- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Probaltam mar keresni mashol, de nem talatam.
Letezik olyan "ha elhagyom a telefonom program" ha aktivalom nem lehet kikapcsolni es tavolrol kovethetem?
Eddig csak olyat talaltam ami ha bedobja a lezaradat siman kikapcsolhato, ennek meg semmi ertelme igy. Ja es persze root nelkulire gondoltam! -
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #20296 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
120. Körül volt a fórum a listán...
Írok már, h előrébb jöjjön, megint a topban legyünk..
Ez egy kibaszott verseny...
Nem mehet a busz 50 alá, mert felrobban! -
Nuada herceg
őstag
Jah, én félek tőle, hogy nem sokáig. :/
Kár egy ilyen gyártóért.. Na ne temessem még őket.
De Ők ráálltak a prémiumra, mint mondjuk az Iphone, de a jó nép meg nem igazán
fogadta el. Árból nem engednek, ezt már bizonyították, szóval szerintem lassan elsüllyednek.Valaki kérdezte feljebb, hogy tervezzük e lecserélni a mostanit, ha kijön a emmnyóc:
Hát én nem terveztem. A mostani one-t terveztem. Megjelenésétől kezdve, ahogy megnézetem
a MA tv-t. Meg a bemutatót Londonban... (nem élőben, hanem a videót)
Engem is elragadott a hév. Akkor eldöntöttem, hogy ilyen telóm lesz.Igaz várni kellett rá vagy 6 hónapot, mert nem mertem megvenni szolgáltatónál, mert
mentem ki külföldre. Aztán kint nem mertem megvenni, mert hogy jövök haza, akkor
már csak itthon legyen a garancia és a többi. De aztán megszületett.
Itt virít mellettem az ágyon.<3
Jajj, kicsit elkanyarodtam. Szóval nem terveztem lecserélni, de egyre jobban hajlok rá.
De csak ha akkorát fog ütni! Ha tényleg csak 1 kicsit csinosított, de nagyjából marad a one, akkor nem.
Főleg ah 4mp kamera lesz. 6 jobb lenne, de főleg a 8. -
Giovanny
őstag
Üdv,hol kell megnézni hogy mennyit ment a telefon újraindítás nélkül?
-
szekra
addikt
Van amúgy valaki aki tervezi lecserélni a One-ját amint kijön az m8?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #20282 üzenetére
Butterfly S nél is szar kamera volt, pedig ha akarnak jobb kamerát tesznek bele. Szerintem kitelik tőlük hogy 4mp lesz megint, de 8 nál többre semmiképp nem szabad számítani.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
osztraksajt #20279 üzenetére
Például az arcokon tökre lehetett látni, hogy olyan elmosódott.
De nem úgy elmosódott, hogy nem sikerült a kép, hanem látszik hogy
egyszerűen nincs ott elég adat... Nem akarok magyarázkodni, sem hülyeséget irkálni,
de most Te sem teljesen valós dolgot állítasz.Az én monitorom is Full HD-s, mint általában. Mégis egy UHD videó sokkal de sokkal szebben néz ki rajta, mint 1 Full HD videó. Pedig több képpontot nem tud megjeleníteni a monitor, csak a full hd felbontását.
Próbáld ki! Youtube-on írd be, hogy 4k video. És nézz meg párat 1080p-ben, és 2160p-ben.
Sokkal szebb a második, sokkal élesebb, tisztábban kivehetők az élek.HUTCHDB:
Igen én is ezt olvastam, hallottam. De a kamera kapta a legtöbb kritikát.
Csak nem lehetnek akkor "akármik", hogy elkövetik ugyan ezt a hibát megint.
Szerintem nekik ez már az utolsó dobásaik között van... Bízom a legjobbakban. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #20278 üzenetére
Sajnos azt lehet olvasni, hogy az új csúcskészülék (M8) is 4 MP-s kamerával fog kijönni.
Nyilván ezek még nem 1000%-os hírek, de valószínűsíthető! -
Zirowe
nagyúr
válasz
Néha megesik, hogy a tvk lekonvertálják a képeket, mert az a fhd felbontás nem sok mindenre elég.
-
osztraksajt
őstag
válasz
És csak úgy nagyon csendesen kérdezem meg hogy egy max 2 megapixeles tévén hogy látszott hogy a telefon csak 4 megapixeles?
Azon egy 13 megapixeles géppel készült kép is 2 megapixeles felbontásban jelenik meg, mert fizikailag akkora felbontása a tévének
-
Nuada herceg
őstag
Nah..
Csak a kameráról, 4 mp-ről 1-2 szót.
Szilveszterkor csináltam képeket az este elején, még elő mertem venni a telefont.
Vissza is nézegettük ott a készült képeket rögtön, és hát nagyon tetszett mindenkinek,
dicsérték, hogy milyen szép képeket csinál a telefon.Én rögtön tudtam, hogy ez most nem a
kamera érdeme, hanem a gyönyörű kijelzőé. Full hd, szép színekkel, éles, de még is piciben. Szóval
persze hogy jól mutattak a képek a kijelzőn.De tegnap voltam nővéremnél. Nem tudom mekkora TV-je van, de tényleg hatalmas.
Panasonic Viera akárhanyas a típusa, 1 éves tv. Na a lényeg, hogy mondom kipróbálom akkor már a DLNA-t
a telefonnal. Hát működött is, de nem úgy, ahogy én gondoltam, annyira nem tetszett.
De ez más téma...A lényeg, hogy hát ott a tv-n elég cudarul mutattak a képek. :/
Ott nagyban azért előjött, hogy 4mp. Nekem itthon 24 colos monitorom van, ugye még azon is úgy
ahogy mutatnak a képek. De ott már látszódott, hogy ez valóban 1 gyenge pontja a telefonnak.Na most ezzel természetesen nem fikázom a telóm, mert szerelmes vagyok belé.
Meg hát mindenki ezt szajkózza. Remélem a következőbe azért egy 8mp-t belebasznak,
lehet ultra pixel is. -
Kiskopika
senior tag
Ma megcsinaltam a frissitest 4.3 ha mar ugyis visszaallitottam tegnap hiaba!
Jelentem nem jott vissza a lilulas, hal istennek! -
szekra
addikt
válasz
jotzo01 #20273 üzenetére
Nekem lassan egy honapja van meg, többször használom futás mellett, mint az eddigi összes okostelefonomat. Nem kéne h artson neki. Egyszer volt olyan h télen futottam -10 fok körül, akkor viszont nem szabad rögtön használni szerintem, mert a hirtelen nagy hőmérséklet különbség árthat neki. Anno műanyag borítású telelefonomnal emiatt repedt meg a külseje.. Esőben meg értelemszeruen ne vidd el.
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
használja valaki ezt a telefont sportolás közben? Úgy értem, futás, biciklizés esetén mennyire árthat a rázkódás, izzadtság?
A másik: nézegettem különböző shopokban, de nem vágom, miért vannak ekkora különbségek az árakban? Pár ezer még érthető, de 50ezres különbség a tkomos és a bolti ár között? -
Kiskopika
senior tag
válasz
enginev3.0 #20257 üzenetére
Hat az nagyon vicces lenne
-
Levente17
tag
Az normális hogy a netet megosztom a telóról, közben semmi nem megy es felmelegszik 50 fokosra?
-
Kiskopika
senior tag
Gyerekek ez vicc!
Ma egy pillrol a masikra elment a 3g, es azota se jott vissza! Csinaltam visszaallitast nem segitett. Apn beallitasok rendben!
Otlet? -
ndavey
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan kepszerkesztot amivel egy teglalap alaku kepet ki lehet egesziteni negyzet alakuva? Aki hasznal instagramot az tudhatja mirol beszelek. Ja es persze ugy, hogy megmaradjon az egesz kep, csak kipotolni a ket szelet mondjuk fekete szinnel.
-
szekra
addikt
Hangszóró racsba belement szoszoket hogy szeditek ki?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
viktor82 #20245 üzenetére
kikapcsolod a power (magyarul ki/be) menuben a fasboot-ot (gyorsinditast).
a telefont kikapcsolod.
hangero le gombot megnyomod es nyomva tartas mellett nyomod a bekapcsolo gombot kb. 2-3 mp-ig.
ha nyitva volt a bootloader, akkor unlocked felirat van a bejovo "menuben".szerk:
meg annyi lehet, hogy relocked, ami kb. ujrazartat jelent. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gondolkodik egy ilyen telefon beszerzésen....
Akik több ideje használjak ezt a készüléket jelentkezik valami hiba? Vagy úgy működik mint az első napon...
Illetve vásárlásnál mire kell odafigyelni (használtat venne legalább 20 hónap garanciával, tehát max 3-4 hónaposat)
Köszönöm! -
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #20240 üzenetére
Lockerek közül még leghasználhatóbb a WidgetLocker még poweramp-vel is működik, igaz egy kis Tasler trükközés kell vele, egyetlen dolog ami zavaró hogy a statusbar néhány mpig villódzik (normál esetben fekete lenne, de van hogy a rendes háttér átlátszó képe jelenik meg rajta).
-
HUTCHDB
nagyúr
Sracok!
Gyari 4.3-an hogyan lehet a zarkepernyo hatterkepet az alap hatterkeptol kulonbozore kicserelni?
En nem talalom, vagy benaskodom? -
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm megvan !
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy hogyan tudom aktiválni a képernyőfotózást ? milyen gombokkal tudom előhívni,ha pl. böngészek és megszeretném örökiteni a böngésző képét?
-
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #20232 üzenetére
Köszönöm.rendeltem ebay-röl egy Nillkin burkot az X nél is azt használtam nagyon minőségi és jól is védte!
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
HUTCHDB #20197 üzenetére
Persze, itt vannak a képek, próbáltam csinálni a dead pixel teszterről is, hogy látszódjon, hogy a pixel felül olyan szinű, mint a "háttér" nagy része , tehát mint a képernyő többi része (piros kép esetén piros, zöld kép esetén zöld, de sötét szineknél fekete, tehát olyan amilyennek lennie kell, nincs hiba) Egyetlen baj vele, hogy sok programnál elég zavaró, youtube, böngészésnél stb.. is ott van sajnos, színe általában fehér, mivel a honlapok progik nagy része fehér.
Link
Első 3 kép fotó, 4. kép képernyőmentés, ott is jól látszik, de a mentésen nincs rajta vagyis valoszeg nem szoftweres.
Ennyiért szerintetek javítják? -
viktor82
őstag
Üdv
Ma belétem a klubba egy ezüst one-val!
One x-ről váltottam nagyon szép letisztult a tel öröm kézben tartani az X után pedig az is egy szép darab.
Mire kell odafigyelni kopás ,vanak tipikus hibák mint az x -nél mondjuk a wifi,kijelző sárgulás? -
Loboda
senior tag
válasz
Nightfall75 #20224 üzenetére
-
Nightfall75
tag
válasz
Colani #20203 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a billenytyűzárat gyári rendszeren is, csak a menüben van tévesen elnevezve. Ha bemész a Biztonság -> Képernyővédelem menübe, ott a Nincs (ne használjon képernyővédelmet) opciót válaszd ki.
A tévedést az okozza, hogy alapesetben a Csúsztatás opció van kiválasztva, viszont ilyenkor is azt jelzi a menüben, hogy nincs képernyőzár.
-
Greenm
újonc
válasz
szegto #20208 üzenetére
Én is rendeltem az ebay ről 4et az eggyiket ráraktam kb20 percig rajta volt és csak féltettem a telefont hogy nagyon ráragad aztán levettem jól rá is ragadt alig bírtam levenni,igaz azt írja hogy24 óra alatt szárad meg teljesen ahogy levettem le is kapott kis darabokat a beatsaudio feliratbol!
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #20213 üzenetére
Úgy tudom, a szétszedéshez felmelegítik a készüléket, ezért leszednek róla minden fóliát!
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #20211 üzenetére
Én leszedtem szerviz előtt a fóliát, Brandot használok, ezt többször vissza lehet tenni!
-
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #20204 üzenetére
EZ a fólia mennyire stabil?
Zsebből ki be húzva nem válik le a sarkán a fólia? Vagy kopás? -
Colani
tag
Jó reggelt...
Vki mondja meg legyenszives hogy a csudaba kell kikapcsolni a bill.zárat??
Arra van állítva,hogy biztonság-kepernyozar-nincs és mégis van...lányomnak a htc desiren ugyanez... vhol meg vmit állítani kell? -
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #20199 üzenetére
A legjobb a disznótorra, vacsorakor megérkezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest