-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá
Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
-
Juliuska
senior tag
1) Feltűnt, hogy a gyors szöveg-ek között nincsen ott az, amit én írtam, ezért úgy döntettem, minden ott lévőt kitörlök. Tettem egy próbát, de nem jártam sikerrel -> küldi a szövegemet.
2) Ezt követően a gyári SMS küldőt alapra állítottam (Alkalmazások/Mind/Üzenetek/Gyorsítótár törlése, valamint Adatok törlése), meglepő módon, így is működött az általam korábban beállított válasz.
3) Megnéztem, mi üzemel (Alkalmazások/Üzemel) kilőttem a Beállításaim-at és az Emberek-et -> kudarc
4) Elkezdtem módszeresen letiltani a közelmúltban feltelepített apk-imat -> ez sem vezetett eredményre.
5) Letiltottam a Beállítások/Hozzáférhetőség-ben a rendszergazdai jogokat használó apk-imat (pl. E-robot)
6) Újraindítottam a telefont, hátha "beragadt" valami -> kudarc.
7) Áttértem a Hangouts-ra, (Beállítások/Vezetéknélküli és egyéb hálózatok/Alapértelmezett SMS alkalmazások) -> ez is szívás.Kifogytam az 5letekből...
-
Juliuska
senior tag
Ejha...!
én lenni 1 buta kici' kínai és mint ahogyan a (#36638) számú bejegyzésemben is írtam vala, a gyári sms küldő apk-ban beállítottam valaholegy üzenetet, ami minden bejövő SMS-re, az általam előre beállított szöveget (ld. (#36648)) küld a szöveges üzenet feladójának. A riasztómmal csupán szemléltettem a szitut, mert a többi SMS túl személyes üzenet. Teccik érteni?
-
Juliuska
senior tag
Nem, ezeket simán megtaláltam. Az egyik riasztómmal szórakoztam, hogy teljesebb legyen a kép. (A mellékelt fotón az látható, hogy a riasztó - ékezetek nélkül - dobálja vissza azokat az üzeneteket, amelyek hozzá érkeznek).
Megjegyzés:
ezt követően feltelepítettem pár sms kezelőt is, abban a reményben, hátha van bennük ilyen funkció (Textra, GoSMS pro), de sajnos, nem jártam sikerrel...Ebben kérnék egy kis segítséget
-
Juliuska
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni: beállítottam (valahol
) az automata értesítést (a gyári) SMS értesítőn és most, h már nincs rá szükségem, sehol sem lelem, hol állítottam be...
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #34761 üzenetére
Személy szerint, sajnálom a döntésedet: szerintem, adhattál volna esélyt az M9-nek is legalább egy személyes mustra erejéig, mielőtt belevágsz az ájfónos projektedbe... persze jóféle telefonnak tartom azt is -> kiváló anyagok, remek összeszerelés, stb. de - én úgy látom - azért nem ér fel a hTc anyagválasztásához (itt egy videó) Mindettől függetlenül, sok együtt töltött örömteli órát kívánok az új telódhoz.
Más:
márc. 26-án kaptunk egy kis szervizcsomagocskát, mely a play-ről tölthető le -> pict, pict. Ennek működéséhez újra kell indítani a telót. -
Juliuska
senior tag
(#34281) Derrewyn: +1 Az ébresztéssel nekem sincsen problémám. Illetve a lustaság nálam is az egészséges életmód egyik alappillére
így én sem nyomtam frissítés után FR-t, csupán leszedtem a gplay-ről egy cache cleaner-t, ami végigtúrta az apk-imat...nem is volt komolyabb problémám...kopkop. Miután átálltam az 5.0.2-re és nem működött a naptár alkalmazásom, akkor jöttem rá, h még ezt is elfelejtettem
(#34284) Reddevil84: Nem kell, de van szebb is és jobb is (nálam így néz ki) jaa és MAGYAR az apk
(#34288) BenHans: Nekem is... köszi a szavazós oldalt
-
Juliuska
senior tag
válasz
SeatLeon08 #34223 üzenetére
Biztosra veszem, h ez inkább user error lesz. Ha nem volna túl nagy kérés, légy szíves nézz már körül egy picikét a WiFi/Haladó WiFi beállítások között (pl. kép, stb.)
-
Juliuska
senior tag
válasz
beloadjoker #34121 üzenetére
Full stock rendszeren talán a Gravity Screen - On/Off használata kínálhat alternatívát Édesapád kívánságára, azzal a nem csekély különbséggel, h ennél nincsen duplakopp. Helyette felprogramozható a giro és a proximity és így akár megmozdításra életre kel a képernyő. Megjegyzendő, h ez a módszer azért eszi ám a áramot...sajnos.
Más: nézte valaki a Youtube-on az M9 élő közvetítését? Mindenféle hardveres blablán túl (Snapi 810-es, 64 bites okta SOC, 20MP-es frontkamera, stb-n túl
) igazán szívderítő, h leginkább elölről és oldalról erősen érződik az M7 vérvonal is. Asszem' szerethető lesz
-
Juliuska
senior tag
válasz
Valkűr #33978 üzenetére
Nah, hogy Nálad is lehessen katarzis
<gyorsulás tekintetében> a következőket javaslom: Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Haladó/Animációk <mind a hármat> állítsd 0,5-re. Ha ez sem volna elég, akkor kapcsold ki az animációkat. A korrektség jegyében meg kell jegyeznem, h ebben az esetben már valóban "pörgősebb" lesz a rendszer, de számítani lehet eseti lagra is.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nazara #33918 üzenetére
Jó híreim vannak: nem kell 1-2 napot várnod az 5.0.2-t használók véleményére
Pár szóban összefoglalva: érezhetően gyorsabb, pattogósabb rendszert kaptunk, borítékolhatóan jobb aksiidővel, különösebb kompatibilitási problémák nélkül <nálam 346 apk-t nyalókázott össze telepítés során> Business Calendar 1. változatát használtam, na egyedül azt nem bírtam eddig működésre. Ami jó hír lehet, hogy a hangja is "teltebb" lett mind lejátszáskor, mind pedig telefonáláskor. A legrövidebb helymeghatározó alkalmazás is szépen megy rajta csak jóval hangosabban, mint eddig valaha
a multitaszkja annyira tetszik, h nem tudok betelni veleMűködik az 1 és 2 ujjas rolózás is, bár a 2x1 ujjas tagadhatatlanul elegánsabb -> első lehúzás értesítések, további lehúzás, vezérlőpanel. Szépen működnek a további gesztusvezérlések is <Next Launcher-t használok>.
Még egy jó hír a lustábbaknak: FR sem szükséges!
-
-
Juliuska
senior tag
válasz
GyureX #33687 üzenetére
A kameralilulás az M7-einknél olyan hardveres hiba, amit akkor is megcsinálnak, ha történetesen custom ROM van fenn Nálad. De ha ez megnyugtat és inkább úgy döntesz, h - jobb a békesség - itt van egy M7-tel <is> foglalkozó magyar oldal, magyar srácokkal, akik hozzáértésük mellett, még a tetejében rettentően segítőkészek is.
A külső sérülésekkel ne foglalkozz, ha szerencséd van - mint ahogyan pár Fórumtársunknak is volt - akkor a kamera moduljának cseréje mellett még házat is cserélnek. De hangsúlyozom, volt pár eset, aholcseréltéka sérült házat/részt a házon és volt pár ahol nem...
Ha Vodás vagy és Redesként úgy van készülékbiztosításod, akkor elég csak felhívnod az ügyfélszolgálatot, akik cseretelefonról is gondoskodnak a javítás idejére - persze csak ha kéred
-
Juliuska
senior tag
Közelebbi hírek a nagyon várt M9-ről...(itt)
-
Juliuska
senior tag
-
Juliuska
senior tag
válasz
kdennis #33220 üzenetére
na hurrá
aksigondod volt...?
Ettől függetlenül én mégis úgy látom, h az én problémám másabb típusú lesz: (a helyek, ahol eddig 3G-s volt a Voda hálója, 4G-sek lettek...) így szinte biztosra veszem, h ennek volt köszönhető a rendhagyó merülési ciklus.Redes vagy...?
Súgok egy infót legközelebbre:
A Red-eseknek egy előre egyeztetett címre jön a futár. Odaadod neki a beteg telódat, ő pedig ad helyette - a javítás idejére - egy másikat...még szaladgálnod sem kell sehova -
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33184 üzenetére
Azért kérdeztem rá, mert meglepő módon az enyém is vad merülésekbe kezdett, de Tőled eltérően én folyamatosan mobilhálón vagyok. Ennek hatására, (nem is tudom, milyen indíttatásból) launcher cserét eszközöltem, beállításokkal szórakoztam, kiegészítőket töltögettem, stb. - aztán úgy-ahogy helyre állt a megszokott merülési ciklusa.
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #33177 üzenetére
az mit jelent...? 1 nap...? 1/2 nap...?
(esetleg változtattál valamin...?) -
Juliuska
senior tag
válasz
Klaus Duran #32700 üzenetére
igen, nagyon várjuk mindannyian...ezt is + az M9-et is
-
Juliuska
senior tag
Jó hír következik a RED-eseknek (a Voda előfizetőinek) -> nálunk is elindult a 4G
-
Juliuska
senior tag
válasz
Mano66 #32026 üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: tapasztalatom szerint, a G.-nek még nincsen magyar nyelvi támogatása (le is csekkolhatod -> itt). Alternatív megoldás lehet sok más mellett az általad említett Vocalizer ex és a TTS is, amik (szükség szerint) szépen meg is férnek egymás mellett a droidon (ld. pict). a Trükk csupán annyi, h be kell tallóznod a TTS fájljait a TTS beállításainál (ld. pict). ezt követően már lesz magyar nyelved a droidodon (ld. pict), amit más alkalmazások is gond nélkül el fognak érni...(pl. az eCID alkalmazás).
SanyikaDC (#32019) én a magam részéről köszönöm a pozitív bejegyzésedet, mert véleményem szerint, igenis szükség van ilyen tapasztalati úton szerzett posztra is, h az ide tévedő ne csak a sírdogálásokat olvashassa
Még annyit: vagyunk páran, akik Tőled régebb óta használjuk ugyanilyen megelégedéssel ezt a nem mindennapi telótKlaus Duran (#31908) -> Ennek ismeretében, kezelhetjük ezt már tényként is. Köszönjük a gyártónak, h anno 2 évvel ezelőtt állta a szavát
-
Juliuska
senior tag
válasz
Badboys #31868 üzenetére
hm...
ez elgondolkodtató. Direkt váltogattam a tárhelyeket (dropbox, hTc, google), nehogy beleszaladjak valami placeboba, de nem, ezúttal problémamentesen végigmegy minden mentés (itt egy példa), így megnyugvással tájékoztatlak Benneteket, h tényleg működik a hTc-felhője már ami a backupot illeti. -
Juliuska
senior tag
Kaptunk egy gyors biztonsági frissítést (pict). Valakinek tapasztalat...?
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31667 üzenetére
pedig tényleg csak pár gesztusról volna szó...
Sajnálnám, ha feladnád, de ettől függetlenül el tudom fogadni a döntésedet
-
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31665 üzenetére
Ne add fel ilyen könnyen! Szerintem, adj neki még egy lehetőséget: feltelepíted, letöltöd hozzá a magyar nyelvet a languages-ben, majd mikor lejött a magyar nyelv, kiválasztod a billentyűzet kiosztását, az advanced menüben pedig, bepipálod a "voice feedback" opciót. Innentől kezdve tutira veszem, h kedvet fogsz kapni egy kis ujjgyakorlathoz, mert még csak ékezetet sem kell írnod, ki fogja találni, mit akartál írni, s amint a space-re tapintasz azonnal mondja is Neked magyarul, amit épp leírtál...huh...már, ha fenn van valamelyik TTS hangmotor <Naunce, Vocalizer, stb...>
Apropó:
tudja valaki hanggal vezérelni a droidját...? <nem arra gondoltam, h mondja meg: pl. "hol van a legközelebbi gyógyszertár, stb...?"> -
Juliuska
senior tag
válasz
szekra #31657 üzenetére
Úgy emléxem' van ennek egy free változata is...aha itt
Én is megvettem - de Veled ellentétben - (még akkor, amikor anno Steve-ék ajánlgatták) én kipróbáltam a free verzióját is és bevallom férfiasan, eszméletlenül megszerettem. Való igaz, h nagyon egyedi észjárást igényel és tanulni kell a gesztusokat, de amint azok mennek, nagyon hasznos kiegészítő tud lenni.
Szerk:
Aki nem ijed meg egy kis tanulástól, annak ajánlom figyelmébe a cucc how to-ját -> itt -
Juliuska
senior tag
Voltak itt villámkezű kollégák (áhh meg is vannak: BenHans (#27183), Steve1207 (#31408)), akik a Fleksy Billentyűzet + Emoji-ról írtak csupa jókat. Nos, aki kedvet érez, az most 75%-os leárazással < ~240 Ft-ért > meg is veheti okt. 31-ig.
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #31471 üzenetére
na és az nem opció, h legyen a G2-d helyett egy hTc-d...?
(a G2-től simán jobb az M7...de ez csak az én véleményem, azt+ ki nem sz@rja le)
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #31007 üzenetére
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steelheart2 #30999 üzenetére
én erre annyit csak írnék: le nem cserélném az én gyönyörűségemet egy G2-esre. Ha van olyan, aki ezt megteszi, váljék kedves egészségére!
Ami az akkumulátor használatot illeti, mindabból amit leírtál (=0), nem volna releváns párhuzamot vonni a 2 teló között, hiszen ezt úgyis a szokásaid döntik el... -
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #30877 üzenetére
had képviseljem ezúttal most kivételesen az ellentábort: redesként simán le***rom, h mennyi karaktert tömörít avagy sem. A kinézete (a választható színekkel) pedig olyan ocsmány, h köszönő viszonyban sincsen a sense-vel. Tény, h sokkal logikusabban van felépítve a beállítás része, mint mondjuk a gyárinak, de ez azért még távolról sem indokolja ennek használatát. Bocs' de ez meg az én véleményem.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Nuada herceg #30412 üzenetére
sorrendben:
1. bekezdés -><micsoda ajánlat...!>
2. bekezdés -><vagy egész egyszerűen, várjon még pár hónapot: M9>
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #30398 üzenetére
oké, had segítsem elő az emlékezést: lécci lécci
-
Juliuska
senior tag
Annál a navinál erre semmi szükség:
Beállítások/Térképbeállítások/képernyőkímélő/(HUD) kivetítő és pipa be. Ezen kívül szórakozhat még azzal is a kedves felhasználó, h beállítja a HUD működési területét (pl. településen kívül-re, vagy mindenhol-ra, stb.), vagy a kikapcsolás távolságát is megadhatja esetleg, növelve ezáltal az aksi élettartamát.
Motorosként rettentően szoktam értékelni, az olyan navikat, amelyek lehetővé teszik, h elinduláskor megtervezzem az útvonalat, majd felköltöztetem a teló információs sávjára és kikapcsolom a képernyőt....Az előbb említett helymeghatározó is képes a pusztán hangalapú navigálás megvalósítására...meglepően sokat bír így aksiról a teló... -
Juliuska
senior tag
válasz
Avicularia #30304 üzenetére
Mi pedig azt, h a tapasztalatból íródott hasznos posztjaid által szélesbíthettük ismereteinket.
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #30298 üzenetére
Megszokás kérdése. Én úgy tapasztalom, h sokkal kényelmesebb, mint a tapicskolás.
Megjegyzés:
1) eleinte bennem volt a 1/2sz, h telómat cégesként (is) használva, zsebben hordva/motoron ülve, nehogy véletlenül és kéretlenül felhívjam valamelyik főnökömet/leendő főnökömetde jó pár hónap használat után egyszer sem történt ilyen anomália (még a frissítések után sem), így nyugodt szívvel tudom ajánlani a gyári vasak tulajainak.
2) ha a power gombbal kapcsolod ki, nem fog bekapcsolni később, amikor hozzá nyúlsz...(ez képernyőtakarításnál jön jól)
3) mindig szokott lenni egy "B-tervem" is arra az esetre, ha nem tudtam volna megszokni a 4.4.2-ben megismert és megszeretett feature hiányát -> Screen Off & Lock Widget-tel tökéletesen tudod helyettesíteni a T2T-t, és még a lockscreen-re is ki tudod tenni - hiba nélkül teszi a dolgát... -
Juliuska
senior tag
válasz
Zirowe #30281 üzenetére
enginev3.0 ebbéli válaszát (#30280) csak megerősíteni tudom (kíváncsiságból belepislantottam, vajon mit tartalmaz ez az update konkrétan: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10..., sőt úgy látom, még a kernel is változott.
Sajnos, eltűnt a kikapcsolós tapicskolás, na és...? Hiányzik sokaknak...? Igen...? Nosza, keressünk rá valami megoldást: a Gravity Screen Pro (fizetős!) alkalmazással még szuperebbé tehetjük telónkat, hiszen itt hozzá sem kell érnünk a power gombhoz -> sem kikapcsoláskor, sem pedig élesztéskor. Fogyasztására sem lehet túl sok panasz: nekem eddig 1,5 napot bírt a vas. Most kábé bő 1 napot...
-
Juliuska
senior tag
Más:
tegnap mi is megkaptuk a hTc Galéria frissítését (64.57MB terjedelemben). Részletek -> itt. -
Juliuska
senior tag
válasz
FGyula30 #29326 üzenetére
Had siessek a segítségedre:
én, mint lakóhelyem szerint (e területen) a leginkább illetékes, ezt írom: ha a mondandód második részét cifráztad volna még egy kicsikét jobban mondjuk különféle jelzős szerkezetekkelna akkor volnál bunkó, de így...nem is értem az egészet -> egy keresőt azért még egy angol billentyűzeten is simán tud használni az ember...
-
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #29054 üzenetére
Használd egészséggel!
Nem sajnáltam a 42 percet a G3 tesztvideójától, mit mondjak: szuper jó future-okkal van teletömködve a puttonya, de valahogy... hmmm... olyan... nyugdíjas tempóban teszi a dolgát az M7-hez képest
(NEM f*kázás akart lenni(!), csupán nekem így jött le a videóból)
-
Juliuska
senior tag
Nem haszontalan ezt is tudni, kiváltképp azért, mert mi is említve vagyunk (4.4.2) -> Helyadatokat szivárogtat a felhasználókról az Android
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steve1207 #28990 üzenetére
karramba... 6 ébresztő..???
Az nem semmi...!
Pusztán kíváncsiságból kérdem: miért nem elég egy aminek a beállításai között az oldalsó gombokat felprogramozod szundinak, a (szundi) idejét pedig tetszés szerint 5 perces időközökkel állíthatod, így növelve az esélyét annak, h még véletlenül se az "elvetés"re tapadj ébresztéskor. -
Juliuska
senior tag
Mano66 #28969 én ezt úgy védtem ki, h PC-n a G fiókban létrehoztam különböző céges csoportokat (vállalatnév szerint), majd az adott cég képviselőjének névjegyét (elérhetőségeit, fényképét+hozzáfűzött egyéb infóit) hozzáadtam az adott cégcsoporthoz és így már hiába van 4-5 azonos nevű, simán ki lehet választani közülük azt, akivel fel akarom venni a kapcsolatot. Ha összeszinkronizálod a telódat a G fiókoddal, akkor a Telefonkönyv/Csoportok alatt meg is leled a PC-n létrehozott céges csoportjaidat. Ha ezek után leszűröd névre, ahogy azt korábban említettem, szépen elkülönülten fognak majd látszani az azonos nevűek.
Steve1207 #28986 ez egy jó hír, hajrá hTc
-
-
Juliuska
senior tag
porkiy: na, örülök, h megoldódott
Igazából azért javasoltam az EPS-t még a Fact.Reset előtt, mert arról azt olvastam, h kilő minden háttérfolyamatot (azt is, ami benn ragadt). Kiskopikanak is ezt javaslom első körben. Persze vitathatatlan a gyári visszaállítás eredményessége is, de ameddig vannak pofonegyszerű megoldások, addig...
Apropó Stunts666, Neked mennyi időt vett az el életedből a FR, míg visszatettél mindent...? -
Juliuska
senior tag
-
Juliuska
senior tag
Közérdekű hír következik: HTC-k 90 napos Android L frissítés ígéretével -> cikk
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #28918 üzenetére
az Élet apró örömei...ne vedd el tőle...
Szerintem, itt mi mindannyian tisztában vagyunk azzal, h ezt a gyönyörűséget NEM az akku üzemideje miatt választottuk... -
-
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #28752 üzenetére
Ne is mondd..! Nekem is majd' "halálközeli élményem" volt, amikor megláttam a gyönyörűséges telóm kijelzőjén azt a két apró karistot, ami szemből egyáltalán nem is látszik, de vigasztalhatatlan akkor lettem igazán, amikor először konstatáltam a Beats felirat szürke szövegének pusztulását
Pfujjj, micsoda kókler cucc jutott nekem...! -
Juliuska
senior tag
saintex72: igen van
köszönjük jól vagyunk. Bár korábban f*stam a kijelző karcolódásától (mert mindjárt az elején eredményesen be is gyűjtöttem 2 apróbbat) valamint a Beats felirat kopásától, de mára már bizton állíthatom: életmódomnak köszönhetően, a karcok száma nem növekedett, ellenben a Beats szürke felirata szépen kopásnak indult
(tok és képernyővédő fólia nélkül használom).
jozso1989: sajnos, a fórum topikját böngészve, ez nem mondható el minden korábban nyilatkozott kolléga telójának kijelzőjéről (azaz: néhányunknak karcolódik).
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
Shure SE215-t
-
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18 #28233 üzenetére
habár az olcsó NET-es megjegyzéseddel nemigen lehet vitatkozni (mert tökéletesen igazad van
), de azzal, h nincs normális lefedettség, azzal már igen: ez a szolgáltató már egyenesen 98,3%-os lefedettséggel büszkélkedik. Ezek szerint Te a lefedettséggel nem biztosított 1,7%-on laksz...
szerk:
InFRaReD: root nélkül esélyed sincsen -
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #28194 üzenetére
"...öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele...néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus..." ne már..." -> Ezeket most komolyan is gondolod...?
Nem jövök rá, mégis miben jobb...? Akksiidőben? Kijelzőben? Prociban? (One vs Nexus 4). Egyedül a frissítésekkel jár előrébb, de tényleg ennyit jelentene...?
-
Juliuska
senior tag
válasz
NandorHUN #28188 üzenetére
csupán kíváncsiságból/viszonyítás kedvéért tettem ismét a gplay-on kaphatót, de akkorát csalódtam a korábbi verziókhoz képest, h azonnal le is töröltem (de nem a lassúsága miatt szabadultam + tőle). FeRRaR1 által javallt Multiling viszont meglepően jól idomítható...marad is egy db-ig.
-
Juliuska
senior tag
válasz
baani59 #28093 üzenetére
Ez nem a ONE bűne, hanem a mókolt kernelé...
szerk.
enginev3.0: 63.41MB -
Juliuska
senior tag
Újabb feature-ra bukkantam a Sense 6 kapcsán -> híváskor csak a fejemhez kell emelnem a telót és máris beszélhetek (pict)
Asszem anno hurrikan okosította fel kütyüjét hasonlóval, melyet ki is posztolt a 3. pontban. -
Juliuska
senior tag
válasz
Zirowe #27442 üzenetére
Félre értés ne essék! Már a (4.4.2 alatt) pár embernek, "fű alatt, sebtében" kidobott Sense 6.0-át is kiválónak tartom annak mind működése, mind pedig az abban fellelhető remek feature-i miatt, sőt eszembe sem jutott a 4.4.3 (egészen eddig
) ellenben az a tudat, hogy a gyártó ezúttal tartja korábbi ígéretét, semmihez sem mérhető... Véleményem szerint, a kiváló termék minőség mellett, a hosszútávú szoftveres támogatottság hozhatja vissza a hTc-nek a pár évvel ezelőtti piaci sikereit.
-
Juliuska
senior tag
válasz
HUTCHDB #27225 üzenetére
ej, de jó kis készenléti időt hozott a mókolt kernel + főzött ROM kombó
nehéz a gyárival hasonlót produkálni, de nem lehetetlen -> pict -> bitang jó ez az ESP...!Edenyke: a hTc rendszerfrissítési terveit elnézve, számomra nem tűnik "vad találgatásnak" san01 posztja
The Nuke: melyiket...? a 4.4.3-mét...?
-
Juliuska
senior tag
JóóÓóól nyomjátok GYEREKEK
Figyeljetek az időzítésre, mert nem sokára jön az a rész, hogy ki milyen NAGY
Picit lágyabb vizeken folytatva:
BenHans: szintén zenészsajnos, én is hasonló minőségi romlás "áldozata" volnék akkor, ha nem a Beats-et használnám. A 4.3-nál ilyen gondom nem volt, így egyértelműen az update számlájára írható a sercegés. Bár a 4.4.2 (+5.5)-t nem volt ugyan lehetőségem bővebben tesztelgetni, de mivel az itt fórumozó kedves Kollégák nem számoltak be ilyen hibajelenségről, szinte biztosra veszem, hogy a sense 6.0-nak köszönhetjük a már közép hangerőn is sercegő hangminőséget bármilyen formátumú (Beats nélküli) zenei anyagnál... Ezt nem volna haszontalan orvosolniuk.
Badboys: most egy meglepő dolgot mondok -> nálam az a funkció (ami miatt leginkább el kívánod cserélni a telódat) szépen működik egészen egyszerűen azért, mert én (Veled ellentétben) NEM nyomtam egy Fact.Resetet az update előtt. Ha Téged ennyire zavar ez a probléma, kérj egy bin filét a htcdev.com-ról és rootold a telódat.
Viszont ez a kikapcs utáni villogás nem normális jelenség. Mindenképpen meglépném azt, az egyetlen lehetőséget, ami ilyen esetekben járható: nyomj egy újabb alaphelyzetet a telódnak...
szerk:
HUTCHDB : mi pedig, akik másban vagyunk ugyanilyen megszállottak, nemünk is jól jönne egy ilyen paraméterekkel rendelkező teló -
Juliuska
senior tag
Véleményem szerint, sokkal több olyan finomság van a Sense 6.0-ban, ami adott élethelyzetben remek segítség lehet. Mondok egy gyors példát: mennél valahová, rápillantasz a telódra és azt látod, h bizony tölteni kéne. Bekapcsolod az extrém energiatakarékos funkcióját, ami átlagban óránként olyan -1% -ot jelent az aktív időszakban (=napközben). Biztos lehetsz benne, h arra a pár órára elérhető leszel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest