- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22596 üzenetére
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
De itt van :[link]
BOOT INTO FASTBOOT
2."FASTBOOT OEM ERASECONFIG"
3."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
5."FASTBOOT OEM rebootRUU"
6."FASTBOOT FLASH ZIP FIRMWARE.ZIP"
7."FASTBOOT OEM WRITESECUREFLAG 0"
8."FASTBOOT REBOOT"
"THIS UPDATE REPORTS YOUR BOOTLOADER AS FACTORY LOCKED (BUT IS INFACT UNLOCKED)"
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22594 üzenetére
Ne gyere már háturol most tényleg 1 perc alatt kiteszem .Olyan progi is van már ami lockedet ir a bootloadernél és még is nyitott.
Ne álljunk már le ilyenen vitázni.Látod ez a baj hogy tájékozatlan vagy ne vedd sértésnek . Jót akarsz segitőkész vagy ,de vannak dologok amiröl meröben más állitasz mint ahogy tényleg müködik.
Az a video amit belinkeltél 11 másodpercnél irja ,hogy unlocked bootloader egy java cardos megoldás augusztusi hir volt anno.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22591 üzenetére
Ez tudod mikor volt akkor mikor még nem volt a rum.Idejét vesztette semmi értelme nincs .Értelmezd miket irok . Értelmezd a videot is .Megint csak irsz vaktába olyan dolgokat állitva ami értelmetlen.
Ugyan ugy nyitni kellett elötte hozzá a bootloadert .Akkor mi értelme van?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22587 üzenetére
annyira nem oreg...kb. 3-4 honapos a video, es ha o tudja, akkor lehet itthon is van aki meg tudja csinalni...
dns86!
megneztem, root nelkul nem megy.
viszont tedd alapertelmezette a masik lejatszot, es ugy elvileg azzal kellene mukodnie mindig, ha zenei fajlt akarsz inditani. -
dns86
tag
Valaki akkor eltudná mondani hogy lehet root nélkül tiltani a gyári zenelejátszót?
-
Xaels
félisten
[link] az a 2. kép...
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Valkűr
addikt
válasz
Tiger. #22583 üzenetére
Nem a hangzása a rosszabb, hanem halkabbnak tűnik a telefon hangereje. Érdekes mert külső hangszoroval nem tapasztaltam, ott a csuszka hangosit végig, míg a saját hangszoroja a csuszka háromnegyedétol nem hangosit. Olyan mint mikor korlátoznák a kocsi sebességet, itt a hangszóró van visszafogva.
-
4.4.2 óta tényleg rosszabb a hangzása?
" héten belűl nekem is lesz egy ilyen telom már váromAzon 4.3 mas van még.
-
Gulyopapa
addikt
Tudnék a One-ra tenni valami offline navit ?
Gyári rendszerre .... -
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #22565 üzenetére
"De a htc dev-es hez is elég a gyári recovery higgy nekem. Semmit nem csináltam a guru resetet ráengedtem a megfelelö ,modon "
Tehát csináltál egy helyre állítást, így természetesen működik!
De ha nyitsz htcdev-en keresztül, csak a root miatt, és akarsz frissíteni, csak azután tudsz, hogy futtatsz valamilyen helyreállítási módszert ( RUU, guru....), különben nem fog frissíteni! -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22571 üzenetére
Nekem is volt vele tapasztalatom én meg nem kaptam meg. Mivel 1.44 Hboot volt a kolléga telefonján pl arra gondolok. Én csak akkor állitok valamit ha más lehetöség nincs.Meg ami velem elöfordult. Erröl tud Loboda is mumk1 is ,hogy nem kaptam meg a bin kodot.Akkor kérdeztem rá tölük.
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22568 üzenetére
Mégegyszer hálás köszönetem
ez nem volt egyszerű derbi, azt hiszem jövő ilyenkorig ültem volna fölötte@Csacsi:
neked is köszönöm a segítő szándékot
sajnos az ami ott a linken le van írva nálam nem ment.
Produkált olyan dolgokat a telefon amitől egy kopasz ember haja is égnek állt volnaMindenesetre öröm, boldogság... letisztult szép "gyári" felállás, pont ahogy szeretem
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22569 üzenetére
az unlocked tampered-bol mire gondolsz?
de mondom, a lanyom hox-a mikor megvettuk mar az elozo tulaj altal nyitva volt a htcdev-en keresztul.
errol tajekoztatott is.
ez utan az egyik baratom email cimere kertunk ujat, majd aztan en is regisztraltam es en is kertem ujbol, es utana meg vagy 2x.
szoval nekem mas tapasztalatom van e teren! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Sajnos nem osztom a velemenyed.
1.
Korabbi one-omat revone-vel nyitottam.
Semmilyen frissites nem jott, mig vissza nem zartam a telefont, akkor viszont azonnal.2.
Most jottem haza a forumtars one-jat ugykodtuk meg.
Csak kivancsisagbol lekertuk ismet arra a telefonra a sajat e-mail cimemre a bin kodot.
Minden tovabbi nelkul kaptunk ujat!(#22566) KBP !
Igen, de a 2.6.3.3-as recovery feltetlenul kell! -
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Te tudod nagyon jol ,hogy mibe voltam benne a bin ügybe nekem sem küldte el.Én is ezt tudom erösiteni mumk1 is ugyan ezt mondta amikor én nem kaptam meg amit Te mondasz.Ugy sikerült rá 1 hétre megszereznem a volt tulajtól.
Valamint gondolom arra is emlékszel amikor rosszul zártam vissza a bootloadert a google tárhely miatt , ha akkor nincs s-offom van egy téglám.
-
csacsi67
addikt
-
Loboda
senior tag
Nyitott bootloaderel lehet gyári frissítést csinálni, de csak akkor ha nem htcdev-en keresztül nyitották a készüléket!
Kivéve ha frissítés előtt felteszünk egy gyári RUU-t, vagy egy full gyári mentést, ami vissza teszi a htcdev-es nyitáskor törlődött rendszer alkalmazásokat!
A gyárilag nyitottan kiadott, fejlesztői készülékeket is lehet frissíteni OTA-n keresztül!
És csak gyári recoveryvel működik!Nyitó bint csak annak küldik aki először lekérte, legalábbis eddig így volt!
Azonos címre lekérheted bármennyiszer! -
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22559 üzenetére
Megy pontosan egyedül gyári recovery kell neki. A másik nincs bin kod Ö nem tudja lekérni többet csak az aki lekérte elsöre .Tudtad ezeket?
De ha nekem nem hiszel majd megerösit más is benne.
Ezt mumk1 kolléga irta emikor nekem gondom volt.
Csak attól, akitől vetted, mert az Ő címére küldik ki, hiszen Ő regisztrálta be a készüléket. Másnak nem fogják elküldeni.
A bootloder vissza zárás meg nem kell a gyari frissitéshez.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22557 üzenetére
ezt nem értem.
ha vissza zár, akkor mi van?
a lányom hox-ához kb. 6x kértem már a bin kódot le...."Semmi köze a bootoader záráshoz a frissitésnek."
no, ezt gondold át ismét!
azt akarod mondani, hogy a gyári frissítés megy akkor, ha nyitva van a bootloader?(#22556) Shokkolo!
debreceni vagy ugye?
fussunk össze, felteszem neked!
kb. 5 perc!(#22560) csacsi67!
a bin kód bármennyiszer, bárki által lekérhető!
nem kell más általi megerősítés, én már csináltam!
többször kértem le más más telefonhoz is, ami már korábban is le volt kérve a korábbi tulaj által is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22553 üzenetére
a telefonja nyitva van, így újból nem kell nyitnia.
miért kellene a hboot-ot frissítenie?
bármely rom működik vele, főleg az arhd.
s-off pedig csak a külön kernel csere miatt lenne szükséges, amire itt, ahogy olvasom nincs igény....én egyelőre tartom magam, hogy semmit nem kell csinálnia, csak egy nandroid mentés után a megadott twrp-t kell telepíteni, majd installálnia az arhd-t.
(#22552) Shokkolo!
a gyári update nem fog elindulni, mert nem zárt a telefonod, és főzött romod van! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22548 üzenetére
A telefonod nyitott.
Felteheted a teljesen gyari romot, amit mike tett recovery-ből telepithetővé.
Ekkor egy teljesen gyari allapotú telefonod lesz, annyi különbséggel, hogy csak te tudod, hogy nincs a hosszu procedura (zaras, gyari recovery, ruu) megcsinálva, igy ha bootloaderben indítod, akkor nem az lesz kiírva, hogy relockked, hanem unlocked. -
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22547 üzenetére
Ne értsd félre, tudom, hogy igenis vannak jó főzött romok, ezt már anno a win mobile 2003 környékén megtanultam
de valahogy nekem eddig nem volt bajom sosem a gyári rommal.
plusz ha már van elsőre azzal szeretném kipróbálni aztána ha tényleg gáz, akkor csere.a HOX romot is szinte mindenki letakarította, nekem meg bejött. Lehet nálam se kis gondok vannak agyban?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22539 üzenetére
Fuuuu... ezt jól elszúrták!
1.44-es hboot, és ki lett nyitva hTc dev-en keresztül...no mindegy, ez már így történt.A pdafanclub.com-on lévő leírás tökéletes, az alapján meg tudod csinálni úgy, hogy teljesen gyári legyen, amit továbbra sem értek, mert a gyári rom igen is rosszabb, mint egy új arhd rom.
Ne hidd azt, hogy az ún. főzött romok csak instabilitást hoznak, és egy idő után akadozóssá válnak. Sőt ....!
De te tudod, tied a telefon! -
Steve1207
veterán
Hú gyerekek, lassan kifolyik a szemem, de tolok még egy kört! Colin McRae Rally
-
csacsi67
addikt
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
HUTCHDB #22527 üzenetére
nagyon szeretem a gyári romot...
a blue angelen is bejött, a DHD és a HOX-on isesetleg nincs valami turorial for dummies, ami igazából idiótabiztos és le van írva minden amit csinálnom kellene?
a bootloadert nagyon szivesen lezárom meg bármi, csak gyári legyen minden
az egyetlen buktató h nagyon nem értek én a romolás témáhoza lényeg h. teljesen gyárira szeretném
-
ndavey
tag
válasz
yodee_ #22529 üzenetére
Ugyan ezek a hibái az enyémnek is. Nálam is panaszkodtak, hogy pár mp-ig nem hallanak. Szerdán adtam le szervizeltetni, mondtam is ezeket. Ahogy néztem utána, a lapra mikrofon hibát írtak, viszont hangfelvételeknél nincs ilyen probléma.. Szóval kíváncsi vagyok szerviz után is előfordul-e majd ez a probléma.
-
Szakiii
addikt
Az mitől lehet hogy van egy teló amin még mindig nem jelezte a frissítést és 4.2-es..?
-
yodee_
őstag
Hali!
Több hívás elején, illetve közben is visszakérdeznek a partnerek mert nem hallanak rendesen. Ez hálózati gond vagy valami hardver gond lesz? Térerő rendben van végig. Kamera lilulással az én tapasztalataim pedig, hogy csak addig lila amíg nem fényképezek. Ha elnyomom a képet semmi jele a lila résznek. Persze nem fekete képet küldeni készítek hanem normálisat. Többieknek is így van?
Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shokkolo #22526 üzenetére
2 megoldas van:
zarod a bootloadert, gyari recovery-t teszel fel, majd ruu-t. ez lenne a teljes gyari rendszer!
masik, hogy innen letoltot a stock verziot.[link]mondjuk tovabbra sem ertem, miert nem valasztasz egy felhasznalobaratabb, gyorsabb mukodesű, egyeni preferenciak szerinti kinezetre teheto custom rom+custom kernelt?
-
Shokkolo
addikt
Jó estét urak,
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Kaptam ma egy One -t aminek alapvetően örülnék, de...
... erős a gyanúm, hogy nem az eredeti ROM van rajta.Van valami relatíve egyszerű módja annak h. teljesen gyári állapotúra hozhassam a szoftverét?
Köszönöm előre is a segítséget -
Xaels
félisten
[link] istenem ez egy vicc...
-
ndavey
tag
Sziasztok! 4.4.2 óta nem tűnt fel másnak, hogy gyengébb lenne az értesítő LED fényereje? Eddig láttam a zöld villogást kisebb betekintési szögből nézve, most már szinte csak 90°-ból.. Persze lehet csak az enyém kezd hibásodni..
-
i400
senior tag
A 4.4re frissítés óta a biztonsági mentés nem akar lefutni automatikusan, mindig bejelentkezési hibát dob ki és minden egyes alkalommal kézzel kell kiválasztani a Dropboxot ott engedélyezni a hozzáférést és kézzel elindítani a mentést. Előtte tökéletesen működött, naponta éjszaka wifin mentett egyet.
Más is találkozott ezzel a problémával? -
MerLinh
senior tag
válasz
szekra #22512 üzenetére
nekem már lekopott a beats 1 része =)) gyülik a hiba, mióta visszakptam nem megy a proxy sensor....most a beats, mondjuk engem nem zavar, de kicsit karcos a kamera lencse...ha cserélik a hátlapot akkor gondolom azzal a kamera lencse is, még nem akarom beadni végig akarom tolni a galaxy on fire 2...nem tudom mi okozza a proxy hibát, de ha megint lapot cserélnek...akkor a mentésemnek annyi...
-
Steve1207
veterán
-
Mano66
senior tag
Na ment az én ONE-m is garanciális javitásra (Euro Park T-szerviz).Kamera lilulás,Hátlap kopás,Be kapcs.gomb ferdülés.Hiába adtam le ma csak hétfőn van kiszállítás a szervizbe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest