- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Így van, csalnak, és nem is érsz el vele semmit, még úgy sem, hogy csak a saját telódat méred saját magához, egy új kernellel, mert ami több pontot ad a teszt szoftverben, azzal mindig csak a szívás volt, akad a zene lezárt képernyőnél, ha flac vagy magasabb a bitráta, laggolások, menü megnyitása is több sec.... Navi is csak döcögött ha futott mellette valami, legalább is én ezt tapasztaltam, hogy azok a kernelek amik kicsivel kevesebb pontot adnak, sokkal jobbak felhasználói élményben, bár ez a tegrás HOX-on volt.
kdennis
Mikor rendeltem a telómat tegnap, mondta az ügyfeles, hogy 50p-ért van egy akcós samsung telefon amit hozzá csapnak a csomaghoz, csak telefonálni, ha szükséges.
Csak samsung van? Igen.
Akkor inkább a halál.
Értem, csak a HTC One Goldot küldjük
-
kdennis
aktív tag
válasz
Balinov #20097 üzenetére
Na ez jó nagy szívás, felmérgel mindig az ilyen. Legjobban az dühít hogy telefonos boltosok Samsung fanatikusok, és 80% csak az van. Azt mondja ez kell az embereknek. Persze mert amikor kérdezősködök másfajta márkáról, egyből a Samsungot istenítik. Minden más szar. Kapásból 2 ilyen telefonost is ismerek, és ez csak egy kis város Békéscsaba.
-
SeatLeon08
tag
Hirtelen lecserélték a KitKat update figyelő weblapot.
Már csak az amcsiknak szolgáltat infót...http://www.htc.com/us/go/htc-software-updates/
-
-
válasz
Greg-77 #20089 üzenetére
Egyre gondolunk. A kábelben a szál magától nem szakad el csak fizikai behatásra (meghúzás, helytelen tárolás, stb), ezért nem szokták elfogadni garanciális problémának.
Csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogyha azt mondja a htc, miután 2 hétig utazik a szervizbe és vissza telefonnal együtt, hogy ez nem garanciás, akkor jogosan mondja mindezt. -
FeRRaR1
őstag
válasz
farena #20087 üzenetére
Ha vársz egy kicsit, a telefon előtölthet gyakran használt programokat, vagy te magad is lassíthatod, a használattal, fogyasztja a memóriát, CPU-t is használja a háttérben ha minimálisan is. Widgetek is közre játszhatnak ha sok van. Ezek amiket én tapasztaltam, biztos van 1000 más dolog is.
-
Balinov
titán
válasz
szekra #20084 üzenetére
nana,hogy az, kb fel eve ingyert is el lehetne hozni a szolgaltatomtol, ha epp le lenne a huseg jarva...csak ki a rossebb birta kivarni, mikor europahoz kepest (kiveve UK) kozel 1 honappal elobb lehetett az enyem a kicsike. Oszre lejar a husegem, remelem lesz akkor is valami utos HTC...
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Használ valaki HTC HC V841 flip tokot? Mi a véleményetek róla? Milyen másfajta flip tokot tudnátok ajánlani?
Köszönettel: Tomi -
farena
tag
Sziasztok!
Szeretném ha egy hozzá értő meg magyarázná nekem a következő jelenséget.
Adott egy rom a telefonon (ViperOne 4.1.0). AnTuTu 27000-et mér. Fél nap használat után már csak kb. 22000 a következő mérés. Ha telefont újra indítom megint 27000.
Ezt miért csinálja?
Clean Master és Advanced Task Manager fut a telefonon. Ezek lőnek ki valamit vagy valami más program?
Mit kell állítani, hogy állandó maradjon?
Ha kernelt cserélek akkor is ugyan ez van (ElementalX-m7-10.10.1 ; Bulletproof-m7-10.3).
Remélem nagy hülyeséget nem kérdeztem, csak értetlenül állok a jelenség előtt. Az AnTuTu-t nem futtatom mindig. Egy telepítés után megnéztem, az eredmény tettszett. Hosszú ideig nem néztem, majd mértem a jóval kevesebb értéket. Ekkor pár újra telepítés, kernel cserék, teszt. Így jött ki ez a kb. fél nap ami után már a kevesebb értéket mértem.
Válaszokat előre is köszönöm -
-
Greg-77
aktív tag
válasz
kemcso #20072 üzenetére
Az nem kérdéses, hogy garanciális, hiszen rendeltetésszerűen volt használva. Itt a móddal van a baj ahogyan megoldanák a garanciális cserét/javítást. A headsetre 12-hónap garancia van ha ez nem garanciális hiba egy headset-en akkor mi az? A mikrofon vagy a gomb megy tönkre benne akkor az sem garanciális? Más készülékemnél Nokia, iPhone stb simán cserélte a T garanciába.
-
FeRRaR1
őstag
Csatlakozom a csapathoz, mivel a hoxon megadta magát a digitizer, 90 font lett volna a cseréje mivel csak kijelzővel lettek volna hajlandók... ezt meg hozzám vágták 72-ért, így e mellett döntöttem.
Meg akartam várni az új csúcs modellt, de nem bánom igazából
-
csacsi67
addikt
válasz
makosrepas #20068 üzenetére
Kapcsold ki majd hengerö gomb + bekapcsolo gomb egyszerre be jön bootloader menü és ott nyomj neki egy factory resetet.
-
Greg-77
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Az a problémám, hogy a mikrofon oldali fülhallagató a headset-en elnémult, ha mozgatom akkor néha szól, tehát szálszakadás van. El is mentem a T-hez vele hisz garanciális júni-ba vettem. Azt mondta a szervizes, hogy le kell adnom a készüléket is azt mindenestől elküldik a csehekhez. Ez valóban így működik, egy nyamvadt headset csere?Én azt hittem valami kész átverés show forgatáson vagyok. Érdemes másik T-be bemenni és megpróbálkozni ott? Ez kb 5-10-perces procedúra lenne mindenestől, hogy kihoznak a raktárból egy újat, lepapírozzuk és ennyi.
-
makosrepas
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a készülékkel kapcsoltban. Unokatestvérem kapta a készüléket, rokona küldte neki az usa-ból. Az összefoglalóban nem találtam megoldást és a kereső sem adott ki semmi használható tippet.
A probléma a következő, ha be akar lépni a Beállítások pontba, akkor csak egy fehér felvillanás van és nem történik semmi. Így nem tudom milyen verzió van rajta. Lehet valamivel próbálkozni? Valahogy szoftverfrissítés?Köszönöm a segítséget előre is.
-
Bdanyy
addikt
Nem, magára a szabad helyre. Amint bejön a storage wizard vagy mi , ami kilistazza mi mennyi helyet foglal (notification baron), akkor az automatikusan letiltja a syncet.
Olyan volt meg korábban nekem, hogy se google play se gmail nem ment, akkor újra hozzaadtam az accot illetve minden googles appnak toroltem a cachet, datajat.
-
nemma
addikt
Sziasztok!
Pár napja (lehet, hogy a frissítés óta?) nem megy rendesen az e-mail szinkronizáció, amitől simán megőrülök. Mit lehet még csinálni az újraindítás, gmail újratelepítés, frissítések megvonása után? Elfogytak az ötleteim, mindjárt veszek egy Iphone-t
Köszi előre is!
-
SlayR
senior tag
Ha esetleg valakit érdekelne, ha nem is konkrétan témába vágó, de eladóvá vált a HTC One-om hírdetés profilomban hátha esetleg valaki kedvet kap a témára aki még csak olvasgat itt róla.
-
HUTCHDB
nagyúr
Hasznal valaki xposed funkciokat?
Nekem a notification-on levo horizontalis eqs panelre kellene par plusz funkcio, es a kek szint szeretnem eltuntetni, lecserelni mondjuk feherre.
Tudja ezt valamelyik modul? -
Palo23
újonc
Üdv! Mai nap folyamán vettem egy kártyafüggetlen HTC One-t. Bekapcsoltam, behozta a HTC logót, majd kikapcsolt. Feltettem töltőre, azóta hiába nyomom a bekapcsoló gombot, nem reagál. Kb. 2 órája van töltőn.
Mi a teendő? -
Nuada herceg
őstag
válasz
GALARDO #20051 üzenetére
Hát elég ocsmány. A gold színű még jobban is néz ki.
De ha lehetne választani, akkor már csak a goldot választanám.
Bár nem használatra, már melegíteném is az üstöt...1 kis off:
Láttátok a szamszung új kezelőfelületét?
Hát az már nem is táccs víz, hanem Ios 7.
Beszarás, micsoda koppintás. Azok semmire nem képesek,
csak utánozni? -
GALARDO
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
ma próbálkoztam a htc sync segítségével telefonon történő mentéssel, visszaállítással.
jó dolog ez, de sajnos sem mentésnél, sem pedig visszaállítás során nincs lehetőség külön külön dolgok (pl. egyes alkalmazások, vagy sms, vagy használt fiókok) egyenkénti mentési, vagy visszaállítási kiválasztására.
magyarul vagy mentesz mindent, vagy semmit, és vagy visszaállítasz mindent, vagy semmit.
ráadásul csak egyetlen egy mentést tárol a felhő, az utolsót.
nem kísérletezgetett vele valaki?
igazából az lenne jó, ha "tételesen" lehetne mentegetni, több mentést is lehetne tárolni, és visszaállítani is hasonlóan. -
csacsi67
addikt
Ha következmények nélkül lehetne romolni a hozzá szólások 70 % arról szólna ,de mivel nem lehet igy nem sok mindenröl lehet irni.
Az az idö nem most lesz ,hogy mindenki kitudja próbálni a fözött romokat .
-
toeki
senior tag
válasz
LUCKY78 #20041 üzenetére
" de néha már túmaccs ami itt megy a rom, meg bútlóderekröl stb... csak ezért írtan h ezekre vannak ilyen jellegü SZAKMAI topikok. "
Milyen fülest használjak-ra van topic és nem htc one függő!
Milyen programot használjak-ra van topic és nem htc one függő - erre viszont vannak kivételek, természetesen a one-specifikus programokról itt kell kérdezni!
Milyen romot használjak-ra EZ a szakmai topic mivel csak és kizárólag htc one függő!Értem én hogy leirod a véleményed és ezentúl nem reagálsz semmi ezzel kapcsolatosra - igazi profi hozzáállás
-
Zirowe
nagyúr
Éljen, legalább már nem a one-ról folyik a beszélgetés, hanem arról, hogy itt ki és mit mondhat, mindez megannyi offolással..
-
válasz
Sheepczx #20036 üzenetére
Sanszosan lett volna annál jobb vétel is, kicsi kínaiak alkotnak nagy csodákat viszonylag olcsón. Pl a Vsonic, Soundmagic, stb.
Igen, kicsit hosszúra sikeredett (és még így is kihagytunk egy csomó mindent)
LUCKY78 Nem igazán értem, hogy mi bajod azzal, hogy átirányítottam a kollégát oda, ahol többen tudnak segíteni neki abban, hogy ár/érték arányban megtalálja a legjobb megoldást a fülesre. Elég speciális szegmens ez (is) és bizony nagyon mellé lehet nyúlni. (Pl a Sennheiser többnyire kerülendő márka a fülesek közt)
Meg a romolással se látom, hogy mi a baj, minden telefon topicja egy idő után átmegy részben ebbe az irányba, amivel semmi baj nincs, sőt (ha lenne 1.55-re S-OFF, valszeg még többen csinálnák, én is).Sygic még mindig akcióban van, ha valakit érdekel. 35Euro 2db full Európa.
-
Sheepczx
tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szekra #20034 üzenetére
igazad van.
ez nyilván akkor lényeges, (mint pl. nekem) ha valaki nem használja a vibert, csak néha néha, vagy wifin.
egyéb dolgot, amit említettél nem tilt...tehát sms, és a hívást sem.
a baj az, hogy a viber egy alattomos "valami".
régebbi verziója pl. szívta az aksit mint az állat, most meg arra döbbentem rá, hogy a háttérben szedi az adatforgalmat, de nem akárhogy. -
F_Gergely
őstag
Ma hozta a postas a gyari autos szettet a One-hoz. Hat ez az autos tarto elegge erdekes, nekem kisse furcsa hogy a tartoban gyakorlatilag csak a tolto tartja a telefon egyebkent semmi mas. Tehat bepattintani nem tudod semmibe. Amugy jonak tunik, holnap meloba menet majd tesztelem
Ja es igy megoldodott a fedelzeti kameram -
Gulyopapa
addikt
Tényleg, van androidra offline navi ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Bdanyy #20022 üzenetére
nem a lassitasrol irtam volna, hanem arrol, hogy hasznalaton kivul mennyit zabal a viber, es hogy van olyan funkcio, amivel ezt meg tudjuk akadalyozni.
lathato, hogy par nap alatt majdnem 20 mb-ot evett meg, igy aki mondjuk 100 mb-os csomagban van, annak igy eleg hamar el fog fogyni....
raadasul epp a napokban volt itt hasonlo kerdes, ha jol emlekszem: "hogy miert fogyott el az adatmennyisegem", vagy valami hasonlo tartalommal... -
HUTCHDB
nagyúr
aki vibert hasznal (es viszonylag kis adatmennyisegu csomagja van) es meg nem nezett ra tuzetesebben az adathasznalatra, annak ajanlom, hogy vessen egy pillantast a kovetkezo kepekre:
a masodik kepen lathato korlatozast en is most pipaltam be, mert ugyan 1gb-os csomagom van, azert feleslegesen ne menjen a hatterben az adatforgalom.
(#20022) Bdanyy!
nagysagrendileg 5e forint volt a teljes eu, orok frissitessel.
nem mondom, hogy a legjobb navigacio (nem a kinezetevel, vagy a funkcioival van bajom) mert ma is volt olyan tervezese, amit utolag latva egy igo (itthon) biztos jobban megoldott volna.
mondjuk ez lehet a "terkepbeszallito" hibaja is. -
Bdanyy
addikt
válasz
HUTCHDB #20021 üzenetére
mikor volt akció, illetve mennyi volt így? iosen néztem a magyar román igo egy időben mennyire olcsó volt, de az sajnos nem igazán lesz androidra utólag megveheto
viber használható korlátozás után kis csomagnal?
engem 128/128ra lassitanak, azzal megy, de mintha a többi csomag 32/32-t kapna csak.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
LUCKY78 #20014 üzenetére
moderálva
ON:
ma eleg hosszu ideig es tobbszor hasznaltam a navigacio reszet a telefonnak.
hat ez valami pazar!
mp-eken belul talalt jelet, es preciz volt, meg magas tombhazak kozott is!
atlagos volt a melegedese is, semmi kirivo forrosag.
ebbol a szempontbol is *-os 5-os![ Módosította: Qru ]
-
kdennis
aktív tag
Január a legszarabb hónap, mindenki elköltötte a pénzét, mindenki a tavaszt várja, (pedig még most kezdődik a tél) a nagy csilivili utána mindenki kap egy nagy szürke nyomott szar (megintdolgoznikell) napokat.
-
-
Nuada herceg
őstag
Ez ugyan olyan, mint az új padfone mini.. Kinézetre.
Nekem még majdnem hogy tetszene is, de a hardverrel eléggé mellé szúrtak.
Nem szívlelem ezeket az intel atom procikat, meg 11 giga ram...
Bár mondjuk ha nem a felső kategóriába szánták, és jó ára lesz,
akkor lehet viszik, mint a cukrot. -
kllzslt
tag
Sziasztok, kérdésem lenne. Ha belépek az INFO menübe és ott a Telefon adataiba, akkor van egy olyan pont, hogy "lte ram dump bekapcsolása" illetve "Kapcsolja be az IMS-en keresztüli SMS-t"
Ezek mit jelentenek?Köszi előre is az infókat.
-
Gee_-
tag
külső akkumulátort szeretnék vásárolni. A htc battery bar on gondolkozok,valaki használ ilyet? Hányszor lehet újra tölteni a telefont?
Esetleg egy Mophie akkukabátot érdemesebb venni hozzá?
Vagy ti mit ajánlanátok? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Szpisti #19998 üzenetére
na, kipróbáltama headset-et, hát tényleg picit túlvezérelt hangja van... jóval hangosabb is, mint a telefon saját mikrofonja, ami még tisztább is. (telefonálás közben átváltottuk, kíváncsi voltam a különbségre)
De úgy tudom, hogy nem nagyon lehet a Plantronics-et szabályozni -
NandorHUN
addikt
-
Koris
aktív tag
-
Xaels
félisten
[link] ilyen az ha One közösül egy iPhone-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest