- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
NandorHUN #28297 üzenetére
Háát!
Egy portrénál pont ez a lényeg, hogy a távoli tárgyak ne legyenek élesek! Egy fényképen egyszerre csak egy, keskenyebb, vagy szélesebb sávban lehetnek élesek a tárgyak, optika! Ezt nevezzük "mélységélességnek", vagy DOF-nak. Ha nyitott a rekesz, vagy közelről fényképezünk, akkor keskenyebb ez a sáv, vagyis kicsi az élességi mélység, ha zárjuk a rekeszt, vagy távolabbról fényképezünk, akkor szélesebb, vagyis nagyobb sávban lesz élesség. Ez tehát nem hiba, ha az optika törvénye! -
Pistakiss
őstag
válasz
Red Bull fan #27643 üzenetére
Háát!
Ha július végére a vodánál lenne, biztos erre váltanám a HOX-mat. A HOX minősége, bármennyire műanyag, jobb mint a többi kategória társé! -
-
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen joysticket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest