Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Azoktól kérdezném, akik szervízből kapták vissza a telót:
Szervizben szokták frissíteni a HBOOT-ot? Elv. a héten v köv. héten kapom meg a telomat szervízből. -
lofagi
addikt
Esetleg valaki rá tudna erre nézni, ez egy teljesen normális aku használat, mármint abban az értelembe, hogy ne csodálkozzak, ha ilyen gyorsan lemerül, vagy valamit tudnék még ezzel kezdeni?
-
Bdanyy
addikt
ki lehet kapcsolni, hogyha gepelesnél rakatinttok egy fel ajánlott szóra, akkor ne rakjon spacet? rohadt idegesítő mindig vissza törölni összetett szavknal
ezt a hszt is szetbarmolta
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16093 üzenetére
Van nekem is egy ilyen kinyithatós tokom
Én bízok magamban, nem dobálom, és nem akarom elejteni sem, persze megeshet, és az drága lenne, de kockáztatok és élvezem a szép vékony telefont -
SeatLeon08
tag
Ahha, nekem Nillkin Crossed Style van.
Elég tetszetős kinyitható tok, de a nyíló résznél elengedi a ragasztás, ami még nem is lenne akkora nagy baj. Csak esztétikailag zavaró.A nagyobb gondom, hogy mikor telefonálok, kilóg egy kicsit a telefonon túlra és ezen a ponton elgyengül, elhajlik a tok széle. Ma anyukámmal megvarattattam, hátha stabilabb lesz és a két anyag nem válik ketté.
Kíváncsi leszek, így meddig húzza, mivel 5000 forintos tok volt. Nincs ínyemre 4 havonta új tokot venni.
A bujtatós tokokkal az a gondom, hogy mikor telefonálok nincs tokban, pedig ekkor van a legnagyobb veszélyben, ilyenkor egyszerűbben esik ki az ember kezéből, mint amikor a tokban van a táska, vagy a zseb mélyén.
A hátlaptok csak annyira véd, hogy a hátlap nem lesz karcos. Csak egyenes talajon hasznos. Mikor egyenetlen talajra érkezik, a kijelző nincs védve. Pl: kavicsos parkoló
Ezért keresek olyan tokot, ami mindig a telefonon van + a kijelzőt is védi valamelyest.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16091 üzenetére
Ja ok, csak azt hittem rosszat rendeltél
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #16090 üzenetére
De ez a minire van, nem ebből rendeltem, csak gyorsan rákeresve ezt találtam meg
Van One-ra is, és sok más telefonra -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16089 üzenetére
Nem azért , de ez nem a minire van? Vagy rosszul látom?
-
enginev3.0
félisten
válasz
SeatLeon08 #16087 üzenetére
[link]
Ilyenem van, viszont utálom a tokot, és rendeltem egy ilyet [link], persze az elejére nem fogom rátenni mert ronda, de a hátulján jól mutat, nem karcolódik a telefon, és nem kopikA kijelzőt védheted fóliával, így a karcok azon lesznek majd, és nem a glasson
Ennél több felesleges, vigyázni kell rá
Sensationomon csak egy fólia volt, de úgy adtam el ahogy kaptam, pedig sokáig nálam volt, One x szintén, és Desire HD is, bár az egyszer leesett 20cm-ről és lett kis ütődés rajta, minden telefonomra tudtam eddig úgy vigyázni csak egy fólia mellett, hogy nem lett semmi bajuk
One-t féltem, mert elvileg kopik, így kell rá ez a Skin cover -
SeatLeon08
tag
Ki milyen tokot használ? A jelenlegi tokom szétnyithatós és kezd elfáradni.
Mi a véleményetek a hátlap tokról? Nem sérül a telefon kijelzője? Zsebben nem karcolódik?
Várok pár példát, hogy ki, mire esküszik? -
yodee_
őstag
HTC__032
4.3 Frissítés telepítve. hónaptól indul a teszt.
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #16082 üzenetére
Alvás közben?
Azt hogy csináltad? -
Gulyopapa
addikt
Az RSS viszont nem túl látványos.
Képek nincsenek az előnézetben, csak szöveg
Tudom ez gyerekesnek tűnik, de jó lenne képekkel ... -
Nightfall75
tag
Sajnos a Highlight-ba (ami automatikusa frissül, és kikerül a blinkfeed főoldalra) nem lehet betenni az rss feedeket. Kézzel kell minden esetben kiválasztani őket a képernyő bal oldaláról előhúzható új blinkfeed menüből. Mondjuk amilyen minőségű képek vannak általában rss-en, ha egyáltalán vannak, az eléggé elrontaná a designt. Viszont a G+ integrálás nagyon pozitív.
-
Xaels
félisten
válasz
Gulyopapa #16068 üzenetére
"RSS
Finally, one of the big points to highlight about BlinkFeed is that you can now source content from RSS feeds. If you have a favourite website offering a feed, you can add that to the mix, meaning that BlinkFeed is much more customisable.
HTC Sense 5.5 review
It's a little raw at the moment, because images are simply square, but the important thing is that you finally get to add exactly what you want.
It does this via an app called BlinkFeed RSS, which appears as an option when you hit an RSS link in a browser. Conveniently it works from Chrome or HTC's own browser, meaning that BlinkFeed can easily become an RSS reader if you want it to." - Forrás
-
Bdanyy
addikt
Hangouts hogy downgradelheto talkra? illetve hogy lehet látni hogy ki online vagy away?
thx előre is
-
Gulyopapa
addikt
Nem néztem, de nem hinném ...
-
Gulyopapa
addikt
A kameránál még újdonság hogy a kiemelt videóknál saját zenét is hozzá lehet adni a videóhoz, sőt azt lehet szerkeszteni is.
Nem tudom hogy a többi telefon mit tud ilyen téren de ez már egy komplett stúdió ( persze tudom , nem az de ez már több mint elég )
Elképesztő lett a cucc -
NandorHUN
addikt
Tuti, hogy nem valódi, de igazábol, ha mindenben totál olyan mint a One, illetve 13 Mp a kamera akkor nem is olyan rossz telefon főleg ha az árát is nézzük
Szóval kicsit olcsóbban akár meg is éri, feltéve ha nem romlik el, mert szerintem egy ilyennek a gariztatására keresztet vethetsz -
Zirowe
nagyúr
válasz
hurrikan #16051 üzenetére
11. A Google akkor is használhatja helymeghatározás pontosításához a Wifit ha nincs bekapcsolva, ekkor pár másodpercre engedélyezi azt majd kikapcsolja.
Ez nagyon nem jó dolog, hogy engedély nélkül ki/be kacsolgat dolgokat, miközben az átlag user elől az alap kapcsolók root nélkül nem időzíthetőek, mert sorra kerülnek secure részbe.
-
TheProb
veterán
Hali!
A következőre szeretnék egy tokot vagy valamilyen megoldást:
Feburárban megyek snowboardzni és fun lenne megörökíteni a csúszásokat, hallott, látott már valaki ilyen jellegű tokot vagy megoldást? Akár bukóra pimpelhető valami vagy nemtom. -
Gulyopapa
addikt
válasz
migabi24 #16048 üzenetére
Igen, én is észrevettem de nem mertem szólni.
Hátha lehurrognak.Más : a kamerában is van változás : videónál tudsz lassítást beletenni a videóba ( 50 és 25%-os sebességet tudsz állítani ), ami eddig nem volt benne ... illetve a portrénál be tudod állítani egyenként az emberek arcát ( Zoe módban ), tehát rámész az arcára és úgy állítod be ahogy a 3 mp alatt felvette a gép ... és ezt mindenkinél ... vicces
Hurrikan : köszi az összefoglalót !
Azt kell hogy mondjam hogy ez nagyon hasznos és sokrétű frissítés lett
-
hurrikan
addikt
Akkor jöjjön az én verzióm
Na akkor nézzük a 4.3-as frissítés legjobb részeit, melynek egy részét a Googlenak más részét a HTC.nek köszönhetjük:
1. Open GL3 TÁMOGATÁS
2. Sorba rendezhető, konfigurálható gyorskapcsolók
3. Finomítások a rendszerben, új animációk
4. Ne Zavarj üzemmód (bekapcsolásával blokkolja a hívásokat, kikapcsolja a hangot, rezgést, LED-eket de lehet megadni kivételeket akiktől ilyenkor is fogadsz hívást és kicsörög)
5. Launcherben kikapcsolható a Blinkfeed, valamint több oldal lett
6. Kiterjesztett Blinkfeed funkcionalitás, Google+, Forsquare, stb. + saját RSS csatornákat is fel lehet venni
7. A feloldó képernyőn a sima háttérfeloldósnál is vannak widgetek jobbra görgetve vehetők fel, akár 5db is
8. Új galéria, zenelejátszó, zseblámpa, időjárás és egyéb átdolgozott felületek
9. Wifinél nyílt hálózatok blokkolása
10. Értesítési sáv jelzi az NFC állapotát ha be van kapcsolva
11. A Google akkor is használhatja helymeghatározás pontosításához a Wifit ha nincs bekapcsolva, ekkor pár másodpercre engedélyezi azt majd kikapcsolja
12. Értesítési hangok hangereje külön állítható
13. Új, teljes értékű office program Google szinkronnal
14. A rendszer RAM használata 200mb-al csökkent. Az eddigi 1.5GB helyett immár 1.7GB szabad alaphelyzetben így a multitask is sokat javult
15. Pár új HTC alkalmazás, pl HTC alkalmazások
16. Átdolgozták a billentyűzetet, a telefon billentyűzet kikerült (számomra ez az egyetlen negatív változás én azt használtam)
17. Jobb audiós hangzás (bár ez lehet placebo)
18. Változások a Zoe-ban, új témák, hangok, átmenetek, saját zene választása a bemutatókhoz
19. 40GB GooleDrive tárhely is jár minden HTC One tulajnak
20. Hibátlanul működnek a DLNA szolgáltatások, mostmár laptoppal, valamint telefon és telefon között is megy az átsugárzás
21. Jelentősen megnövelték a közelítés érzékelő hatásfokát, több mint 3cm-ről már lekapcsol. (hogy csókoljam szájon őket érte ♥)A változások a kamerát nem érintették, ha minden igaz arra is jön majd novemberben egy újabb frissítés melyben új funkciók, és a lilulás javítása érkezik, valamint a LED vakus segédfényként is üzemel majd fókuszálásnál. (XDA-s Bétás ismerős infója, nevet természetesen nem említek)
Ezzel minden apróbb zavaró hiba eltűnt a szemem fényéről
KALAP EMELÉS ÉS KÉZFOGÁS MINDEN FEJLESZTŐNEK! -
Red Bull fan
aktív tag
Jön a cucc nekem is lefelé
-
migabi24
nagyúr
ja és végre hibátlanul működik a Dlna, videókat is kiteszi a TV-re
kicsúsztam a szerkesztési időből
-
migabi24
nagyúr
csak nekem tűnt fel, hogy a frissítéssel a felhasználható ram méret 1,5-ről 1,7-re emelkedett
-
delig
tag
Kedves Ügyfeleink, jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása és a vezetékes DSL szolgáltatása bizonytalanul működik. A hiba okát szakembereink vizsgálják, türelmeteket és megértéseteket kérjük!
From Facebook
-
enginev3.0
félisten
Végre zsír lett a galéria is, oldalrahúzós
De a Plants vs. Zombies 2 mentésem lehet oda -
dave182
senior tag
Gödöllőn sincs mobilnet...4g hálózatra elő kell külön fizetni?vagy anélkül is látja?
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Az a problémám, hogy ma lefrissítettem a telefont. Amióta frissítettem, nincs mobilnetem. 3g/H betű megjelenik, de forgalom nem megy át rajta. Hozzáférési pontnál töröltem majd újra beállítottam a T-t. Váltottam hálózat mód között, az sem segített. Nyomtam egy gyári állapotra állítást, az sem segített. Wifin nem hajlandó frissíteni semmit. HTC Sense facebook hiba, Youtube letöltése hiba, Chrom letöltése hiba. Ezeket ugye restore után automatikusan töltögeti le, de valamiért a beépített dolgokat nem akarja. Mi lehet a gond?
Ohh most olvasom, hogy másnak is T gondja van... Elnézést, hogy nem olvastam előbb hanem írtam. Viszont frissítés után, folyamatosan hibát írt ki amikor újraindítottam a telefont, valamit a google val kapcsolatban... Legalább a restore megoldotta. -
Dodeszh
tag
Más is találkozott vele, vagy csak nálam jelentkezik, hogy a frissítés óta nem tud netre csatlakozni a telefon. A mobilhálót látja, hívás ki és be is megy, de adatot nem tud tölteni (alkalmazástól függetlenül).
Próbáltam FR-t, de a helyzet azóta is változatlan.
(Ráadásul így, FR után van egy csupasz telefonom...)T-Mobile, hálózati mód: auto, lát 4G hálót is, hozzáférési pont: internet.telekom (de itt nem nyúltam semmihez). Mobil adatok természetesen engedélyezve...
Valami ötlet, hogy hol lehet a gond?
-
Nuada herceg
őstag
Nah azóta is nyomkodom, mióta lejött a frissesség!
Szegény telefon.Eddig már nem basztattam annyit, 2 napig elment 1 töltéssel, néha nyomkodtam ha budin ültem, meg csak úgy taperoltam.
De most megint kapja. Jó ez a 4.3
Tényleg mindenbe, az egész felületbe belenyúltak.
Más betűk, rajzok. A Blinkfeedet eddig is használtam, most is, de ezt az újdonságot nem értem.
Elhúzom még balra, előjön az a fél oldalas menü, és annyi. Most akkor mi van?Amúgy mmihelyt települt 4.3, az asphalt 8 el is kezdett szedni egy 1,5 Gigás kiegészítő filet.
Azért hagytam fent, mert az támogatja az openGl 3.0-át. Amit csak az android 4.3 támogat, elődei nem.Kipróbáltam, hát nem tudom, hogy szebb lett e a grafika... Picit lehet, de nem látni ezen a kis kijelzőn. Úgy értem, telefonon.
Tv-n lehet más lenne.
De legalább most már szaggat néha, szóval érzem a javulást.
Csak a játék szaggat! Maga a rendszer jobb mint volt, de eddig is über fasza volt.Ez a telefon ez valami csoda..
Remélem 2 év múlva is lesz hótészé, ilyen telefont akarok következőleg is.
Bár egyelőre nem gondolom úgy, hogy valaha is megakarok válni a one-tól. -
Greg-77
aktív tag
Komolyan mondom, hogy annyira jó ez a HTC mint cég, mint készülék! Ezelőtt minden droidos cuccom egy kínszenvedés volt, minden tekintetben. A One jól működik a frissítések jönnek és szerencsére itt jók is, nem úgy mint több más gyártónál szokásos! Ha minden jól megy legközelebb is HTC-m lesz! ha csak egész véletlen lesz egy 4.8 vagy 5-ös méretű kijelzővel megáldott iPhone, normális áron, ami az iTunes teljes mellőzésével használható, de ugye ezek a kritériumok aligha teljesülnek a közeljövőben.
-
dave182
senior tag
Ha HTC_001 a CID-em az mit jelent?Melyik régió?Nekem még nem jött a 4.3 ,full gyári a telefon.Köszönöm a választ!
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #16026 üzenetére
Nem, de ajánlott egy gyári visszaállítás hogy ne kavarjon be a régi és az új keveredése.
-
ffodi
veterán
válasz
Nem.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nem
-
enginev3.0
félisten
A telefonról elvesznek az adatok ha frissítek?
-
enginev3.0
félisten
De jó, én meg itt ülök a vonaton elavult 4.2vel ..
Sietek hazaVodafonera is megérkezett
-
Gulyopapa
addikt
Lehet hogy totál hülye vagyok de sehol sem találom a navigációt
-
Kevin's
senior tag
Na nekem is megjött
Már jön is lefele remélem jobb lett, mint a 4.2.2
-
Zirowe
nagyúr
Másnál van Dual-Capture mód a kameránál?
Mert nekem nincs. :S -
Valkűr
addikt
válasz
Kiskopika #16009 üzenetére
Azt épp most néztem...Bekerült az 1600 ISO is, vagy az eddig is volt? Nekem nem tünt fel, ellenben lila bizony esti képeknél, ha nem használsz vakut. És ahogy észrevettem eddig nekem ISO100 nem lilult, most viszont ott is lilul és már nem csak sötétben hanem árnyékosabb résznél is.
-
Zirowe
nagyúr
Híváskor és tárcsázónál nagy pöttyös kép mellé bal alsó sarokba rendes kis kép.
Furcsa.Lezárt képernyőn felül kis nyíl mutatja, hogy balra húzd, és lehet máris adni hozzá widgeteket.
Végre kikapcsolható a bf (bár még talán megnézem rss-el) és a home két oldalára pakolok lapokat, mint régen.
-
Dreamie
őstag
Vodásra még nem jött meg!
Valami infot tud erről valaki?
-
Valkűr
addikt
Azért a frissités elég sok dologra kiterjedt ahogy elnézem...Más a task is, az időjárást is megvariálták picit, szebbek a betűk is.Betettek programokat extrába már alapból is..A Bf nekem is nagyon bejön.
-
Zirowe
nagyúr
Rss feedek blinkfeedhez adása könnyen adb-n keresztül, leírás.
-
hurrikan
addikt
Éjfél után ellenőriztem elalvás előtt, még nem volt
10-kor pedig mikor beértem melóba újra megnéztem és jeee.
azóta már fent van.nagyon tetszik.
Ráadásul kárörvendhetünk is, hogy megelőztük a Samsungot. Ugyanis náluk ebben a régióban még nem jött ki.igaz az első régió is jóval hamarabb lett elstartoltatva.
Csak így tovább. -
Gulyopapa
addikt
Oltári fasza lett a BF.
Gyors beállítás elérés ( jobbra húzás után ) és egyéni oldalak beállításának lehetősége.
Nagyon jó -
Valkűr
addikt
Jó nagy terjedelmű frissítés, azért örülök, h megérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest