Hirdetés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toeki
senior tag
válasz
hurrikan #32492 üzenetére
A versenytársak miatt. Aki idén 3ezres akksival jött ki az jövőre 3500-el fog, tehát a htc megint kullog utána.
Bőven elég az fhd, sőt már a wvga is jó volt arra is azt irták hogy ilyen kis kijelzőn nem látod az éleket.
De látod a különbséget ha mellé teszel egy qhd-t...
3 giga ram most tökéletes de az egy év múlva megjelenő játékoknál, programoknál már lehet hogy kevés.
Mindig csak az aktuális felhasználásra gondoltok a jövőre nem.
A fémház és a szoftveres optimalizálás terén alkot nagyot a htc de a többi dologban mindig egy lépés hátrányban van, a kameránál 2 lépés volt eddig.
Ha ez lesz a specifikáció akkor nekem még nem éri meg váltani, vagy legalábbis nem erre :S -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #30329 üzenetére
Közben megoldódott, bejött a tanácsom. Fórumokon rengeteg tanácsot lehetett olvasni de egy sem működött.
Aztán mondtam neki, hogy lehet hogy szabálytalanul lett leválasztva legutóbb az OTG és az okozza a gondot. Így is volt, a tanácsom ugyanis, hogy dugjon rá egy pendrive-ot, majd válassza le a menüben, bejött. Most már minden oké vele. -
hurrikan
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
hurrikan #30175 üzenetére
Én azért ennyire nem bíznék egy gyártóban sem... Ha a HTC nyomatná az IP58-at de nem lenne normális garancia rá ugyanúgy bullshitnek tartanám. Valamilyen szinten úgyis mind víz és pára álló egészen különböző de mindennapos élethelyzetek miatt.
A "majd a szerviz eldönti" hogy mákod van-e az nem garancia, pláne hogy ragasztási problémák voltak és amiatt is volt beázás. Aztán majd rám fogják hogy túl sok volt a RR3 és az én hibám.Tudom ha garancia lenne rá akkor minden hülyének ingyen kéne javítani a telefonját. Akkor csinálják úgy tovább ezt az IP védettséget, hogy nem ezzel reklámozzák pl medencében, hanem csak a spec-ben feltüntetik hogy ideális/speciális körülmények között ellenálló, de nincs, vagy csak bizonyos esetekben van rá garancia. Innentől azért másképp állnának hozzá az emberek, és nem az lenne hogy úúú hát a reklámban víz alatt fotóztak na akkor irány az aquapark.
-
p-rolee
tag
válasz
hurrikan #28280 üzenetére
Itt olvastam, hogy páran elégedetlenek (igaz csak a kinézettel, de ez csak ízlés kérdése).
Hol érdemes akkor megvenni? Tudsz ajánlani, honnan?
A sufniról annyi,hogy valszeg a régió miatt az általam említett cég közvetlen a távolkeletről szerezheti be a telót, így nem a WWE van rajta, hanem a Taiwan-i. -
jozso1989
őstag
válasz
hurrikan #28258 üzenetére
Lejárt az 5 perc... most láttam csak a hsz-ed.
Az, hogy 20-30%-ot merül egy éjszaka alatt, az szerintem nem túl előnyös. Akkor kb. 1 óra facebookozástól 0-ra merülne.
Ott beragadhatott valami, próbáltad újraindítani?
Z2-ben a stabilizáló nagyon király! Ámulok a videón! Sajnálatos, hogy ez kimaradt az M8-ból.
-
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #28218 üzenetére
Nem igazán értem ezt a stabilizálásos magyarázatot hisz a kisebb kamera csak a mélységeket "méri" míg a fő kamerával fotózunk. Tudtommal a DUO kamerához tartozó funkciók nem is működnek mindig mert másodlagos kamera valami szutyok csak.
Nekem igazából az M7 is elég hangzásra és mivel beépítve több a ROM ezért nem kellene mSD-t sem vennem a zenéimhez. Az M8-nál ezt kifejezetten pofátlanságnak érzem, hogy csak 16GB és ezen spóroltak amikor a két előző csúcsot alapból 32-vel dobták piacra.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #28215 üzenetére
Nem éreztem azért az M7 után annyira nagy számnak. Nekem az M7 jobban bejön arányaiban meg, hogy kicsit szögletesebb. A DUO kamera szerintem ebben a formájában mellélövés, inkább tartották volna meg az OIS-t, egyébként lett volna a kétkamerás rendszerben sokkal több potenciál.
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #27883 üzenetére
Akkor onnantol mar csak Orákulumnak fogunk majd szolitani..
Vagy "Hurrákulum"?
(#27881) szekra: Pontosan ez a lenyeg! Nem lehet mindenkinek az egyeni igenyere szabni, ezert mennyivel jobb lett volna, ha meghagyjak a lehetöseget, hogy mindenki olyan szint valasszon, amilyent akar (vagy legalabb lehessen letölteni). Helyette van kemeny 3 darab, aztan ha tetszik örülsz, ha nem nem.
Na de hagyom is a temat, különösebben nem erdekel igazabol ez a resze, ugyhogy nem offolom vele tele a topikot.Külön launchereket meg nem szeretem, mert a "Rozi" akkor is fut a hatterben, cserebe mellette meg egy zabalja a ramot. Raadasul a nagyresze kokany..
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #27523 üzenetére
Nem, konkretan tenyleg az extra hatlapi kamerara gondoltam, csak kommentben nehezebben megy at a szarkazmus, de gondoltam a
talan segit benne..
Az elölapi-hatlapi egyszerre fotozas nekem mondjuk nem hianyzik, amugy sem fotozgatom magam, nem vagyok valami fotogen, de plane nem kell, hogy meg az idiota fejemröl is keszüljön kep miközben erösen koncentralok, hogy keszitsek egy kepet. Erteed.. -
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #27445 üzenetére
Szvsz a Prime a Max helyett jön, legalabb is ugy lenne logikus, fölösleges fel colonkent egy csucstelefon.. Szerk.: Mondjuk a nev valasztas nem erre utal, ugyhogy lehet, hogy jön majd a Max is. De akkor meg a Prime-ot nem ertem, a + melle minek..
Gondolom az M8+ olyasmi lesz, mint a One X+ anno, fel evvel kesöbb egy ilyen köztes telefon, amilyennek eredetileg a + nelküli verzionak kellett volna lennie, csak valoszinü nem keszültek el addigra bizonyos dolgokkal..
Ez a Mini meg Ace erdekes dolog, szerintem fölösleges ennyire szegmentalni. Alsobb kategoriahoz meg a müanyag burkolathoz ott a Desire szeria, szoval az Ace-t inkabb oda kene beilleszteni, a Mini meg lehetne egy kicsit minibb, de ugyan azzal a hardverrel, mint a nagyteso, vagy max tenyleg csak aprobb valtoztatasokkal.
Kezd "elSamsungosodni" a HTC is ha ennyi fele verziot csinalnak..Inkabb egy normalis tabletet adnanak mar ki ilyen minösegben.
-
-
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26449 üzenetére
Apró megjegyzés a dupla ultrapixel kamerához: az M8-ban a hátlapi kamerák közül csak a 4MP-es fő modul az ultrapixel, a mélységmérésre használt segédkamera 2.1MP-es normál, hardveresen ugyanaz mint a tavaly M7 előlapi kamera. Szóval még több a közös pont a tavalyi és idei modell között. Jó hír viszont, hogy az M7-ből is lehet M8-at csinálni, csak át kell rakni a selfie kamerát hátra.
Forrás (második bekezdés) Ezt az infót nem nagyon olvastam máshol, szóval gondoltam érdekes lehet.
Tavaly megjelenéskor még az ST Microelectronics által gyártott ST VD6869 4MP-es ultrapixel kamerával szállították az M7-et, ez az a bizonyos lilulásra hajlamos modul. Az M8 már az OmniVision féle OV4688-as modullal jött, és akinek volt szervízben az M7 kameracsere miatt, az is ilyet kapott.
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #26449 üzenetére
ART van az M7-ben is, de ott is majd csak akkor lesz erdekesebb, ha szelesebb körben tamogatott lesz, egyelöre szerintem nem sok haszna van, ha az ember nem fejlesztö..
Nezegettem egyebkent en is a telefont boltban, de bennem eleg felemas erzest keltett, egyreszröl tetszik, hogy meg több a fem, az oldala is az, meg maga a szine/"mintaja" is szebb, masreszröl viszont szerintem tulzottan legömbölyitettek, nekem meg mindig jobban tetszik az M7- valahogy jobb erzes, hogy van egy kis ele a telefonnak..
Egyik sem szalcsiszolt egyebkent.Legalabb is az M7 biztosan nem, de az M8 is necces, nekem inkabb csak festesnek tünik,mindenesetre a lenyegen nem valtoztat: fem es baromi jo..Azt meg en sem ertem, hogy lehet meg ezt is überelni gyorsasagban..
Ami meg erdekes volt nekem, probaltam ezt a 2 kameras fenykepezes utani terbeli manipulacios biszbaszt (fogalmam sincs mar, mi volt a neve pontosan, remelem erthetö, mire gondolok
), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..
Remelem megmarad a HTC ezen a premium fem vonalon, ha kijönnek valami One-hoz hasonlo tablettel ev vegen, instant vetel lesz, az biztos..
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26354 üzenetére
A bootloadernek nem kell nyitva lennie, viszont hboot-ot downgradelni csak s-off-al lehet (ezt saját tapasztalatból írom)
Kövesd a Loboda által javasolt lépéseket, ezt még annyival egészíteném ki, hogy ha nem akar működni a RUU.exe telepítős verzió, próbáld meg magát a zip-et manuálisan flash-elni fastboot segítségével. Itt egy kis segítség hozzá (az alábbi alcímet keresd az oldalon: Restoring using a RUU.zip).
Ha fent van az 1.28.401.7 rom, rootolj, majd utána már el lehet tünteni a relocked feliratot a bootloaderből.
(#26355) trixi78
Ezeken a gyűjtőpontokon tudod leadni a htc készülékeket.
-
Loboda
senior tag
válasz
hurrikan #26354 üzenetére
Elvileg azonos, vagy nagyobb verziószámút fel lehet tenni, az alacsonyabb számúhoz kell az unlock és az S-OFF, de még ilyet nem kellett csinálnom, utánna kell olvasni!
Viszont próbáld meg a gyári 1.44-es RUU-t feltenni úgy hogy a telefont bootloaderbe teszed fastboot usb-be, és így indítod al a pc-ről a telepítést!
Ha így se megy, tedd a telefont "fastboot oem rebootRUU"-ba és próbáld innen is !
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26331 üzenetére
Az, hogy nem jön be a recovery mit jelent? Mi történik ha a bootloaderből megpróbálsz belépni a recoverybe?
(#26333) trixi78
Mivel S-OFF a telefon, a Relocked statust el lehet tüntetni, ha rotolod. Kérdés, hogy az előző tulaj hogyan nyitotta ki. Ha HTC oldalán, akkor kérdéses lehet a gari. Viszont a kamerát valószínűleg ki fogják cserélni, akkor is ha nem számít garanciálisnak a készülék. Legalábbis egy próbát mindenképp megér.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #26248 üzenetére
Frissítgesd, hátha előbb átvált
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #24810 üzenetére
Igen, ezzel én is szoktam játszani.
De viszont nem tudtam, hogy csak a HTC-nél van ennyire jelen ez a tulajdonság.Pl.: Ha videót is veszek, és sötétnek tűnik a kép, akkor oda fókuszálok 1 sötétebb pontra,
és egyből kivilágosodik az egész. Fényképnél is dettó.
Ez 1 jó dolog. -
F_Gergely
őstag
válasz
hurrikan #24806 üzenetére
"a fókuszpontok váltogatásával is jól el lehet játszani, és ilyen viszont csak a HTC-kben van"
Ezt azért így nem mondanám.... Szerintem mindegyik telefon tudja, legalábbis samsungom, motorolám tudták és nem most hanem 2-3 évvel ezelőtt...
Oda fókuszál ahova kattintasz a képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobilinternet
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest