- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
stophunter2 #23295 üzenetére
[link] megy root nélkül is, nekem ez van fent
-
Badboys
őstag
Most olvastam állítólag 400 dollár alatt érkezik az M8. Lehetséges lenne? Nem ezt szoktuk meg a HTC től.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Flashme, megy root nélkül is.
-
csacsi67
addikt
válasz
Külön app kell ,van is ilyen de a nevét nem tudom . Szerintem root nélkül nem fog menni.
-
stophunter2
csendes tag
be lehet valahol állítani hogy (mint az ájfosokon) bejövő híváskor a vaku is aktív legyen? különösen ha le van némítva?
vagy erre külön app szükségeltetik? -
Steve1207
veterán
De van: [link]
Még csak most tűni fel, hogy megfordult az akku jelző. Egy részről logikus, mert jobbra van a teljes, balra meg a kevesebb, de ha elrendezésileg viszonyítjuk a jobb sarka közelebb van ugye és arrafele kellene, mint régen. Jöhetne már egy rom, nyitnám is lehet... -
Steve1207
veterán
Ha valakit érdekelnek M8 hátterek: [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #23289 üzenetére
Nem normális. Egy Gsam-ot rakj fel, aztán látod mi eszi annyira az akksit. (Vagy indítsd újra és ha 1%-nál többet esik a töltöttség mire ismét betölt akkor elkalibrálódott kicsit. Ez idővel beáll szimpla töltéstől.) Azt a sok vackot meg a helyedben leszedném, fölöslegesek. Itt nem fog lagolni már, hogy több cucc van fent. Ha minden gyári cucc is fent van és nincs letiltva akkor se merül jobban szinte.
-
Az normális hogy egy éjszaka alatt 10% merül a teló?
Amik futnak biztosan, memory booster,light flow,lux,greenify -
Steve1207
veterán
A kihangosításhoz annyit, hogy elméletileg a Z1 is produkálja és olyan készülékek is, amik még 4.4-gyel nem rendelkeznek.
-
HUTCHDB
nagyúr
Citromail beállításában tud valaki segíteni?
-
Nem tudna valaki akinek gyári 4.4.2 je van egy videót csinálni csak a beállításokról,azon belűl minden opcioról, miben más a 4.3 tól és feltölteni a youtubra ide meg be linkelné a linket?
-
F_Gergely
őstag
4.4.2 gyari rendszer kihangositassal meg nem talalkoztam, chrome nincs tiltva rendszeresen hasznalom.
-
Az normális 4,3 gyári romnál hogy 70 app fut?
Mi az a 70 könyörgöm?Vagy miket érdemes letiltani amitől nem gajdul meg a rendszer?És hol? -
Leafnshit
tag
válasz
Nightfall75 #23275 üzenetére
Itt sem volt meg kihangosodas, 4.4.2, minden gyári chrome tiltva.
-
Nightfall75
tag
Nekem nem volt még kihangosítás problémám. Sem a január vége óta használt 4.4.2-n, sem pedig 4.3-n. Igaz nem gyári rom-ot használok, hanem az InserCoin-t, de ez elég közel áll a gyárihoz, a kernel teljesen gyári. A Chrome nálam mindig telepítve és frissítve van, de ritkán használom, csak akkor ha a htc gyári böngészője nem bír valamivel.
-
4,3nal en is tapasztalom a ki hangositast crome fenn van.
-
Badboys
őstag
válasz
Juliuska #23269 üzenetére
Beállítási státuszban folyamatosan jeletveszít . Navigáláskor meg nem. Már kipróbáltam jó párat , ami ment 4.3 alatt hibátlanul az is ezt csinálja. Aztán valahol olvastam,hogy ez a 4.4 hibája. Megvan a HTC Magyarország oldalon. Ott panaszkodtak sokan erre a jelenségre. Az volt a furcsa,hogy frissítés után nem volt ilyen gond telepítettem és ment. Gondoltam ki próbálok egy frissebb verziót na azóta van ez a gond. Bármit próbálok bobálja a jelet. Telepítés után volt egy gyári vissza állítás. Tiszta telepítéssel. Gondolkodom,hogy be kellene próbálni megint egyet hátha,de akkor lehet,hogy előjön ez a random kihangosítás.
-
enginev3.0
félisten
Csak hogy nyugtassam itt az embereket, nekem sem volt még sosem kihangositas, 4.4.2 gyári, és chrome tiltva
-
Juliuska
senior tag
válasz
osztraksajt #23265 üzenetére
huh, ezek szerint nem mindig vagyok 100-as... bocsánat
Korábban volt két ilyen androidos eset az egyik topikban. Az első javaslat ott is a gyári USB cseréje volt. Az egyiknek megoldotta a problémát, a másiknak pedig még egy kölcsönbe adott töltő sem segített -> be kellett a szervizbe adnia a telefonját, töltőjét, kábelét...alaplapot cseréltek nála. Reménykedjünk, h Nálad viszont csak a töltő és/vagy a kábele ment gallyra. -
BenHans
addikt
válasz
Badboys #23266 üzenetére
Ma délelőtt letöröltem a chrome összes frissítését és gyárin használtam de ezután kikapcsoltam és újraindítottam a telefont.
Nem segített. Összesen 3hívást indítottam és ebből 2x kihangosított. Több mint biztos, hogy a 4.4-ben valami alapból sz@r, mert több gyártó több modellje is szenved tőle, illetve a felrakása utáni gebaszoktól.
Mindemellett ma csinált egy olyat, hogy hiába volt wifi, nem töltötte be az oldalakat, csak szenvedett vele, de miután bezártam a tabot nyitottam egy újat és újranyomtam a keresett oldalt, betöltötte gond nélkül(1helyben álltam közben).
Még az is lehet hogy a Chrome-ban csesztek el valamit de nagyon, és ugye a kitkat előtti gyárira nem tudjuk visszarakni... De jó lenne ha most jól átnéznék a teljes szoftvert, és minden ilyen nyavalyát kukáznak, aztán a végén hátha csiszolnak a hangján is(mondjuk nekem így is megfelel és bőven lenyomja a konkurenciát). -
Badboys
őstag
Na addig bazirgálta a csőröm,hogy meg néztem az enyémet,szintén 032 es és nekem eddig nem csinálta a kihangosítást. Nálam alapból tiltva a Crome. Nálam viszont a GPS szarakodik és a töltöttség. 99% nál nem mutat többet csak akkor , ha újjra indítom a töltést. Ezek 4.3 nál nem voltak. Ellenben 1 szer volt,hogy egymás után omlott össze 4-5 alkalmazás. Sorba írta ki,hogy mely alkalmazások omlottak össze. Ez is a 4.4 nél. Ezek után én valami búgra gyanakszom.
-
-
Juliuska
senior tag
válasz
osztraksajt #23262 üzenetére
a gyári tyúkbéllel eteted a telódat...?
-
osztraksajt
őstag
December óta van meg a ONE, magyarországi, T-től lett kihozva előfizetéssel, 4.4 van rajta, semmi mókolás. Újabban azt játssza hogy este felteszem tölteni (gyári töltő+a kábele) és reggelre csak kb 60%-ig tölt fel, töltés ikon animál mintha töltés alatt lenne, de nem moccan a százalék fentebb, ma 2 órát vártam. Ha kihúzom visszadugom tölti 100%-ig gond nélkül. Elsőre valami egyéb (áramszünet stb) hibára gyanakodtam, de ma reggelre már legalább negyedjére jártam így. Más nem találkozott ezzel a hibával?
-
dave182
senior tag
Nekem is 032-es telóm van, de nálam nem jelentkezik a hiba, a chrome nincs letiltva, és arhd 51 van fent...
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #23257 üzenetére
De le van tiltva vagy sem? Mert attól, hogy nem frissíted még bekavarhat a gyári alap chrome akár, ha ez okozza. Google szolgáltatás, kb mindennel kapcsolatban van elvégre. A Viber is csinált érdekes dolgokat a telefonnal HOX-on, amíg nem javították a progit, aminek semmi köze nem volt pl a hívásokhoz.
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #23257 üzenetére
A 4..4.2 frissitésel firssült a chrome is .
-
Steve1207
veterán
válasz
FGyula30 #23250 üzenetére
Hát figy, 1,5 hónap alatt egyszer sem csinálta, én voltam az első, aki frissítette itt kb. Az a meglepő, hogy XDA-n is alig merül fel az eset és nagyon random dolog készülékektől függetlenül. Nem lehet, hogy valami progi kavar be? FR után néztétek letiltva az alap progikat is?
Szerk.: (#23254) Greg-77: na valami ilyesmire gondoltam, nálam pl a Chrome és a legtöbb gyári vacak letiltva volt mindig.
-
Greg-77
aktív tag
Más topic-ban olvastam azt, hogy az 'autómatikus' kihangosítást a chrome legutolsó frissítése okozza. Aki letörölte a chrome böngészőt, vagy a legutolsó frissítést arról számolt be, hogy teljesen megszünt ez a hiba. Sajnos még nincsen nálam a One nem tudom kipróbálni.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23245 üzenetére
2 hétig nem is volt bajunk semmivel! Nem fura, csak neked még nem csinálja.
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #23245 üzenetére
Nekem is a .8-as végű van fenn, és a reset is megvolt szóval az sem lehetne gond, mégis kihangosít kb 5ből 3x kimenő hívásnál. És akkor még vannak az egyéb problémák aminek csak egy részébe ütköztem csak személyesen de a többiek írták, ilyen pl a mély vesztése (ezt én is észrevettem), jeletvesztés helymeghatározásnál, hirtelen esik a térerő ott ahol eddig volt, hívás közben valószínűleg az adótorony jelvesztés miatt néha szakadozik.... Szóval van mit javítaniuk. Én csak azt remélem hogy ezek közül mind javításra kerül.
-
Ununqatrium
aktív tag
Az utóbbi időben rendszeresen követem a topikot, mióta a One-om megvan, és már olyan szinten piszkálta az agyam ez a CID dolog, hogy megnéztem. HTC_032, Telekomtól van a One (igaz, én nem magyarországi vagyok). Pár óra használat után felraktam a 4.4.2-t (8-as végű), és érdekes módon semmilyen hiba, bug nincs, a szoftver tökéletes. Fura, hogy mennyien panaszkodtok itt...
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Nem aktív. Beszéltem a HTC-vel és ők mondták. Mivel HTC_032-es cid-re nem jött meg nekem a kitkat. Megmondták ne küldjem szervizbe, majd kapunk patch-et aki frissített, de aki 4.3-on van az majd csak a javítottat kapja ha újraindítják.
Direkt rákérdeztem, hogy ez ugye a mi régiónkra is vonatkozik. A válasz: igen beleértve Csehországot Magyarországot stb.Ezt már sokszor leírtam, hogy ne pánikoljon senki és hogy segítsek, de ha hülyeséget mondtak (amit kétlek), az már nem az én hibám.
-
Leafnshit
tag
válasz
Nuada herceg #23234 üzenetére
Javaslom az adblocker-t, megszabadit a samsung reklamok okozta feszultsegtol
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #23234 üzenetére
Nem ugyan az, egyre rondább
-
Nuada herceg
őstag
A faszom....
Most jutubon zenéket hallgatok, videókat nézek, mert olyan kedvem van.
3 reklámból eddig 3 reklám szamszung volt.
1 az okosórájuk, 2 meg az essöt.Így kezdődik, hogy az innováció nem csak a teknológiáról szól....
Hát náluk akkor ugyan mi a frász másról?
Ha nem tennék bele a legújabb hardvereket, akkor ugyan mi más lenne ott?
Ugyan az, ugyan úgy néz ki, mint az ess 3 ess 4.Komolyan fel vagyok háborodva, hogy ekkora szart akarnak letolni a torkomon! :S
Még az az 5 mp is sok, amit meg kell várni a reklámból... -
Mano66
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem.Hogy lehet rávenni a gmail-t a fényképekket nagy felbontásban tárolja.A kedvenceket igy menti,de a többit nem.Probálkoztam a csillagok szineivel be is van állitva mind,de csak a sárga müködik ami a kedvenceket jelőli.Vagy haggyam a fenébe és minden frissités után állitsam át a képeket kézzel.Csak az a baj rohadt sok név van a telefonkönyvben.
-
ndavey
tag
Egyebkent en is nem reg kaptam vissza szervizbol. Kameralilulas miatt adtam le, meg mert panaszkodtak parszor, hogy par mp-ig nem hallanak telefonalas kozben. Azt irtak a munkalapra, hogy a hibakat javitottak plusz akksicsere is. Teljesen jo allapotban kaptam vissza, sot meg a bekapcsolo gombot is csereltek szerintem, mert volt rajta egy apro karc. Hatlapot nem csereltek beats kopas ellenere. (Egyebkent nagykanizsai T-ben adtam le, kb 13-14 nap volt.) Bocsi az ekezetekert.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Szpisti #23224 üzenetére
Na ez nagyon jó hír, nekem is a héten kellett volna megérkeznie szintén lilulás miatt adtam be. Remélem nekem is makulátlan lesz a készülékem. Jövőhéten én is bemegyek hátha nekem is elfeledtek szólni. Mi lehet ez a bug, hogy ennyi féle telefon pár hete magától kihangosodik? Nagyon különös.
-
Szpisti
addikt
Ma telt le a 15 nap, vettem a bátorságot és bementem a T-be (Duna pláza), bár nem küldtek sms-t, gondoltam lesz ami lesz. Hát úgy hozták ki a raktárból a telómat, mintha teljesen természetes lenne, hogy ott van. Szerintem elfelejtettek sms-t küldeni. Szvsz. Kamerát cseréltek (lilulás miatt adtam be). Ami érdekes, amikor tavaly májusban megvettem, volt felül és alul pár tized milliméter hézag a "hangszóró rács" alu-lemeze és a műanyag keret között, de emiatt nem is reklamáltam akkor és most se. Viszont most úgy kaptam vissza, hogy egy mikron hézag sincs, olyan mint amilyennek lennie kellett volna új korában is. Szóval a szerviz minősége kitűnőnek mondható... Sehol semmi nyom.
Végre itt a drágaszágom... Egy Xperia X8-assal szenvedtem ezalatt a két hét alatt, (vagy tíz féle főzött rommal) még egy-két nap és földhöz vágtam volna... Most olyan érzésem van, mintha nagyobb lenne a One-om mint valaha volt... és milyen smooth...
Akinek baja volna a One-nal, hogy laggol, szívesen kölcsönadom az X8-at egy két hetes kurzusra. Utána nem mond többé ilyet... -
hpnx7400
csendes tag
válasz
Avicularia #23218 üzenetére
Sziasztok,
Van hivatalos app a 2 koppintásos ébresztéshez?
Köszi
-
BenHans
addikt
-
-
kllzslt
tag
Ln úgy látom, hogy a LED az kb 5 percig villog, majd abba hagyja és valamennyi idő elteltével újra kezdi az 5 percet.
Más: Az M8-ban a kettős kameráról van valami infó? Mire lesz jó?
-
Steve1207
veterán
Hú mit találtam, ha már volt szó nemrégiben az okosórákról. Egy magyar srác koncepciója, zseniális! [link]
-
BenHans
addikt
Igen ez nem csak UK-re vonatkozik, hanem a németekre, osztrákokra, csehekre és ránk is. Most nincs semmilyen update, mert javítják és újraeresztik. És reméljük megoldódnak a tapasztalt hibák, és remélem jelezték nekik a mélyek "hiányát" is.
Ezt írtam le már egy hete, az egyik hozzászólásomban. Szóval update most semmire sincs. Aki 4,3-on van az majd csak akkor tud frissíteni ha kiadták a javítottat. Aki 4.19.401.8-van az majd kap egy patch-et, és akinél a vége .9 az is, mert vagy a .9 (legújabb, de nem mindenki kapta meg mert leállították) a hibás vagy a .8, de leginkább mindkettő, mert a .9 valami hibát volt hivatott javítani de mivel visszavonták valószínű hibás.
(#23190) csacsi67: Páromé HTC_032 full gyári 4,3 és nem talál frissítést. Ez azért van, amire most ezzel a hsz-al válaszolok Kocsó-nak.
-
markyy18
aktív tag
válasz
szekra #23200 üzenetére
0680 986 213 ezen a számon felhívod őket. Ha van elérhető magyar ügyintéző akkor kapcsolják. Bediktálod az IMEI számod és megmondanak róla mindent.
Én is nemrég beszéltem velük mert tévesen az volt a rendszerben h nyitva a telóm pedig nincs. De korrekten reagáltak és sikerült javítani a dolgokat.
De ha mást nem IDE írsz nekik és válaszolnak.becenevem: az összes amit felsoroltam megvan nálad is? Mert akkor nem egyéni hibáim vannak úgy tűnik.
-
becenevem
aktív tag
válasz
markyy18 #23194 üzenetére
Ugyan ez nálam is. (032 Telekomos)
Viszont sógoroménak semmi baja (ugyan csak 023 Telekomos).(#23199) Tiger:
Ez azért van, mert kicsi a kép felbontása. Nekem akkor van így, ha újra szinkronizálom a Googleból, amikor újra raktam a telót.
Csak a csillaggal jelölteket hagyta meg nagy felbontásban, a többik lekicsinyítette.
Egyesével visszacseréltem.Most látom, közben megválaszolták: (#23204) FGyula30 .
-
Kocsó
aktív tag
válasz
BenHans #22823 üzenetére
Megvan, hogy miért nem jött ki még néhány UK-s ONE-ra a 4.4
Problémás a HTC One KitKat frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest