Hirdetés
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drpele
senior tag
-
Leafnshit
tag
-
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
dave182 #23086 üzenetére
Egyszer hívnak évente? Ám tény, hogy nem illene neki tönkremenni, de ha jól tudom, minden hangszóróra érvényes, hogy a gyártó 80 százalékig ajánlja meghajtani, eddig garantálja a működését meghibásodás nélkül ilyen szempontból. Lehet, hogy nem igaz, én is olvastam, de szaki cikkben.
-
spawn21
veterán
válasz
dave182 #23080 üzenetére
Nem érted szerintem. Ha bömbölteted, otthon a házimozid teljes hangerőn, vajon meddig bírja?
Ahogy előttem is írták, ha nem hallod EZT a telefont sem, akkor viccen kívűl nézesd meg a füled. Rossz indulat nélkül írom.Vagy ahogy Steve írta, egy olcsóbb butafon, és egy okos óra.
-
Steve1207
veterán
válasz
dave182 #23082 üzenetére
A piacot nézve ennél csak jóval bénábbak vannak jelenleg. Nekem az előző telefonokhoz képest így is kiemelkedő (még a bénább 4.4-es frissítés óta isg). Ha jelenleg ennél többre váysz akkor valami erős butafón kell vagy szerezz be szerintem valami bluetoothos okosóra szerűséget, ami rezeg a karodon pl, ha hívnak.
-
baani59
aktív tag
válasz
dave182 #22615 üzenetére
Fedezd fel. A tudás hatalom.
-
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
dave182 #17361 üzenetére
Leg tutibb szét szedni és megnézni de lehet ,hogy ez ad valami támpontot.
A "Nokia" féle HAAC(dual-membrane) mikrofonról: mint ismeretes a HTC One-ba eredetileg tervezett mikrofont a Nokia közösen fejlesztette az ST Microelectronics-al akik ezt a technológiát eladták a HTC-nek, pedig nem tehették volna meg. Utólag derült fény erre, így a Nokia megtámadta a HTC-t és a bíróság döntése alapján a már megvásárolt mikrofonokon felül nem vásárolhat többet belőle a tajvani gyártó, de mivel nem ők voltak a hibásak így a meglévő készleteket még felhasználhatják. Előzetes információk alapján a Májusban piacra került készülékekbe ez a mikrofon került még beépítésre, de a továbbiakról egyelőre nincs értesülés.
Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: a készülék széria száma pontos információt ad a gyártás helyéről illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltűntetve.
XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3. -
hurrikan
addikt
válasz
dave182 #17267 üzenetére
A benchmarok csak jelzés értékűek....
évek óta pl a Nexusok ugyan azzal a hardverrel rendre kevesebbet futnak 6-800pontokkal mint az ugyan olyan hardverrel szerelt gyártói modellek. Mégis a Nexusok a leggyorsabbak, leglaggmentesebbek.
Jelzés értékűek, a hardver erősségét tekintve, de semmiképpen sem szabad ez alapján telefont venni, mert pl a laggolás mértéke, az üzemidő, a memória kezelés, egyik sem a hardveren múlik, hanem a szoftveres optimalizáción.
De néha még hardver terén sem mérvadó, mert egyik Benchmark az egyik gyártó, másik a másikéra csal zsebpénzé, +maguk a gyártók is csalnak a Benchmarkokban. Sőt a SOC gyártók is, pl annak idején az nVidia botrány ugye.... amikor fizetett a cég a Benchmark programok íróinak hogy Tegrára optimalizáljanak... -
-
-
-
Krisz0630
senior tag
válasz
dave182 #15241 üzenetére
Nem volt repülőmódban. Wifi ki volt kapcsolva és volt neki gyári visszaállítás, még az alapvető programokat se tettem vissza. Nekem is megy 1-1.5 napot ha nem nyúlok nagyon hozzá. Viszont az aktív kijelzőhasználat nekem simán volt 2.5-3 óra, most megy néha az 1 órát alig hozza.
-
Xaels
félisten
válasz
dave182 #15114 üzenetére
Marshall Monitor. Remélhetőleg pár napon belül kikerül a Logout-ra is róla az írásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Stabil pályára állt az Android 16
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest