-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #24088 üzenetére
Nálam se lenne az a pénz, lazán odaadnám anélkül is egy újért
Max, ha nem jön be vennék belőle két One-t
-
s3nsitivity
addikt
válasz
spawn21 #24091 üzenetére
Hát elevate-en már elég régóta röpködnek a képek így már elég sokszor láttam és az istenért sem tudom megszokni.
(#24093) hurrikan
Hát kinek mi.
Nekem még az új kamera se jön be, mintha egy lyuk lenne ott.
Én egy ultra vékony vízálló HTC-t várok már.(#24094) Steve1207
-
spawn21
veterán
válasz
Ki merem jelenteni, hogy csak rájátszol
Google en keress rá. Hangyányi az eltérés -
Gulyopapa
addikt
válasz
Ergo nem szabad eladni a One-t.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
spawn21 #24086 üzenetére
Hát azért sokkal íveltem és lekerekítettebb.
Ha nem lenne ez a prémium anyaghasználat még azt is rá merném mondani, hogy játék telefon kinézete van
Míg a One szép "katonás" élekkel büszkélkedik aminek szvsz nincs párjaDe persze ez csak személyes vélemény, de én semmi pénzért nem adnám oda a One-omat az új One-ért
Bár a gesture-k elég királyok, remélem megkapjuk őket mi is.
-
hurrikan
addikt
Két dolgot még észrevettem.
A dobozon.
-nano SIM
-S-Inch kijelzőEgyébkánt szerintem nagyon szép lett a telefon
főleg ez a szál csiszolt hátlapés hogy az üveg az egész előlapot lefedi (ha jól látom)
-
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #24084 üzenetére
Pedig nem nagyon üt el a One-tol
-
FeRRaR1
őstag
válasz
s3nsitivity #24080 üzenetére
Annyi homályos képet tettek fel a napokban, hogy nem bírtam megállni
Szerk.: Nem letörölték a rohadékok, eszem megáll
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #24067 üzenetére
Nekem csak a szifon jön be.
Nem tudok ránézni a HTC-re az M7 után.. ez a szappantartó forma.. undorító, számomra.Nem is szappantartó, inkább egy darab szappan.
Nálam még mindig az M7 a nyerő.
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #24067 üzenetére
Nagyon szép telefon lett.
-
FeRRaR1
őstag
-
-
szekra
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki?
Viszont ennek örülök.
-
Steve1207
veterán
Sok szeretettel az oroszoktól: M8 unboxing fotók és samle kamera képek: 1, 2, 3
A képek nem teljes felbontásúak, de a lényeg jól látszik, figyeljétek a fókuszt, milyen egységesen éles minden az adott "sávban", ahova fókuszál a készülék. Amúgy eléggé sok fényt enged be, itt is beég a világos rész, akárcsak a One esetében.
-
enginev3.0
félisten
Itt még mindig a HTC a legszebb, meg az iPhone
-
markyy18
aktív tag
Valaki letöltötte már a Sense 6 romot? Ha igen esetleg nem tudná megosztani velem?
Mert az eredeti oldalról most nem elérhető.
-
kdennis
aktív tag
Szerintem még nem kellene mindent halálbiztosra venni.
Holnap lesz a bejelentés, én akkor hiszek el mindent. -
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #24053 üzenetére
Nekem ugyan semmi
Értékesítésben nézve viszont az emberek nem ismerik annyira és aki nem eltökélt melletük, mint mi az nem választja. Az értékesítők nagy része a Samsung, Apple után nagyobb jutalékot kap, így a többség azt ajánlja innentől kezdve ok és ok nélkül is. És itt eldől a piac egyből sajnos. Voltam értékesítő, ismerős a helyzet, bár én nem a pénzre mentem, hanem ügyfélelégedettségre (csessze meg, így utólag
)
(#24054) Szpisti: Dual azért, mert két modul van hátul, de innentől kezdve csak a nagyobbat jelölték meg.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Lenne néhány kérdésem:
-Lesz abból valami hátrányom, ha a megvenni készült telefon az ázsiai piacra készült (one 801s) ? Egyik gsm boltba mondta azt az eladó, h itthon csak ez kapható. (Hiába írják a weblapokon az ellenkezőjét).
-Milyen tokot érdemes hozzá venni?
-Egyik webshopban kétféle áron szerepel a telefon, mindkettőt újként hirdetik bontatlan csomagban. Mégis közel 20k-val drágább az egyik, mert oda van írva, h 27% áfával. Ez most akkor, hogy lehetséges? Áfa nélkül hogy adhatná el a másikat? Esetleg pult alól szerezhették be, vagy mi lehet az eredete a készüléknek? Érdemes-e azt megvenni?
Még egy utolsó: az expansys forgalmazóról mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat -
Szpisti
addikt
Többen gondolunk valamiféle vízállóságra néhány marketingfoto alapján, még az is lehet, hogy emiatt változtatták meg a keretet...
Amúgy a GSM Arena oldalán most azt írja, hogy dual 4Mpx... [link]
Pedig múlt héten még 16Mpx+4Mpx volt... Valszeg ők is a pletykák alapján változtatgatják az adatokat... -
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #24046 üzenetére
Inkább az a baj, hogy megint lenne egy majdnem tökéletes telefon a piaci trendekhez híven, erre... (a plusz adottságok nekem nem nyomnak most sokat (anyagminőség, hang, sense), hozzászoktam az évek alatt)
Mindemellett kellene a piaci versenyben is, mert az emberek többsége vagy márkára vesz telót vagy anyagminőség szempontból vagy pedig kamera. Itt már két szektorból ki is esett.
Ha az új kamos újdonságik megváltják a világot 4mpx-en akkor viszont nincs vész.
-
boksz
senior tag
válasz
Gulyopapa #24047 üzenetére
A HTC tavaly is kijelentette, hogy nem megy bele a pixelháborúba.
Azt hiszem ez egyértelmű üzenet mindenki számára, aki állandóan zoom-ni akar vegyen Oppo Find 7.
A HTC a szürkületi és éjszakai fotózásban szuper, ez nem vitás.
Arra meg, hogy feltedd a face-ra, intagram-ra tökéletes, picit bele is lehet vágni és ennyi. -
stilo18
addikt
válasz
Lehetett volna 8mpx is, ultrapixel technológiával!
Azért, mert egyszer félre léptek, nem kell örökre ott maradniuk... -
Leafnshit
tag
válasz
Gulyopapa #24027 üzenetére
Erre lennék a legjobban kíváncsi, hogy milyen valójában, akár a One-hoz képest. VAn egy olyan megérzésem, hogy inkább marketing, mint valós teljesítmény lesz
MaxxAudio
Find 7 users will undoubtedly experience crisp and clear audio quality due to MaxxAudio sound enhancement technology by Waves, recipient of a Technical GRAMMY Award. The dynamic range and frequency responsiveness has been augmented for your listening pleasure.Bocsánat, lejárt szerk idő.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nem sírunk, csak nem értjük a tendenciát.
Én legalább is ... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Gulyopapa #24036 üzenetére
Szerintem ha most nekiálltak volna tizen x megapixelezni, azzal egyértelművé tették volna, hogy tavaly hülyeséget dumáltak és csináltak a kevés megapixelezéssel és UltraPixel bigyóval, avagy bukta. Egyébként nem értem, miért sírnak sokan. Tény, hogy nem egy 5S szintű kamera, de semmi komoly baja nincs a 4 megapixel ellenére. Tudni kell fényképezni. Lehet vele olyan fotókat készíteni, ami egy Full HD felbontású monitoron is élesen jelenik meg. Amíg nincs zoom, nincs gond sem.
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #24036 üzenetére
Maga a refocus baromi jó, szimpla használatban bármikor jól jön, de tényleg duplázhatták volna, minimum a 8, ahogy mondod. A legutóbbi 16-os pletyka volt az, ami elfogadható, bármilyen egyéb újdonságokat is hoz a teló. Majd idén rájönnek, ha ez se a vártak szerint fogy.
-
stilo18
addikt
válasz
s3nsitivity #24037 üzenetére
De ez a 2 mpx, ez mi?
Értem a refocust, az a konckurenciánál is van, egy optikával...Tehát a végső képet megnézve, mit ad hozzá a 2mpx?
-
Juliuska
senior tag
válasz
Valkűr #24023 üzenetére
Ha valamilyen okból kifolyólag nem kapná meg a sense 6-ot (amit kétlek ugyan, de ha mégsem), akkor kénytelen leszek a htcdev.com-ból kiimádkozni egy bin-t és felpakolni egy kernelt, mert olyannyira nem tudja feldolgozni a kis lelkem, h csupán a PWR-rel lehet életet lehelni ebbe a gyönyörűségbe...
-
Gulyopapa
addikt
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #24033 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
Valkűr #24023 üzenetére
A BF-et eléggé használom, így minden apró újítás jól jön, a gesztusvezérlések szintúgy. Kb évek óta tapival vagy elhúzással oldom fel a telókat.
(#24027) Gulyopapa: ugyanolyan, még mindig, mint az elmúlt hetekben és hírekben
5" fölött nekem még mindig nem barátságos egy telefon. Azt már nem érem át egy kézzel használni rendesen, itt is necces, de még épp megoldható.
-
pg1966
senior tag
válasz
Ununqatrium #24025 üzenetére
Holnap 16.00-tól, HTC oldalán megy a visszaszámláló.
-
Gulyopapa
addikt
OFF:
Ehhez mit szóltok ?
ON: -
szekra
addikt
Fú de nem tetszik nekem ez az M8 ezzel a lekerekített szappan alakkal és a szálcsiszolt alumínium kinézetű hátlappal. Mondjuk M7 magasra tette a lécet, nem sikerült sajnos megütni kinézetben.
-
Ununqatrium
aktív tag
Tudja valaki, mikor lehet youtube-on élőben lesni a bemutatót?
-
-
MaddeNNNN
addikt
htc one osztotta meg fb-n ezt, május-júniusban jöhet a sense 6-os frissítés
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Néhány dologban kérném a segítségeteket. Egy ismerősömnek ilyen telója van és a múltkor elkezdett szarakodni ezért nyomtunk egy factoryt és az újraindulásnál volt egy piros felirat valami developers-es. Ez mit jelent? Azt honnan lehet megtudni, hogy milyen régiós a telefon mert még nem kapott 4.4-et?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
spawn21
veterán
szerintem pedig pont hogy szép. Nem tűnik a keret sem nagynak. Viszont! Ha megnézitek a gesztusokat, szerintem ott tele van érzékelőkkel. Amolyan bb10 feeling
-
kdennis
aktív tag
Szerintem nem olyan ronda, csak az a virtuális gomb. Mindig is tiszteltem a HTC-be hogy hardver gombjaik vannak, de így már nagyon szar lett. Viszont még mindig nem hivatalos, kitudja holnap meglep minket a bemutató, bár kétlem!
-
Gulyopapa
addikt
Akkor ennyi.
Marad a One.
Nálam mindenképp
( főleg hogy most jó lesz a kamerája is ) -
Gulyopapa
addikt
válasz
Ununqatrium #24008 üzenetére
Ocsmány ? Ez enyhe költői túlzás.
Bár kinek mi.
Inkább szép. Bár a One tényleg hibátlan.
Kézbe kéne fogni őket és úgy megítélni. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
pg1966 #24000 üzenetére
Úr Isten, de ronda!
Ennyi ötletük volt a dizájn frissítéshez? Elcseszni a szépet? Szappant csinálni ismét, aszimetrikussá tenni a hangszóró rácsokat (ez a húzás valami rettenet) és csíkozottá tenni a hátát (ez utóbbit kifejezetten rühellem)? Na meg a tetején az a feketeség, mint valami távirányítóHát nálam a One 10/10, de ez szépség szempontjából egy pontnál többet nem ér. Bíztam benne, hogy nem ilyen lesz a végleges, mert nagyon ocsmány. Mégis.
-
rongbay
csendes tag
Találtam van egy videót az új Sense 6.0 -ről a M7-en, szerintem nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest