- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
enginev3.0 #34128 üzenetére
sajna nekem is összevissza megy, van mikor ébreszt van mikor nem....
-
MerLinh
senior tag
válasz
Geri89 #33072 üzenetére
Hát, munkatársam csinálta, ezt, nem htcvel, hanem egy ZTE Blade 3 készülékkel, sokszor vitte be, végén kártalanítás lett a vége, mondták neki hogy választhat másik telefont és a különbözetett kifizeti...az új teló 0 huf volt a csomagjában, a blade 3-mat 10 hufért vette, és annyit is kapott vissza. És ha drágább készüléket vett volna, bizony 10 forintért számították volna be neki, mert annyiért vette. Egyébként a hűsége csak 1 év mulva jár le.
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
válasz
Ron Swanson #32265 üzenetére
én megvárom míg kijön a gpe edition, ennyit csúsztatni valamit....
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30598 üzenetére
de ami neked jó fícsőr az a nőknek hogy az =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30577 üzenetére
jah volt egy időszak mikor én is ugy telefonáltam, de csak az egyik fülembe volt a másikba azért a telot felemeltem, hogy mégis na =)
amugy ezt előszőr valami csajnál láttam a busz megállóban jóó pár éve, addig nekem nem is merült fel hogy így is lehet =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30486 üzenetére
áhh, jó hogy szolsz nem is néztem egy ideje =)
hmm utoljára a 15,2-es néztem....
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30388 üzenetére
hát azért az buszon nehezen kivitelezhető =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30386 üzenetére
az lehet, de sztem lassabb =) meg ha már rootolt akkor csak a menűből kell választani hogy bootloader vagy recovery =)
illetve ha van olyan mód vagy romod =P -
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30383 üzenetére
az újraindtás gomb már smafu ?=)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Klaus Duran #30322 üzenetére
Én azt mondom hogy azt amelyiknek jobban tetszik a guija vagy amit megszoktál, kb ugyanazt tudják mind.
-
MerLinh
senior tag
válasz
s3nsitivity #30003 üzenetére
na ja, de mi nem ismerjük azt a szót hogy "megszorítás" =)
szigoruan telefonoknál =)
-
MerLinh
senior tag
No megnéztem a 24 évad/sorozat záró 12??? részét....nem is az érdekes, de a csajszinak m7ből m8 lett a zsebében....hmm nekem is kéne olyan teló ami a zsebemben megújúl az aktuális csúcsra =)))
-
MerLinh
senior tag
valaki rendelt mostanában telekomtól jbl playupot? vasárnap óta probálkozom, nem jön meg az email, telefonáltam, nem is ment el a rendelelésem ahhoz képest hogy azt irja hogy sikerült, vagy 4x probáltam egyikre se jött visszaigazolás =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #26442 üzenetére
nem vagy béna a legujabban ultra érzékeny lett a proxy sensor, remélem javítják az újban
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nightfall75 #26171 üzenetére
jah, azt néztem, fura, de nem hogy fejjel lefelé hanem még úgy is tudnak hogy csak a home van =)
de amugy a sorozatokban amit nézek azért régóta megy a htc, pl hd2 is láttam már
-
MerLinh
senior tag
válasz
CptAdamica #26167 üzenetére
hát sajna lemaradtam a mozirol majd megnézem ha megjelenik BR-en =)
-
MerLinh
senior tag
No az új 24-ben van 1 sprintes One, persze az okosabb ügynökcsajnak volt =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
CptAdamica #26115 üzenetére
így van ha csak nem valami komplikáltabbat szeretnél =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
CptAdamica #26103 üzenetére
ez alapból így megy ha be van kapcsolva a wifi és ismeri a hálózatot =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
saintex72 #26023 üzenetére
jah, nekem is ez volt alleban, mondtam hogy irja fel a beats kopást, erre ő, hogy az nem irja mert használatból eredő, a kamera lencse karcra meg egyenesen tiltakozott, hogy mechanikai....mondtam hogy csak irja fel majd eldöntik kint....persze csak a kopást irta fel.....
nem értem nekik az dolguk hogy leirják kb amit diktálok....mikor jött az értékelő sms, majdnem benyomtam egy nagy 0, de kegyes voltam kapott 1 3-ast....
-
MerLinh
senior tag
Vajon a bootloader is le van masolva?
-
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
jah sajna (bár nem tudom lenne-e hely még 1 antennát belezsufolni), viszont arra lennék kiváncsi, hogy ac-vel mennyit tud
mondjuk engem jobban aggaszt hogy notebookokban is 1x1es vackokat raknak alapból...hiába van 2 antennája....
-
MerLinh
senior tag
válasz
Gulyopapa #24951 üzenetére
Pontosan, ha tvd rá van rúgva a routere meg a telefonod is, akkor és tv szépen viszi a dlna, meg engedelyezve van a tavvezerles akkor a saját telefon alatt meg kell jelennie, egy tavalyi lgvel és mede8ter lejatszoval szépen ment.
balinov: ha 4.3mad van akkor ez már a 4.4es frissites
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
-
MerLinh
senior tag
jah 4.3mal kaptam vissza =)úgyhogy s-off probálkozás... =)
-
MerLinh
senior tag
no visszakaptam a szervizből, másodjára cseréltek lapot =) most kamerát meg hátlapot is (felirat kopást irtam)
-
MerLinh
senior tag
válasz
Ununqatrium #23312 üzenetére
sok a reklám pl =)
-
MerLinh
senior tag
válasz
kdennis #23048 üzenetére
már bocs, de ezt mos komolyan kérdezed?=) kb minden adatod megvan google fiok/facebookon, nem kell hogy lehalgassanak és tudják mikor mit és hol csinálsz kb ha nagyon akarják =)
főleg hogy nagyon eröltetik ezt a mobilos alkamazásban hogy oszd meg hol vagy mikor írsz üzit, nem győzőm "elrejteni" hogy legalább a másik fél ne lássa =) merhogy egyszer rányomok hogy nem kell köszi, de következőleg kb automatikusan bekapcsolja, ha nem figyelek akkor..... -
MerLinh
senior tag
"A HTC-nél azt gondolják, hogy a One még mindig a világ legfrankóbb telefonja, ezért nincs még utódja. Szerintünk inkább csak megcsúsztak." MA Tweet... valami történt a ONE tesz óta....
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
szekra #22512 üzenetére
nekem már lekopott a beats 1 része =)) gyülik a hiba, mióta visszakptam nem megy a proxy sensor....most a beats, mondjuk engem nem zavar, de kicsit karcos a kamera lencse...ha cserélik a hátlapot akkor gondolom azzal a kamera lencse is, még nem akarom beadni végig akarom tolni a galaxy on fire 2...nem tudom mi okozza a proxy hibát, de ha megint lapot cserélnek...akkor a mentésemnek annyi...
-
MerLinh
senior tag
válasz
Feribacsi555 #22043 üzenetére
hogy mennyi fény van, nappal meg nagyfényben leveszi, este kisebb fényben bekapcsolja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest