Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #135596 üzenetére
A kedvenc részem jutott eszembe az Erőszakik-ból.
Sajna nem találtam a youtube-on, de keresgélek még. -
WiZARD
addikt
válasz
condy #135525 üzenetére
Tuna alapjan azt mondom, hogy engem nem zavar a kvarc resze. Bar ebben "sajat", Tunahoz alkotott kvarc szerkezet van.
Persze mar agyalok rajta, hogy ha valahonnan beesne egy kis penz akkor egy SD verziora lecserelnem.
Ezen talan legjobban a hardlex zavar, amit a tegnapi merulesnel sikerult is felavatnomes en meg a fekete bevonattol feltem...
De AT-bol nem vennek kvarcot.
-
ronin s8
senior tag
válasz
vadászcsiga #135590 üzenetére
Ez csak méret és izlés kérdése...
-
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #135585 üzenetére
Felcsatolva a csuklómra nekem ezek a gondolatok fel sem merülnének.
Megkönnyezném mint a Titanic végét.
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #135590 üzenetére
Valahogy megéreztem.
-
condy
senior tag
válasz
vadászcsiga #135585 üzenetére
A 39-40-es Rollerek, vagy a 36-os Tudor?
vadászcsiga válasza: Mindkettő!
-
terra052
őstag
válasz
badzsy21 #135576 üzenetére
Ezeken túl vagy már?
Amennyiben panaszára határidőn belül nem válaszolunk, illetve a tájékoztatásunkat nem fogadja el, a válaszadásra meghatározott határidő lejártától, illetve a válasz kézhezvételétől számított 30 napon belül a panasz vagy a panaszkezelés kivizsgálása érdekében
postai szolgáltatások vonatkozásában a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz,
kereskedelmi áru forgalmazás, értékcikk árusítás, hírlap-előfizetés és árusítás vonatkozásában a fogyasztóvédelmi ügyekben első fokon eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalokhoz, élelmiszer termékek esetében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz, illetve ezek területileg illetékes szervezeti egységeihez fordulhat.A Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: http://www.nfh.hu/teruleti
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: http://www.nfh.hu/
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal területi igazgatóságainak elérhetőségei: https://www.nebih.gov.hu/elerhetosegekFogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a lakóhelye vagy tartózkodási helye (székhelye) szerint illetékes békéltető testületekhez is fordulhat.
Ezek elérhetőségei: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek -
ronin s8
senior tag
válasz
condy #135577 üzenetére
Hehe, bármelyik kitűnő választás lehet.
A fehér Milgauss kicsit olcsóbb, mint a fekete, ill. kék számlapos, de persze ez sem "olcsó"...
Az Explorer-t szinte minden nap látom egy barátom kezén (ma is együtt ebédeltünk), és neki nagyon jól áll a kis csuklóján. Ez az a modell, amiről szinte senki sem mondja meg, hogy Rolex, lehetne akár egy Seiko is (na azért az mégsem!). Visszafogott, elegáns, és mindig 3-át mutat.
Az új (39 mm-es) OP tényleg nem nagyon van használtan, de nem is csoda: szerintem az egyik legsikerültebb Roli, egyszerűen tökéletes, mind a kinézete, mind a mérete alapján. -
fagyalllo
őstag
válasz
badzsy21 #135576 üzenetére
Gondolom, paypal fizetéssel vetted, ebben az esetben vissza fogod kapni a pénzed. Ha az eladóval nem sikerül megegyezned, fél éved van a reklamáció benyújtására, a javadra fognak dönteni.
Nekem decemberben tűnt el egy csomagom a DHL-nél rögtön azután, hogy beérkezett valami szingapúri központba. Az eladó visszautalta a pénzt, nem is kellett a paypalhoz fordulni. -
condy
senior tag
válasz
Rocsesz79 #135575 üzenetére
Rocsesz79: Köszi szépen.
Gonzi: Na ez a másik gond. Három kiszemeltem van, és mindhárommal van egy kis baj. Még úgy is, hogy hellyel-közzel próbáltam a realitások talaján maradni.
Ronin: Rosszul fogalmaztam, mert velem van a baj!Ebből nem nagyon van még használt.
Az a fránya merci mutató.
Nam nagyon láttam még "jó" árban.
-
badzsy21
csendes tag
Sziasztok,szeretnék segítséget kérni,hogy milyen lépést tudok ebben az ügyemben tenni.Történt,hogy a Skywatches oldaláról rendeltem egy órát amit a Magyar posta átvett,de állítólag vmi cím nem stimmelt és átküldte egy másik postára ahova viszont nem érkezett meg.Tettem bejelentést,kártérítési igényt amire a posta válasza az volt,hogy ők nem felelősek.
-
condy
senior tag
válasz
g0n21 #135568 üzenetére
Nem! Az egész azzal indult, hogy rákérdeztem az AT kapcsán.
Eladásban eddig nem gondolkodtam. Cserére már ajánlottam, de azok elmaradtak.
De természetesen, ha jó árban elmenne, akkor eladnám. Csak ennyi.
Másrészt azon is elméláztam a mai beszélgetés során, hogy jó lenne a kp is, mert ha hirtelen beesik egy megfelelő Roller, akkor nem mindegy, hogy a meglévő 200-300 ezret kell kipótolni, vagy a nullát.izmike: AT=AquaTerra
Megelőztek! Nem baj!Zol72: Köszi.
-
izmike
tag
Kövezzetek meg! Mi az az AT? Audemars Tibet?
-
condy
senior tag
válasz
Skimaster #135564 üzenetére
Mindig a zasszonnyal kezdem. Van egy bejáratott kavicskereskedőm is, de ez egy másik topic témája lehetne. Nem untatlak a részletekkel.
Meg valóban ez csak az első óra az idén. És a darabszám nem is változott.Gonzi, vadászcsiga: Tényleg megszédültem egy kicsit. Örülök, hogy kijózanítottatok. Azért a szívem mélyén tudtam én, hogy nem szabad, de még olykor-olykor fiatalságom és bohóságom megpróbálja átvenni az uralmat.
Ha meg valóban ki tudnék szállni 280-300 körül (ahogyan Skimaster írja) a Fortis-ból, az meg maga lenne a kéjmámor.
De ahhoz hirdetnem kellene. -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #135561 üzenetére
Sztem arról van szo, hogy ne vegyen mar 390-ért egy kvarc AT-t.
Nem is kell neki AT egyáltalán, csak vintage Gabi mint jo kereskedő tolta rá a dumát, ha már a tudort megvette, ő meg nagyon benne volt a boogie-ba, es megszedult, de annyi ereje volt hogy megkérdezte a közösséget, mielőtt gyógyszerre iszik...
Nagyon bölcsen tette.
Rolexre gyűjt, nem at-re. -
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #135556 üzenetére
-
g0n21
senior tag
válasz
Hogy jön ide a 2500?
-
condy
senior tag
válasz
Refszám: 25173000
1538-as Kvarc
Asszem 255.461 ETASzerk.
Deskdiver is ezt írta. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
hertzeg #135484 üzenetére
Az is bőr, csak porított-préselt valszeg. 1500-ért már jót kapsz Harrynál. Csak valódi bőr van náluk, műbőrt nem tartanak úgy tudom. Tucatnyi szíjat vettem már náluk, mindennapos használatra tökéletes választás. Ha egyénit akarsz, Vadászcsiga - Szabika - M1ó készít neked szépet és extra erőset.
Condy : Tartsd meg azt a gyönyörű Fortist. 300-ért el kell, h menjen sztem. Ha nekem kronó kellene, lecsapnék rá.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #135497 üzenetére
Ketten segítettek megrendelni és megvenni. Nélkülük nem jött volna létre,hálás is vagyok érte.
-
condy
senior tag
A Roger's minden (teljes árú) TAG HEUER automata órához egy MONTBLANC tollat és +3 év PRÉMIUM Garanciát ad ajándékba!
Lehet veszek egy út Tag-ot.Wg5113: Igazán köszönöm!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #135478 üzenetére
Köszönöm szépen,és őrülök ,hogy látlak írni.
-
condy
senior tag
válasz
g0n21 #135543 üzenetére
Kösz szépen!
Nem rohanok én annyira. Azért is dobtam fel a témát, mert bizonytalan voltam. De a "kollektív tudat"meggyőzött.
Szeretem a Fortis-t, de van az a pénz, amiért megválnék tőle egy nagyobb cél érdekében.Ereshkigal: Köszi neked is!
Valóban jó útnak tűnik ez a Roller felé. -
Macyke82
tag
Sziasztok,
ha ezta Hamilton órát tök újonnan 270e Ft-ert megkapom, akkor ha két éven belül (mert mondjuk megunom stb.) el szeretném adni akkor el lehet adni ugyanannyiért? Magyarán rövid távon van értelme? -
Ereshkigal
őstag
Gratulálok, condy! Most már nagyon érik a Rolex.
-
szegi77
csendes tag
válasz
vadászcsiga #135537 üzenetére
Igen
Hiányzik egy kicsit ...
Nem találok eladót :/ -
condy
senior tag
válasz
Deskdiver #135530 üzenetére
Egy hete még azt sem tudtam, hogy ma Tudor-om lesz.
A Fortis eladása meg végképp nem volt tervben.
Cserébe már ajánlottam itt-ott, de pénzért nem volt hirdetve. Cserébe nem kellett senkinek. Útban nem volt. Most Gabival szóba került.
Nem is gondoltam, hogy lenne rá piac.vadászcsiga: Nem, nem. Vele a Tag-ot akartam elbótolni, de nagyon nagy betűvel beszélt a spori. Még jó, hogy nem sikerült.
szegi77: Én tudok egyet 450-ért.
-
szegi77
csendes tag
válasz
vadászcsiga #135534 üzenetére
Nincs valakinek esetleg eladó Tudor
Hiányzik az enyém,vennek 1et -
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #135526 üzenetére
Elvileg ugyanaz van benne mint a kvarc SMP-ben ETA 255.461 egy kis platina bevonattal. Elég drágán adogatják a sima ETA verziót is belőle. Legalábbis drágábban mint amit elsőre gondolnánk egy kvarc szerkezetért.
(#135494) condy Gratulálok a Tudor-hoz. (Bárcsak egy héttel ezelőtt említetted volna a B-42-t
)
-
Misi1979
őstag
válasz
vadászcsiga #135526 üzenetére
Az a fajta, amire eladáskor azt mondják: "csak egy 2 dolláros kvarc ketyeg benne", viszont ha pótolni kell a szerkezetet, az előbbi összeg kb százszorosát kérik el érte.
-
-
condy
senior tag
válasz
veloke #135523 üzenetére
JDMKid: Na ezért is nem csaptam rá a lehetőségre azonnal. Kérdés, hogy meg tudok-e békélni a villanyos "életérzéssel"? Másrészt kiszállni belőle? Nem tudom, hogy melyik menne könnyebben.
Pé: Doboz, papír, friss szerviz. Minden van ami kell.
veloke: Köszi szépen!
Mindent végig gondolva 250 körül már én is odaadnám, de a hirdetésre (meg az előmunkálatokra: fényképezés, stb) nehezen szánom rá magam.
Mondjuk amit eddig meghirdettem (egy kivétellel) el is adtam gond nélkül. -
pikkubee
tag
Skx-ről mivel tudjatok leszedni a szijat? Az 1 dolláros stift kiszedommel sehogy nem sikerül..
-
veloke
tag
válasz
condy #135511 üzenetére
Gratula Condy!!! Komoly darab, ez is, de Tőled ezt már megszokhattuk...
A kérdés szerintem egy kicsit árnyaltabb. Én novemberben szerettem volna venni egy sima 40-es (nem a b-42-es) flieger chrono-t szülinapomra. Ekkor 2 db volt a jofogas-on hirdetve. Beszéltem mind a két tulajjal. Az egyik akkora már eladta, igaz kín keservvel és fél év alatt, de 300-ért elment neki. A másik is 300-ért hirdette meg, 20 ezret engedett volna nekem. Tettem neki egy 265ezres ajánlatot, ami szerintem korrekt volt, de nem ment bele...Azóta nagy valószínűséggel eladhatta.
Kaptam már ajánlatot 200 ezerre is, de ott voltak karcok, beütődések, és nem volt doboz, papír sem. Szóval nem tudom, de B-42-nél szerintem szerviz után, ami szintén kb 30ezer, a 300e forint igenis reális ár lehet érte....
-
alphaville
aktív tag
válasz
DonThomasino #135520 üzenetére
Biztosan èrzed te is, 20ezerèrt nem lehet a különlegessègek arannyal falazott kincsesbányájából válogatni.
De hogy konkrèt márkákat említsek- minden csodát nèlkülözve; Doxa, Marvin, Certina, Delbana.. -
szbalogh
addikt
válasz
DonThomasino #135520 üzenetére
[link]
Írd be ahogy lent is javasolták: "vintage swiss"Konkrét márka? Abban az időben rengeteg márka volt. Nagy részük már régen nem létezik de a minőségük ugyan olyan jó volt, mint a ma is hangzatos neveknek.
-
alphaville
aktív tag
válasz
DonThomasino #135513 üzenetére
Vintage vonalon nèzelődj, közöttük szèpeket találhatsz 20ezerèrt.
-
Pé
senior tag
válasz
condy #135511 üzenetére
Így van ez, mostanában egyre többen próbálkoznak be pofátlan árakkal. Általában azok, akik aztán 350-et akarnak kérni érte, és egy fillért sem engednek. Le kell őket ...
Reális ára olyan 220-250 között van. Ha van hozzá doboz, papír, csicsamicsa akkor esetleg kicsit feljebb. -
Mercutio_
félisten
válasz
DonThomasino #135513 üzenetére
Az első és a második mondatnak gondolom nincs köze egymáshoz
-
DonThomasino
veterán
Tudtok nekem különleges svájci márkát mondani?
20e körüli svájci mechanikust keresek használtan... -
condy
senior tag
válasz
bucsher #135510 üzenetére
Akkor ismertetem az egész történetet.
A Fortis-t (eddig) nem kívántam áruba bocsátani. Most rakattam rendbe. Nullán jár.
Eddig egy spori akarta megvenni a kezemről, aki "akár még 150-et" is adott volna érte. Na annyiért nem! Lehet, ha elkezdeném árulni, akkor ki tudnék hozni belőle többet is, de eddig még nem jutottam. Pláne látva az "Arckönyv"-es leosztást és üzletelést, nehezen szánnám rá magam.
Ma a Tudor business kapcsán került szóba. Az AT tulaj (esetünkben Gabi) mondta, hogy 300-ért bevenné.
Így gondolkodtam el, és tettem fel itt a kérdést bízva abban, hogy a "kollektív tudat"többre jut, mint az én tekervényeim egymaguk.
Ennyi. -
bucsher
őstag
válasz
vadászcsiga #135502 üzenetére
Jó, de mennyiért? Gondolom nem 300-ért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #135501 üzenetére
Hónapok óra hirdeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest