- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
A htc-s biztonsági mentés alkalmazásadatokat is ment? Pl játékállások.Közben megtaláltam, hogy elvileg igen.
-
Devil Smile
őstag
en egy regi mar megszunt csomagrol valtottam palettas csomagra havi elofiz 5400 es a telo reszlet 5900*24 (2ev huseggel) es kb 13eve vagyok elofizeto a Tnel.. a kepen lathato ar az tuti h vmi bug..
-
csacsi67
addikt
Én elmondom neked platina kártyásként plussz alá irtam 2 év hüséget valamint 2010 töl 2012 nem vettem náluk készüléket ilyen 15-20 k körüli számláim voltak 50 ért hoztam el amikor ki jött az iphone 5.
Ati007: Te miota vagy náluk?
Nem tudom megmondani milyenbe voltam akkor ,ami most van azt mozaik L és igy is mindig rá kell fizetnem pár ezret.
-
opr
nagyúr
válasz
csacsi67 #8088 üzenetére
Az triviális, de azért egy ekkora kedvezményt ez nem magyaráz. Vagy a T-nél de, ezt ilyen komolyan veszik? Mert kedvezmény az van/volt pl vodánál is, csak annyi, hogy se a cég, se a vevő észre se vette soha.
Egy ~150k-s telefonnál simán el tudnám képzelni, hogy 100-ért odaadja (már az is brutális kedvezmény), de azért 20k? Hihetetlennek tűnik.
-
adodaniel
őstag
válasz
Szakiii #8086 üzenetére
Az nem érdekes, benyomtam németeketet, valami szolgáltató és mehet. Engem csak a távirányító érdekel, műsorújság meg a többi ficsör az nem működik természetesen (persze várom, hogy lesz-e itthon is). De egy távval irányítok mindent: ha hangerőn állítok, akkor az erősítőt állítom, csatornaváltásnál a set top box vált, nagyon nagy találmány.
-
adodaniel
őstag
válasz
leonaprofi #8078 üzenetére
A gyári TV appal is remekül tudom irányítani a TV-set top box-erősítő kombót.
-
Szakiii
addikt
válasz
leonaprofi #8078 üzenetére
smart ir remote for htc one, ha jól emlékszem ezzel mindent lehet szinte
-
leonaprofi
tag
Sziasztok! Tudtok olyan távirányítós progit, amivel a TV-n kívül esetleg Hi-Fi-t illetve más eszközöket is tudok vezérelni? Köszönöm előre is a segítséget.
-
zsoleer
senior tag
Találkozott mostanában valaki hibás készülékkel a t-mobile-ál? most akarok rendelni megint webshopból másodjára de remélem nem cumizom be.....
-
Loboda
senior tag
A PFC-s S-OFF leírásában nincsenek képek!
-
k.soma
senior tag
Akit esetleg érint, 2 napja kijött az Android Revolution HD 11.5. Valamint ismét változott az alap ROM verziószáma szerintem, mert 2.24.709.1 lett.
Természetesen a wipe ajánlott most is emiatt, de én teszek egy próbát wipe nélkül.
-
zack
nagyúr
Kicsit utánaolvastam a dolgoknak. Ez komoly hogy nincs root csak bootloader nyitással, aminek viszont nyoma marad, ha visszazárod akkor is?
Első átolvasásra nem tűnik túl egyszerűnek ez a bootloader nyitási művelet.Bootloader nyitás és főzelékek nélkül még csak-csak meglennék az elején, de a root az nagyon kellene.
-
Jolet
őstag
-
azzal semmi gond, a következő munkanapon történik a futáros kiszállítás, amennyiben adott napon 13 óráig adod le a rendelést, kivétel lehet a non-stop pick pack pont, nekem budapesti átvétellel volt olyan, hogy pénteken délelőtt rendeltem, és másnap - szombaton - hajnalban jött az sms és e-mail értesítés, hogy lehet menni átvenni, így át is vettem még szombaton délben. nem volt munkanap akkor a szombat, tehát ppp esetén szombaton is van kiszállítás, csak házhoz nincs.
a konstrukcióval viszont fenntartásaim vannak, miként tartatják be a 2 év díjcsomagos hűséget, ha magára az előfizetésre csak 1 év van?!?!
mindegy, majd kiderül... -
a szerződés megkötésének a pillanatától változik a díjcsomag - bár a módosításra tágabb intervallum adott számukra -, a drágább árat viszont nem csak a kiszállításkor tudod meg, hanem hamarabb tájékoztatnak.
érdekes kontrukció, az előfizetésre 1 év hűség, a díjcsomagra viszont 2 év.
biztos, hogy hibázik a rendszer - az árazással is -, vélhetően hívnak majd, hogy nem okés a dolog, de ha netán átcsúszik és megkapod ennyiért, akkor főnyeremény volt, még a 24 hónapig kötelező 5400 ft-os díjcsomag terhe mellett is!
semmi esetre sem tudsz bukni, hiszen netes vásárlás esetén van 8 munkanapod az indoklás nélküli elállásra, tehát adott intervallumon belül visszajuttatod - személyesen vagy postai úton - a cuccot, és visszaállítják a szerződés előtti állapotot, 30 napon belül küldik vissza a vételárat is.
a linkelt képen is írják alul, hogy árak tájékoztató jellegűek, nyomd tovább az utolsó előtti lépcsőig, hogy egyáltalán engedi így, vagy már közben elhalálozik?!?! -
zack
nagyúr
Tudtok valami összefoglalót, root, bootloader nyitás, és egyéb nyalánkságokról? Látom az 1-es hsz-ben nincs erről szó. Aztán próbából ez a Viper ROM lehet repül is fel.
A Sense biztos nem lesz a kedvencem, szóval maradok a jól bevált Next Launcher-nél.Egyébként tényleg teljesen más a felhasználói élmény még S4-hez képest is. A digitizer valami elképesztően érzékeny, szóval teljesen más nyomkodni, mint egy S4-et. Ez szinte rögtön feltűnt. Az üveg és a rajta levő bevonat valahogy jobban csúszik. Tehát maga a kijelző és ennek kezelése teljesen más kávéház a Samu-hoz képest.
-
amennyiben vissza is igazolják adott áron - nem csak a rendszer által adott elsődleges visszaigazolásra gondolok -, úgy igen, elíráskor is kiszállították az elírt olcsóbb áron, pedig volt olyan telefon (xperia z), ahol ~140 e ft helyett ~40 e ft volt az ár, és rengetegen megkapták annyiért!
próbálkozz be, hátha szerencséd lesz, ellenkező esetben legfeljebb módosítják az árat, te pedig drágábban nem kéred. -
toeki
senior tag
[venom viper 1.2]
ma (azaz már tegnap) raktam fel az 1.1-et, erre jön a frissebb grrr -
zack
nagyúr
Futó alkalmazásokat és ezek bezárását hogy érem el?
Itt minden másképpen müxik mint S4-en.
-
dani3l
őstag
Szereny velemenyem szerint eleg elbaszott megoldas az összes kijelzö aljaba eszkabalt "kapacitiv gomb", ami levesz a kijelzöböl. Plane ha hol ott van, hol nincs ott.. A sima kapacitiv gombokkal sem nagyon tudok megbekelni, de az biztos, hogy olyan telefont nem vennek, amin meg azok sincsenek..
Egy menügombot meg nem tart semeddig beleirni az alkalmazasba. -
markyy18
aktív tag
Azt valaki tapasztalta Viper 1.1.1 romban h ha be van kapcsolva az adatforgalom és szól a zene vagyis az értesítési sávban ott van a Beats logó akkor az órát elcsúsztatja jobbra vagyis ilyenkor nem látni az órát rendesen.
Mintha a Beats logó fix lenne azt nem helyezi át.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #8054 üzenetére
A 3pöttyös megoldással nem lenne gond, ha tényleg csak akkor lenne ott amikor kell. Engem például Opera Mobile Classic-nál idegesít. Szerencsére 4.2-vel megoldják. A reklámok meg azért vannak, hogy "ingyen" juss hozzá használható alkalmazásokhoz, ha van fizetős verzió belőlük akkor megveszed és nincs reklám.
-
Red Bull fan
aktív tag
Nem tudom mièrt de elèg sokaknak nem tetszik az a 3 pötty szerintem semmi gond vele,a zenét olvastam,hogy az S4 vetekszik vele hát nem tudom s3 hallgattam de a 8s szerintem szebben szólt de az one az etalon eddig.Engem inkább az android zavar sokak azt mondják,hogy a windows rendszer nem jó nincs elég program hát sajnos azt tapasztalom az androidnál,hogy tele van reklámmal szinte minden ,még 1normális műsorújságot sem tudtam letölteni......de ez van a teló miatt váltottam.
-
HUTCHDB
nagyúr
szerintem akkumulator teren nincs erdemi kulonbseg.
a kamera meg felemas, hol jobb, hol rosszabb.s4 utan nem erezted kategorikusan, hogy joval simabb, akadasmentesebb a one?
egyreszt volt s4-em, masreszt minap volt ismet a kezemben s4......nem nyilatkoznek.....amennyire szerettem a galaxy s sorozatot, annyira csalodtam azonnal a mukodeseben, viszont a kijelzo, nekem meg mindig etalon!
-
N4ri87
senior tag
Miért van az, hogy a galéria Flickrből olyan képeket mutat, amik már nem is léteznek?
-
zack
nagyúr
Ha a Qualcolmm megoldása van benne, akkor u.a. mint az I9505 elvileg. Az erősítése az tényleg bika.
Szépen szól, de még hallgatóznom kell, első blikkre nincs sok különbség az S4 és One között zenében.
Kijelzőben mindig is IPS párti voltam, ezzel nem lesz gond. Fényképező, aksi, ami sarkalatos pont lehet, de erről még korai nyilatkoznom. Első szoftos elméletileg, így nem kizárt, hogy egy frissítés is dobhat rajta.(#8045) Keldor papa
Kösz fater!
-
mumk1
addikt
Na jó, aki tudja hogy mi az és már használta Sensation-on, vagy HOX-on, annak lehet rá igénye,
de különben a gyári rendszerbe se lehet nagyon belekötni. A 4.2.2 -ből kikerül a 3 pöttyös baromság és szinte maga a tökély. Szerintem a gyorsaságára még senki nem panaszkodott.
HOX-nál más volt a helyzet, az olyan csapnivaló gyári rommal nyitott, hogy garancia ide vagy oda. 10perc után kinyitottam -
zack
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Első benyomásaim nagyon jók. A minőségérzet egyszerűen remek.
Sajnos én mókolni fogom, ez van.Azt tudja valaki, milyen DAC van benne?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozom egy fekete példánnyal.
S4-ről jövök, szóval a mérce magas, remélem venni fogja a maximalizmusom által támasztott követelményeket. -
Loboda
senior tag
válasz
NandorHUN #8030 üzenetére
Elindítod a Facebook alkalmazást, bal felső sarokba három vízszintes csík, rányomsz, az előjővő listát görgeted az accountig, megnyitod előugrik egy ablak, kiválasztod az App Settingt, megkeresed a Notification ringtone-t!
Vagy elindítod a Facebook alkalmazást, megkeresed a menüt, itt a settings-et, és a Notification ringtone-t!
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #8030 üzenetére
Ha a Gmailröl van szo: Gmail megnyit, menü, beallitasok, kivalasztod a fiokot, amelyikhez be akarod allitani a hangot, "hang es rezges beerkezö üzenetekhez" es ott lesz. (Egyebkent erröl fogalmam sem volt egeszen addig, amig most meg nem neztem..)
Aki ElementalX/Bulletproof kernelt hasznal, meg tudja mondani, ott is megvan az 5 perc timeout az ertesitö lednek? Tehat 5 perc utan azoknal sem villog?
Illetve lehet esetleg rom-függö? Szerintem ez kernel, de mondjuk nem ARHD romoknal mi a helyzet? Akar ezekkel a kernelekkel, akar alappal. -
Redplee
senior tag
4.2.2. hogy áll? Még midnig semmi? Már az xperiak is megkapták :/
-
porkiy
aktív tag
Ha átállítom a fényképező/kamera tulajdonságait és utána ki/belépek az alkalmazásból visszaáll alapbeállításra, ezen nem lehet változtatni?
-
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #8021 üzenetére
Indítsd újra a telepítőt!
-
-
mumk1
addikt
Mi a bánattól lehet Viper romon, hogy a gyári böngésző állapotsorába csak fehér alapon fehérrel hajlandó írni. Nem igazán látszik jól.
-
Loboda
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #8009 üzenetére
Futtasd újra a telepítés wipe nélkül, és újra jelöld ki azokat amiket nem akarsz feltenni!
-
Szakiii
addikt
válasz
spawn21 #8015 üzenetére
Szerintem is plusz jöhet rá egy ultravékony átlátszó tok
ez a 2 már elég kell hogy legyen és még jól is néz ki.
Btw.: az első hozzászólásban romolásról lesz leírás? Kicsit bonyolultabb ez az s-off unlock stb mint anno note 2nél volt és inkább nem vágok bele pontos magyar leírás nélkül. S-off unlock vissza csinálható?
-
Szakiii
addikt
-
Kokufuu1986
tag
Tud valaki segíteni?
Tegnap feltettem a ViperOne v1.1.1-et és az AROMA közben kiszedtem sok fölösleget (és szerintem a gyári óra+időjárás widgetet is). Utólag vissza lehet pótolni valahogy? -
Land
veterán
Mennyiért reális ez a telefon használtan függetlenül vagy T-Mobilosan gyári garanciával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest