- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #29054 üzenetére
Használd egészséggel!
Nem sajnáltam a 42 percet a G3 tesztvideójától, mit mondjak: szuper jó future-okkal van teletömködve a puttonya, de valahogy... hmmm... olyan... nyugdíjas tempóban teszi a dolgát az M7-hez képest
(NEM f*kázás akart lenni(!), csupán nekem így jött le a videóból)
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
saintex72 #28204 üzenetére
Köszönöm az elfogulatlan segítséget, főképp megerősítettél abban, amit gondoltam. Munkahelyen kollégám/barátom ilyen telefont használ fél éve, nekem pedig N4 van 7-8 hónapja, van összehasonlítási alapom (övé volt már szervízben, aksiidőre szokott panaszkodni, stb, pont azok, amiket leírtál)
-
Juliuska
senior tag
válasz
saintex72 #28194 üzenetére
"...öcsém n4-ét szoktam nyomogatni, simán el lennék vele...néha elgondolkodom rajta, van amiben jobb a nexus..." ne már..." -> Ezeket most komolyan is gondolod...?
Nem jövök rá, mégis miben jobb...? Akksiidőben? Kijelzőben? Prociban? (One vs Nexus 4). Egyedül a frissítésekkel jár előrébb, de tényleg ennyit jelentene...?
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #28169 üzenetére
Próbálj meg rajta napfényben gépelni, majd felidegesít
Arra valaki nem tud megoldást, hogy a BF a naptárbejegyzéseket mutassa? Régebben bejelöltem a naptár alkalmazást és ott volt oldalt, most be van jelölve és nincs oldalt, ha elhúzom a BF menüjébe, hogy külön rábökhessen az ember. Foci VB miatt kellene, olyan idióta progik vannak, inkább csináltam egy külön naptárat a fiókba a meccsekről.
-
BenHans
addikt
válasz
saintex72 #27609 üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #26574 üzenetére
7 HOX szervizelést jártam meg, egyszer se kértem cseretelót, pedig adtak volna HOX-ot is. Pl be se vállalnám, mert, ha valami baja lesz akkor rámverik, főleg érintősöket... sose tört még be kijelzőm, de mi van, ha valaki olyan szerencsétlen, hogy pont akkor történik. Ezzel senki se számol?
Max az 1-1-ben cserére mondom, hogy korrekt lenne, a többi eset elsülhet negatívan, ami nem éri meg a rizikót.(#26575) dns86: inkább downgrade, már a többit is visszalőtték elfogadásra, valamelyik szolgáltatónál amelyik frissült nem is adja jelenleg
-
Nightfall75
tag
válasz
saintex72 #26136 üzenetére
Ezeket a lépéseket próbáltad már?
Mondjuk nálam eddig mindig alapból működött a HTC backup dropbox-al és gdrive-al is.
-
MerLinh
senior tag
válasz
saintex72 #26023 üzenetére
jah, nekem is ez volt alleban, mondtam hogy irja fel a beats kopást, erre ő, hogy az nem irja mert használatból eredő, a kamera lencse karcra meg egyenesen tiltakozott, hogy mechanikai....mondtam hogy csak irja fel majd eldöntik kint....persze csak a kopást irta fel.....
nem értem nekik az dolguk hogy leirják kb amit diktálok....mikor jött az értékelő sms, majdnem benyomtam egy nagy 0, de kegyes voltam kapott 1 3-ast....
-
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #25386 üzenetére
Nekem is úgy hozta helyre, hogy amikor már merült (30% alatt) újraindítgattam párszor. Egyből látni, hogy nagyot esik az akku %-ban vagy akár többet is mutathat. Inkább az utóbbi a jellemző, mert van még az akkuban, csak rosszul jelzi és kikapcsol. Volt, hogy egy órányi nyüstölést kipréseltem belőle az így kapott százalékokkal.
Amikor az újraindítás után nem változik, max 1%-ot esik akkor oké az egész, rá a töltőre és utána semmi gond. HOX-nál és itt is megoldotta, egyedül az első 4.4-es merítette jobban, de ott a rádió miatt ette az akkut.
Úgyhogy +1 hasonló megoldás. -
Ununqatrium
aktív tag
-
-
Atmo
senior tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
saintex72 #20815 üzenetére
Koszi, kiprobaltam de valahogy nekem nem sikerult megosztani. A medialejatszom nem lat megosztast, a fajlkezelok ftp megosztast csinalnak, nekem az pedig nem jo. Olyan megosztas kell mint a windows fajlmegosztasa. Tehat a telefonon levo tartalmat szeretnem a tv-re kotott media lejatszoval wifin keresztul elerni es streamelni.
De lehet csak en vagyok faradt a dologhoz, majd hetvegen jobban beleasom magam a temaban. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20618 üzenetére
Már használtam a kitkat-et, szerintem jobb minden szempontból, pedig az még csak a developer verzióból portolt volt.
A hTc szerintem igényes munkát végez, végzett eddig is, nem nagyon adott ki frissítést a one-ra összecsapva.
Az lenne a nagy szó, ha rögvest a sense 6 is jönne, de szerintem az az M8-al debütál.Steve1207!
jól értem, hogy a franciáknál már ma reggeltől megy OTA-n? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20608 üzenetére
Nem kell itt magyar tanárhoz menni, "összemostad" a dolgokat, ráadásul azt mondtad, hogy nem valós az 5 óra....
"Szerintem semmi baja, reggel óta podcast hallgatás folyik. Nem tiltottam le semmit, egyszerűen használom, ami mindenkinél mást jelent."
"Csak annyit mondtam, hogy NNORMÁLIS használat mellett az 5-6 óra nem valós szerintem. Ki lehet hozni, de nem normális "okostelefon" használattal. "
A másik dolog az, hogy míg nálad 0:0:0 a beszélgetési idő, 0 mail, és 0 sms-ed volt, ezzel szemben nálam kb. fél időben közel 23 perc beszélgetés, gmail, youtube, üzenetek kezelése...szóval úgy ahogyan írtam.
Ez egy teljesen normális használat 5 óra kijelzőidővel.DE hagyjuk ezt.
A gyári böngésző kategóriákkal jobban működik NÁLAM, nem laggol, nem akad, szinkronizálható a pc-s könyvjelzőkkel, megy a flash, szóval SZERINTEM minden szempontból jobb választás.
(#20609) Steve1207 !
Most gyári rendszeren vagyok, de egy jó kitkat rendszer + egy jó kis kernel, még jobb élmény, mert amik a gyári rendszernél jelen vannak röccenések, azok határozottan eltűnnek, sőt tudod, a kernel extrák is nagyon jól jönnek. -
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, szíved joga úgy használni ahogy akarod, de az ahhoz képest elég gyér HOX-om hozott ennyit üzemidőben. A wakelock szerintem is magas, a könyvejlzős beakadó szinkron miatt szerintem, vagy hogy a google egyfolytában menti az adatokat (amit meg is kérdez, wifi jelszó stb), a Mediaserver-t már javították, így azon kívül csak ezek voltak hajlamosak járatni a telefont.
Részemről ennyi, csak szúrja a szemem, ha valamit nem úgy használunk, ahogy ténylegesen lehetne (mintha egy fullhd-s monitort kisebb felbontásban bámulnánk folyamatosan) De itt le is zárom ezt a részt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Én meg folyamatosan azt mondom, hogy az én általam leírt használattal igen is hozható az 5 óra.
Te pedig azt, hogy ez nem.
Nem mondatokat ragadtam ki, hanem ezt írtad tartalmilag is.
Mindjárt csinálok képeket!Gyári rendszer, semmi nincs tiltva nálam sem.
Tudom, hogy itt sokaknak nem tetszik ez a téma (sem), de az ilyen készüléket vásárolni kívánok, itt is tájékozódnak, és szeretném, ha erről reális kép alakulna ki bennük.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20601 üzenetére
Tiszteletben tartva véleményedet, azért pontosan nem a zenehallgatás az, ami "okostelefonos" használat szerintem.
Nekem az 5 óra kijelzőidő mail-ek fogadásából, mellékleteinek letöltéséből, válaszolásokból, fotózásokból, gps használatából, netezésből, böngészésből, hívásokból és sms-ezésből tevődik össze.Ezen utóbbiak, igen is smartphone-os használatok, amelyek mindegyikéhez kijelző használat párosul.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20582 üzenetére
Ha nem használod a Google cuccok legalább felét tiltsd le. Könyvjelző szinkronizálás is eléggé eszi az akkut azt tapasztaltam, így azt se használom (Chrome szintén kuka, gyári bőven elég).
Gyári tiltott alkalmazások: 7digital, Adobe Flash, Álmodozás, Élő háttér (mindegyik, de sorolom), Arc felold, Átvitel, Best Deals, Bubi hgáttér, Chrome, Diavetítés háttér, Drive, Feladatok, Feljegyzések, Flickr, Google keresés, könyvjelzők szink, Play játék könyv magazin zene, G+, G+ Sense, Hírek és időjárás, Holograf spirál, HTC recommend, HTC share, Időjárás élő háttér, Key info, Kid mode, Láva, LimkedIn, PhaseBeam, PicasaGLR, Picasa Upload, Polaris, Részvények, Talkback, Tanácsok, Twitter, Watch, zenemegjelenítés élő háttér
Ezek egy részét általában kiváltom normálisabbakkal marketről, már ezer éve így csinálom. Legrosszabb esetben is plusz 1 órát jelentett.
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20571 üzenetére
Állandó WiFi, 3G, nem kapcsolgatom. 2 google account, emelett hangouts, viber, bbm, whatsapp, facebook, instagram. BlinkFeed-ben is elég sok cucc beállítva, hogy szinkronizálja. Persze a gyári fölös alkalmazások nagyrésze letiltva. Meglepett engem is, de szombat és vasárnap is ennyit nyújtott
Ja a max fényerőt vettem még lentebb, de itt a kijelző se eszik sokat, ahogy látom. -
Greg-77
aktív tag
válasz
saintex72 #20114 üzenetére
Ez remek hír!
Az egész nem ér ennyit. Még egy T-be bemegyek hátha, aztán ennyi! A sokadik ilyen problémám, de eddig minden telefonomnál fél perc alatt kicserélték és ennyi, ilyen nagyon megbonyolítani valamit. De most komolyan kérdezem, mi a fenének leadni egy hibátlan készüléket egy hibás tartozék miatt? Most már értem miért vannak sokan ki, ha valami gond adódig egy HTC készülékkel.
-
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19694 üzenetére
Nem azért irtam ettöl még el lehet lenni vele .Nexuson anno probálta ezt megoldani a google de nem jött össze valamiért nekik. De ez csak olyan padon müködik ami tudja a celluart is .Tehát repülö mod majd a wifit kapcsold vissza egy kis idö után alvó modba megy a wifi, ezt a routerbe látod is ,hogy nincs fent.
-
csacsi67
addikt
válasz
saintex72 #19690 üzenetére
Nézd meg a router setupjába mig a droidot mindig látod ,hogy fent log addig az ipadet nem fogod látni. Tapasztalatból irom .Vagy mondom ki is tudod probálni repülö mod wifit engeded neki csak és ugyan ugy megkapod az üziket .5 perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged