Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Számomra submariner vonalon a Rolexnek egyetlen olyan modellje volt, amit ha felújítanának szivesen birtokolnék. Ez a '70-es években a brit hadseregnek gyártott 5513/5517. Használt árakat nem találtam de gondolom olyan 3-5 millió között lehet.
-
veloke
tag
válasz
fagyalllo #133792 üzenetére
Az Ananta-k tényleg szépek, szó se róla...
A FlightMaster nekem valahogy nem jön be, pedig imádom a pilóta órákat. A werk-et meg kicsit kidekorálhatták volna több mint egy millió forintért. Vagy ha nem, legalább ne lenne üveg hátlapja. A múltkor is beszúrtak valami elegánsabb Seiko-t, ott is üveg hátlap, és látszott a díszítetlen 6r15. Állítólag méltó párja az Eta 2824-nek, de valahogy ez a kinézetében nem nyilvánul meg.
Amúgy érdekes kérdés lehet, hogy ez a Seiko werk hogy viszonyulhat a jól ismert 7750-hez. Kíváncsi lennék egy összehasonlító elemzése... -
terra052
őstag
Egy kis Seiko sorozatszám visszafejtés, akit érdekel, mikori az órája (és eddig nem tudta volna)
Jól jöhet. -
Deskdiver
senior tag
válasz
veloke #133785 üzenetére
Igen, csípte is az emberek szemét a dolog. Bár mondjuk az én szemszögemből arányaiban rosszabb egy 30-40 dolláros Ronda vagy korábban G10 szerkezet egy 370k-ért árult Tag F1-ben. Amikkel igazából nincs is baj csak sokaknak rosszul esik ,hogy közel 400k-ért nem sokkal kaptak többet mintha vettek volna egy kvarc Zeppelin-t vagy Tissot-t.
-
veloke
tag
válasz
Deskdiver #133773 üzenetére
Igen, mondjuk prémium kategóriás Seiko werk, úgy tudom a FlightMasterhez használják, ami elég komoly darab és drága is. Mondjuk nekem sem az óra, sem a szerkezet nem teszik, de olyan nagy gáz nem lehet vele, csak ne a másfél milliós Carrera-kba raknának egy modolt Seiko werket.....
-
7s26c
őstag
hogyan lesz egy hozzászólás szakmai ? adatlapom szerint egyet sem kreáltam még...
-
tlac
nagyúr
válasz
resool #133771 üzenetére
ez melyik márkánál fájhat nekünk?
ahogy nézem a legfontosabbak benne vannak -
Deskdiver
senior tag
-
tlac
nagyúr
válasz
vadászcsiga #133767 üzenetére
Addig spóroljon amíg elérhető áron tud venni. Nemsokára zarulnak a kapuk.
ezt hogy érted?
-
vadászcsiga
félisten
Biztos sokan tudjak, de aki nem, annak érdekes lehet hogy minek a rövidítése a sokat emlegetett ETA:
ET(ern)A -
veloke
tag
válasz
7s26c #133758 üzenetére
Nekem is volt két automatám 7s26-al. A pontosságuk 15-30 másodperc között ingadozott naponta. Én ezt egy kicsit sokalltam. De megnyugtatlak, az Unitas 6497-el szerelt órám szerviz előtt és után is 20 másodperc felett volt....Szóval ki kell fogni. Most a 2824-esem 4 másodpercen belül van naponta. Maximálisan elégedett vagyok vele....
A helyedben spórolnék inkább egy Eta-s automatára....
-
Deskdiver
senior tag
Köszönöm mindenkinek.
(#133753) Macyke82 Reméljük ezúttal állják a szavukat és nem lesz több csúszás, mert a wus-on páran már a falat kaparják.
(#133754) BAti77 Nem, "szerencsére"ez fix.
Lehet ,hogy páran hiányolják de, GMT és értelmezhető vízállóság hiányában én feleslegesnek találtam volna rajta.
(#133755) alphaville
(#133757) vadászcsiga
Kipipálva. Remélem nem jön ki belőle jó ideig egy upgrade-elt változat mondjuk egy új Citizen multiband ECCO-TRON szerkezettel mert akkor elsírom magam.
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #133752 üzenetére
Neked van a hiperpontos 809 k2 ugye? Hordom ezerrel akkor....az a baj, hogy van még automatám...lehet kellene egy forgató...
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #133752 üzenetére
Mi lesz az, csak nem egy flieger chrono?
-
Macyke82
tag
válasz
Deskdiver #133744 üzenetére
Gratula hozzá nagyon szép lett a "főpróba"
Remélem április körül sikerül nekem is lecsapni az áhítottra...Más:
Zol72 kollegának ezúton is hála sikerült élőben is megtapicskolni és felpróbálni a GRAND TOURING SPORT-ot, mint búvár jelölt. Az óra megerősíthetem élőben is nagyon gyönyörű tekintélyes méretű szép darab.
Olyannyira, hogy az én vékonynak (17 cm) mondható csuklómon elég határeset, erre persze rátesz az is, hogy fényképen még nagyobbnak hatnak az órák így kézen. -
-
Rüszmő
csendes tag
Jó minőségű mesh szíjra skx-hez hol lehet lelni(mondjuk ebay-en kitől érdemes, de máshol is jó)?
-
Deskdiver
senior tag
válasz
squir #133748 üzenetére
Örülünk.
Nekem már szinte a kiadás óta piszkálta ez a modell. Többnyire mindegyik felélesztett 60-as 70-es évekbeli Bulova dizájn tetszik, de ez vonzott a legjobban. Említette valaki a vízállóságát. Engem nem zavar a 30m. Mennyi órával találkozunk ami 50-60 éves lepukkant tokban és sosem ázott be. Egyszerűen ez az óra nem vízbe való. Arra van másik. Szerintem egy kiadós elázást ez is kibír, bár olyanban sem volt részem már jó ideje. A zuhanyzóba meg nem viszek magammal játékokat.
A szíja az nem az én világom ,de szép csatot adnak hozzá.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Ereshkigal #133745 üzenetére
Ez a budget verzió. Ehhez nem jár.
(#133746) Mercutio_ Kintről.
-
7s26c
őstag
válasz
Ereshkigal #133739 üzenetére
Megjegyzem 😊
-
7s26c
őstag
-
Szulita28
senior tag
Cool.
-
7s26c
őstag
válasz
vadászcsiga #133734 üzenetére
Ezt fogadta el 😊 Ezért lettem ily "alapszerkezet" nevű...
-
squir
aktív tag
válasz
7s26c #133727 üzenetére
Abban a Seiko5-ben egy Malajziában (Szingapur, Taiwan, stb., tetszőlegesen választható) összerakott szerkezet van, az ottani minőségbiztosítással. Az általad mondott értékek lehet téged zavarnak, de a gyár által is megadott hivatalos tűrésbe beleférnek. Egy pár ezer forintos "tucatóra" tucatszerkezetéről" beszélsz. Őszintén: milyen csodát vársz tőle?!
Más értéket fog mutatni, ha dobozban áll, ha rendszeresen hordod, ha pofával lefele-hátlapon-koronára támasztva rakod a kredencre, stb.
A 7s26 ennyit tud. Ki lehet fogni "nem hétfői" darabokat is, de úgy néz ki, ez nem az.
Add el, vegyél helyette pl egy ETA-val szerelt Steinhart-ot és megoldódik a probléma. -
terra052
őstag
Valaki tudna Mosonmagyaróváron megbízható órást ajánlani S.O.S.?
-
g0n21
senior tag
válasz
dionaea #133721 üzenetére
Értem, amit az AAA kapcsán írsz, és nekem is voltak/vannak vele fenntartásaim, de egyszer muszáj kipróbálni, milyen az a forma...
A játszós meg mindenkinek mást jelent, ebből akkor is szép félreértés keveredett, nekem annyit jelent, hogy hétvégi. Másnak meg kerti munka. A harmadiknak meg golfozás (nem nekem), a negyediknek sziklamászás. Szóval ez elég TAG fogalom.Ezt pedig csak azért adnám el, mert nincs szerelem. Sajnálni nem sajnálnám. Egy darabig minden polírozható/cserélhető. És amióta látom, hogy hogy, és mennyiért történik ez, már nem félek annyira.
Aztán ha végig kell próbálgassam így egy-két hónapos hordásban 5-8 órát, hogy megtaláljam azt, ami tényleg megfelel, állok elébe... Nem halmozom.. jön-megy.(#133723) 7s26c
Írtak fel neki antidepresszánst.. -
dionaea
őstag
válasz
g0n21 #133700 üzenetére
hát igen, magával ragadt téged a Tissel.... Valahogy amikor vetted a TAG ot és olvastam, hogy játszós órának vetted akkor végig gondoltam életemet és rájöttem, hogy van még mit a tejbe aprítani
(játszósom egy timex T2N720, de amikor megkarcoltam az üvegét hát felsírtam, igaz én a játszóst kerti munkákra is használom )
Nekem mondjuk komolyan az a bajom, ezekkel (pl TIsssel ezen típusa) hogy semmiben nem különbözik egy AaA replicatól. De itt pont, mert tudom ez indulatokat vált ki.
Természetesen kinek a pap kinek a papné.
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #133712 üzenetére
Köszönöm!!!
A vadászcsiga féle Orientem meg a 16610 féle szürke zónában sétálgatott...(#133716) 7s26c
Hordjad rendszeresen, ne hagyd állni annyit, mert a kenőanyagok csöpp állapotváltozása tudja ily' mód befolyásolni a járását.Kedves topiktársak, elnézést kérek a rendetlenségemért, nem hirdetek többet hsz-ben véletlenül sem,és tájékoztató, képeket mutogató jelleggel sem, csak a gulyáskommunizmus maradvány-viselkedését engedjük el!fagyalllo: Egyre jobban várom a "kockás füzetet"!!!
-
7s26c
őstag
Sziasztok ! Napokban írtam, hogy Seiko 5-öm egy hónapos állást követően, újraindulás óta siet de betyárul. Volt már 9-10-20 sec is. Eddig nagyon pontos volt, ezért elég tanácstalan vagyok. Mit tegyek , hogy megint a régi legyen? Előre is köszönöm!
-
Olka
csendes tag
Sziasztok,
Néhány napja láttam itt a fórumban egy Seiko Prospex diver linket, ahol rendkívül jó áron lehetett ehhez a szép darabhoz hozzájutni.
Van az oldalukon egy infó, miszerint EU-ba nem szállítanak Prospex modellt.
Írtam nekik egy levelet, de a válaszukban is ez volt:Hi,
Thank you for your email but unfortunately it is true that we can't ship these series to EU countries due to the Seiko policy.
Grand Seiko, Prospex, Astron, Velatura, Premier, Sportura, AnantaRegards
Skywatches CSSzámomra érthetetlen, hogy egy 203 EUR értékű tételt nem küldenek el (a Grand Seiko kapcsán jogos lenne, mert az néhány oszállyal feljebb játszik)
Rendelt már valaki ilyen modellt tőlük?
Előre is köszönöm a választ!
-
g0n21
senior tag
válasz
t_a_m_a_s #133710 üzenetére
Mako USA tetszene, de nem lehet kapni EU-ban. USAbol meg nem hozzák (only conus).
A sima Mako/ray nem tetszik, es szinten 42-es.
Idei nagy terv erre a célra egy smp, de valamivel el kell kezdeni (a jatszos fogalmát korábban kiveséztük, mielőtt megint felháborodás lenne) -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #133708 üzenetére
Ilyen nem lesz szerintem. Remelem a Roli megmarad egy kicsit még a klasszikus méreteknél.
Vagy az lesz a submariner 2? -
g0n21
senior tag
válasz
vadászcsiga #133703 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de ha duplájáért is eladható lenne, akkor is 42-es, es ha lehet, annál kisebbet szeretnék
-
fagyalllo
őstag
válasz
krisztianAMG #133682 üzenetére
Jó erős rugó van benne, de annyira azért nem nehéz, hogy fogót kelljen használni. Érdemes vigyázni a menetre, az erős nyomás miatt érzéssel kell rákapatni, nehogy idő előtt elnyald.
Jumbo Tuna Crown -
madarasz92
őstag
Én a strandon, kiránduláshoz ilyet használok (Miyota, zafír, kerámia):
[link]
-
Érdekes az a Tissel, de nekem a szín nem tetszik így zöldben. Lümét is kérünk mutatni a SKX-mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest