Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Steve1207: basszus én meg a hétvégén leejtettem. Pedig eddig még egyetlen telefonomat sem ejtettem le betonra. És persze pont a sarkára. Pattant 3-at a 3 sarkán, az ütő megállt bennem, felvettem, de a kijelzőnek szerencsére semmi baja nem lett. És persze pont most nem volt rajta a qrva Double Dip tokom

Spy89: De lehet hogy 47-ből.
Csak nem havonta, hanem évente és nem Ft-ból hanem $-ból
-
HUTCHDB
nagyúr
ez előttem szólókat még annyival egészíteném ki, hogy ez egy fém anyaghasználatú, nagyon precíz kidolgozású, minőségi érzetet adó telefon.
az s4-sem rosszabb minőségben, összeszerelésben, csak az műanyag.
ha azt el tudod fogadni.....
nekem volt az összes samsung S sorozat, de már nem kellene, pedig nagyon elvakult voltam.
a one sokkal jobban optimalizált, simább, folyékonyabb működést adó szerkezet véleményem szerint a jelenleg kapható legjobb androidos telefon, ami (szerintem) szebb kezelőfelülettel, szebb külső megjelenéssel is bír, nem egy átlagos populáris darab.
a kamera is jó, viszont vannak olyan élethelyzetek, amikor gyengébb képeket készít, ami (véleményem szerint) szoftveres hiba, melynek javítása várható.szóval one-t vegyél!

-
apaszka
veterán
Üdv.
Nekem S3 am van,de a fiamnak is azt vettem,már tavaly .Az enyém tökéletes,de a fiamé most lett felújítva a szervizben,mert vacakolt.
A Samu szerviz példás!
Házhoz jön,és cserél mindent amit kell.Kijelző ,alaplap,és minden cserélve lett. A töltője még mindig nem tölt. Ez széria hiba,vagy is sok a hibás darab.
Rengetegen más töltővel töltik,mert a gyári egy kalap.....S4 sem tökéletes,mert ha beleolvasol a topikba,nem csak a dicséretekről szól.
Viszont jó telefon az S3-S4.
Én viszont elcserélném az enyémet egy ONE ra.
Sőt készülök is eladni az enyémet.hogy ilyent vegyek.Bocsánat az OFFért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest