-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21497 üzenetére
ugyanez....vagyis error: device not found
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk> adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attachedC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>adb reboot
error: device not foundC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #21494 üzenetére
Az On Screen-ben az a legjobb, hogy akár olyan is lehet kinézetre mint a One-é.
-
enginev3.0
félisten
Nekem tetszene!
Sokadik megnézésre látom, hogy On screen, akkor még sem tetszene! -
FeRRaR1
őstag
Gyerekek, én még 4.3 és 1.55-ön vagyok, ha találtok valami módszert HtcDev nélküli nyitásra szóljatok, vagy ha ki kéne próbálni valamit
-
Steve1207
veterán
válasz
csacsi67 #21482 üzenetére
Nem pont az a temproot lényege, hogy ideiglenesen root jogod lesz újraindításig és ezért tudja közben s-off-olni is? Már Sensation-ön is így ment annak idején temproot-tal.
Ahogy kiszedtem a készítőtől ez a rumrunner továbbfejlesztése. One Max-ra kezdtek baromkodni vele, mert nem ment az új hboot-on az s-off, most meg megy. Most leveleztem, s-off megy 1.55 és 1.56-on is One-on. Majd remélem jön több válasz is azoktól akik temprootoltak.
-
SeatLeon08
tag
Mennyi idő alatt kaptátok vissza a telefonotokat javításból?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Steve1207 #21475 üzenetére
Írnak 4.3-as locked sikerről is one-nál, de persze pont pár nappal a hivatalos frissítés után jelenik meg ilyen.
Passz, wifivel próbáltam, most megnézem mobilnettel, de nem hinném, hogy ezen múlik, nem találkoztam még olyan temproot módszerrel, aminek aktív hozzáférés kellett volna, és még válogatós is lenne..
-
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #21472 üzenetére
Itt se sikerült, MerLinh is nézte, ott se volt jó. Egyedül még arra tudok gondolni, mivel kell neki mindenképp valamilyen hálózat ezért valami VPN-es megoldás talán segítene. Egy TunnelBeart elindítottam, de semmi haszna nem volt. Lehet hülyeség persze.
(#21474) csacsi67: mivel a fentebb sorolt pár esetben sikerült, így számomra van.
-
turika86
aktív tag
Htc_622 nincs még ota... Bár ahogy nézem nincs sok mindenen aggódni, viszont a billentyűzet hibát nem értem...
-
csacsi67
addikt
válasz
SeatLeon08 #21461 üzenetére
Beállitások mjd tárolás szabaditson fel tárhelyet majd utánna vegyes /nem pálinka /
és itt töröld.Nem lehet elrontani.
-
NandorHUN
addikt
válasz
pixelmester. #21453 üzenetére
Jól néz ki, de idáig is volt dual simes One csak Kínában... az emberek nagy része inkább szerintem megvárná az M8-at vagy legalább valami hivatalos spec-t róla.
-
SeatLeon08
tag
Telefonomat soft és hard reseteltem is, de a számítógépre dugás után sok olyan mappát látok, ami szerintem nem való már a telefonra. Hogyan tudom maximálisan megtisztítani, hogy az appok telepítői és egyéb mappái nem legyenek a telefonon?
Tudom, törölni kellene őket, de nem akarok rendszerfájlt is törölni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
pixelmester. #21458 üzenetére
Sógorom most akar venni dupla simes telefont, bár azt mondta nem ad ki ennyit telefonért, de úgy is fog
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21457 üzenetére
Februarra igertek. Elvileg egy tizessel lesz dragabb, mint a sima.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jön hozzánk?
-
Xaels
félisten
válasz
Tegyük hozzá, hogy az akku nem cserélhető és cserébe fele a ROM mérete.
(#21454) Tigerteam: ez még mindig ugyanaz ami kínában szinte megjelenés óta kapható
-
Valkűr
addikt
válasz
Nem rossz, de ha már eddig eljutottak, nem értem miért nem teszik cserélhetővé az akkumulátort...
-
pixelmester.
aktív tag
hmm, ez elég menő
HTC ONE dual sim
és microSD-t is lehet bele rakni.
elvileg hamarosan itthon is kapható lesz -
Loboda
senior tag
Temp root-ra volt régebben is próbálkozás, de nem ment ONE-n!
Ha htcdev es nyitás kell neki, akkor meg mindegy mivel csinálunk S-OFF-ot, a lényeg elveszik! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #21447 üzenetére
Loboda masterrel most értekeztem, és azt mondta, hogy nem megy
-
Steve1207
veterán
Nem akarok hülyeségeket írni, szóval egy viszonylag 1-2 napos s-off-os dolog: Firewater S-OFF
Csak egy példa cikk, googleban lehet keresgélni továbbiakat. XDA Rumrunner topik utolsó hozzászólásait is olvasgatni, mert ott találtam rá, elméletileg ment régebbi hbooton is.
Temp-root-os megoldás is van, lehet olvasgatni, mindenki saját felelősségre tesztelgesse ésatöbbi. De a hozzáértőket várnám.
-
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #21441 üzenetére
Egyet értek! Soha nem nyomtam egy telefonom se maxra, csak ha épp halkabb volt valami.
Most már erősen gondolkodok egy olyan bluetooth hangszórón amit mumk1 is vett. Tényleg nagyon szépen szol és árban is a többihez képest 'jobb'. Egyre több olyan alkalom van amikor észre sem veszi az ember és nagyon jól jönne.
Aztán jöhet a nyár... matrac+sör+JBL Charge +One... és királyság. -
spawn21
veterán
válasz
Valkűr #21436 üzenetére
Ki az aki maxon hallgatja?
Szerintem velem baj van, annyira nem érdekel már hogy mit hoz egy rendszerfrissítés.
Minden napi használatban tökéletesen teljesít, ez a lényeg. Ha csörög hallomÉszrevétel. Este 50%-al raktam le, reggel 45-ön volt. Igaz a netet kilőttem
Levente17:van értelme a flashnek? Szerintem nem sok.
-
Levente17
tag
válasz
enginev3.0 #21434 üzenetére
Pl.: a flash elvesztése...
De szerintem frissíteni fogok. -
Valkűr
addikt
válasz
migabi24 #21435 üzenetére
Én nem vettem észre, h elment volna a mély, ellenben tisztábban szól nem torzit...Van akinek ez olyan hatást vált ki, mint ha kevesebb mélye lenne, pedig nem...Az viszont tény, h háromnegyedig hangosodik utána pedig hiába tekerem feljebb a hangot semmi sem történik. Ennek nem tudom az okát. Eddig a hangerő folyamatos volt, most itt egy résznél megáll és nem erősödik.
-
migabi24
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21434 üzenetére
Azért a hangszoró mélytelenítése, flash és könyvjelző szinkron elvesztése nem ad okot az örömre
-
Levente17
tag
Érdemes 4.3-ról frissíteni 4.4-re?
Vannak hibái 4.4-nek azért kérdezem. -
HUTCHDB
nagyúr
Páran írták, hogy kitkat-re való frissítés után a kijelző színei jobbak, mélyebbek lettek.
Ezt mások is meg tudják erősíteni? -
Valkűr
addikt
Szerintem, de ne legyen igazam, a HTC márkát ki fogja nyírni a piac és a konkurensei. A jelenlegi állapotban a leg sebezhetőbbek. A többiek a Htc fennmaradása ellen fognak harcolni, le fogják szorítani, legalábbis ez a cél.
-
FeRRaR1
őstag
Akkor meg a googletől gerinctelen húzás, hogy a céget, aki az első Nexus telefont gyártotta, illetve az első ANDROIDos telefont!! hagyják így szenvedni, mikor beharangozták, hogy a gyártókat is védeni fogják a szabadalmak által. Számomra talán a legjobb lenne a 3.8.0 Viper X rom, a One X-ről, a tökéletesen testreszabott beállításokkal, a One-on
Azon filóztam ma a Carphonewarehouseban, hogy nincs olyan telefon, amit elém tennének, és elcserélném rá az arany One-t, egyszerűen semmi más nem kéne helyette, de én is érzem, hogy nem a legjobb irányba haladnak a fejlesztések, sajnos ma ez a legtöbb dologra igaz.
-
Xaels
félisten
válasz
FeRRaR1 #21418 üzenetére
Az nem lenne olyan egyszerű. A Google a Motorola szabadalmainak nagy részét zsebre vágta és szövetségre lépett a Samsunggal. Ott elég könnyen vissza is nyalhatna a fagyi...
Magam részéről most, hogy CM formájában használom a 4.4-et kicsit olyan érzésem van mintha elkezdtünk volna visszafelé haladni a G1-es időkbe. Szerintem rövid időn belül el fogunk érni arra a szintre amikor vissza fogjuk sírni a 2.2 és a 4.4 közötti időszakot.
-
saintex72
aktív tag
Pedig a németeknél nagyon sok htc-t, azon belül is sok one -t láttam. Utcán, vonaton stb. Minden ötödik fiatal nyakában volt egy beats fejes is. Azt hittem eddig, hogy jó nagy piaca van ott.
-
Steve1207
veterán
Dobjátok 1 centivel, kijelzővel a fal vagy szekrény felé. Kb olyasmi volt a frissítés előtt alapból a mély, amit adott
-
-
Levente17
tag
Egy hét után gondoltam bele olvasok a topicba de több mint 500 hozzászólás...Hozok egy kávét magam mellé és kezdhetjük is...
-
Mano66
senior tag
Na az enyémet is elérte a kamera lilulás.Pedig max. ha 15-20 képet csináltam vele.
Nem tudom,hogy le merjem adni szervizbe?Lehet még várok vele hát ha más is előjön.Igaz a Beats felirat is lekopott,de az nem zavar.
-
SeatLeon08
tag
Majd mondok véleményt, hétfőn megy szervizbe a T-mobile segítségével
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21404 üzenetére
Na ez az. Ilyen értékü telefonnál azért a htc-nek sem jó a rossz kritika. Én mondom ugyan az volt mint a szifonnál, tipus hiba 3 nap alatt kicserélték egy vadi ujra. Elötte felhivtam a htct meg elküldtem az xdn lévö topicot nekik emailbe.Mondta az emberke adjam be szervizbe és kifogják cserélni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #21403 üzenetére
Abban sem vagyok biztos, az én szerviztapasztalataim alapján, hogy akiknek szét lett barmolva a telefon, azoknak a HTC javította, és nem pedig valamilyen GSM boltos ügyes kezű ember!
-
Nuada herceg
őstag
Előzőleg volt vita a szervíz minőségére.
Fél éve lassan én is aktív tagja vagyok ennek a topiknak, amióta van one-om.És szerintem is elég sok kritikát kapott a szerviz. Többek véleménye az volt, hogy szar.
Emlékszem kép is volt feltöltve, hogy össze vissza volt barmolva, feszegetve a telefon, a műanyag szétjuggalva, tiszta forgács és a többi. Szóval nekem is inkább az jött le, hogy szar a szerviz.
És erre mondják, hogy tisztelet a kivételnek, vagy a kivétel erősíti a szabályt.
Utolsó 2-3 szerviz pozitív tapasztalat volt az adott tagoknak, akik javíttatták a telefonjukat.
Szóval én sem merem szervizbe küldeni, amíg nem lesz komolyabb baja. De ne is legyen.Kicsit más:
Az a hangerő, külső hangszórók "minősége" valóban érezhetően rosszabb.
Most kipróbáltam én is, tesztelgettem, hangosabban is hallgattam zenét, és tényleg nem olyan. A mély szinte eltűnt! :SHát ezt sem értem. Lehet hogy sok ember széthajtotta a kis hangszórókat, és elromlott, azért recsegett, de aki tud rá vigyázni, vagy ésszel hallgatni, annak miért kell szenvednie a többiek miatt?
Mert volt fentebb 1 olyan felvetés, hogy a sűrű hangszóró hiba miatt, recsegés miatt lett visszább véve a mély. Én most erre alapoztam a teóriámat.Hiszen úgy vettem a telefont, hogy BoomSound! Kibassza az ablakot és a többi. Akkor most 1 újabb vagány fícsör eltűnt?
Vagy csak kivásárolta magát a bícc, és most a HTC úgy gondolta ők jobb hangprofilt tudnak?
nem sikerült. -
Avicularia
veterán
Vettünk asszonynak egy vacsi új fehér one x-et ami csak a szekrény alján állt egy fickónál. 1000 koronáért adta, ami 35K kb. Asszem ennyit bőven megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest