Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Mi lett a verziószám 4.4-el?
-
viktor82
őstag
Nekem is jött független a készülék viszon 300valamennyi mb kicsit keveslem
-
Steve1207
veterán
csekkoljátok a frissítést srácok!
-
Badboys
őstag
Nos ezért váltam meg a Sonytól ,eléggé behatárol dolgokat mivel a tényleges pixxel nem annyi mint írják. Ez leginkább ott jön elő ahol a fölbontás lényeges szempont. Félre ne értsd nem vitának szántam. A jelenlegi alsó fekete sáv is eléggé zavaró jó lenne,ha átlátszóvá tennék mint az N5 ben.
-
viktor82
őstag
válasz
Avicularia #20983 üzenetére
Szint úgy a szolgáltató behajtja biróságon keresztül igaz néha 2évet is várnak ,hogy minnél több legyen az összeg nem a telefonnal fognak szórakozni
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #20976 üzenetére
Nekem tetszik is meg nem is, pl. ha olyan lesz mint pl. G2-n akkor romokkal be lehet majd állitani, illetve videonál előnyösebb, persze remélem képernyő ettől nem lesz kissebb.
Am ha nem fizikai gombokat kapunk akkor pl. bootloader -hez hogy lehet majd eljutni? -
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #20976 üzenetére
Hidd el a mostani megoldás sem jobb. A mostani Sonym-on is a kijelzőn vannak a gombok.
-
Nuada herceg
őstag
Blinkfeeden egyre több hír van az M8-ról,
azt írják "úgy néz ki" elhagyja a HTC is a fizikai gombokat,
és virtuális gombok lesznek.. Én ennek nem örülök.. -
kdennis
aktív tag
válasz
pixelmester. #20963 üzenetére
Egyébként igen! Elég bugyuta felmérés...
Viszont azt meg szintén hülyeségnek tartom hogy egy drága készülékhez még menjek piacolni valami bóvli memóriát. Gyárba meg valószínű normális gyorsat tesz(né)nek.
-
csacsi67
addikt
Egy jó modul a képernyözár kiküszöbölésére [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20970 üzenetére
Szerintem sense ugrás nem lesz.
Azt az új modellnek "szánják" és később lesz egy frissítés, amikor a one is megkapja a sense 6-ot.Visszatérve az alap "eszmefuttatásomra" és az egész android hibájára, én a virtuális háttértár "újragondolását" szeretném már látni, érezni, vagyis a Dalvik futtatókörnyezetet leváltó ART -t.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zirowe #20964 üzenetére
S3-an pl. volt olyan nadroid backup-om, ami kb. 2 gb volt.....
MÁS:
Megmondom őszintén ezt a kitkat -et várom már.
Emlékszem, nyáron, amikor az első one-om volt, akkor eléggé sokat dobott a 4.1-ről 4.2-re váltás az egész működésen.
Én spec. a 4.4-es hivatalos sense-re portolt (vagy sense-vel együttes) romtól még ettől is folyamatosabb működést várok, mint most 4.3-an.
Most a gyári 4.3-at használom, ami itt-ott meg-meg akad...
Nem tudom nexus 4-en érdemi változást hozott-e a frissítés?
Most, hogy napi szinten nézegetem az M8-al kapcsolatos híreket, (és szinte biztosra mondható a SoC az új modellben) egyre többször próbálgatok SD800-as processzorral szerelt telefonokat.
Ha azt a nyers erőt fogja hozni az új modell, szinte biztos, hogy váltok.
Míg mondjuk az S4-nél, G2-nél engem nagyon idegesítenek az akadozások, amelyek jóval szembetűnőbbek mint itt one-on, azért egy-egy dolog megnyitásakor, vagy futtatáskor már bizony az a processzor és grafikus megjelenítő jobb paraméterei érzetben, látványban is megjelennek.Szóval véleményem szerint a hTc optimalizálása és a mindenben jobb hardveres előrelépés, igen is brutális szerkezetet fog hozni...vagyis remélem!
-
Zirowe
nagyúr
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #20954 üzenetére
Jah a valódi gold bevonattal szerintem elég szarul néz ki...
Ott annyi pozitívum van, hogy tudja az ember, hogy arany...
De nekem akkor sem kéne. Az a pezsgő színű, amiről beszéltek viszont
szerintem nagyon vagány. Tetszetős. De én elfogadnék még pirosat vagy kéket is. -
kdennis
aktív tag
válasz
pixelmester. #20958 üzenetére
Hát legyen is csak ott... felső kategóriás készülik... mi az hogy kihagyják. Már ezzel is különb mindegyiktől hogy ilyen sok memóriája van alapból.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
szekra #20950 üzenetére
Nem, nyugodtan használd, csak kicsit lassabban fog töltődni, ennyi. Magasabbat nem ajánlott, kisebbet lehet, nekem van 500mA-s is.
migabi24
Az a neve hogy "HTC One GOLD" ennyi, az igazi arany verziót sehol nem lehet kapni kb, és tök értelmetlen is.
Ez ugyan annyiba kerül mint a sima ezüst vagy fekete, de ez is elég ritka, itt UK-ban is csak a Carphone árulja. -
kdennis
aktív tag
http://hvg.hu/tudomany/20140127_csucsmobilok_valos_tarhelye
Most olvastam ezt a tárhelyes cikket. Kicsit dühítő hogy a HTC minivel hasonlitgatják össze a többit. De oké ezek most a 16 GB-osak. De akkor is....
Beletettem a One-t is... így már rendben van. Blackberry helyett.
Az úgy se kell senkinek. -
szekra
addikt
Ugye az nem okoz gondot ha a telefont egy 0.7A-es samsung töltővel töltöm? (másnál hagytam a htc töltőt, az 1A)
-
MerLinh
senior tag
haha ma kaptam egy telenor mytvs szorólapot....és egy hatalmas ONE (na jó legyen akkor a MAX) formája volt =)...valamennyi marketing már van =) kár hogy a telenornál kb csak Desire 500 meg a ONE-t lehet kapni....
-
_Flood_
aktív tag
HTC FootballFeed: [link]
-
pixelmester.
aktív tag
használ valaki ilyet? tapasztalatok?
-
NandorHUN
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
Nagy csend van a kitkat frissítéssel kapcsolatban.
A francia szolgáltatós tévedésből megjelent hír óta semmi, pedig már csak 1 hét van a januárból. -
Qru
MODERÁTOR
Tiltott a warez!
-
Zirowe
nagyúr
-
csacsi67
addikt
válasz
WinZol #20921 üzenetére
Tehet elsö körbe zárd vissza a bootloadert probáld meg ugy.Ha nem megy a kod elfogadás akkor ,hogy feltudjál tenni másik romot ki kell nyitni ujra a bootloadert és akkor jön a htcgurus képes modszer mondom ott a 6 képre figyelj meg a wipe is legyen benyomva a root nem lényeg.
Valamint ha ez a gurus modszer kell alkalmazni ott is zárd vissza majd a bootloadert és ugy probáld a kodot.-
-
WinZol
aktív tag
válasz
csacsi67 #20919 üzenetére
Akkor elsö körbe zárd vissza ezzel és probáld meg ugy hogy elfogadja -e a kodot.Ha nem nyisd ki ujra és a fentebb leir modszer csináld végig. [link]
Jól értem, hogy maradhat a mostani ROM, és csak a bootloadert kell visszazárni?
Majd utána ismét bootloader nyitás?Még egy furcsaság:
Ezzel a ROM-mal viszont valamiért nem jön fel az unlock képernyő?
ennél a státusz sorban egy kártyát látok lakattal.Tesztként feltettem az ARHD-t, ott simán kéri a kódot.
Sőt, a korábbi Insertcoin mentésemet visszatéve is kért kódot.
ez a 7.0.6 valamiért nem kér.Köszi
WinZol
-
WinZol
aktív tag
válasz
Loboda #20876 üzenetére
Üdv!
Kelle egy kis segítség!
Adott egy T-től veltt SIM Lockos One amin most custom rom van (Insertcoin 7.0.6)
Jó pénzért a szolgálató adott egy 8 jegyű kódot, amit be kell pötyögni, ha
először teszek bele idegen (nem T-s kártyát) és utána már soha többet nem kér semmit.
Sajna a kódot nem eszi meg a telefon.Azt mondták hogy valszeg a custom ROM miattt van.
Hogyan tudok visszarakni egy eredeti rendszert, amíg megeszi
a kódot?
Ja és nem utolsó sorban hogyan tudom utána visszarakni a jelenlegi rendszeremet?Járt már valaki hasonlóan?
Köszi
WinZol
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #20909 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni én kerültem ilyen ügybe anno semmi közöm nem volt hozzá csak tovább adtam egy ilyen telefont aki meg megvette engem jelentett fel igy volt rálátásom az ügyre .Itt az a baj ha nem fizetés miatt kapcsolták ki akinek gondot okozott a pár ezer forintos számla ,az nem hinném ,hogy egy összegbe befizetné az elmarást elsö körbe még adnak részletet de a második körbe már nem és mig egyenesbe nem jön az ügyfél addig vissza kapcsolásról szó sem lehet. Most már nagyon megnézik kinek adnak részletre telefont a kiskapuk is bezárodtak.Max ha nem szervezetten csinálják mert erre is van példa.
-
NandorHUN
addikt
válasz
migabi24 #20900 üzenetére
Esetleg Imei csere? Lopott telokkal is azt szokták, bár One esetében valoszeg lehetetlen , drága vagy nehezen megvalositható.... szerintem legjobb megoldás ha elkapod azt akitől vetted és visszafizetteted az árát... (akkor még annó jól is járhasz , 0 Ft használtál egy csucs telot hónapokig, aztán a mostani alacsony árakon tudsz majd venni egyet)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest