Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pénteken rendeltem Black Friday akcióval tollat és tokot. 75 eur volt szállítással a kettő. Ma érkezett UPS-el a OnePlus-tól.
-
szasanyi
félisten
Használ valaki BT egeret hozzá? Jó lenne egy olcsó, de a Pad3-mal biztosan jól működő típus. Tudna valaki ajánlani tapasztalat vagy teszt alapján?
-
Lalos
csendes tag
Köszönöm szépen a beszámolót.

Egyre jobban hajlok arra, h bevállalok egyet. Holnaptól a 16GB/512GB verzió alin, német és francia raktárból kuponnal 164k.
A kiegészítőket jó drágán mérik hozzá, hiszen a bill. alin is 50k, itthon 60k. -
Szia,
A telóm és a laptopom OLED, szóval ez alapján mondom, hogy nincs fakó érzés és brutális a fényerő. Nyilván nem kell ugyan azt várni, de szerintem teljesen rendben van. (kollégáim is ezt mondták szintén OLED kijelzős telefonnal)
Hangzása egy tablethez képest szerintem nagyon ott van hangerőben, de a basszus az dobozos. Bár már az is meglepő, hogy egy ilyen vékony eszközben van basszus
Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is. 
Állítható-e ekvalizer vagy atmos hangzás? Ezt sajnos nem tudom, de ilyen szemmel is megnézem a hétvégén.
Köszi az ali linket, elég jó árú ott a tok, de már szemezgetek billentyűzetessel egyre jobban. -
Szia,
1 napja vagyok tulajdonosa, nem tapasztaltam ilyet a tegnapi nyomkodásom során, pedig ment film és youtube is. Még a 15-ös rendszer van rajta, egyelőre nem akart frissíteni.
Tokot próbáltam rá keresni, de nem jutottam előrébb. Valakinek van bevált tokja?
Az alzán található billentyűzetes toknál mint ha nem lenne jó a megadott méret így azt se mertem megvenni. [link]
-
mpireb
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus óta vagyok tulajdonosa eme gyöngyszemnek, ami hardveresen ugyan kifogástalan, viszont a gyakorlatban számomra szinte használhatatlan... Valami nagyon el lett rontva itt szoftveresen a képfrissítést illetően, két fő tünet van:
1. Videólejátszás bármilyen appban: periodikus szaggatás tapasztalható, legyen az böngészőben, VLC-ben vagy akár HBO Max appban. Kb 15 mp rendes lejátszás, aztán kb 5 mp-ig érezhetően szaggat a videó, aztán repeat. Ez független attól, hogy mikor volt utoljára megérintve a kijelző.
2. Chrome-ban (vagy bármilyen böngészőben) elindított videó (pl. M4 Sport élő adás, de kb mindegy, hogy mi) fluid pár másodpercig, aztán ha nincs képernyőérintés, a képfrissítés beesik valami ordenáré módon, nézhetetlen, szaggat. Amint hozzáérsz a képernyőhöz, megint szép folyamatos.
Megvárom az elvileg mindjárt érkező Android 16-ot, aztán ha nem javul,
falhoz vágomeladom. A felhasználás kb 90%-ban tartalomfogyasztás lenne, amire ebben a formában tulajdonképpen használhatatlan az eszköz.Már minden létező beállítást megpróbáltam, redditen és oneplus fórumon is panaszkodnak a jelenségekre néhányan.
Másnál nincs ilyesmi?
-
Dr.NX
addikt
-
deltaa97
tag
Sajnos az eredeti topic-ot magával rántotta a szerverleállás, de gondoltam hátha van igény egy új topikra, pár tulaj azért van már itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Logitech z5500 5.1
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálunk a családban van egy ipad air 11", annál szerintem jobb a hangzása ha ez jelent neked bármit is.