- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
drpele #34547 üzenetére
Sokra nem megy azzal, hogy neked egy teljesen másik szolgáltatónál és valószínűleg teljesen más településen működik az, amit a telefon tud.
(#34546) vkp: Esetleg egy konkrét településsel vagy városrésszel okosabbak lehetnénk, mert biztos van valaki ugyanonnan, de akár más ismerősödet is megkérdezheted, ha van 4G képes készülékük, hogy nekik megy-e ott ahol neked nem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #25868 üzenetére
Ez nekem nem lényeges...
De köszi az infót!(#25897) dani3l!
Ez van fent nekem is, vagyis semmi érdemi előrelépés.
Nekem a notibár és az appdriver teljes átlátszósága kellene.
Ez sajna csak a viperben van meg részlegesen, viszont a rommal nem nagyon vagyok kibékülve, időnként be- be lassul. -
markyy18
aktív tag
válasz
drpele #24921 üzenetére
Ha minden igaz és kinyitod a fájl-t de S-OFF-olsz akkor vissza tudod állítani gyári állapotra vagyis h a rendszerbetöltőben LOCKED és S-ON legyen. A szervizben a HTCdev adataitól függetlenül megnézik mit ír a telefon. Ha S-ON és LOCKED akkor ha minden igaz megjavítják a telefont vagyis nekem ez jött le abból amit a múltkor a HTC-től kérdeztem, mert nekem egy rendszerhiba miatt azt írta a rendszerük, hogy a telefonom nyitott pedig nem. De azért kérdezz utána olyantól aki jobban ért ehhez.
Az Insertcoin-ban kevesebb a hiba. Nekem eddig jobban tetszik.
-
szegto
senior tag
válasz
drpele #24413 üzenetére
Én használtam 4G-n, de eléggé változó volt.
Volt hogy 1 óra alatt 1%ot merült, máskor pedig 10 perc alatt 5-t....
Gondolom elég sok mindentől függ h mennyire eszi az akksit... (lefedettség, stb...)
Jobbnak láttam kikapcsolni.... videót nem nagyon streamelek vele, ha igen akkor wifin.
Azóta helyreállt az üzemidő is.... 2 napot elvagyok vele. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
drpele #19401 üzenetére
Koszonom!
Szoval 4.4 alatt ilyen funkcio nincs, sajnos:A nagyitasi funkcio amit lehet latni a menuben, az pedig ez:
Igen, ios-nel ez a "felulre ugras" jo dolog, itt ilyen a gyari bongeszoben nincs.
Iphone-nal erre nagyobb szukseg is van, mivel a bongeszoben a le-fel scrollaz borzaszto lassu, igazabol lapozasnak is leherne nevezni.
Itt viszont egy nagyobb "suhintassal" azonnal "felgordul" a lap tetejere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest