Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Nem fékeztem, de szándékosan lassabban gyorsítottam ki. Nézd meg mekkora volt a távolság köztünk a sikán előtti egyenes végén, és a következő sikán előtt. És az is látszik smisa belső nézetéből, hogy a vágás után folyamatosan közeledik rám. Azért fékezni túlzás lett volna, ha támadó pozícióban lett volna, és előzni próbált volna, akkor elengedtem volna. Ezt a ti tisztetek megítélni, elfogadom ahogy döntötök, a véleményemet leírtam így a döntés után nem fogok reklamálni.
Ezeket a valóságban is így ítélik meg, feketén-fehéren szabályt lefektetni nem lehet, ami egyértelműen megmondja, hogy mi büntetendő és hogyan szerintem. Szubjektivitás valamennyire lesz a dologban, ezt nem lehet kiküszöbölni.
Tudom, hogy nem hálás feladat bírónak lenni, bíró ugyan nem voltam, de játékos igen (kosárlabda). Vitát nem lehet elkerülni, de le van fektetve a szabály, hogy ti döntötök (nyilván az érintettek leírják a véleményüket, és ezt is mérlegelitek), ezt mindenkinek el kell fogadnia, még ha igazságtalannak is tartja.
Meg még abba gondoljatok bele, milyen hatása lenne, ha szórnátok mindenért a plusz mp-eket, senki nem fog merni igazán versenyezni, mert inkább lesz lassabb biztonsági autózással, minthogy 20 másodpercet bukjon büntetéssel.
Ez csak az én véleményem, újonc is vagyok itt, úgyhogy én tényleg elfogadom, akárhogy oldjátok meg dolgot, és tényleg nem irigyellek titeket, és a lebonyolításokért meg a bele ölt időért maximális tisztelet
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest