-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
hurrikan #22999 üzenetére
Ja.. Azt hittem legalább valami szép képet mutat amit sikerült lőnie. Ez így már lerágott csont, sok embernek nem lilul full sötétben, de egyébként is jól le lett mindenki
ugatvaszólva, hogy korom sötétben nem kell fotózni.[link]
Juliuska: semmi köze nem volt az írásomnak a képlopáshoz, csak a postodból nem jött le, hogy ez egy sötétben fotózott kép lesz amit a lilulás miatt lőttél. Azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba, hogy nem jelenik meg.
-
Juliuska
senior tag
huh, de sok nyűg van ezzel az ultrapixellel...!
Hadd írjak már egy gyors ellenpéldát is a fentebbiekre, mert még a végén, mindenki úgy könyveli el, h az M7-nek (a hTc ONE-nak) húdesz*r kamerája van, pedig ez távolról sincsen így...
mumk1 Kolléga szavai csengnek a fülembe, amikor azon ötletelt, h a készülék különböző alkatrészei más-más helyszíneken készülhetnek... és így eshet meg akár az is, h valaki gyengébb szériát fog ki, (ami sajnos, minden gyártó esetében simán benne lehet a pakliban).
Az idegek megnyugtatása céljából tájékoztatom a T. Nagyérdeműt, h ez azért közel sincs így mindenkinél -> itt egy kép. Szívem szerint itt is használnék képlopót, h láthassa mindenki, ez bizony NEM fake, vagy photoshop termék, de kamera üzem közben nem működik a képlopó...
További jó hír: még mindig nincsenek illesztési problémák, lötyögő, vagy ferde Power gomb (ahogyan itt valakinél) karcokat sem látni sem az alu tokon, sem pedig a kijelzőn, sőt a beats felirat is hibátlan, a sarkok sem kopnak, vagy fényesednek, pedig megfogadtam, h ezt is legjobb tudásom szerint óvom majd a külső behatásoktól, aztán...mégsem...mert olyan gyönyörű ez a telefon...
Jah, olyan veszett jól össze van rakva ez a telefon, h semmilyen pálinka nem töri át az S-off, és a Hboot védelmét...Ezért nyugodtan kijelenthetem: asszem' kifogtam egy tökéletes telefont
-
Steve1207
veterán
válasz
kazsolt #22991 üzenetére
2 ébresztőóra, egy fillérbutafón, a one és a noti is vinnyog, nehogy visszaaludjak. Amúgy Puzzle Alarm még a telóra.
-
csacsi67
addikt
Itt egy leirás a gariról mint irtam is már s-off-olt rootolt készüléket adtam be , igaz a készülék HTC mini , gyártási hiba áll fen a készülékeknél simán cserélték egy ujra nem foglalkoztak semmivel. [link]
Hasonló eset mint a kamera lilulás csak itt a készülékház reped tömegével.
-
Loboda
senior tag
válasz
yodee_ #22983 üzenetére
Tudtommal akinek cserélték, eddig nem jött vissza a lilulás!
Reménykedem benne hogy ez így is marad!Érdemes a HTC-től lekérdezni a készülék garanciáját, hátha van rá gyári két év!
(#22987) Gulyopapa:
Hivatalos Samsung Márkaszerviz és Mintabolt
8200 Veszprém, Kossuth u 8. Bástya Üzletház, félemelet
nyitvatartás: H-P:9-18, Szo: 9-13Tudok én kedves is lenni!
-
Loboda
senior tag
válasz
Gulyopapa #22976 üzenetére
Ha nem vagy biztos a garanciádba, írj a HTC-nek, a készüléked azonosítói alapján megmondják hogy garanciális e a darab!
Leggyorsabb ha a Telemax központba adod le, de ha erre nincs lehetőséged, bármelyik szervizpontba leadhatod!
Ahol vetted oda is viheted, minden honnan a csehekhez viszik javítani!Én egy vidékibe adtam le, így sokat vártam a javításra!
-
kirillov
csendes tag
válasz
Ununqatrium #22961 üzenetére
Kösz, így lesz, remélem, megszűnik a probléma.
-
hurrikan
addikt
A szerviz folyamatot itt lehet követni?
-
Gulyopapa
addikt
Hülye a kérdés, de a HTC Magyarországnak írjak, vagy ahonnan vettem ?
Még soha nem gariztattam telefont ...
Loboda, lehetnél egy kicsit kedvesebb is -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22972 üzenetére
Ha csak takarítóként is dolgoznék valamelyik központban egy ilyen után minimum kitagadnám!
Ha már a lilásnál tartunk. Nekem nem tűnik lilulósnak, se vakuval, se nélküle, viszont! Ha világosabb helyet nézek akkor némely esetben lilásabb a kijelző közepe. Nagyon kis árnyalat és főleg sötétben (szerintem átlag halandó észre se venné). Az elkészített képnél nem jellemző, hogy lenne jele, esetleg kinti néhány fényviszony zavajra meg sötétben és akkor lilásabb a fény. Próbáltam kicsit bemelegíteni a környékét, de egyáltalán nem változott semmit.
Arra akarok kilyukadni, hogy így kezdi a lilulást vagy ez teljesen "normális"? -
BenHans
addikt
[link] Egy HTC-s mérnök fia szivárogtatta ki az új One-t. Az apukát elvileg kirúgták... Ha az apuka adta neki oda akkor hülye az is, de ha a gyerek csórta el tőle erre a pár percre a tudta nélkül akkor úgy megruháznám.... ááá fiam nincs munkám miattad, most nincs étel sem, gyűjts kenyérre a twitteren
-
Gulyopapa
addikt
Van valaki aki mostanában kapta vissza a garis készülékét javításból ?
Kezd elegem lenni a nem fókuszáló-lilulós kamerából.
Néha azért kellene egy-két "értékelhető" fotót csinálnom vele ... de ezzel így most nem lehet. -
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #22964 üzenetére
Szep, szep, de nem tudom elkepzelni, hogy egy 4.7"nal kisebb telefont hasznaljak a One utan, sot.. Valamint ha nem reszelnek a kepernyo felbontasan szinten felejtos (baratnom i5s-en 1 percig voltam hajlando vmi youtube videot nezni, mert one utan nekem borzaszto csunya volt). + a rendszer zartsaga, pl. Azt sem lehet beallitani, hogy a gyari ebreszto ne rezegjen
de ez csak az en velemenyem.
-
-
BenHans
addikt
Ma reggel olvasgattam és belefutottam egy nagyon jó idézetbe, ami egy erdélyi magyar költő tollából származik. "Az értelem társaságba kívánkozik, a butaság a tömeget kedveli." Horváth Imre
Aki akarja beleértheti a HTC helyzetét is...más: szerintem erre gondolhatott Gulyopapa [link] de én ebből messzemenő következtetést nem vonnék le, bár a minőség és a szépség eddig is megvolt.
Viszont érdekes, hogy lehet az Apple továbbra sem megy bele a Mpx haborúba.bocs az offért
-
FGyula30
aktív tag
-
Gulyopapa
addikt
Imádom ezt a telefont de elnézve az új ip6-ot, lehet hogy az lesz a következő telóm.
Brutális... -
kirillov
csendes tag
Sziasztok,
Most vettem észre, hogy lejátszáskor akad a film. Nem durván, alig észrevehető, egy idő után mégis zavaró. Kitkat előtt nem volt ilyen. Lehet ez összefüggésben a frissítéssel?
-
ndavey
tag
Nem tudja valaki, hogy lehet megváltoztatni a zeneszámokhoz automatikusan betöltött borítóképeket? Mert nem a netről töltötte le, hanem az egyik saját képemet rakja be párhoz.. :S
-
Xaels
félisten
válasz
NandorHUN #22943 üzenetére
Volt itt egy cikk MWC-ről ahol egy dupla kamerás rendszerről volt szó ahol 2kisebb felbontású kamera képével csináltak valamit, hogy 13mp-s éles képek készüljenek. Maga a szenzor lehet nem lesz nagyobb felbontású, de a végeredmény ettől még lehet jó lesz. Majd kiderül élesben.
-
NandorHUN
addikt
Azt jol tudom hogy marad a 4 MP? Na ennyit erről a telefonról... -.- Ha idén cserélek az is biztos hogy az nem az M8 lesz
-
enginev3.0
félisten
Hangerőgomb jobbnak néz ki, és jelentős sebesség javulás is van talán, pedig a One sem lassú, SŐT!!
A kinézet rondább lett, szóval nem kell, legalább is még mindig ezt mondom(#22941) Keldor papa@ Kirúgják + esetleg beperlik őket
-
Spy89
aktív tag
Nekem nagyon bejön ez a külső, jobban tetszik mint az elődé. A MicroSD-s bővíthetőség pedig külön öröm.
Az biztos, hogy kétélű ez a szivárogtatás, de ha ez nem szándékos nem lennék a srác, illetve a családja helyében.
-
enginev3.0
félisten
Kiesett a HTC-ből, a Galaxy betűm, nabumm
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Szia, nálam is volt pár napig egy G2,
Nem csalódtam igazából benne akkorát, mint amekkorát gondoltam hogy fogok.Ha root nélkül nézzük csak, akkor az ébresztési megoldása sokkal kényelmesebb, elég jól testre szabható, és bár jó a helykihasználása, mégis túl nagy nekem, pedig nem kicsi a tenyerem.
Viszont tényleg nem rossz telefon, mondjuk a műanyag ház minősége elég gáz, illesztési és nyikorgási hibákkal, messze a HTC minőségétől. A hátlapra szerelt gombok viszont nagyon kényelmetlenek nekem.
A jack helyével sem voltam kibékülve.Amit leszűrtem az együtt töltött 2 napból, hogy ha valami ne adj isten történne a HTC háza táján,
De soha nem fog, nem engedem, távozz sátán pfejj szarszungAkkor körbe néznék az LG téren, de még mindig tartom magam, hogy nem lenne készülék, amire elcserélném a One-t.
Szóval szerintem HTC One, bár a másik is élhető, de nem szerethető
-
Ununqatrium
aktív tag
Feltűnt már valakinek, hogy a mikrofuratos részek nem pont középen, hanem kicsit jobbra tolva helyezkednek el? A vissza és home gombhoz nézve jól látszik. Csak érdekességképpen írtam le, magam sem tudom, hogy tűnt fel egyáltalán.
Valamiért szereti a HTC az ilyen milliméteres csúsztatásokat. Annak idején ugyanez volt például az optikai érintőpaddal a Desire esetében. Tudom, hogy ez az információ "mérföldkő súlyú", de na...
Csak tudnám, miért játszanak ezzel.
-
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.
Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga. -
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon -
h3lios
addikt
válasz
s3nsitivity #22926 üzenetére
Nélküle nagyon ronda. A bemarásnak éles a pereme. Amikor ott maradt a ragasztón a T betű meg is lepődtem, mert azt hittem, hogy ebbél azért tartósabb megoldás. A kis betű nem fémből van, kb. papír vastagságú ezüst "fólia" szerűség, de egy pici tartása van. Az egyik oldala pont olyan mint az alufólia, a másik oldala picit mattabb, ami kívül van.
-
h3lios
addikt
válasz
Nightfall75 #22924 üzenetére
A betű helye olyan mint a hátlap, ergo az van kimarva, és bele ragasztva a betű.
-
h3lios
addikt
válasz
Nightfall75 #22920 üzenetére
Nem dummy volt egy tökéletesen működőképes telefonról beszélünk, és ahogy a kollega mondja az egy ragasztott betét. Egyébként nagyon vékony anyagból van, a ragasztóról alig tudtam leszedni törés nélkül.
-
Steve1207
veterán
válasz
Kb az összes modell így van évek óta, nem egyedi eset. Vissza is nézhetünk jópár évet, ugyanígy kieshet, nem muszáj még a fenti példás ragasztós eset sem. Az más kérdés, hogy tényleg minőséginek hat ugyebár
-
Valkűr
addikt
válasz
Az nem gravirozás, az egy betét benne, nézd meg jobban...
-
Nightfall75
tag
válasz
h3lios #22919 üzenetére
Hát az elég érdekes, mert nálam a htc felirat bele van gravírozva a hátlapba. Érezhető, hogy a betűk süllyesztve vannak a hátlaphoz képest. Ilyen esetről még nem is olvastam, pedig kezdetektől figyelem a htc one-al kapcsolatos híreket. Nem lehet, hogy az egy dummy készülék volt?
-
h3lios
addikt
Sziasztok !
Nem igazán kapcsolódom semmilyen szinten a telefonhoz, azonban szeretném felhívni a figyelmetek valamire.
Az egyik itthoni szolgáltatónál melózok és a legutóbb telefon áthelyezésnél le kellett szedni az egyik One-t. A ragasztó gyönyörűen lekapta a hátlapról a HTC logó T betűjét.
Nyilván az átlag felhasználás során nem lesz vele ilyen probléma, de tudjatok róla, hogy létezik ilyen is.
Esetleg öntapadós autós keretben lehet vele probléma. -
keIdor
titán
Nekem bejön ez az új M8, mióta nincs meg az M7 és Nexus 5 van helyette Android vonalon több hiányérzetem is van. Sense, Boomsound, fémház, visszaváltok én HTC-re ha megjelent.
-
becenevem
aktív tag
válasz
spawn21 #22912 üzenetére
Kicsit hülyül a telefonom. Ha én tárcsázok, automatikusan kihangosít minden hívást.
Fáj a fülem.Újraindítás nem segített.
Néha a zárolt képernyőn megjelenik egy fekete háttér az óra és az időjárás alatt, de azonnal el is tűnik. Kb. 0,43102 másodperc. Váltakozó, hogy mikor csinálja.
Ha valamelyik program, amelynek vannak widgetjei, frissíti magát, akkor a widgetek megduplázódnak. Mindegyiket ki tudja rakni. Ha újra indítom a telót, rendben jön.
Nálam olyan lilulás van, hogy az érett padlizsán hozzá képest hófehérke. Nappal tökéletes, de este felé, amikor mér kezd sötétedni, akkor használhatatlan. Persze nem sokat fotózok, még nem gariztatom.
-
mumk1
addikt
A szoftveres gombokkal nekem sincs bajom, egész jól megszoktam a G2-n is. Ráadásul jól testre szabható a sorrendjük, legalábbis az LG-n. Nekem mindenképp pozitívum, hogy nem szélesedik, inkább hosszabb legyen, így jobb a fogása. A G2-nek bármennyire is jó a helykihasználása, az a pár milliméter plusz szélesség már nekem pont kényelmetlen.
Mondjuk a logós sáv szerintem is nagy öngól ha semmi funkciója, de talán még együtt tudok élni vele. -
FeRRaR1
őstag
De miért kellett megint hosszabbra csinálni, HOX < ONE < New ONE
Egyébként nem lenne rossz, de a méretekkel, meg a keret vastagságával kicsit eltolták, + értelmetlen fekete sáv alul.
Mindegy legyen sikeres, nem olyan rossz
Ununqatrium
Azzal nekem nincs feltétlenül gondom, hogy a kijelzőre költöztek, azzal viszont már igen, hogy a helye ottmaradt, és feleslegesen növeli a méretet, foglalja a helyet.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #22907 üzenetére
Azért kell odarakni, hogy legalább ez az egy gyártó 5"-nál is kompakt maradjon, mert így is tepsi az összes telefon. Amikor a gombokat használod úgyse szükséges az egész kijelző, ha meg a teljeset akkor előtte ráböksz egyet és ugyanott vagy, mert nem akarod használni az aktuális dolgot ugye. Szóval elég jó, hogy maradt kb M7 méretű.
Írják, hogy ez egy újabb "reklám" szint az egész hercehurca, hát nem hinném. Eléggé nagy érvágás, hogy összepakoltak egy elég versenyképes telefont és az userek és eladók többsége már ez alapján ítélkezni fog, többnyire negatívan, mivel konkrétumokat nem tud, rossz a minőség, a bemutatás módja meg átlag alatti. Ergo ajánlják majd a többi gyártót egymásnak ezt meg megint lefikázzák. Bemutató előtt egy héttel oké, egy-két képet szétszórni oké, mert akkor nem tudjuk mennyire igazi még, de így már nem...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Az M8 videó vége felé (11:25) tesz egy megjegyzést a kamerával kapcsolatban, amikor is a samsunghoz hasonlítja.
Ti mit értetek ki belőle, mert már meghallgattam egy párszor, de nekem nem tiszta....olyan, mintha a lumiát is említené. -
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #22900 üzenetére
Már volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest