- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37439 üzenetére
Az értesítések prioritásra vannak állítva, így attól függően, hogy milyen ROM-ot használsz, ki tudod kapcsolni, ha a hangerő gombot megnyomod egyszer, majd az Összes szóra nyomsz, de ha így nem, akkor a Beállítások > Hang és értesítés > Jelzések > Ha hívás vagy értesítés érkezik > Mindig jelezzen beállítást választod.
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37411 üzenetére
Amit még tudsz csinálni, hogy feltöltés után lefuttatod a legfrissebb gyári RUU-t, többet tanácsolni nem tudok így látatlanban, de ha akarod, akkor rá tudok nézni, hogy mi a helyzet.
(#37412) Dot: Mivel már sehonnan nem érhető el régebbi ROM és S-OFF nélkül nem tudsz régebbi RUU-t lefuttatni, ezért így önmagában nem lehet megoldani.
Ettől függetlenül, ha használtad a beépített biztonsági mentést, akkor többek között a vezeték nélküli hálózatok jelszavai is visszaállíthatóak.
Ha továbbra is érdekel a régebbi rendszer felrakása és az S-OFF, akkor írj egy privát üzenetet. -
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37401 üzenetére
Egy ideig hagyhatod, de ha 95% fölött megnézted, hogy hogyan áll a töltés, akkor nem töltötte 100%-ra, mert úgy hamar zöldre vált a LED, amit csepptöltéssel sem tölt fel teljesen, ekkor le kell meríteni 95% alá és megint hagyni a töltőn, mert egyéb esetben az első pár percben hamar 96% környékén találja magát az ember.
Más kérdés, hogy a megfelelő töltöttség visszajelzésnek ez sem tesz jót most, viszont ha nem indítod újra vagy kapcsolod ki a telefont, akkor 2-3 teljes feltöltés és lemerítés helyre fogja hozni teljesen, ha töltés közben nem nyomkodod a készüléket, valamint azért ne hagyd feltétlen 10% alá esni, akkor már tedd fel tölteni. -
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37399 üzenetére
Ha a falhoz vágod, az a legkevésbé sem lesz megoldás, de te tudod.
Biztos előzőleg többször rátöltöttél vagy olyan alkalmazást használtál, ami nagyon merítette az akkumulátort és utána már rosszul jelezte a töltöttséget.
Hagyd a töltőn és ne használd közben, így szépen helyre fog állni, ha a lemerítés alatt nem kapcsolod ki, majd be, mert az bele fog zavarni. -
válasz
Ununqatrium #37326 üzenetére
A wifinel engedelyezve van hogy ne kapcsoljon ki ha alvo modba kerul a telefon?
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37240 üzenetére
Próbáld ki egy másik SIM kártyával a készüléket, ha ugyanúgy jelentkezik a hiba, akkor állítsd vissza a gyári beállításokat, ha a másik kártyával nem jelentkezik a hiba, akkor cseréltesd ki a jelenlegi SIM kártyádat.
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Az a "kb. egy-másfél perc elteltével kéri a PIN-t" elég durva. Itt one
előttem két One gyári Lollival, és kipróbáltam, tényleg kell egy kis idő, de talán max 10 másodperc. FR-t csináltál? Szerintem megoldaná.
Ezen a két telefonon híre sincs lagnak görgetéskor. -
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Mi a hiba pontosan? És hol van lagg?
Nálam a lolli gördülékenyebb mint a kitkat volt.... sőt nincs is vele gondom azóta sem.
FR volt frissítés után? Mert az nem árt. -
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #36182 üzenetére
Jah, ez nekem is feltűnt. Vicces.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ununqatrium #36182 üzenetére
Igen.Sense7 ROM-mal a régi.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #35930 üzenetére
Régóta úgy van
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35695 üzenetére
Ez egy Lollis "újítás"... Én sem szeretem.
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35691 üzenetére
Nekem tegnap magától lefrissítette. Úgy döntött, hogy nem várja meg a véleményem.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ununqatrium #34918 üzenetére
Témák app-ban + ra katt és létrehozol sajátot.
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #34878 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat és nagyjából érteni fogod, hogy miről van szó.
-
válasz
Ununqatrium #34717 üzenetére
Ha hivnak hiába van beállitva a hangerő ahhoz képest elég halk, és a zseb mód sem erősödik annyira mint régebben.
-
no more
veterán
válasz
Nekem Lolli óta nem volt kikapcsolva a telefonom... Semmi bajom sincs vele, csak az ébresztés volt, amit azóta javítottak. Egy FR-t tolj és utána semmi bajod sem lesz a telefonoddal!
-
szegto
senior tag
válasz
Azigen
Mégis mi a xar konkrétan?
Laggolás abszolút nincs nálam, vszin nálad lehet a gond.FR volt?
-
TheProb
veterán
válasz
Ununqatrium #34228 üzenetére
azért nem csúnya az, nem sok különbség van az előző 2 modellhez képest, mondjuk személy szerint épp ezért örültem vna vmi vérfrissítésnek, nehogy az legyen, mint a hulladék samsungokkal, hogy 120ból 123 telefon ugyan úgy néz ki, igaz ott amúgy is gusztustalanul igénytelen és fapados volt a design, itt legalább szép. Amúgy egy 2 leak képből nekem volt ami sokkal jobb tetszett, linkelni nem tudnám de qrva szép volt.
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #34091 üzenetére
A HTC Notes alkalmazást leváltotta a HTC Scribble, amit meg lehet találni az áruházban is, mint HTC Firka.
(#34132) no more: Mivel nálam nem jelentkezik a probléma, ezért konkrét ötletem ezúttal nincs, maximum annyi, hogy próbáld meg azt, hogy egyszer visszaállítod a régi rács nézetet, majd újra állítsd be az új kártyásat.
-
pjen
félisten
válasz
Szia.Letöltöd az evernote alkalmazást,nekem felajánlotta és minden feljegyzésemet importáltam,működik.
-
i400
senior tag
válasz
Nálam már jóval a frissítés előtt is ezt csinálta egyik napról a másikra.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Ununqatrium #34030 üzenetére
Mert kikapcsoltad az értesítéseket a lezárási képernyőn.
-
válasz
Ununqatrium #32971 üzenetére
HTC EYE
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Ununqatrium #32742 üzenetére
Ezzel már én sem foglalkoznék, ha nem lenne rajta egy nagyobb, ami korábban keletkezett és a HTC elvileg bevizsgálta és elutasították, mint mechanikai sérülés. A bevizsgálásról semmit nem kaptam és fizetnem sem kellett, pedig azért kell, ha nem fogadom el az árajánlatot. Azon a sérülésen is látható, hogy csak a műanyag repedt, a fém rész sértetlen.
https://www.dropbox.com/sc/v605e92zgo5c06o/AACGuh9t6iHchX6VJN8Xe1zna
-
Sanyee30
csendes tag
válasz
Ununqatrium #32738 üzenetére
Az enyém sem esett és tokban tartom. Korábban is ilyen miatt cserélték, néhány napos korában. Ez dual simes a tied is?
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32706 üzenetére
És tényleg!
De jóóó! Köszi ezt az infót nektek! Nem is tudtam...
(#32712) s3nsitivity: Ez hasonló lehet, mint a "szinte" jó KitKat frissítése az Xperia Z-nek. A beállítások menü görgetése olyan szaggatott felvétel volt mint anno Xperia U-n(kb. 10 fps)... Megkérdeztem a topicban, hogy ez miért ilyen és le lettem hülyézve, mert, hogy tök evidens a fejlesztői opciókban bekapcsolni a 2D GPU gyorsítást és minek nekem okostelefon, ha ennyit nem tudok megcsinálni. Hát, mondom jó...
One-nál valamiért nincs szükségem ilyesmire...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Ununqatrium #32706 üzenetére
Azt a k.rva és tényleg
köszi mind a kettőtöknek
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32685 üzenetére
Nekem volt M7 és hát a kamerában nagyot csalódtam! Odaadtam egy iPhone 5-ért amiben megnagyobbat csalódtam, úgyhogy most egy Samu galaxy S4 van, kíváncsi vagyok, hogy ebben mekkorát csalodok
-
válasz
Ununqatrium #32659 üzenetére
Amikor megvettem a ONE-t megkérdeztem hogy melyiket viszik jobban, és nem meglepő módon Samu volt a válasz, sok hülye ember van.
A ONE nem menő mert csak 4 Megapixeles kamerája van, értem. !?
-
válasz
Ununqatrium #32627 üzenetére
2 kollégámnak is G2-je van és egyik sem panaszkodik rá.
Én nem cserélném semmire a drágaszágot. -
válasz
Ununqatrium #32627 üzenetére
Pedig hardverileg jobb
-
Diokhan
addikt
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Ahogy no more írta valószínűleg hibás darabot fogtam ki... Én mindig így járok mindennel! Nagyon sok telefont vettem vagy cseréltem az elmúlt egy két évben és egyik sem volt hibátlan, valahogy vonzom a gyári hibás telefonokat...! A mostanival sem jártam másképp...
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32405 üzenetére
Igen, ez érdekes... Nekem május óta van meg, kb. 100-200 képet én is lőttem vele és mind éles volt, még szórakozóhelyen is, ahol pl. ismerősöm S4-e szeret szép foltokat csinálni. Még az előlapi is éleset csinál.
Itt jegyezném meg, hogy nagyon durva a vaku, simán jó 5-10 métert bevilágít, bár lehet az ultrapixel is segít, hogy világosabbak legyenek a képek. Én teljesen meg vagyok elégedve a fotós tudásával, bár nem vagyok Nat Geo-s természetfotós. :$ Ami zavar engem, hogy kb. 20 fps-sel vesz fel videót szórakozóhelyen. Valamikor szép 30 fps, aztán elkezd szaggatni... gondolom nem bírja az ugráló fényeket, vagy ilyesmi.
Mondjuk nem lepődnék meg, ha pont én fognék ki hibás darabot... Nem ez lenne az első eset. A múltkor vettem procit meg alaplapot, és amint összeraktam, leégett a táp (nem, nem kötöttem be rosszul, másikkal már jó volt.. annak most elkezdett zörögni a hűtőjeXD)...
Ezért nem is merem rootolni, amíg garis, tuti rögtön téglát csinálnék belőle.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Ununqatrium #32393 üzenetére
csak az baj hogy az olyan ember aki még nem használt hTC-t nem tudja hogy mire értik azok az emberek akinek az van. Sokaknak csak a lényeg hogy amit már előttem is írtak , hogy van benne : pulzus mérő , vércukorszint mérő , ujjlenyomat olvasó stb.Ők csak annyit látnak hogy húú de jó ezt is tudja a telefon meg azt is tudja a telefon és az milyen f@sza pedig jó ha az életben 1x fogja ÉRTELMESEN használni azt az adott dolgot mert javarészt csak a vagánykodás miatt fogja. Nekem az első hTC-m egy Hero-volt még kb 2011 vége felé ( Csamcsung Omniát cseréltem el rá
) és akkor már tudtam hogy innentől kezdve lehetőleg csak hTC. Egyszerűen van valami a a telefonjaikban ami elvarázsolja az embert.Meg van a Desire is a dobozában és mind a mai napig használnám ha nagyobb lenne a kijelző
mert azon a telefonon is valahogy még a műanyag is más mint a többi telefonon. Öröm használni. Most egy One tulaj vagyok és lehet elrontották a kameráját ( mondjuk az előd egy Nexus 4 volt és szerintem annak a kamerája anyám Zte Kis Plus telefonjával vetekszik) , nem lehet cserélni az akksiját meg persze a micro sd-t is kihagyták de valahogy mikor ránézek a telefonra ezeket eltudom felejteni. Eddig aki látta a telefont a környezetemben egyből elkezdte nyomkodni de nem úgy mint egy Samsungot vagy Lg-t avgy Sony-t mert láttam rajta hogy őt is lenyűgözi és örömmel töltött el hogy az enyém a telefon nem az övé
tényleg egy kicsit a marketingre kellene ráfeküdniük és akkor vissza térhetnének ismét a csúcsra. Én drukkolok és akit tehetek rábeszélek egy hTC-re
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #32306 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget!
(#32311) lolwut1: És neked is!
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #31865 üzenetére
Nalam is mindig be volt kapcsolva, en se vettem eszre, hogy jobban merült volna, de egy probat meger, mivel azt irta, ki volt kapcsolva a wifije, ez tünik az egyetlen logkus magyarazatnak arra, miert ment megis folyamatosan.
Mondjuk nekem 3%-ot akkor merült ejszakankent, amikor 4 orakat aludtam.. Es wifivel persze.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #31759 üzenetére
Az szép, én elég masszívnak találom azért, fura ilyet hallani róla. Off i6 hajlásgyűjtő oldal: [link]
Más: GoogleCalendar, szerintem nagyon pofás lesz
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #31192 üzenetére
Sajnos kevés 1 hónapra, pedig nem netezek mobilnettel sokat
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Nem gyárit kell használni, hanem opera minit.
-
Dexar007
veterán
válasz
Netezesi szokasoktol fugg.
En 1 gigat nem tudok felhasznalni 1 honap alatt,mivel videokat nem nezegetek telefonon, napi szintu hirolvasashoz pedig boven eleg.
-
Loboda
senior tag
válasz
Ununqatrium #30683 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, megkeresed az alkalmazást, megnyitod, görgetsz felfelé az alapértelmezett beállítások törléséhez, rányomsz!
-
Sheepczx
tag
válasz
Ununqatrium #30467 üzenetére
ujrainditásra: fast boot be van kapcsolva?
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #30318 üzenetére
Rejtett fájlokat sem tudja kezelni. Marad az ES.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Ununqatrium #29684 üzenetére
Hát 4 óra kijelző időnél nem igazán tud jobbat
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #29573 üzenetére
Féktisztító?
-
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #29487 üzenetére
Es Explorerben: device/sys/android_camera/sensor
Solid Explorerben: system root/sys/android_camera/sensorA sensor fájlt nyisd meg szövegfájlként a fájlkezelő beépített megjelenítőjével. Nem kell rootolva lennie a telónak ehhez, gyári rendszeren is meg lehet nyitni a fájlokat olvasásra.
Ha Omnivision kamerát kaptál (99%), ez fog szerepel a fájlban: ov ov4688 4M
(#29488) enginev3.0
És ugyan ezt a két kis részt hátul?
A hátlap egybe van öntve, nem cserélhető csak egészben.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #29390 üzenetére
Nincs fent esetleg a Chrome? Anno tudott elég érdekes dologokat produkálni tőle a teló meg valami VoIP cuccnál is (valakivel itt dumálgattuk, hogy sok ilyet használ (nem annyira ismerteket is) és az egyik volt a ludas).
-
Badboys
őstag
válasz
Ezt csak akkor tapasztaltam,ha fülhöz emelési opciót használom. Sajnos ott valós a probléma.
-
jozso1989
őstag
válasz
Ha a füledhez emeled a telefont, akkor fogod hallani, ha beszélhetsz (bár elvileg már él a vonal).
Tényleg érdekes jelenség ez amúgy. Nem is értem.
Bocsi, nekem is KitKat van.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Ununqatrium #29134 üzenetére
Szegény HTC, ezért megy csődbe, mert a csehek nagylelkűen szerelgetnek.
Most szombaton én is viszem szervizbe, aztán bízom a legjobbakban... -
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #28580 üzenetére
Ha csak a kamera problémát jelzed amikor beküldöd, akkor csak azt fogják cserélni. Max akkor tesznek bele más alkatrészt, ha az véletlenül szervizelés közben megsérül, vagy a teszt során hibát jelez. A munkalapon pontosan rajta lesz majd mit cseréltek. A HDR mikrofon a másodlagos alaplapon van, viszont a mikrofonnal ellentétben, a fő kamera nincs ráforrasztva erre a lapra, így nem túl valószínű, hogy az egész lapot kukáznák emiatt.
Egyébként legalább féléve már az újabb OV4688-as modulra (ez van az M8-ban is) cserélik a kamerát a szervízben. Ezeknél még nem olvastam arról, hogy előjött volna újra a probléma. Aki még az elején küldte be emiatt (tavaly nyár vége-ősz eleje) és még a régi modulból (ST VD6869) kapott, ott előfordult, hogy egy idő után újra előjött a lilulás.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #28512 üzenetére
Az a helyzet, hogy forrasztva van, igaz nem az alaplapra, hanem egy külön lapkara, amire a kamra is csatlakozik, utobbi viszont leszedhetö. Nem tudom, kamera problemanal mit cserelnek, mi melegszik, de ha nem csak maga a kameramodul a problemas, akkor több mint valoszinü a mikitöl is el lehet köszönni..
Többiek:
Köszi a folias valaszokat!
Ennel kontrasztosabbak mar nem is igen lehettek volna..
Majd akkor eldöntöm meg, bar leszedni igy is ugy is le kell, visszapostazni meg nincs kedvem irorszagba a csere miatt, ugyhogy lehet nem kerül vissza. Majdnem mindegy, hogy maga a kijelzö lesz mikrokarcos, vagy a folia van összebaszva rajta, vegeredmenyben ugyan ugy nez ki mindkettö.. Tokot melo miatt most is vissza szoktam meg tenni - ha eszembe jut. -
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #28492 üzenetére
Nem tudom. Nézz egy bontott képet a telefonról (ifixit pl), hol a miki. Szerintem nincs az alaplapra integrálva, jóeséllyel a hátlapon van és csak érintkezik a lappal.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #28455 üzenetére
Az biztos, hogy nem mikrofon problema, hogy a hivas elejen par mp-ig nincs hang.. Nem tudom egyebkent, mi a banat ez, szerintem több, mint valoszinü szoftveres, de eleg sok HTC-nel jelen van..
Anno Desirenel is volt, ott volt ra egy call delay patch, ami vagy megoldotta, vagy nem. Nem tudom, mi okozza, en mar kezdem megszokni, reflexböl nem is szolok 2-3 masodpercig a telefonba...
-
Hannibal9013
újonc
válasz
Ununqatrium #28268 üzenetére
Nekem is,de a frissítés előtt lehetetlen volt fényképet csinálni sötétben,tiszta lila volt minden..
most meg valamikor jó valamikor meg nem
De ,akkor hogy a szavaidból kiveszem számít a teló hőmérséklete?Mondjuk ezt,csak úgy mellékesem megjegyzem télen jó lesz fogdosni az tuti -
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #28252 üzenetére
jah, sokkal kényelmesebb rátenni a 2 ujjad a kijelzőre (közben bal kézzel egyensúlyozol), mint a jobb oldali görgetőt használni.
-
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #28249 üzenetére
A névjegyeknél, ha a lista jobb oldalán húzod az ujjad le-fel, ugyanazt a funkciót kapod, mint korábban a kétujjas görgetésnél.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28108 üzenetére
Garipapír a fontos, töltőt érdemes, mert van, hogy azt is beakarják vizsgálni (általában akku gondoknál szokták csak kérni, de majd azt eldöntik ott, hogy kell vagy sem)
Adatmentésről zárt telón a többieket kérdezd, nálam a google accountba megy minden, sms-eket szoktam a gyáriból exportálni, van a menüjében biztonsági mentés.
Helium-ot mondják elég klassznak, alkalmazásadatoktól minden vackot belehet állítani benne, hogy mentse le felhőbe akár. De bizmentés témában vannak hozzáértőbbek nálam
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #28101 üzenetére
Amit hibának vélsz azt írasd fel leadáskor, szerintem program összeütközés inkább. Tárhelyen lévő dolgokat mentsd le, de ha minden rendesen van megcsinálva 10 perc alatt visszaállítod, max a play-ből a progikat telepíti tovább. Összes többit lényeges dolgot, nálam legalábbis tárolja az account.
(#28102) enginev3.0:
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ununqatrium #28101 üzenetére
Persze írasd bele azt is, amit tudnak cseréljenek ki
Ha meleged van írasd bele azt is, hátha nekünk is jobb lesz -
Kiskopika
senior tag
válasz
Ununqatrium #28038 üzenetére
Nem ertem en se. Ma pl 13 oratol (82%) az asztalon pihent 20 orakor megjottem.
Kb 15 viber uzenet ( de inkabb kevesebb) es 1 messenger uzenet. mostanra elolvastam par cikket es vlaszoltam az uzikre plusz egy voip hivas 62%. Gsambe pedig a vezeto fogyaszto tovabbra is az android kernel, android rendszer.
Korabban 25 % volt az alkalmazasok fogyasztasa 4 ora es 5 ora kozotti kijelzovel.
Most 35-39% az alkalmazasok es max3, 3.5 ora a kijelzo ido. -
szekra
addikt
válasz
Ununqatrium #27995 üzenetére
Detto, ha nem nappal, tiszta fénynél fotózok, már tiszta lila a kép széle... Bár én még nem voltam garanciáztatni e miatt, de sense 6.0 után ocsmány lila az összes kép. (sötétben, szórt fénynél, lámpafénynél stb.)
Valaki esetleg tanács, hogy hova vigyem szervízbe (t-mobile) ahol normális cserekészüléket adnak?
-
jozso1989
őstag
válasz
Ununqatrium #27921 üzenetére
Tegnap próbálgattam pont este a fényképezőt és ugyanezt vettem észre.
-
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #27814 üzenetére
Kb. első találat google-ben. Sense5 háttérképek és csengőhangok letölthetőek ezen a linken.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27814 üzenetére
Képet, zajokat ki tudod szedni egy korábbi romból, ha nagyon kell. Widgetek szerintem is ocsmányak lettek...
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #27803 üzenetére
Nem lehet hogy az update-ben volt valami ami miatt hirtelen többeknek is sercegni kezdett? Előfordulhat egyáltalán ilyen?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27808 üzenetére
Az jelzi, hogy éppen adatforgalom van wifin.
Egyébként nekem is recseg a felső hangszóró valószínű nekem is valami por ment bele majd ha lesz kedvem beadom szervizbe.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27806 üzenetére
Ja, kurva jol nez ki a developer edisönös piros szöveg alatt..
Kicsit dolgozhatott volna meg rajt a dizajner.
Egyebkent igen, mehetett bele por. Mondhatni ezek a hangszorok arra vannak tervezve, hogy magukba gyüjtsek a port..
-
Levente17
tag
válasz
Ununqatrium #27534 üzenetére
Szintén...Eddig nem volt ilxen problémám, de az utóbbi 2 hétben vagy 3-4 másodpercig néma minden és egyszer csak megjön a hang...
-
g.gergo
senior tag
válasz
Nálam 4.2 ill., 4.3-nál is ilyen volt.
-
GALARDO
addikt
válasz
Nekem eleinte volt ilyen problémám, de mostanában nem tapasztaltam.
Más: Srácok a telefon jobb sarkában, fekete háttérnél valami fényt látok. Ötlet, hogy ez mi lehet?
-
BenHans
addikt
válasz
Ilyen nálam is van és rohadt idegesítő.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27427 üzenetére
Nem báncsa.
-
Loboda
senior tag
válasz
Ununqatrium #27425 üzenetére
-
válasz
Ununqatrium #27392 üzenetére
Én a rockplayer használom torrentről szedtem le amiben nem csak 5 sávos hanem annál nagyobb sávos eq is van.
-
viktor82
őstag
válasz
Ununqatrium #27345 üzenetére
akkor felejtös,nagyon jó árban van pontosan 380euró 2év garanciával!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Ununqatrium #27324 üzenetére
Nem egyszeru erre a kerdesre valaszolni, hogy miert....
A lenyeg az, hogy vannak olyanok (mint pl. en is) akik probalgatjak a telefonokat.
Ebben az a jo, a masikban mas, a harmadikban pedig egy harmadik, egy teljesen mas dolog.
Mi (akik megszallottak vagyunk) olyan telefont szeretnenk, ami a sajat igenyunknek, hasznalatunknak a legjobb tulajdonsaggal rendelkezik.
Ilyen telefon egyebkent nincs.
DE! Keressuk, kutatjuk, es jo lenne egy nagy kijelzos, nokia fenykepezos, ios simasagu, sony vizallosagu, one "hangu" nagyon gyors, esztetikus kulsovel rendelkezo, de egyedi telefon....nekem! -
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27327 üzenetére
Akkor a viszketegsége el mire szerettél volna utalni? Mielőtt a stílusokkal dobálózól, beszélj te is rendesen. Akkor nem lesz támadási felület.
-
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27324 üzenetére
Majd mindjárt meg fogod mondani, mit tehetünk nem, de?
Mi közöd hozzá , különben ?Nem kell elítélni másokat. Szimplán Geekek vagyunk. Akkor én mi vagyok, mert van 5 telefonom? Nem azért vettem, mert raj akarok lenni, hanem mert érdekelnek.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27287 üzenetére
Egy kis nitró-vagy kromofág néha csodákra képes...
-
toeki
senior tag
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
lövésem sincs milyen cid-ek vannak de például 001 végűből van htc, orange, telstra meg még vagy 10 - ebből az jön le, hogy 032-esből is lehet különböző
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
Nincs itt a cid lista [link]
-
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27227 üzenetére
Nyugodj már meg.
Befezejznétek ezt a primadonnáskodást? Majd megkapjuk, nincs az messze
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27124 üzenetére
Nekem is volt már ilyen időszak h így megbolondult, azután magától megjavult.
Érdemes beállítani a power gombot a hívás megszakítására. Beállítások > Hozzáférhetőség > Ki/be kapcs. gomb szakítsa a hívást -
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27124 üzenetére
Nagy ritkan elöfordul, mondjuk nekem power gomb megoldja, ugy is ugy van beallitva, hogy megszakitsa a hivast.
-
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #27083 üzenetére
Azert van a pocket detection a kernelben, hogy ezt megakadalyozza. Nekem meg nem oldott föl zsebben. (Meg amugy is van passcode, szoval max a kamerat inditja el magatol - nalam.)
Badboys: Ez nem bug ez (sajnos) ilyen. Orat kivettek, ezt meg ottfelejtettek..
Mondjuk engem különösebben nem zavar, de a market gomb az egyetlen, amit hasznalok belöle. Bar az ora sem hianyzik.
HUTCH: Mire hazaertem, leert az ARHD is.
De nagyon le akarsz Te beszelni engem erröl az ARHD-rol, eddig az IC, mostmar ez is jo. Mindegy, csak ne arhd legyen..
-
Red@Arc
tag
válasz
Ununqatrium #26925 üzenetére
Nincs véletlenül bekapcsolva a "rendszerfrissitések automatikus letöltése" opció? Miután ezt kikapcsoltam egyből lejött a frissités, előtte órákon keresztül 2-4MB-on megállt.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #26943 üzenetére
Igen, felvillan, szedi kicsit aztán megáll, eltűnik, mert terhelt minden. Lépj ki menübe, visszamész beállítások, frissítés részhez, vársz kicsit és szed egy darabot megint belőle.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #26936 üzenetére
Manuálisan le kell szedni és gyári recovery alol telepiteni .
-
sztomi89
tag
válasz
Esetleg megoldás lehet (nekem is ugyanezt csinálta), hogy megszakítottam a letöltést, újraindítottam a telefont, wi-fi be, szoftverfrissítés és szépen végig ment..
(ja és vodás vagyok, ha ez számít)
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
...nálam is ezt csinálja ..T-s
szekra: Te aludtál eddig???
-
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #26877 üzenetére
De gondolom ha hozzád vágnának egyet meg ugrálnál örömödben és rájönnél h képen látni valamit és kézben fogni nem ugyan az
-
-FreaK-
veterán
válasz
Ununqatrium #26877 üzenetére
Szerintem meg az M8 a szebb, jóval igényesebb a kinézete. Ez, a színek miatt kicsit ilyen játék telefon benyomást kelt bennem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Ununqatrium #26822 üzenetére
Nem sír, csak kis matek kell, mivel akkoriban még 1-2 frissítést kaptak a készülékek, így minél elavultabbal jön ki egy telefon, annál kevesebb frissítést kap.
De látom itt hiába magyaráz az ember.
spawn21: ha te erre matyizol, akkor egészségedre, én maradok a hetero kapcsolatoknál.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nem azon van a hangsúly, hanem alapvetően 4.2-vel kellett volna jönnie (talán még beharangozva is így volt, plusz akkor már a 4.2 korát éltük javában). Az, hogy volt kis csúszás ezzel az nem a mi dolgunk, onnantól érdemes számolni az érdemi updateket is.
Gyors már a 4.1 is? Igen, HTC optimalizál mindig is normálisan ez köztudott, de ez más kérdés megint. (Ti se vesztek tavalyi almát, attól függetlenül se, ha ugyanolyan piros, mint az idei... (semmi köze az apple-höz)
-
spawn21
veterán
válasz
Sokan erre matyiznak.
Mindig lesz olyan, aki beleköt mindenbe -
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25640 üzenetére
És mi a baj ezzel?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25636 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25628 üzenetére
De, 1-2 millimétert "kilóg" a samu variánsból, nekem az van, de van HTC One verzió is, csak ritka és 2x annyi árban, de gondom nem volt még belőle.
Én is féltem kicsit tőle, de ott a bőrnek a pereme, ami védi, így tényleg egyáltalán nem zavaró, ami inkább fura, hogy viszonylag könnyen kicsúszik belőle, így lehet kicsit beszűkítem én is, mint itt az egyik kolléga.
Ha vissza keresel a hozzászólásaim között itt, már tettem fel csomó képet, TwoWayről is, nagyon elegánsan néz ki a telefon benne, szerintem a legjobb kombináció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- EAFC 25
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged