-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
NandorHUN #28297 üzenetére
Háát!
Egy portrénál pont ez a lényeg, hogy a távoli tárgyak ne legyenek élesek! Egy fényképen egyszerre csak egy, keskenyebb, vagy szélesebb sávban lehetnek élesek a tárgyak, optika! Ezt nevezzük "mélységélességnek", vagy DOF-nak. Ha nyitott a rekesz, vagy közelről fényképezünk, akkor keskenyebb ez a sáv, vagyis kicsi az élességi mélység, ha zárjuk a rekeszt, vagy távolabbról fényképezünk, akkor szélesebb, vagyis nagyobb sávban lesz élesség. Ez tehát nem hiba, ha az optika törvénye! -
Pistakiss
őstag
válasz
Red Bull fan #27643 üzenetére
Háát!
Ha július végére a vodánál lenne, biztos erre váltanám a HOX-mat. A HOX minősége, bármennyire műanyag, jobb mint a többi kategória társé! -
-
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest