 fölé sosem mennének.
Persze ez is csak egy vélemény mielőtt a 45+ os órákkal megsértődtök[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Mercutio_ #134593 üzenetére
Ez azért van, mert már megszoktad/megszoktuk a nagy bufla krumplikat... Nekem is kicsinek tűnik a 39 mm-es MIDO, mióta a 41-42 mm-es Orienteket hordom. Vicces-érdekes-szomorú, hogy a 35 mm körüli méret, ami apáink idejében egy normál férfi óra volt, ma már nőinek is kicsi... Pedig ilyenkor télen, pulcsi + kabát ujja alatt mennyivel kényelmesebb egy pici, vékony óra.
Holnap majd jól beletépünk...
-
csƵ
addikt
Egy év alatt szépen összeszedett egy pár karcot az óratok. Ezt meg lehet javítani házilag, vagy csak szakember?
-
Mercutio_
félisten
válasz vadászcsiga #134591 üzenetére
Én csak annyit mondtam, hogy vékony a csuklóm(16cm max) és még így kicsinek érzem a 35mm-es órákat. Arról semmit nem írtam, hogy vastagabb esetén hogy mutatna
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #134591 üzenetére
Én is pont így gondolom, hogy kisebb óra, kisebb csuklón mutat jobban.
May the Force be with you!
-
Mercutio_
félisten
válasz vadászcsiga #134586 üzenetére
Szerintem Péter értette lehet a csukló formája és/vagy a singcsont végének alakja miatt, de felpróbálva a 35mm -es Wostokot kicsinek érzem/látom magamon.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
traktorgumi
aktív tag
sziasztok
longines lungomare órát szeretnek vásárolni
szerelem első látásra.....
Mit javasoltok?külföldről vagy itthon? használt is lehet....javaslatokat előre is köszönöm
-
squir
aktív tag
válasz Dzsana #134579 üzenetére
Köszi, igen.
M1ó volt a legózásért a felelős.
A werk (nem tudom, mennyire látszik a képeken) polírozott, arany chaton-okkal. Egy 60-as évekbeli, krómozott tokos BWC-ben volt eredetileg (ezért írtam a kötődést a márkához )
A tok svájci gyártmány (mellőzni akartam a kínai cuccokat... ) 38-39 mm, 316L acél, elől zafírüveg, hátlapban edzett ásványi. -
Mercutio_
félisten
Ez az én bánatom, képen telitalálat akár a Wostok, vagy a Cornavin, de az én vékony csuklómon egyszerűen viccesek ezek a kicsi órák
-
törölt tag
tudom nem svájci, de ár érték arányban jó helyen van, és nem utolsó sorban nagyon tetszik, ez a mai
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #134564 üzenetére
Szvsz ezt az órát fotózta le kicsit előnytelen szögből bár lehet ,hogy tévedek. ( persze ez nem változtat a durva hasonlóságon ,de azért mégsem akkora gáz mintha egy... Az Invicta már csak ilyen. Profit minden áron...)
[ Szerkesztve ]
-
minas
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #134555 üzenetére
Kösz. Nem volt jól látható. Én inkább a barnán gondolkodom, csak nem tudom mennyire hasonló barna az eredeti Panerai-féléhez, mert csak olyat láttam élőben és annak szép volt az árnyalata.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz vadászcsiga #134564 üzenetére
Nem csak erre gondolok - a számok alatti pöttyöket gondolom elvitte a cica.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
biokox
tag
Szerintetek hogy nézne ki a fekete OSD küklopszal?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz minas #134524 üzenetére
Fekete. Amit kinéztem helyette / Radi /, az is fekete számlapos lesz, csak nem titán, hanem acél.
Dzsana : Kedvet csináltál egy ilyen kézihúzóshoz. Szívesen beépíttetnék egy ilyen werket vmi jó acél tokba. Csak nincs elég fantáziám hozzá. Rodinát egy ilyen örökké tudna működtetni például. De így is több órám van már a nélkülözhetetlen fél tucatnál.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bucsher
őstag
válasz fagyalllo #134462 üzenetére
Nincs most $600-om erre. Ha találsz nekem $300-ért (használtat), akkor visszatérünk a kérdésre. Én nem láttam sehol. Vagy újat 2018-ban, ha addig nem történik semmi . SARX019
Vagy legalább látnom kéne élőben, az is könnyen ügydöntő lehet.[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
Babarnew
tag
válasz kovsol #134544 üzenetére
Köszönöm, építő hozzászólás volt
hozzáteszem 3 hete drágább volt, egyébként pedig ilyenkor kevésbé udvarias stílusban azt szoktam mondani hogy akkor tessék ott megvenni ez mindenkinek lehetőség de amikor rendelni kell akkor elfogy a 'kraft'
egyébként nem haragszom, PEACE[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
-
kovsol
titán
válasz Babarnew #134542 üzenetére
45k ért hirdeti
Skywatches-en $113mod: az aláírásod alapján úgy fest akkor te vagy a hirdető? akkor bocsi. Egyébként nagyon szép óra szerintem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
vadászcsiga
félisten
Háttérben megy az édes élet, Emilión egy Yacht-Master II van
-
resool
aktív tag
Már nehezen bírom kivárni a holnapot, hogy megjöjjön
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #134521 üzenetére
Nyilvan tok mas kategoria, de arban se kicsi a kulonbseg, kulsore meg azert tagadhatatlan hogy hasonlo jellegu.
Szerintem 270ert nem rossz vetel, es jol nez ki.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
RCTiv
tag
válasz vadászcsiga #134454 üzenetére
egy bajom van csak vele, hogy nem világít állandóan a kijelző úgy meg kicsit furi
-
minas
aktív tag
válasz Ereshkigal #134523 üzenetére
Most már meg fogom mérni mp-re pontosan, eddig csak az tűnt fel, hogy minden nap vissza kell állítgatnom.
Van a beállítás műveletéről valami videó/képanyag valahol? -
minas
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #134463 üzenetére
A Monster melletti MM számlapja barna? (nem látható pontosan a fényviszonyok miatt)
-
bucsher
őstag
-
minas
aktív tag
Kíváncsiságból kérdezem, hogy a Seiko 5 (snzg) pontosságának beállítása megoldható sk - megfelelő szerszámokkal -, vagy kizárólag szakember tudja állítani?
Korábban írtam, hogy napi több percet siet, gondoltam 1-2 havi hordás után jobb lesz, de nem lett. A Seiko szerviz felé nem járok, más óráshoz meg - mivel nem ismerek a közelemben megbízhatót - nem viszem, ha nem muszáj. -
nagyúr
Nekem is megjött az új családtag.
Egy hetvenes évekbeli liláskék (kicsi lila, sok kék) Wostok... nagyon aranyos!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
_stick_
őstag
-
Dzsana
senior tag
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Sungoo
addikt
válasz alphaville #134509 üzenetére
Igen, igyekeztünk.
-
condy
senior tag
válasz alphaville #134500 üzenetére
Mindig bearanyozod a napom (estém)."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest