-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
válasz
enginev3.0 #23769 üzenetére
Pl. szex oldalak
Szeretem megnézni a videókat az adott oldalon, mint az asztali gépen. -
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nagyon láma kérdés, de létezik olyan program, amivel tudok olyan mentést csinálni, ami lement minden beállítást, képeket, zenéket, program, aztán csak visszatöltöm a telefonra? Előre is köszi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23795 üzenetére
S-On
Majd ha lesz egy kis időm kicsit belemélyedek a dolgokba itt is.
Note 2 meg a One között vacilálok, itt van mind a kettő mellettem.
Aztán majd holnap kiderül ,hogy muzsikál a One, melyiktől "szabadulok meg" -
Nightfall75
tag
válasz
s3nsitivity #23794 üzenetére
OK.
Ha nem vagy kezdő, akkor azt a ronda TAMPERED cimkét is el tudod távolítani a bootloaderből. Kétféle módszer is van rá:
- ha igazán kemény vagy, adb-vel parancssorból
S-OFF megléte kötelező mindkettőhöz!!!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23793 üzenetére
Persze TWRP, van rajta.
Most raktam fel az új ARHD-t (53) hátha, épp bootol.Amúgy 1.55-ös Hboot tampered unlockkal.
A TWRP verzióját most így nem tudom.Persze, nem vagyok már kezdő.. sőt
Megoldotta, öröm és bódottá. -
Nightfall75
tag
válasz
s3nsitivity #23792 üzenetére
Tudod milyen recovery van a telefonon? Be tudsz oda lépni?
(#23794)
Na, akkor az hátha megoldja. De ugye full wipe-al telepítetted?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #23791 üzenetére
Nem, nem használom.
-
Nightfall75
tag
válasz
s3nsitivity #23787 üzenetére
Használsz kétlépcsős azonosítást a google fiókodon? Ha igen, kapcsold ki és próbáld meg úgy hozzáadni a fiókot.
-
Tiger.
nagyúr
Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
-
Overmax-X
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérezni, hogy ha htcdev.com-ról le lett kérve az ime-re az unlock.bin, de az unlock végül nem lett megcsinálva a telefonra, és az tönkrement, garanciáztatni le lehet? Telekomos telóról lenne szó.
Köszönöm!
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Megvettem a készüléket.
Korrekt volt az eladó meg minden, azért nincs rá gari mert S-Offolta.
Jelenleg ARHD 52.0 van rajta,
viszont mikor belépnék a Google fiójkomba az visszadob, hogy nem sikerült kommunikálni a szerverekkel próbálja újra később. A böngészőből viszont simán belépett..
Valaki valami ötlet? -
Somik
csendes tag
válasz
csacsi67 #23784 üzenetére
Ha ez az alkalmazás valós adatokat közvetít, akkor T-MOB101
-
Tiger.
nagyúr
Sikerült.Azt viszont nem értem hogy mx plyer alatt miért nem folyamatos a videó?Bs playeren jó.
-
Tiger.
nagyúr
twrpből hogy kell vissza rakni a rendszer mentést?
-
Somik
csendes tag
Sziasztok!
A régióban már minden országban kijött a 4.4-es frissítés? Csak mert nekem még mindig nem jelez frissítést a telefonom... ...lassan hard reseten gondolkodom...
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #23769 üzenetére
Már alapból irtanám ki asztali szférából is mindenhonnan, ha lehetne, nincs tőle fejlődés.
-
MaddeNNNN
addikt
Hát, a kihangosítós bug még megvan, Chrome frissítve és a mai 205 megás frissítés is fent van.
-
Xaels
félisten
Ez a Moto 360 vmi brutál mód odacsap. Kíváncsian várom a HTC mivel fog előrukkolni.
-
Steve1207
veterán
Na a térerőm jobb, nem megy le nullára, visszaállt olyan klasszra, mint 4.3 alatt.
Temproot nem megy, failed, ahogy eddig is.
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23750 üzenetére
Egyrészt.
Másrészt pedig ha léptetve veszed le-fel a hangerőt újra hangot ad. Frissítés óta ez nem ment.
Persze ez nem egy nagy hiba. De javítva lett.Laca1212
Letompítja a Beats? Akkor nálad valami nagyon nem jól működik.
Mintegy 20%+ hangerőt dob rá, és a mély hangokat is jobban kiemeli. Hiszen ilyenkor kapcsol be az erősítő. -
hurrikan
addikt
-
FGyula30
aktív tag
A kihangosodás egyenlőre úgy tünik, h Ok, bár a múltkor is 2hét után jött elő. Kopkopkop.
Elvileg chrome bug volt,de nem 100%. -
enginev3.0
félisten
Frissítés Vodásoknak is
-
ndavey
tag
Nem tudja valaki hogy lehet berakni egy netes oldalt a Blinkfeedbe RSS-en keresztül? Sose használom az RSS-t úgyhogy kicsit tudatlan vagyok.
-
saintex72
aktív tag
Újra erősebb a noti led is. :-) odafigyelnek a fórumokon mivel lettek elégedetlenek a júzerek.
-
Szpisti
addikt
válasz
s3nsitivity #23733 üzenetére
Jobb alsó sarokban: "Teljes verzió"
És egyből tudsz linkelni, meg minden... -
pg1966
senior tag
Március 25-én mutatják be az új ONE-t, Angliában aznap 16 órától már meg is lehet venni. Kíváncsi vagyok, itthon mikor lesz kapható.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #23733 üzenetére
Mondjuk az fura, hogy nem magyar a képen.
Lehet jobban szereti az angolt
De ami valószínűbb, hogy külföldi.
Tudom valahogy ellenőrizni, hogy tiltották e?Ez az SNDeep megbízható?
-
hurrikan
addikt
válasz
s3nsitivity #23724 üzenetére
1. kapcsold be a kamerát és tedd az asztalra kamerával lefelé, ha lilul akkor hibás a kamera
2. nézd át az illesztéseket
3. nézd meg működik e hívásnál a közelítés érzékelő
4. ellenőrizd a wifit, a térerőt hogy jók e
5. ellenőrizd hogy nincs e kinyitva, vagy S-offolva (bár ha nincs gari akkor mindegy)
6. kijelzőt ellenőrizd vannak e hibák Display Tester kiválóan alkalmas rá
7. mindenképp nézd meg veszi e a töltést rendesen
8. esetleges beázás nyomai után sem ár kicsit nézelődni -
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23678 üzenetére
Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van. Persze ez csak annak fényében lehetne tudni, hogy ha tudnánk konkrétan, hogy ha nem fizetem a számlát, akkor csak az adott szolgáltató tiltja le a készüléket, vagy mindegyik. Ha csak az adott, akkor valóban függetlenítik, és megmondják, hogy csak pl. T-Mobile hálózatba lehet használni. Valamint az embereknek sem érdeke eladni a frissen vásárolt új készüléküket olyan olcsón, mint ahogyan egy bolt beveszi. Bár biztosan vannak, akiknek nagyon kell a pénz, és nem érdekli őket. Szerintem ezek inkább mind csempész telefonok lehetnek. Az előző HOX-omat pl. Vietnam régióra gyártották, mégis itt kötött ki Budapesten, valahogy
-
Mano66
senior tag
Lehet tölteni a gyári fw-t.~200Mb-t.
-
csacsi67
addikt
válasz
s3nsitivity #23724 üzenetére
linkeld a hirdetést pár kérdést felteszünk neki.
-
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #23720 üzenetére
Gyanúsan olcsó. Többet nem mondanék
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Gyors válasz kéne!
Független, gari nélküli , hibátlan One megér 70-et?Note 2 -t használok csak kicsit nagy, szerintetek megéri lecserélni?
5-re megyek megnézni mire kell figyelni?
-
saintex72
aktív tag
Basszus, újra van basszus! :-)
Nagyon óvatosan jegyzem meg, de több mint fél órája hallgatom kihangosítva és közben nyomkodom is, nem automata fényerőn, annak is a felén és 12% az akku fogyás ez alatt. Mintha... -
MaddeNNNN
addikt
Tudom hogy ez csak placebo hatás, de én minden ilyen kis frissítésnél úgy érzem mintha teljesen új telefonom lenne, az az érzés kap el mint amikor megvettem és először kézbe vettem, leírhatatlan
A zene tényleg megint jó hangos, hangszórón és fülesen is.
-
BenHans
addikt
Ehhez kéne nyomni gyári visszaállítást? Mindegy megcsinálom... Az egyikre úgyis kell, mert az még csak most frissül 4,3ról.
-
Steve1207
veterán
-
hurrikan
addikt
-hangerő gombos bug javítva
-billentyűzetben a kitakarás szintén
-újra jobbak a mély hangok és a hangerő hangszórón
-fülesen még az eddigieknél is hangosabb lett... -
Steve1207
veterán
Sok újat nem ír az infója, ha javul a térerőm már megoldás. Plusz a kihangosodásosak számoljanak már be ezzel megjavult-e (meg a hanggal kapcsolatban is, most nem tudok zenét nyomni külsőn
)
-
FGyula30
aktív tag
Update jött emberek!!!
4.19.401.11
205mb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest