- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #2091 üzenetére
De ha össze akarunk valamit érdemben hasonlítani akkor nem teszünk ilyet. Amiről te beszélsz az az S4-re is igaz lenne, hogy az ember nem hajtja 100%-on a fényerőt a hétköznapokban, de ezen a videón megtévesztő mert a One-on drasztikusan visszaveszi a fényerőt a beállítástól függetlenül.
-
Kori77
tag
Nézzétek meg a tesztet nem hiszem el,
hogy a fehér vagy a többi szín a HTC-én ilyen lenne !!!
Valami nem frankó ?
[link] -
Luser2000
addikt
Most, hogy naposra fordult az időjárás , a szélvédőre helyezett tartóban nagyon fel tud melegedni a készülék. Jobban kell erre figyelni, mint egy műanyagházas készüléknél. Az alumínium remek hővezető.
-
S e t h
nagyúr
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Note 2 nálam 1-3%-ot csökken éjjelente, a hiba nálad volt, valamit szívta az aksit.
-
batai15
félisten
válasz
ForRedGlory #2082 üzenetére
Alkalmazás fiók
A sense bemutatóba lehetőleg mindenre térj ki!
Pl a ma! srácok ilyet is kihagytak a sense 4 bemutatóból hogy lockscreenről is lehet a music playert is vezérelni stb... -
BroCreSt
aktív tag
válasz
manokaki #2080 üzenetére
Bizony, mindent ki kell próbálni, ezt jól mondod! Egyiket se fogom kihagyni.
Aztán ha mind a kettő bejön, mind a kettő marad!Off:
A Sony Z-t eladtam, de valahogy el is ment a kedvem a Sony-któl.
A kijelző katasztrófa, plusz szaggatott is, egyszer úgy kikapcsolt, hogy nem lehetett bekapcsolni, csak a power + hang fel kombinációval, áh..
Mondjuk a 140e.-hez még kell egy kis aprópénz.Tegnap meg 1 hónap után visszakaptam a 190e.-t, a retinás 4G-s iPad árát, a cserétől is elment a kedvem, pont 30 napig csücsültek rajt a nem tudom hol, gondolom az Apple szervizben, mert az Edigital oda küldte, ja, de először Starking-be, aztán onnan is tovább utazott, és megállapították, hogy tényleg hibás, és nem érte külső sérülés.
(Nem látta a SIM kártyát)
Ja, és 3 napon belüli cseréről beszélünk.Az iPad fórumban van egy kolléga, aki ötödszörre cserélteti, jól bírja!
-
ForRedGlory
félisten
Mi a tököm az app drawer magyarul?
Mellesleg a Sense bemutató 4 oldalas lesz, most körmölöm a harmadikat.
-
manokaki
addikt
Én pl nagyon gondolkodoba estem , hogy kihagyjam e az S4-t , ugye 1.5 hét és itt van nálunk is , nem tudom eldöntdni mert ez jobban tetszik külsöre + ez a hangszoró , az S4 pedig ugye amoled Fullhd ..
És ugye mindent ki kell probálni
-
-=Ghost=-
őstag
Ezek nagy részével úgy-ahogy együtt lehet élni, de azért egy 200K-s csúcstelefontól már elvárná az ember a hibátlan összeszerelést.
A 2:51-es viszont tényleg nagyon ronda.
Azért gondolom ez inkább a kivétel mint a szabály.
Már biztos más is szólt volna ha ilyen lenne, ForRedGlory pl tuti. -
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #2075 üzenetére
Pedig annak örültem volna
Azért próbáld meg, a karcok ellenére is megéri
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #2024 üzenetére
videót csinálj (Unboxing & Rewiew) meg mondjunk Sense 5 bemutató
Az MA!TV-s teszt gyér volt egy picit -
galgyorgy83
csendes tag
Jaja biztos!
Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek összekarcolódott a kijelzője. Tokban volt a telefon és ott? Vagy tok nélkül a zsebben. Gondolom vigyáztok rá, mint a hímes tojásra. Nyilván ha az ember beruház egy ilyen gyöngyszemre akkor minden elkövet, hogy meg is védje. Az első lenne számomra egy tok és egy fólia rá.
S még 1 kérdésem lenne, az pedig az, hogy mivel íves a formája, ha leteszitek az asztalra, azon netezni vagy smst írni lehet-e? Vagy billeg? Esetleg ha így akarom használni érdemes-e olyan tokok beszerezni rá ami ezt gátolja.
-
Youri
veterán
válasz
galgyorgy83 #2070 üzenetére
lehet, hogy a kvadragamobil.hu foglalt volt
-
batai15
félisten
válasz
penell1234 #2068 üzenetére
azt stand by módnak csúfolják(szép magyarosan készenléti mód)
-
penell1234
tag
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
Mikor leteszed a HTC ONE és nem nyúlsz hozzá reggelig. Nem a repülő üzemmódra gondolok mivel ott szinte mindent ki lő. Igen ahogy Xaels írja amikor lerakod kikapcsolt kijelzővel.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
Vagy a repülő üzemmódra gondol vagy csak simán amikor lerakod kikapcsolt kijelzővel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Mi az hogy alvo mod?
-
penell1234
tag
Ara lenék kíváncsi hogy Alvó módban mennyit merül ha lerakja az ember 100%-ra feltöltve este 20.00-tól reggel 6-ig. Azért kérdezem mert a Note 2 ugyan így estétől reggelig merült 10%-ot és ez szerintem sok. Note 2 előtt volt egy pár iphonom és azok kb 3-5% merültek.
-
Kori77
tag
válasz
ForRedGlory #2060 üzenetére
]Egy ötlet !
Vettem 2 db mikrószálas törlőkendőt (szemüveghez valót) .
[link]
Varrattam belőle méretre egy tokot amit zsebben használok nem engedi karcolni, a mintás fele csuszásgátló
és persze nincs annyi ujjlenyomat -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2060 üzenetére
Nem vitatom, hogy ez egy frusztráló dolog. Magam részéről nem utálok semmit jobban mint a karc és a vastag maszat a kijelzőn. A karc meg sok tényezőtől is függ. Van akinek nem lesz van akinek szinte egyből. Persze a GG2-re nagyon sok a panasz, de nem lehet, hogy csak jobban kiéleződtünk erre az évek során?
(#2061) hurrikan: akkor olvasd figyelmesebben a hivatalos oldalt mert nem azt mondják, hogy karcálló hanem, hogy a mély karcoknak jobban ellenáll. Nem írják sehol, hogy lehetetlen megkarcolni...
-
Xaels
félisten
Srácok valamit félrenéztetek, mert sehol sem mondták, hogy a GG karcálló lenne.
-
hurrikan
addikt
Nekem főleg azért csalódás, mert amit az OneX-en lévő GG1 kibírt az a csodával volt egyenlő.
De úgy tűnik mégsem olyan nagy szám ez a GorillaGlass, amilyen szinten sokan istenítik. Legalább is a GG2-es biztosan nem....Vajon egy teljes Invisible Shield borítás megtapad a telefonon?
Mármint a fém részeken- Az üvegen nyilván igen. -
Kori77
tag
-
hurrikan
addikt
Ez sajna nem mikor karc....
meg azért egy karcálló üvegről van szó. Ha az ujjamtól megkarcolódik.... akkor az egész egy nagy blama.
Itt a GG2-nek vannak gyártási minőségi gondjai egyértelműen. Mivel az összes GG2-es telefonnál vannak hasonló panaszok.
És többen írták, hogy előtte a GG1-es telefonjukkal nem volt hasonló gond. Na mindegy, majd veszek fóliát az One-ra. Biztosítást meg úgyis kötöttem volna rá. -
hurrikan
addikt
válasz
batai15 #2049 üzenetére
Nagyon úgy tűnik hogy igen.
One-osok, SV-sek , X+-osok is panaszkodnak ilyenre.
De az S3 sem szerepel túl jól ilyen téren, az is karcolódik, és törnek mint az üveg ablak.
Sőt ahogy fentebb írták, Note2, iPhone4S és 5 is..... míg a sima 4-es GG1-el nem gyűjtötte.Tehát biztosítás és fólia a recept.
-
Kori77
tag
válasz
ForRedGlory #2044 üzenetére
Köszönöm
Alumíniumból is van több anyagminőség mint keménységre és rugalmasságra !
Én olyan ötvözetekkel dolgozom melyek szál csiszolhatók és nem lesznek csúnyák az oxid réteg miatt !
Tömbökből mart kisebb alkatrészek melyek a 800 kg terhelést is kibírnak,
de karcokra sajnos ezek is érzékenyek !!
Iphone 4s telóm oldala rozsdamentes acél erősebb mint az alumínium még is gyűjti a karcokat !
Kijelzővel kapcsolatban Iphone és a Note 2 is gyűjti a mikró karcokat !
HTC One karcosan is GYÖNYÖRŰ -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #2002 üzenetére
Vissza kell vonjam a GG2-ről mondottakat.
Ma az SV teszt készüléken nekem is megjelent egy kb. 3cm hosszú karc. Nem volt leejtve, pofával lefelé téve sem sehova. Zsebbe hordtam, kulcs stb .nem volt mellette ez biztos. Őszintén szólva gőzöm sincs hogy került oda. Többnyire homokszemek sem lehetnek a szolgálati egyenruhámban....
GG1 10x ennyit bírt....
Néztem az SV topikot, volt többeknek ilyen, szintén GG2-n. Tehát sok jót nem várhatunk. -
BroCreSt
aktív tag
válasz
galgyorgy83 #2042 üzenetére
Akár 263e.-ért is!
Picit pofátlanság, és nem gyári garival.
ÁFA trükközők.. -
galgyorgy83
csendes tag
Egy valamit magyarázzon már meg nekem valaki plz, olvastam fentebb, hogy a szolgáltatóknál közel 230as árral lehet számolni, miért van az,hogy ott drágább, mint egy független? Elvileg akkor ahhoz a szolgáltatóhoz vagy kötve. Eladáskor ez eléggé hátrányos helyzet. Biztos meg van az ésszerű magyarázata a dolognak, valaki magyarázza el nekem plz.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2015 üzenetére
Egyáltalán nem sötét a második kép.. az első teljesen beégett. Automatára én sose bíztam a One X-et sem, mindig bökdösöm a kijelzőt hogy jó helyre állítsa az íriszt meg a fókuszt. Így van ez a milliós kameráknál is, nem automatázunk (szabály).
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2038 üzenetére
Egyetértek.. Vegyen akkor mást... nem kötelező One-t venni!
-
Kori77
tag
válasz
ForRedGlory #2038 üzenetére
Rossz a szemem nem látom rendesen a fotókon,
szál csiszolt a HTC ONE hátlapja ? -
Kori77
tag
Sajnálom
[link] -
ForRedGlory
félisten
Olyan lesz. Ha kicsit összekapom magam még olyanabb, és hosszabb is lehet, de szerintem az már túl hosszú volt így is
Annak a cikknek az első és utolsó oldala között befeleződött az olvasottsági szám. Első oldalt valami 17k ember olvasta, utolsót "csak" 7k. Kifulladtak a végére, bár a hardcore MA olvasók tuti végig olvasták. Na meg tényleg azt tartom a legjobb cikkemnek eddig.
-
tipuka
addikt
a gyári widgetek, alkalmazások, és egyéb újdonságok jók lennének tényleg, ha benne lennének, a Note 2 cikked az színvonalas volt eléggé (én azt olvastam tőled utoljára), egy ilyet elvárhat szerintem mindenki
-
petipetya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2027 üzenetére
Valahogy így: [link]
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2027 üzenetére
Ez tényleg jó ötlet, jó lenne ha kiraknád egyesével az összes widgetet, leírnád, hogy mekkora, hogy lehet méretezni, hogy férnek meg egymás mellett egy oldalon stb...
Ez tényleg fontos dolog. Mert mindenki mondogatja, hogy android így android úgy, bármit letölthetek a play-ről, de kb a HD Widgets az egyetlen plusz widget alkalmazás, ami használható (mármint ha órát akarok kirakni).
Az alap időjárás widget is érdekes lehet, bár ahogy láttam az elég egyszerű az 5ös sense-nél...
Meg amúgy is mindenki az alapot használja.Ha részletes tesztet akarsz írni, írj minden beállítási lehetőségről, sok képpel. A végén még lehet, hogy fizet neked a HTC
-
batai15
félisten
válasz
ForRedGlory #2024 üzenetére
Pl egy részletes sense 5 bemutató! Mindenre kiterjedően!
-
ForRedGlory
félisten
Elkezdtem a cikket
Első oldal kész a sokból... Igyekszem a hétvégén befejezni, de mivel olyan 10+ oldalt tervezek, haladni kell...
Tippek jöhetnek, hogy mi legyen benne... Igyekszem mindent beleírni,csak hogy ne legyen részletesebb magyar leírás
-
khalid98
tag
Szerintem nem olyan szarok azok a képek
vagy csak nekem felelnek meg? most egy átlagos gyerek/felnőtt akinek van egy ilyen telója, annak teljesen megfelel szerintem...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2011 üzenetére
Megnyugtató, hogy még sem reménytelen a kamera. Egész jók ezek a képek.
-
BenHans
addikt
válasz
HUTCHDB #2018 üzenetére
Nekem még [ez] tetszett meg nagyon. A hátlapja alu elvileg, de miből van a többi része? Gélszerű vagy kemény műanyag/gumi?
Ha sikerül megoldanom hogy One -om legyen akkor veszek rá egy bőrtokot (bugatti) meg a gyári flipet is mert az is nagyon bejön, és lehet kipróbálom ezt is amit fentebb linkeltem, remélem fasza ez is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fcsaba89 #2013 üzenetére
Ha az MM-ben, vagy a Telenornál, esetleg Edigitálban vagy UPC-nél, akkor kapcsold vissza a Samsung tévéket
(#2014) boksz: szerintem is, és még ezt meg sem mutattam. Mondjuk itt a fűnél eléggé homályra futott az optika, de alapvetően szép kép, egyik legszebb szerintem.
Itt pedig egy példa, hogy az automata mód, amikor magától fókuszál, mennyire el tudja baszni a képet.A második kép, amikor én szabályoztam a fókuszt. Még így sem lett tökéletes, mert kicsit sötét lett, de nem volt kedvem szöcskőzni vele, a különbséget így is zongorázni lehet.
-
boksz
senior tag
válasz
Na, ezek teljesen vállalható képek
-
fcsaba89
csendes tag
válasz
Látom jártál ma MM Mamutban.
Szólhattál volna, szívesen megnéztem volna a gépet. Ott dolgozok...
-
stilo18
addikt
válasz
3.sor, jobboldali kép nagyon tetszik...
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Jó, a karcot nem úgy kell elképzelni, hogy normál használat mellett látszik, természetesen. Nem 100-as szög karcolta meg, de egyértelmű, hogy nekem van rajta pár hajszál karc, aminek nem is értem az eredetét. Rátettem a HTC gyári fóliáját. 2990 Ft volt Speedshopban, kapásból az első rosszul ment rá, mert a szélén nem tapaszt le, de a második (mert kettő van benne), már elég jó lett. Könnyen siklik az ujjam rajta, nem látszik, hogy rajta van, eddig tetszik.
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #1994 üzenetére
Karcolódik ???
Az one X 1 év után sem volt semmi karc pedig fólia nem volt rajta !!!Jaj ja mi lesz még itt ??
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2003 üzenetére
Ennyi hibával ne élj együtt.
Erre van a gari.Nem hamisítvány, csak lehet hogy valami nagyon korai példány.
-
hurrikan
addikt
válasz
Luser2000 #2000 üzenetére
Nálam sem az X+-on sem az SV-n nem karcolódott össze a GG2.
Annyira szar azért nem lehet. Bár nekem a sima X GG-je sem karcolódott, mások meg karcokról számoltak be ott is, meg hogy a zsebükben lett karcos.
Nekem a betonon csúszott 4métert kijelzővel lefelé mégsem lett karcos.de tény hogy elég sok minden szaladt neki össze és ez gyanús. Pixel hibák, fém ház karcolódás, rossz kamera, Gorilla karcolódás.
Másoknak továbbra sem jelentkeztek ezek a gondok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest