Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #29587 üzenetére
Írok a supportnak akkor, már írtam a TV-nél is, hogy rakják bele a MindigTV alap csomagot, mert az is meghatározott sávokra van kiosztva, így mindenkinél fixen működne. Meg valamit a BF-nél is említettem, hogy fixálni lehessen a naptáreseményt az óra alá, akkor nem kellene a widgetet hasznánom
Na még összeszedem az ilyen hasznosabb apróságokat és holnap dobok nekik app-onként üzit, meg egy összegzőt központilag is. -
-
válasz
FeRRaR1 #28742 üzenetére
Mindenkinek szól:
Nem tudom mért nem ajánlják a Sennh.-ert, Cx200at hallgattam az tök jól szólt, persze nekem sosem volt drága fulesem mindig a gyárit használtam lehet azért tűnt olyan jónak
Jó lenne valahol kipróbálni többet vásárlás előtt, de szerintem még MediaMarktban sem lehet -
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #28365 üzenetére
+1, az lenne a legegyszerűbb amúgy, ha a hivatalos oldalon ott lennének a régi verziók, így akinek nem jön be az aktuális, vissza tud váltani. Emiatt szoktam a fontosabbaknál frissítés előtt nyomni egy backupot belőle, hogy ne érjen meglepetés
Más: kis E8, nekem nagyon bejön továbbra is az a helyzet.
-
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #28166 üzenetére
Dejóóó!
Köszi az infót! Most van a logisztikai központban úton visszafelé a szervizből a One-om, így PC-ről nyomtam rá hogy telepítés, és azt írta hogy rövidesen telepítve lesz a készülékemre, amit holnap kapok vissza.
Szóval holnap kapom vissza a telót. Valakinek van tapasztalata, hogy mivel most PC-n ingyenesen nyomtam rá, akkor ha holnap bekapcsolom szervizből visszakapva a telót elkezdi majd leszedni még az előző napi ingyenességre jogosultan? Playen már a saját alkalmazások közé berakta és az alkalmazásnál telepítvét ír...
köszi
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #27296 üzenetére
"az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb" Akkor most kezdjünk el [remegni]?
"Lekapcsolt kijelzőnél a telefon felett a kezünkkel legyezve már nem csupán egy pár másodpercre feléledő állapotjelző animáció villan fel, hanem felébreszthetjük magát a telefont, elindíthatjuk a kamerát és más applikációt is. Az egyik másik újdonság az “Aqua Mode”, azaz “Víz mód” lesz, amely a víz alatti használatot könnyíti meg." /androidgamers.eu/ Kíváncsi leszek a víz alatti használatra, mert elvileg a víz mód mellett kap egy különleges kamera funkciót is víz alá. Aztán nehogy elárassza a strandokat és aquaparkokat a sok Note4 tulaj akik direkt lemerülnek a víz alá telefonálni, hogy vagizzanak, aztán ha elhúzódik a beszélgetés, vagy hosszú a videó már csak egy bluggy jön fel.
Egyszer már kérdeztem de hátha csak átfutottatok rajta... Valakinek előfordult már olyan, hogy a hangszóró serceg ha nincs bekapcsolva a beats? Mert nálam ezt csinálja, már próbáltam több .flac és .mp3 zenét is és mind ilyen, de amint aktiválom a bíccet újra tisztán szól. Már közepes hangerőnél is észrevehető.
Ez lehet az update-től? Mert akkor megvárom hogy a többiek is megkapják hátha jön annak javítás aki feltette. Vagy mindenképp szerviz?
A másik, hogy kb 4-4.5 óra alatt tölt fel 14-15%-ról 99-100%-ra és utána úgy hogy kb 10percet neteztem és volt 3db kb 5perces hívásom ezen kívül csak mobilnet/wifi szinkron bekapcs és 7óra alatt 35%-ot merült és be volt kapcsolva a sima E-takarékos funkció ami úgy van beállítva hogy csak az adatkapcsolatot ne vegye le. Ez normálisnak számít? Engem leginkább a töltési idő zavar.Aki esetleg hangszóró hibával beküldte, javították rendesen? Ha beküldöm javíttatni akkor érdemes felvetetni a hibák közé a kamerát? Mert az enyémben még a régebbi verzió van, bár nincs vele problémám.
stilo18: Nekem is jobban tetszik az M8
Amúgy, ha szabad megkérdeznem, mit vétett a G2?
-
jozso1989
őstag
válasz
FeRRaR1 #26556 üzenetére
Nem tudom, hogy működik, igazából nem is érdekel, mert nem hordom tokban. Neten olvastam, hogy kevésbé melegedik túl tok nélkül (tokban amúgy sem érzed ,hogy milyen a hőmérséklete). Igazából simán játszottam tegnap fél órát Modern Combat 4-gyel teszt céljából és épp, hogy langyos lett, szóval engem nem érint a túlmelegedés téma.
De örülök, hogy legalább "kedvesen" magyaráztad el...
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #26272 üzenetére
"Remélem nem a HTC-t elhagyó vezető designer van a dologban..."
Az szna be.
Még szerencse hogy nem akarnak ők ilyen szépet csinálni, és "A Reuters csütörtökön jelentette, hogy Chang Dongunt Lee Min-Hyuk alelnök váltja a Samsung mobiltervezésért felelős divíziójának élén."
Először én is egybeolvastam a neveket, de a lényeg hogy Chang helyett Lee lesz, aki eddig alelnök volt ugyanitt.
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #25864 üzenetére
Azért csak nem kukázzák a fém házat. És ha kicsit körülnéznek láthatják hogy hány embernek szimpi a dizájn, szóval már csak az ösvényen kell maradni.
Nagyon remélem hogy így lesz, mert ha nem, abban az esetben kénytelen leszek jövő év elején M8-at venni és amíg nem lesz még egy hasonlóan gyönyörű és különleges dizájn addig nem is váltok róla.
kekkola: Elvileg Microsofthoz megy...
(biztos az ott a terv, hogy díszdobozban tálalják a .... khm. csempéket) -
s3nsitivity
addikt
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21845 üzenetére
Gossip girlben is sok htc volt, meg a rizzoli and isles foszereplo ferfi nojenek van azt hiszem mindig egy dhd a kezeben.
Mondjuk vicces volt az eheti arrowban 2007re flashbackelte es mostani erintos gigamobilt hasznaltak.
Ja igen, arrowban is mocskosul nyomatjak a surfacet. :S -
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #21739 üzenetére
Nekem speciel tetszik az utólagos fókusz. A L1020-on használom előszeretettel a Nokia Refocus-t. (Aki nem ismeri katt a kép különböző részeire.)
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21594 üzenetére
6 elérhetőséget tudok mondani kapásból, ahol fel lehet venni velük a kapcsolatot. Mint az elején is említettem nem a One miatt kezdték el ezt összekalapálni
De a donation oldal is egy jó kiindulás, ha kontaktot akarsz.
Viszont nem sok értelmét látom, mert mindenki, akinél nem megy most őket cseszegeti, ahelyett, hogy inkább hagynák, hogy a fejlesztéssel foglalkozzanak!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21559 üzenetére
No én is ugyanúgy járok, mint te.
Az s-off-nál "akad meg" 12 próbálkozás után adja be a kulcsot...Nem tudom, hogy nem lehet valahogy keverni a root után egy rumrunner-rel?
(#21563) grunge!
Itt nézz szét! -
grunge
addikt
válasz
FeRRaR1 #21532 üzenetére
Sajna ahol vennem, ott a G2-böl nincs fekete, csak a feher ami nem jön be...Megnezegetem mindkettöt a shopban, elegge formasak. Az LG kijelzö merete azonban nem genyge
Nos, xda-n olvasgattam kicsit es elegge hosszadalmas ez a custom rom flasheles dolog...htcdev oldalra kell regeli meg ha jol olvastam..
Vann nektek itt a forumon vagy valamely egyeb mas magyar oldalon egy guide hogy mit merre meddig?
Altalaban meyik szoftverrel erkezi ka telefon? Erdemes kitkatre frissiteni, es ha ezt megtettem, van-e lehetöseg custom rom hasznalatara? Amint latom a root meg nem megy, ezert kerdezem.
A fem haz a kezben nagyon bejön, a kamerarol meg nem olvastam jokat. Valamit valamiert, nincs tökeletes keszülek...
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21529 üzenetére
Jaja tudom, tegnap már olvastam, próbáltam követni. De majd lesz valami más módszer, ha nem akkor meg nyitom dev-en előbb vagy utóbb, s-off elvégre megy.
(#21530) grunge: szerintem a HTC-k vannak a legjobb custom romokkal ellátva a Nexusok után. Ha gyárilag 4.4.2-vel kapod akkor egyelőre htcdev-en lehet csak nyitni, aminek nyoma van és mondható garivesztésnek (persze van akinek megcsinálják, van 1-2 módszer, ha véletlen nem csekkolják). Korábbiakkal van esély, de inkább az elsőt érdemes szem előtt tartani.
Nekem fekete van, az oldalán kicsit látszik (kijelző melletti perem, de nem olyan vészes). Itt feketén én inkább a hangszóró burkolatokat vettem észre, hogy bármi kis vacak nyomot hagy rajta, de kicsit törölgetjük és eltűnik. Mint valami grafit ceruza nyom.
Hátlapon 1-2 hasonló, az persze ott marad. Semmi tokot nem használok, csak simán zsebre vágom. Ez kb 1 hónap tapasztalat. A beats felirat elméletileg lekopik, de sokan rosszabb véleménnyel vannak a feketéről szerintem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21515 üzenetére
Ha sikerülne a dolog és a temproot és az s-off is sikerülne, akkor hogyan lehet custom recovery-t / custom romot feltenni?
Mert ugye ennek a lényege az lenne, hogy újraindításig marat a root állapot, de hogyan teszem fel újraindítás nélkül pl. a twrp-t, vagy a romot?
Vagy parancssorból kell végig a dolgokat flash-elni?Amúgy nekem nem sikerült az adb-be életet lehelni, állandó error device-t kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- BestBuy topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest