Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
N€T0X|N #2189 üzenetére
[link]
Feltöltöttem a 3-at amik szerintem a legjobbak (van még 1-2 de azok ezekhez képest nem jók)
Racedepartmentes szerintem ide a legjobb, több műből rakták össze nagyon logikus jól követhető, szépen leírja azt is, hogy hogyan csinálj setupot. Ez angol
Cary Barnett féle is jó, de nem alapnak, szépen táblázatban összefoglalja, hogy ha valamit valamerre állítasz, annak milyen hatásai vannak az autó egyensúlyára és milyen egyéb hatásai vannak még. Ez is angol
A setupiskola F1-re van, ha esetleg valakit érdekel. Ez magyarDe te így is gyors vagy ne akarj még gyorsulni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Borderlands 4
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest