- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silversting
csendes tag
Sziasztok!
One-m van nekem is, frissíteném az itthoni WiFiről (ami alig 4 napja van még csak itthon), csak épp nem tudom. Jelzi a frissítést, elindítom, majd abban a percben kiírja, hogy sikertelen, a fáj sérült.... Hozzászólás írása közben megpróbáltam mobilnettel is, ugyanez a hibajelenség... Erre valami ötlet? T-s a telefon.
-
Badboys
őstag
HUTCHDB.
Ha nem titok mi lesz helyette? Mert látom piacon van.
-
SeatLeon08
tag
-
PiE137
senior tag
válasz
SeatLeon08 #21793 üzenetére
Tõk jó! És hogy szervizelhetnek egy ilyen zàrt telefont?
A hangszóróknàl szétcincàljàk, és majd szép karcosan visszaadják? 😖
Amúgy adtak cserekészüléket? Gondolom max egy eldobható nokiàt... 😏A reset az hogy van? Gyàri beàllítàsok visszaàllítàsa?
-
NandorHUN
addikt
Nálatok is előfordul hogy telefononon nem hall olyan jól titeket a másik fél? Pl. nálam 30-40 cm ről kb. semmit nem hall a másik ember (persze ez nem tudom hogy mennyire normális-e, pl. elöző telomnál vagy vezetékes kihangositon fél méterről is tudok beszélni...)
-
BenHans
addikt
Erre kíváncsi leszek: [link]
-
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Úgy tűnik döglődik a One-om:
Jellemző típushiba ennél a telefonnàl, h dobàlja a hàlózatot?
Màr màsodszor kapok sms-t nem fogadott hívàsról, miközben be vok kapcsolva.
Késnek a netes üzik is, lassunak talàlom a wifit is.
Hogy megy egyébként a gariztatàs a T-nél?
Nem tudjàk vhogy beszàmíttatni màs készülékbe, ha nem akarom ezt visszakapni? -
-
Xaels
félisten
[link] érdekes pletyka.
-
Steve1207
veterán
Ez nem interferencia, egyszerűen előfordul, hogy frissítésnél a rádió módosítások hatására bizonyos routerek nem működnek úgy, mint eddig (vagy egyáltalán). Bandwith, wifi channel váltás helyrehozhatja (tesztelni kell), de van ahol ez se megoldás. Olyat is hallottam, hogy simán a biztonság típusát átnyomták TKIP-re WPA helyett, mert úgy sehogy se ment droid frissítés után. 4.2.2-re és 4.3-ra váltáskor is voltak ilyen mizériák pár router típussal.
-
g0n21
senior tag
válasz
enginev3.0 #21778 üzenetére
Köszönöm mindegyikőtöknek, próbálkozom.
A csatorna megváltoztatását próbálom utolsóként, mivel olyan helyen van a router, hogy túl sok más wifi hálózat nincs, így interferencia sem lehet mivel.
Nekifutok, még egyszer, köszönöm! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Viktor0610 #21782 üzenetére
Köszönöm.
A lányom siel Szlovákiában és most jelezte, hogy este eltünt a telefonja.
A baj az, hogy nincs net, mivel külföldön van, hiaba van előfizetése rá.
Wifi talán, ha a szálloda környékén keveredett el.
De az is lehet, hogy már le is merült.....
Próbálkozunk! -
-
HUTCHDB
nagyúr
Segítséget kérnék!
Hogyan lehet megtalálni a telefont, ha elveszett?
Elméletileg be van kapcsolva, van net rajta. -
Steve1207
veterán
Nem wifi-s dolog, de érzetre nekem, mintha a mobilhálózatok jele gyengébb lenne vagy nem olyan stabil. Többször vált oktalanul, ahol eddig nem. Sokszor a lakásban (földszint, szóval nem a legjobb amúgy se), eddig volt két vonalnyi térerőm, most van, hogy totál halott, aztán egyszer csak észbe kap.
Szerintem jön majd kis update nemsokára, amiben javítanak ilyeneket, ez most megint egy nagyobb lépés volt.De mivel látod is a routert próbáld meg a beállításaiban a channelt változtatni, anno ilyen megoldások voltak máshol.
-
MerLinh
senior tag
-
shadowcam
tag
Külföldre költözés miatt szeretném fuggetleníteni a Telenoros készülékem. Megoldható ez garancia vesztés nélkül, házilag? (nyilván ez alap dolog, de én öreg vagyok már az ilyenhez, nem vágom)
-
BenHans
addikt
[link] Komolyan szánalmas már amit a Nokia csinál...
-
g0n21
senior tag
Sziasztok,
a volt One-om, családban maradt, és az alábbi a gebasz:
4.4-es frissítés után nem hajlandó az otthoni routerhez csatlakozni. Az egy Fritz Box 7170 típus. Előtte semmi gond nem volt, a oneV tud csatlakozni hozzá, minden más is, a One viszont csak kiírja, hogy Mentve, és ennyi, nem csatlakozik.
Csináltam FR-t a One-on, reseteltem a routert, semmi.
Mi lehet a gond? Más wifihez csatlakozik a telefon, és a frissítést is erről a wifiről csinálta végig.
Előre is köszi. -
saintex72
aktív tag
Nekem ma harmadszor van töltőn. Lehet az az oka, hogy szabadnapom van és megjött az ipega kontrollerem ? :-)
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy #21769 üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21763 üzenetére
Meg mondom őszintén én filóztam rajta egy napot, kiadjak e ennyit egy tokért, de aztán az asszony közbe szólt, ez a telefon megérdemli, így hát megvette nekem, olyan 7e körül volt azt hiszem
De igaza lett, amikor elő húzom az arany Onet a bugatti bőrtokból, az azért adja rendesen, mindig mindenki meg akarja nézni, és kérik hogy forgassam
-
dns86
tag
válasz
Avicularia #21764 üzenetére
Nekem is eltűnt.
Az LG G2 fórumban le van írva a működő megoldás. Kb 2 perc megcsinálni. Javaslom mindenkinek megtekintésre. Apaszkaa a felhasználó, aki egy másik fórumtárs megoldását vitte oda, de tökéletesen működik, én is most csináltam meg. -
Avicularia
veterán
Kicsit OFF
Mára nekem is eltűntek a magyar névnapok a google naptárból. Mit lehet csinálni vele? -
FeRRaR1
őstag
válasz
Gulyopapa #21759 üzenetére
Szerintem is ronda mint a bűn, de nem ez volt a kérdés, ha nem kérdezték hol lehet venni.
Én meg arra válaszoltam, Bugatti Twowayt használok a mindennapokban.Edenyke
Már megint ezt csinálod, rossz képet festesz róla, pedig az akkori felhozatalból talán a legjobb volt a soc ellenére is
Root mellett meg voltam S-off nélkül, itt már nem annyira létszükséglet mint pl Desiren. Kijelző sárgulással nem találkoztam. A ház minőségével nekem nem volt gondom, igaz nem egy Desire vagy One. Az akksi az meg használat függő, bár tény hogy kicsit gyengébbre sikeredett, de szerintem ez megint csak a SOC miatt van, sőt lehet hogy a sárgásodás is a nagy hő miatt egyeseknél, szóval megint csak soc soc soc, az volt a sz@r a tegra, nem maga a telefon
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #21754 üzenetére
Szerintem egy baja volt a HOXnak, hogy nem S4 pro hanem tegra /pfejjjjjj/ került bele.
Legjobb kijelző volt benne annak idején, de szerintem a mai napig a legjobbak között van.
A gombsora meg a hangerő gombja is jobb volt mint a Onenak.
De persze minden másban mérföldekkel jobb a ONE
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy azért messze nem annyira rossz az a készülék, mint amilyen képet festettél róla. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21753 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a kategoriaban alatta levo one s-hez vagy az elod sensationhoz kepest olcso/gagyi hatasa volt.
Ez volt a legrovidebb ideig birtokolt telefonom (4honap), a vegen pedig nagyon orultem, hogy vegre sikerult eladni, illetve nagyon bantam a megvetelet.
-
FeRRaR1
őstag
Egy, ehhez nem kell két kamera
Kettő, ez a technológia arról szól, hogy nem egy képet csinál ha nem 3-4-5 db-ot egyszerre, másra fókuszálva, ezért tűnik úgy, mint ha utólag tenné, pedig nem, csak simán másképp vágja össze a képeket.Ennyiből csinálhatnának olyat, hogy minden éles lenne a képen, azt megnézném, bár valószínűleg zavaró lenne.
Mindegy, eddig nem csalódtam egy HTC telefonomban sem, imádtam mindet, bár a tegrának nem örültem, szóval hajrá, legyen a legjobb ismét, de a kamera dolgot mindig furcsán fogják fel, de jöjjön össze nekik, én örülnék a legjobban
-
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #21739 üzenetére
Nekem speciel tetszik az utólagos fókusz. A L1020-on használom előszeretettel a Nokia Refocus-t. (Aki nem ismeri katt a kép különböző részeire.)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia #21744 üzenetére
Annál minden jobb, de mégiscsak egy olyan puha/csúszásgátló műanyaggal talán jobb lett volna, mint amilyen a desire hátlapja volt.
De egyszerűen ez nem volt jó, még a one s is minőségibb érzés volt kézbe venni, de a desire/sensation fémes háza után mindenképpen rosszabb volt az x.Hogy aztán a tegrás baromkodásról ne is beszéljünk, egyszerűen egy elrontott telefon volt.
-
exlepra
tag
Nekem még mindig nincs kitkat
cid: HTC WWE HTC__001 -
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia #21740 üzenetére
X műanyag háza nagy minőségbeli romlás volt az előző évekhez képest, szerencsére azóta visszatértek a helyes útra.
-
Xaels
félisten
Nekem bejön a Z1C és ami fontos szempont, hogy vízálló így ha elkap a zivatar a motoron ülve sem kell aggódnom ha nem valamelyik belső zsebben lesz. Illetve a gyereket a medencében is lehet majd követni a nyáron.
(#21739) FeRRaR1: a HTC megoldása nem feltétlenül fog ugyanígy működni, de van benne potenciál csak ne felskálázott legyen a felbontás bár a sok gyöknek az is elég legyen, hogy befogják...
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #21576 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
bullshit again:
"The two lenses shoot at 5-megapixels, but Toshiba will upscale the final image to 13-megapixels"És honnét a bréből nyerik ki az extra információt a két felbontás között? (Sehonnan a válasz) Na mindegy, nekem sincsen az ég adta világon semmi bajom a One képeinek minőségével, csak ne csináljanak neki ekkora marketinget, ha nem hogy nem kiemelkedő, de az átlag flagship minőséget sem hozza.
De ez hogy utólag fókuszálhatsz, meg majd felméretezik neked 13 Mpx re... ez No comment kategória, két rettentően hasznos dolog megint.
-
Steve1207
veterán
A jó külsőn fölösleges változtatni és a már megévő gyártósorokat ne álligassák akkora mértélben, hogy fél évig legyen ismét az egy-két apró szériahibával rendelkező készülék futószalagon.
Ez minden szempontból jó a HTC-nek, anyagilag is, minőségben is és hasonló szinten vásárlóknak is (talán még az árat is sikerül ezáltal mérsékelni, vagy egyszerűen kijönnek egy One széria nagyságú eladással)
Az alap hardver is ezért lesz mostani felsőkategóriás, nem "jövőbeli".Nekem kimondottan tetszik a képen
-
Bar1
aktív tag
válasz
Nuada herceg #21731 üzenetére
A második lyuk esztétikailag tényleg ront és egy kicsit a 2. led is, de elölről - ha nem raknak oda ujjlenyomatolvasót- szerintem szebb lesz, mert jóval kisebb lesz a káva ill. a korábbi hírek arról szóltak, hogy az oldalán is fém lesz a perem, nem lesz műanyagbetoldás
-
Xaels
félisten
válasz
Zirowe #21730 üzenetére
Ha jól emlékszem a fókuszáláson és a mélységélességen javít ez a dupla kamerás megoldás. Szvsz kicsit szkeptikus vagyok ebben a formában és lehet jobb lett volna ha inkább csak a felbontáson növelnek az Ultrapixelek megtartásával mintsem megint valami újjal mellélőni. Ez a kép amúgy nekem sem tetszik, de majd meglátjuk élőben milyen lesz.
Most nagyon afelé hajlok, hogy megint One-t vegyek vagy esetleg még a Z1C jöhet szóba.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #21731 üzenetére
Ezért meg kell tartani a régit és nem fél, 1 évenként cserélni őket.
Pont tegnap néztem egy filmet a tervezett avulásról. ( A villanykörte összeesküvés ).
Hát elég érdekes dolgok vannak benne .... -
Nuada herceg
őstag
Jah láttam én is a képet a hírben...
De ez így kaka. Én azt hittem, hogy csiszolnak a dizájnon és még csak szebb lesz az új teló.
De ezen semmit nem változtattak, inkább csak rontottak rajta.
Fúrtak még rá két lyukat és annyi. De azokat is szar helyre!Tényleg szarul néz ki, meg gagyi. Így ennek sem lesz sikere, ami még lejjebb löki őket.
Bár én azt mondom, hogy ez szerintem még mindig csak 1 photoshop kép,
várjuk meg a márciusi premiert és majd meglátjuk...Mindegy, ha felső nem is kamera lesz, hanem ujjlenyomat olvasó, az akkor sem mutat jól.
-
Bar1
aktív tag
válasz
spawn21 #21727 üzenetére
Ez így tényleg kicsit gagyinak néz ki, de ez két hátsó környílás mindenképp rajta lesz, a felső nekem pedig túl kicsinek tűnik ujjlenyomatolvasónak, amit feleslegesnek is tartok. A második kamerát jobb lett volna esztétikai szempontból középre, a nagyobb mellé rakni, ugyanolyan méretben vagy ebben a méretben, de az antennacsík alá.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #21724 üzenetére
Amúgy én is észrevettem hogy 75% hangerő fölött nem erősödik a hangerő ... hiába tolom 100-ig, nem lesz hangosabb ... fura
Korábban egészen 100%-ig erősödött ... -
Bar1
aktív tag
HTC M8 élőkép hátulról: dupla LED, íhátul valószínűleg így biztosan két kamera lesz hátul, nem ujjlenyomatolvasó (ami szerintem teljjesen felesleges). Ettől még előre kerülhet, mert egy korábbi híradás szerint elől lenne.
ld. [GSMArena] -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #21724 üzenetére
BoomBass Amúgy tedd a fal mellé, akkor erősebb a mély
-
Nuada herceg
őstag
Ja van olyan is? Én ezt kajak nem tudtam,
csak így mondom ha búúm szound, akkor legyen búúm bass.
Amúgy ha kiegészítő, lehet azért vették ki a mélyet a profilból, hogy
vegyük meg a basszust külön kiegészítőként. -
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #21722 üzenetére
Boombass az egy kiegészítő...
-
Nuada herceg
őstag
hooool van a búúúmbássz a telefonomból?
mert boom szánd van, de búmmbassz nincsKéne vissza az a bícc részesedés..
-
Steve1207
veterán
Amúgy írták, hogy lehet menni irc-re, mert lehet csak egy bug miatt nem megy a társaság felének. Ahelyett, hogy mindenhol azt látni, hogy jajj nem megy. Aztán nyomni egy gép/rendszer fő specifikációt (cpu, chipset, oprendszer), teló adatokat (rendszer, hboot, ver szám) meg hogy melyik metódussal próbálja és medig megy. Utána majd megoldják.
-
kiseper
tag
Üdv urak,
Én az árral szeretnék szembeúszni, vissza szereném zárni a telóm bootloaderét és s-onolni is majd hivatalos 4.4.2-t feldobni, hogy lehetséges ez? -
-
L1ZRRR
senior tag
Egyéb:
Most akarok tokot rá venni, ti milyet használtok, ajánlatok?
Nézegettem, + ami nagyon tetszik az UAG tok, csak MO-n nincs feketébe.
-
L1ZRRR
senior tag
Hali
Kérdésem lenne, nem rég újjítottam be egy fekete One-ra viszont a problémám, hogy nagyon gyorsan merül.
Reggel leveszem a töltőről 100% játszok kb max egésznap 45 percet, és estére 65 % az aksi, ez normális?
5-10 perces játékok levesznek 3-4-6 % hipp-hopp
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21708 üzenetére
Akkor ott valami más gebasz van, indíts el fastboot usb módban, és úgy is tedd fel a drivereket, illetve ezzel az ADB-vel próbáld meg: [link] köszi Steve1207
Feltelepül a C/adb helyre, és onnét mehet is minden, csak a firewater meg a temproot fájlt másold be oda.
Illetve ha kérdezi telepítésnél az ADB, mindenre nyomjál igent, tegyen fel drivereket meg mindent. -
FeRRaR1
őstag
USB 3 ugyanaz a 12 üres üveg, szóval már tényleg csak az intel & AMD maradt, ha valaki kipróbálta jelezzen vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest