Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Úgy érzem az alaprendszer inkább a Sense 6-hoz lett már fésülve azért, ezek az apróságok ezért nem illenek a Sesne 5.5-be.
Akkuidő továbbra is csalódás, ma éjszaka alatt 5%-ot esett minden nélkül, óránként 1%-ra bontva. Eddig elvolt 2-3 órát 1% eséssel, ha nem használtam. -
Nuada herceg
őstag
válasz
shadowcam #21297 üzenetére
Jaja, ezt a frissítést érdemes volt várni, telepíteni.
Az akkumulátor idő nagyon nagy pozitívum számomra. A szövegbuborék is tetszik,
de a szövegnek a szürke háttere valahogy nem oda illő... :/A hangszórók szolnak hangosabban, vagy 1 füles bedugva?
Én a zenén nem veszek észre nagy különbségen, mármint a hangszórók hangerején.
Bár fél hangerőnél feljebb igán ritkán tekerem, fullon meg lehet még nem is volt,
max kipróbálva.Lejjebb javasolták a swiftkey-t, én is azt használom. Megérte a pénzét, ég és föld a 2 billentyűzet,
a szviftel olyan mintha pc-n gépelnék. Könnyebb, jobb, gyorsabb. -
shadowcam
tag
4.4-es frissítés óta valóban jobb az akkumulátor élettartama, illetve szebben szól a zene.
Amit picit sajnálok, hogy megjelenésben nincs semmi újdonság pár szövegbuborékon kívül. Plusz nálam is megvan az írás közbeni bug, amikor kitakarja egyik sáv a másikat, így macerás ekezetet írni. Eddig nem volt ilyen.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nightfall75 #21264 üzenetére
Köszi!
-
kisbéci
tag
Sziasztok! Nekem sincs még frissités. Német vodafone. Egyébként akinek német telefonja van annak van benne magyar nyelv? Mert nekem nincs. 4.4-alatt nincs flash lehetőség a gyári böngészőben?
-
viktor82
őstag
Ilyennel,ha összekötöm a routert akkor a rá csatlakozott eszközökön lesz hálózati elérés,sokszor kiesik a netem nagyon jó lenne,ha addig a mobil netemmel megtudnám oldani valahogy!
-
mtibusz
tag
sziasztok.
olyan kérdésem lenne, hogy a hírek widget, ami a 4.3-ba benne volt, az már nincs a 4.4-be ?,
vagy csak én nem találom...?
vissza lehet azt csinálni valahogy ?
köszi a választ. -
becenevem
aktív tag
Szoftverinformációk / Egyéb / Build szám
Érintsétek meg párszor.
-
dave182
senior tag
ARHD romban valahogy be lever állítani hogy as nfc ikon megint legyen? Ez legalább emlékeztetne hogy be van kapcsolva...
-
Badboys
őstag
válasz
Nightfall75 #21263 üzenetére
No ez sikerült köszi,mit szívtam vele. Valószínű,hogy véletlen tapicskoltam meg ezért nem tudtam,hol keressem
-
Greg-77
aktív tag
Nálam jelentkezett egy bug, frissítés után. Van olyan amikor szöveget írók a felső sor (qwertyuip) hosszan nyomom akkor a lehetőségek mint az é ,ú stb.. a felajánlott szavak sávja mögé kerül. Tehát kit akarja. De ez nem mindíg van. Még valami, én is áttértek a gyári böngészőről a chrome-ra. Az létezik, hogy nem tud szöveget tördelni? Vagy csak én nem találom a beállítását?
-
Nightfall75
tag
válasz
Laca1212 #21259 üzenetére
Itt egy fejlesztőknek szánt videó a funkcióról. Röviden a gyári video app és egyéb feliratot megjeleníteni képes appok (ha a fejlesztőjük felkészítette őket erre a kitkat funkcióra!) tudják ezt használni: ha itt bekapcsolod a feliratot és beállítod a stílust, akkor mindegyik fenti appban (még1x, ha fel vannak erre készítve) ugyanúgy jelennek meg a feliratok, nem kell programonként külön bajlódni.
A probléma, hogy elég szerények a beállítási lehetőségek, egy MX Playerben ezerszer jobban testre lehet szabni a feliratot, ráadásul az MX és társai minden bizonnyal sokkal több feliratfajtát le tudnak kezelni mint a gyári videoplayer.
-
Nightfall75
tag
válasz
Badboys #21262 üzenetére
Ha nem akarsz látni semmilyen naptári eseményt a zárképernyőn, akkor Beállítások->Biztonság->Értesítési beállítások->Naptár mellől szedd ki a pipát. Ha kellenek az események, csak az időjárás előrejelzés nem, akkor a gyári naptárban állítsd be milyen eseményeket mutasson. Naptár app->Menü->Fiókok
-
Badboys
őstag
[L:/dl/upc/2014-01/162621_screenshot_
Ezt a szart hogy tudnám eltávolítani a zárképernyöről ? Ez most miért duplázódott bocs .
-
Laca1212
őstag
Esetleg erre valaki?
-
Laca1212
őstag
-
AdamJ:::
csendes tag
Az enyém Asia-HK-CHT HTC__622, na erre még nem jött ki a frissítés...
-
Koris
aktív tag
Valaki használ ilyet?[link]
-
becenevem
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Így tényleg működik. Egyszer kiengedtem egy amerikai szerverre, bejelentkezett, bontottam a kapcsolatot és azóta letölti mindet. (Persze amit megtalál, mert nem mindent.)
Ezt a programot használtam hozzá, az XDA-n volt a megoldás leírva.
-
Bdanyy
addikt
akkuhasznalatnal nálam 60% android a frissitest óta
nálatok is?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #21245 üzenetére
Tök idegesítő.. miért minden Amerikába a jó? Ott van 64 gigás, ott minden a legolcsobb, ott jelenik meg minden majdnem előszór. grrr
-
spawn21
veterán
Észrevételek:
Aksi jobb, mondjuk engem eddig sem zavart ha lemerült egy nap alatt. De tegnap óta, még mindig 49 %van.
Sokkal gördülékenyebb. Nagyon meg vagyok elégedve. -
mumk1
addikt
Bár nincs köze a HTC-hez, ha csak annyiban nem, hogy ezek után nem valószínű, hogy a Lenovo kezére jut a cég. [link]
-
NandorHUN
addikt
válasz
Kiskopika #21227 üzenetére
Az fura.... nekem azt irja , "Unfortunately, Google has removed the ability in KitKat (4.4) for non-system applications to access battery statistics. This companion app restores this function by running as a privileged system application. Root access to your device is required."
és ezt az appot akarja telepitetni:
[link] -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #21204 üzenetére
Nekem üzemidőben eddig negatív, mínusz egy óra kijelzőidő és az akkum se tűnik elkalibrálódottnak. Sebaj, majd beáll talán.
Kis érdekességek, Upgrade és FR utáni változások:
- FR után 4.4-re áll vissza egyből, nincs updatelgetés
- 4.3 alatt letiltott gyári progik upgrade után letiltottak maradtak; FR után nem letilthatóak
- megjelent egy utánhúzás animáció a progikban (amikor a lista tetejére érsz és továbbhúzod, fényes vacak)
- 4.3-nál a zenelejátszóban volt Dalszöveg frissítés opció és ennyi animáció?
- a fejlesztői lehetőségekben vannak folyamatstatisztikák (vagy már 4.3 óta ez is van?) -
Xaels
félisten
válasz
Viktor0610 #21231 üzenetére
Igen arról szólnak a legújabb hírek, hogy eladná a Google[link]
-
-
Xaels
félisten
A Lenovo úgy néz ki mégsem a HTC-t akarja zsebre tenni hanem a Motorolát.
-
hoy
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan Naptár programot, ami az ikonba mutatja az aktuális dátumot? Olyan ios félén
Köszönöm a válaszotokat!
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21221 üzenetére
Biztos sok embert fog vásárlásra ösztönözni a QHD
eleve nem vennék 5" nagyobb telefont, már ennek sem örülök, hogy a HTC is feljebb lép 4,7 ről, állítólag.
-
-
dave182
senior tag
Hali, most bulletproof kernellel van fent az ARHD 41.0, ha fel szeretném tenni az 51.0 verziót akkor megmarad a bulletproof kernel? Vagy újra fel kell tenni azt is?
-
Xaels
félisten
[link] ennyit erről. Idén még nem a QHD lesz a csúcs?
-
NandorHUN
addikt
Na most látom, hogy Wakelock Detector és GSAM sem működik már root nélkül 4.4-en, HTC nél ugyfest nagyon arra hajtanak hogy mindenki nyissa, nehogy garanciáztatni kelljen később.
-Én kicsit többre számítottam ettől a frissitéstől, mondjuk akku + kamera javítása az faxa lett... rendes ART-t meg majd max M9-re kapunk.. amugyis vannak alkalmazások amik lassabban indulnak azon is , mint rendesen. -
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #21201 üzenetére
most olvastam pár német oldalt: mindenki hisztizik, hogy már a románoknál meg a bolgároknál is kijött a frissítés, de a német CID-es telefonokon továbbra sincs semmi... úgyhogy akinél 102-es meg német tmobilos CID van, az a várakozáson kívül egyelőre nem tud mást csinálni.
Ott is csak superCID-del jött le a 4.4 egyeseknek, úgyhogy ha most német oldalon azt olvassátok, hogy "neki már van", akkor ott már volt buhera.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ez megvan valahol a sima One-nál is:
http://www.htc.com/hu/support/htc-one-mini/howto/382834.html -
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia #21206 üzenetére
Valami tényleg van, mert ilyenkor már töltőn szokott lenni, most meg 40% van még benne
-
Avicularia
veterán
válasz
Meg tudom én is erősíteni az akksiidő javulást. Érezhetően tovább tart az akksi ugyanolyan használattal.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
én nem is érzek más változást
Nekem a gyorsaság ugyan olyan eddig is az volt, most is az
-
Nuada herceg
őstag
A hosszabb akku idő nálam is jelentkezik. De nem csak készenléti állapotban, hanem plusz kijelző idővel. Ez már elég pozitívum nekem, több nem is kell a kit kat től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest