- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Vivira #21198 üzenetére
Ez csak részben igaz....
A készüléked nem gyári független, így buheráltnak is nevezhetnénk, de attól, hogy t-mobilos, még lehetett bontatlan és független.
Egyébként a német t-mobilos cidje: tmo_deMost néztem meg egy másik cid-et jelző programmal, abban pedig : T-Mob101 szerepel....
-
Vivira
csendes tag
légyszi, nem értem... Nálam sincs frissítés, megkerestem a CID et, t-mob101. Ez nem német t-mobilos készülék?
Ezek szerint az Expansys buherált függő készüléket árul, bontatlan csomagolásban? Ugye nem... -
HUTCHDB
nagyúr
Én ezzel a gmail fel nem ismerési szindrómával már találkoztam.
Kb. a 4. factory reset segített.
A mentést is valószínűleg azért nem találja, mert a másik fiókodhoz tartozó helyre mentette.
Én csinálnék ismét factory resetet és újból próbálkoznék!
De ahogy egy új mentés végez a rendszer, az előző tőrlődik, így vigyázz, az automatikus mentési funkciót kapcsold ki minél hamarabb! -
-
InFRaReD
csendes tag
mégha a balhé közre is játszana Németországban, akkor is max az lehetne, hogy nem nyomják ki a szolgáltatók OTA. A CID nem azt jelenti, hogy ott is használják abban az országban, ezért nem értem hogy mi van. Egyébként én sem találtam semmit arról, hogy lenne késedelem adott régióra.
-
Gulyopapa
addikt
Nálam az akku használat sokat javult.
Reggel óta 76%-ra esett csak, máskor ilyenkor már csak 50-55% szokott lenni. -
Jolet
őstag
csináltam egy mentést a felhőbe aztán egy gyári visszaállítást, de sajnos nem találja a mentést
mit lehet tenni ilyenkor?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
InFRaReD #21176 üzenetére
Németország nem "kiesett a pixisből"?
A nokia kontra hTc per nem játszik közre a lemaradásban?
Mondjuk talátam két cikket:http://www.androidpit.de/htc-one-update-kitkat-deutschland
http://www.androidnext.de/news/htc-one-android-4-4-kitkat-deutschland/#comment-1219954754
-
Laca1212
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy KitKat-ben a beállítások/hozzáférhetőségen belül a feliratok opció mi?
-
Xaels
félisten
[link] vajon a mikrofonos eset után az M8-ba vásárol ilyen OIS-t a HTC?
-
Balinov
titán
HTC_001-re valakinek elerheto mar?
-
Márky
tag
válasz
Red Bull fan #21179 üzenetére
így nem, de úgy igen, hogy letöltötte, majd szólt, hogy sérült a csomag és hogy le akarom-e újra tölteni, mondtam neki, hogy jajajaleakarommegintölteni és utána már ment minden frankón. sztem próbáld meg később egy kicsit.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok! valaki járt már úgy,hogy fölajánlotta a frissités telepítést aztán megy 2-3 másodpercig és leáll azt írja ki letöltés sikertelen.
-
InFRaReD
csendes tag
cid: HTC__102 (Németo), független és még mindig semmi... valaki valami ötlet hogy vajon miért nem?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bdanyy #21172 üzenetére
Ez azzz vesszünk össze, azt írtam talán, de az biztos, hogy én először ott találkoztam vele, ahol nem csak könyvjelzőket szinkronizált, ha nem jelszavakat, beállításokat, megnyitott lapokat, előzményeket. De természetesen nem próbálgattam végig minden héten minden böngészőt, bár kipróbáltam én is sokat, még HTC Desire alatt, akkor még nem volt a legjobb az FF, de azóta eléggé kiforrott, vannak hozzá kiegészítők, reklámblokkoló pl, szóval nekem a legmegfelelőbb.
Többször próbáltam az operát asztalin és telón is, de soha nem tudtam át állni rá.
-
Steve1207
veterán
Azt észrevettétek, hogy amit még 4.3 alatt letiltottam alkalmazást, azt most nem tudom újra engedélyezni? Van amit lehet, csak nem mindegyiket...
-
szekra
addikt
A túllapozas animáció is változott
Illetve a kis popup jelzés ertesitonek le lett kerekitve az oldala és nagyobb lett.
-
hurrikan
addikt
Böngésző terén én teljesen átálltam a Chrome-ra, a gyárit meg letiltottam.
Már eddig is csak pár darab flashes oldal miatt használtam, most meg már arra úgysem jó.
Chrome szinkronizál PC és telefon közt is, minden jelszavam, könyvjelzőm, kedvencem leszedi amit laptopon vagy máshol felvettem a fiókomra.
Van fordítás, takarékos sávszélesség kezelés is. Csupa olyan funkció amit nem nagyon tud felmutatni más böngésző, ráadásul nálam messze a leggyorsabb. Olyan animációkat is megjelenít amit a gyári nem tudott. Pl T-mobile oldala, stb. -
hurrikan
addikt
Köszönöm a válaszokat, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Lehet csak erre a routerre érzékeny a szoftver, vagy wifi hibám lesz. Hamarosan kiderül a munkahelyen.
Meg kipróbálom majd mobilról osztva is.Történt tegnap este egy másik érdekes dolog is de ez független a szoftvertől
Halkabbra akartam venni a telót is kiesett a hangerő gomb, úgy ahogy van cakompakk egészbende mivel az egész csak pattintgatós, simán vissza lehetett pattintgatni. Viszont belátni a házba szinte ha kiesik, tehát majdnem biztos vagyok benne, hogy amikor a telefont megbontják, azt itt kezdik. Ugyanis innentől simán szétpattintható a cucc.
-
Nuada herceg
őstag
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #21153 üzenetére
Te mikor vetted a VANodat? Van esély rá hogy a most árultak nem ilyenek?
-
hurrikan
addikt
válasz
#71028224 #21143 üzenetére
adam.zoltvai+nandorhun:
21040
utána következő hsz-ekben van még kiegészítés.Wifivel kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata frissítés óta?
Nekem az otthoni Wifimet nagyon dobálja, kb. 15percenként elszáll és aztán alig tud vissza csatlakozni.
Próbáltam minden praktikát de nem segít.
(álítgattam a telón a wifit, optimalizálás ki, be; frekvencia, routeren driver frissítés, teló és router restart, csatorna és sáv váltások a routeren, stb.)
Ma tesztelem hogy a munkahelyin is csinálja e, de otthonin nagyon gatya lett, nagyon idegesítő. Más telefon mind megy, meg a ConCorde TAB is, pedig utóbbin is 4.4.2 van már.
Meg 4.3-al a One sem csinálta. Jó talán hetente 1x 4.3-mal is eldobta... -
Nuada herceg
őstag
-
Kocsó
aktív tag
válasz
szegto #21137 üzenetére
Haver nokia lumia 720-asára akartam NFC-vel képet küldeni de sehogy sem akart összejönni
Meguntuk, inkább átküldtem Gmail-entudom, hogy valahol le van írva, de hátha gyorsabb itt: milyen körülmények szükségesek a kamera liluláshoz? Csak mert kíváncsi vagyok, hogy nálam is produkál-e ilyet
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #21135 üzenetére
Kameramodult, aksit cserélnek, mint nekem. Én is be fogom küldeni...
Am valahol esetleg van összefoglaló a 4.4 One-os ujitásairol? neten nem találtam csak megjelenés elötti hireket, illetve általános hireket a 4.4ről... -
becenevem
aktív tag
válasz
Laca1212 #21134 üzenetére
Lehet már korábban is csinálta, csak nem figyeltem meg, vagy nekem ki volt kapcsolva. Pl.: beállítok valamit háttérnek akkor kiírja lent egy szürke lekerekített szövegmezőben fehér betűkkel, hogy "A kép beállításra került a kezdőképernyő háttereként."
Meg ilyen megjegyzések, mikor átállítok valamit. Felbukkan, szépen eltűnik, jó animáció. Nekem bejönnek az ilyen kis dolgok is. A 4.3-ban nem emlékszem, hogy csinálta volna.
-
törölt tag
4.4es frissités üzemidőn javít?
Ki mit vesz észre,miben más? -
szegto
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy NFC-vel lehet képet küldeni?
Próbálgatom de egyelőre sikertelenül.
Android csak androiddal müxik, vagy WPvel is? Lumia 820-al próbálgatom.....
Köszi a választ.
Üdv -
SeatLeon08
tag
Előjött nálam is a lilulás. Ha beküldöm szervizbe, akkor miket cseréltethetek rajta?
Kijelzőn van egy apró hajszálkarc, beats felirat félig lekopott, kamera már normál lámpafény mellett is ronda.
-
Zirowe
nagyúr
Gyorsan zsebkendőt, gyári 4.4 +1000 pontot dob antutuban!
-
ffodi
veterán
válasz
Szpisti #21124 üzenetére
Most komolyan, szerintem ezért felesleges a gariztatással tökölni. Ahogy olvasom/hallom többen visszaküldték emiatt és általában nem történt változás, miután visszakapták. (annyira nincs sok infóm erről, kérlek cáfoljatok meg, ha nincs igazam)
Nekem a legelső gyári ROM volt az egyetlen, amelyikkel nem lilult a kamera, azóta sz@r, még a mostani legfrissebb KitKat-tel is.
-
InFRaReD
csendes tag
független teló, és még mindig semmi...
-
Szpisti
addikt
Mivel nem oldódott meg a kameralilulás, viszem be gariba valamelyik T-Pontba. Hova érdemes vinni ahol kapok valamilyen cseretelefont?
-
mumk1
addikt
Szemezek már én is egy ideje valami használható órával. Egy jó pár éve volt egy Sony Liveview-om, de nagyon utáltam, mert a BT kapcsolata használhatatlan volt.
Melóba jól jönne ránézni az üzenetekre és tényleg csak akkor kellene előkaparni a telefont, ha valami fontos jön. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #21116 üzenetére
Mert már megírták 1 hete
-
Xaels
félisten
[link] ez a fekete Pebble steel nagyon tetszetős. Szerintem ha egyenesbe jövök, a One vagy az M8 mellé egy ilyen jól fog jönni motorozás közben.
-
FeRRaR1
őstag
HTC_001-re még nem jött ki, hogy dűne' rájuk a meggyfa
-
mumk1
addikt
válasz
Már egyszer megírta, csak az vaklárma volt.
Különben a 3 napos csúszást tartják becsületesen a "friss" hírekkel.@GALARDO
Mennyi troll jár ide! -
GALARDO
addikt
válasz
Majd jövőhéten megírják.
-
enginev3.0
félisten
Mobilarena vajon mért nem írja, meg a One kitkat frissítést?
-
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #21112 üzenetére
A 4.4.2-ben már hivatalosan is tiltja a Google a gyári szintű Flash integrációt, így muszáj volt kivenni. Ezért vette ki a Huawei is. Másképp büntet a Google. De neten rákeresel az apk-ra telepíted, felteszel egy böngészőt ami támogatja a flash-t és kész. Meg van oldva.
Bár nekem nem hiányzik. Minden valamire való oldal átállt már HTML5-re -
Kocsó
aktív tag
CID: O2__001 és még semmi hír a KitKat-ről
Mondjuk azt észrevettem, hogy picit később kapom mindig mint az itteni elsők.
De ami késik, az nem gyorsvonatvégre picit felnyüzsgött a fórum a 4.4 érkezésével
-
Redplee
senior tag
Ma jött új frissítés a telómra, és azóta a szinkronizálás jel fennt az állapotsoron folyamatosan ott van (a 3G mellett)
Mi a fenét szinkronizálhat? Már 3 órája folyamatosan ott van, és nem fut semmi a telón, ha lehúzom az értesítéseket ott sem ír semmit... Újraindítottam a telót, úgy is.
-
Badboys
őstag
Kipróbáltam megy a flas más böngészővel is nem csak delfinessel. Sajnos a Vocalizer TTS az nem megy a 4.4 en lehet azt is frissíteni kell,ha van egyáltalán rá való.
Redplee: Nézd át miket szinkronizál nálam is egy csomó szart akart szinkronizálni letiltottam őket. Esetleg beragadt indítsd újra.
-
NandorHUN
addikt
Nálam kameravörösödés+ felső pixel hiba megmaradt szal megy a szervizbe,... nyitás elött am is be akaram még küldeni egy aksicserére
-
Kiskopika
senior tag
Es a fizetest probalta mar valaki? Milyen kartyakat eszik meg esetleg paypalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged