- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
1.56 S-OFF-ról még mindig semmi hír?
Találtam egy ilyet:
Link
Én még nem próbálkoztam vele, de ha valaki vállalkozó szellemű kipróbálhatná.... -
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Az érdekelne engem,hogy mi a különbség az M7 és a 801e között?
Ilyet szeretnék venni,de láttam mindkét kódnévvel hirdetni
Előre is köszi a segítséget -
s3nsitivity
addikt
Anno tán a DHD-nál volt az a probléma, hogy meghat a jack érintkezője.
Valamivel lehetett kézzel kapcsolni ,hogy füles vagy hangszóró, nem tudjátok ennek az appnak a nevét?Vagy esetleg valami módszert amivel ki lehetne tisztítani a jack dugót?
-
shadowcam
tag
Az "OK Google" commandot működésre lehet bírni valahogy itthon?
-
zola-
őstag
Sziasztok! Jelenleg 2db one van most. Az egyik 801s amin 4.4.2 van es egy 801n jelolesu amin 4.3 van. Hogyan tudnam ezt is 4.4.2 re frissiteni? Nem talal szoftverfrissitest.
-
Valkűr
addikt
Noha itt nagyon OFF, de meglepetek ennek a Nokia 808-nak a képei. Jó lenne ha a HTC is elindulna ebbe az irányba és hasonlóan jó képekre is képes lenne.
-
farena
tag
Sziasztok!
Nemrég telepítettem egy romot (Renovate). Már nem azt használom csak kipróbáltam. A telepítő zip fájlt letöröltem. Tárolás/szabadítson fel helyet/vegyes/ helyen meglepődve látok egy .renovate sort ami 2,16 GB méretű. Sajnos hiába jelölöm be , hogy törölje, nem hajlandó megcsinálni. Próbálkoztam Es File Explorerrel és Total Commanderrel is egyik sem tudja törölni ezt a rejtett fájlt ami az /sdcard/.renovate könyvtárban található.
("a fájlt nem lehet a kukába áthelyezni" üzenetet kapom) Egyben és darabonként sem megy.Tudtok javasolni programot vagy módszert ami segít letörölni?
Köszönöm előre is. -
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB #23874 üzenetére
Wave Control Pro, ezt megtaláltam a gonosz n betűvel kezdődő oldalon. De az Air Gesture Control is jó volt, talán az még jobb is. Hovering Controls Free-vel is próbálkoztam még, de lehet csak én bénázok, vagy inkább beletörődtem hogy 'szerintem' root kell a galéria hozzáféréséhez.
-
kdennis
aktív tag
A One-ba meg lehet oldani root nélkül hogy érintés nélkül legyintésre lehessen lapozni a galériát? A zenére már találtam millió programot ami oda vissza tekergeti, de a galériát nem nagyon akarja egyik se.
-
Laca1212
őstag
válasz
lacos84 #23863 üzenetére
Vagy kikapcsolod azoknak egyenként a csetet akik nem jó ha látják az online állapotod. Vagy az egész csetet kikapcsolod. Ennek hátránya, hogy Te sem látod a többi ismerősöd mikor online-ak. Ha az utóbbi szimpatikusabb, akkor arra figyelj, hogy ki kell kapcsolni a pc-n webes felületen, a messengerben a telón és az fb app-ban is.
-
szekra
addikt
válasz
lacos84 #23863 üzenetére
Hali, régen nagyon sokáig ez volt, ha a telefonon használtad a FB alkalmazást, úgymond beragadt, mindig online-t írt, hiába lőtted ki a programot. Viszont az új fb messenger alkalmazásban ki lehet kapcsolni, hogy lássák, hogy online vagy. Úgy vettem észre, hogy azóta nem jelzi, hogy fenn vagyok.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #23861 üzenetére
én nem tudom, nekem az volt a tapasztalatom amit írtam az előbb.
még van egy játék, ami a one-on szintén gyengébb volt: valami vonatokon (vagy metrón?) kellett ugrálni, aztán ha nem jól csináltam egy dagadt biztonsági őr elkapott.
nem tudom mi a neve, egy graffiti-s "jelenettel" indult ha jól emlékszem. -
Overmax-X
csendes tag
És ez segít is valamit?
Vagy csak valami tréfa akar lenni?
Amúgy nem ér semmit
Ma voltam a Telekom szervízben és elküldtek, mert nem vittem magammal a teló gyári töltöjét. Bakker...lol...holnap megyek vissza vele ismét, bár nem tudom, hogy a telekomnak miért fontos a gyári töltő, azt meg végképp nem értem, hogy nekik hogyhogy nincs belőle?? Na mindegy. Ez a telefon szerintem meghalt, és nem az akku kalibrálással van gond, mert már minden opciót kipróbáltam amit találtam neten, de semmi sem változott. A telefon továbbra sem akar életjelet mutatni
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem annyira ideillő kérdés lesz, de sehol nem találtam választ a problémámra. Eddig windows-os Nokiám volt, a HTC ONE-al csöppentem bele először az android világába. Bejelentkeztem facebookra az alap android alkalmazással ami a telón rajta volt/van és azóta az ismerőseim chat-listáján a nevem mellett ott szerepel a kis mobil ikon ami addig nekem nem volt... ez nem is lenne baj, de még azt is kiírja ugye, hogy mikor voltam utoljára online, nagyon szeretném ezt eltűntetni, mert a főnököm is láthatja így, hogy mikor "nem dolgozom éppen", meg egyéb okom is van rá. Ja és azóta asztali PC-ről be- és kilépve is ugyanez a helyzet :/ Köszönöm előre is, ha valaki tud nekem valami okosat írni erre és még 1x bocs a témáért
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23857 üzenetére
Csak, hogy megnyugodjatok, első körben az egészet portolják, ezen még semmi finomhangolás nincs. Amikor kiadják a stabilat nem lesz benne. Official-ban meg pláne nem lesz ilyesmi.
Amúgy annyi AOSP-t néztél már, Nexus meg mindenféle portot, ez egy sima menü, kikapcsolható is lehet akár, azok is dugig voltak ilyesmivel HOX-on -
HUTCHDB
nagyúr
játék téren sajnos a one nem az igazi.
mikor még volt one és one x is a családban egyszerre, már akkor jött a fiam (aki elég keményen játszik), hogy a régi one x sokkal simábban, akadásmentesebben viszi a játékokat.
nem tudom mi lehet az oka, vélhetően itt jött ki a hox előny, ami amúgy a hátránya, vagyis a tegra...
szóval én is kipróbáltam (mondjuk angry birds-ön) és tényleg látható akadások voltak a one-on, míg a hox-on semmi.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Steve1207 #23848 üzenetére
megnéztem a videót.
elég bénán fog mutatni a one-on az a plusz kezelő sáv alul (már ha így portolják át egyáltalán)....de ettől még bajosabb, hogy az M8-nál látjuk, hogy mekkora lesz alul a kihasználatlan hely...ráadásul hiába lesz nagyobb a kijelző.
ezen a videón is látszik, hogy a mini "hasznos" képe kb. ugyanakkora.az 5"-is zavaró lesz szerintem.
most butterfly-om van, amibe 5 colos a kijelző, és kijelző úgy van elhelyezve, hogy a kijelző alja és a ház között max 1 cm van, de már így is nagyon nehézkes a kezelés.
hatványozottan lesz ez igaz az M8-ra, mivel alulról (ahol fogjuk a telefont, ahol beleül a kezünkbe) nagyon messze lesz a felső rész...
sajnálom hogy ezt nem veszik figyelembe, és azt sem, hogy önmagában nem a kijelző méretet kellene növelni, hanem a "hasznos" felületet. -
Gulyopapa
addikt
válasz
Laca1212 #23851 üzenetére
A kamera már a legelejétől rossz volt ( lilulás és no fókusz ), csak gyűjtöttem az erőt.
Tegnap kellett volna egy "normális" fotót csinálnom valamiről, telefonnal ( nem kellett fényképezőgép minőség ), és égtem mint a Reistag, mert nem volt hajlandó messzebbre fókuszálni mint 1 m.
Úgy hogy tegnap elegem lett és ma beadtam. Ennyi a történet.
Remélem hogy hibátlanul jön vissza. -
Gulyopapa
addikt
Beadtam szervizbe a cuccot s ha már arra jártam, kicseréltettem az általam túl kicsire vágott micro SIM-et, gyárira. Ingyen volt.
-
boksz
senior tag
Igaz lenne a 16MP kamera ?
[link] -
Overmax-X
csendes tag
válasz
enginev3.0 #23834 üzenetére
Nem semmi. Töltés led sincsen, semmit nem csinál. Akku nem merülhetett le fullra, mert mikor restartot nyomtam rajta, még 40% fölött volt az akku. Az probléma ha a telón unlocked, s-off, supercid volt? Ha alaplapcserés, akkor gondolom nem fog feltűnni
-
Overmax-X
csendes tag
Bakker, meghalt a mobilom. Nyomtam egy újraindítást és azóta semmi életjelet nem mutat
Mint egy darab kőHiába nyomom sokáig a bekapcs gombot, vagy a bekapcs+hangerő le gombot, hiába dugom töltőre, se kép, se hang, se led se semmi
Bakker, vihetem be gariba
-
boksz
senior tag
"A művelet végrehajtása a következővel stb. mindig illetve csak egyszer" felugró ablaknál kiválasztottam az egyik böngészőt, de le szeretném cserélni mégis másikra, hogy tudom visszaállítani, hogy ismét megkérdezze ?
-
Senki sem tud adni egy linket a gyári recoveryre fel tudjam tenni a a 4.4.2
? -
-
Badboys
őstag
Töltő cserét,hogy oldja meg a T mob? Helyben cserélik vagy más a procedúra. Remélem a készülék nem kell hozzá? Elkezdett a bele lötyögni,de tölt normálisan.
-
Gulyopapa
addikt
Becsomagoltam a telefont.
Várja a szervízbe szállítást.
Kicsit parázok hogy ugyan így kapom-e vissza. -
Ununqatrium
aktív tag
Xaels, Steve1207 Köszi.
-
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #23810 üzenetére
A legjobb!
Viszont ha nincs s-off, akkor csak fastboot alól tudsz kernelt flashelni. -
Xaels
félisten
válasz
Ununqatrium #23807 üzenetére
Valószínűleg a sorozatfelvétel korlátja. Ameddig nyomod az exponáló gombot addig lövi a fotókat és ez az opció 20-ra korlátozza.
-
Gulyopapa
addikt
Eldöntöttem. Ma beadom szervizbe a csodát. Már beszéltem is velük.
A kamera elfogadhatatlan így : nem fókuszál 1m-nél messzebbre és lilul is.
Tegnap is kellett volna egy elfogadható fotó a munkám miatt és ott szerencsétlenkedtem hogy tudjak egy jót lőni. Nem tudtam.
A szervizzel kapcsolatban pedig ill. hogy hogy kapom vissza ( most makulátlan a telefon ) ... I hope the best ... -
Laca1212
őstag
Frissítés óta mintha a notifi led nem hagyná abba 5 perc után a villogást és talán sűrűbben is villog. Nálatok?
-
Ununqatrium
aktív tag
Tudja valaki, hogy a kamerabeállításoknál a "Folyamatos felvétel" menüpont alatt lévő "Korlátozás 20 képkockára" mit takar? Ugye semmi köze ahhoz, hogy csak 20 képkocka per másodperccel képes rögzíteni? Nálam itt alapból pipa van. Csak most figyeltem fel erre a beállítási lehetőségre, de gőzöm sincs, hogy mi ez.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ndavey #23802 üzenetére
Én minden este tolom, 4 maggal, 80%-rol indul be. Napközbe Pause-zom ha gyorsan tölteni kell egy váratlan éjszakába nyúló buli miatt. Nem tudom mi hasznom van belőle, de az biztos hogy sok kísérleti számítógép munkáját segítem ezzel. (Pl rák, aids kutatás) Én inkább arra vagyok kíváncsi nem lesz e baja az aksimnak hogy minden este maxra töltöm.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Laca1212 #23752 üzenetére
Külső hangszórókon nálam is hangosabb, ha nincs Beats, de ez nálam így is volt. Fülessel/fejessel nem.
Néhányan emlegették itt a kijelzőt, hogy kontrasztosabb lett. Szerintem még aludtatok
Én a frissítés óta két dologra lettem figyelmes:
- 75 százalék felett nem csak minden második lépésre hangosodik (Beats nélkül minden másodikra se hangosodott előtte)
- Az eddigi rendszeres három helyett újra csak egy százalékot merült az éjszakaBugok nálam eddig sem jelentkeztek (kihangosítás, satöbbi), szóval jelenleg hallelujah
-
mumk1
addikt
válasz
s3nsitivity #23803 üzenetére
Bulletproof
-
s3nsitivity
addikt
Tud valaki olyan kernelt amibe van DoubleTap2Weak?
-
ndavey
tag
Valakinek valami tapasztalat a Power To Give alkalmazásról? Próbálta már valaki? Jó valamire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest