- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #33609 üzenetére
FB-nél valaki írta, hogy kivette az értesítőhangot és megszűnt az akadás. Én nem vettem észre se hanggal, se anélkül, hogy akadna vagy fagyna. Majd javítják idővel az app-ot. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez az a nemrégiben felkerült xda-s verziótól milyen mértékben különbözhet, esetleg a WiFi tétlenségi hibát javították-e.
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #33332 üzenetére
Érdemes, alapjaiban gyorsabb az egész. Hangerő nagyobb, hang szebb, alkalmazáskezelés gyorsabb, kamera videófelvétel javítva van (ha a bug-os app van fent) és jobb is picit.
Ha kellene S2W vagy DT2W akkor a GPE kernelek is működnek vele, most foldozzák őket. (Azt mondják ugyanaz a teljesítmény, én akárhogy néztem energiatakarékosban lassabb volt az egész és akadozott, így maradok a gyárinál).
Fentebb írtam kis véleményt a rom-ról meg más is úgy emlékszem. -
Steve1207
veterán
Nos LolliSense, apró változtatások, mondhatni detto ugyanaz, ha pár dologtól eltekintünk.
Ami jó szerintem:
- az új értesítő sáv/kezelés, nagyon barátságos, kézre esik
- az értesítésjelzések rajta úgyszintén
- a kamera 1080p-s felvétel kijavítva! (szerintem ezért írtam football pár napja, hogy a kamerával nem bír)
- rendszer sebessége pörgősebb, pattogósabb, de ha kicsit megáll, az észrevehető, mert akadozva... de ilyen volt a GPE is, szóval semmi vész
- futó alkalmazások visszaállítható a régi kis képkockás nézetre, az nekem jobban bejön, valamint több oldalas már
- üzemidő nem sokkal ugyan, de jobbnak tűnikAmi nem tetszik:
- betűtípus nekem annyira nem jön be, a Roboto jobb volt (főként azért nem jön be inkább, mert nem egységes minden és így csúnya, nincs összhang)
- a lockscreenre az istennek se találom az elemek hozzáadását, mint pl a naptár. nagyon szerettem, hogy ott vannak előttem a napi bejegyzések
- ezek a hülye érintési animációk még mindig az őrületbe kergetnek, hogy megnyomjuk és az adott elem úgy színeződik át tőle.Részemről nincs összhangban az egész, majd az új Sense biztos a lolli fényében lesz kialakítva. Ettől függetlenül jó használni továbbra is a rendszert.
-
Steve1207
veterán
Ma jön a lollisense rom xda-ra letölthető formában!
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #33138 üzenetére
Annyit vettem ki az xda-s beszélgetésekből, fejlesztői tweetekből, hogy ők már kész vannak vele. M8-nál tuti, mert mindkét forrás említette, hogy feltöltésre kész, esélyes, hogy M7-nél is (az lehet, hogy portolt, lehet, hogy ott is a teljes). Csak addig nincs publikálás, amíg nem jön a hivatalos verzió valamely régióba.
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
no more #32590 üzenetére
Jaja, bízok benne, hogy nem lesz ezzel baj.
Más: csekkoljátok a frissítéseket, frissült a Galéria is, elég űber lett
Idővonal > rács nézetben nincs preview a képekből, volt akit ez zavart. (Sőt, kicsit lollis is lett az elrendezés, felső sáv, jobbra kihúzható oldalmenü)
-
Steve1207
veterán
válasz
no more #32586 üzenetére
Nekem is olyannal van még szerelve (0000 a végén a jelzős, ez valami rev2-es verzió már), tartottam tőle, mint a fene, hogy elkezd lilulni, de egy év nyúzás után se jött elő semmi. Koncerten csinált HDR módban lilás felvételt eddig egyedül egy alkalommal, szimpla módokban semmi se volt vele. Mivel a többi része teljesen jó a telónak én nem fogom emiatt beküldeni arra jutottam, pedig többször eljátszottam a gondolattal.
Havernak pl a legelső szériással van szerelve, kb megjelenéskor vette és azóta sincs semmi nyoma a lilulásnak. -
Steve1207
veterán
válasz
Pr3ciSioN #32465 üzenetére
Belekerült, de ez béta. Ez a kamera frissítés volt fent pár napig play-en véletlenül, aztán deaktiválták, mert még bug-os. FullHD felvételnél videó módban 1080 helyett 1088 a pixelszám (simán javítható lenne), szerintem csak ennyi nyűgje van, emiatt összevissza színekben eltolódva vesz fel, mint egy sérült videó. Ezen kívül minden funkciója gond nélkül működik.
Split cap: van benne, de csak aszinkron, csinálsz egyet az egyikkel, meg csinálsz egyet a másikkal. Nem tudom egyszerre milyen lehet, de annál bambább pofákat nem lehet szerintem fényképezni, ha egyszerre lövi a kettőt
-
Steve1207
veterán
válasz
stilo18 #32437 üzenetére
A jelenleg piacon lévő csúcshoz viszonyítva, ergo 810-hez képest kisebbet.
Az összevetés nálam teljesen más: Samsung erősebb papíron, gyorsabb proci, még ha az alaptípus ugyanaz akkor is van rajta pár MHz és LPDDR2 helyett 3-mal szerelték pl M7-nél, M8-nál erősebb 801 szintén a Samu javára. -
Steve1207
veterán
válasz
Diokhan #32392 üzenetére
Pont az M8 volt inkább bukta, mert a kezdeti kamera dolgok megmaradtak. Mindenki várta a nagy csodát és belekerült ugyanaz a modul. Ez nagyobb csaldás sokaknak, mint próbálkozni valami új dologgal, mint az M7 esetében. Ezt belátták, javították a jelenlegi erősebb modelleknél már és az M9 annak fényében készül. (Persze azon nem kell majd meglepődni, hogy pl egy Samu S5 specifikáció szerűt kap, HTC-nél mindig egyel kisebb hardverre alapoznak)
A vérnyomásmérős, ujjlenyomatolvasós baromságok szerintem is fölöslegesek, de nem lepődnék meg rajta, ha kapna olyan dolgokat is, mivel lassan már az olcsóbb kínai telókba is belekerülnek. -
Steve1207
veterán
Az előző csak az átszűrődő hangot vette a mikrofon által (ami szinte semmi, sok progi ezt használja, hogy felnyomja a hívás hangerőt, átszűrődik valami és jó napot), általában ezt "tudja" alapjáraton mind. Most pedig rendesen veszi a beszélgetőpartner hangját is és az enyémet is, mint bármilyen rögzítő, ahogy kell, ténylegesen a forrásból.
Ugyanez volt mindegyik HTC-n eddig az elmúlt 6 évben, ami volt nálam és nem kellett hozzá sohase headset, hogy működjön, mindig megoldható volt így, csak több lépésben, azt hittem többet kell vele szerencsétlenkedni, nem két install és megy is.Más: Sloth Launcher-t próbálja ki, aki szereti a slide menüs app indítókat. Tegnap raktam fel, sose rajongtam értük, de ez valahogy fent maradt. Lehet állandó app listát és wifi alapján is hozzárendelni. Ilyenkor pl melós wifinél azok az appok fognak megjelenni, otthon a másiknál meg az otthoni listán szereplők. Érdekes, ötletes kis cucc.
-
Steve1207
veterán
Na, ahogy látom nem kell vele sokat szüttyögni, a régen bevált CallRecorder veszi szépen, igaz nincs az M7 a listában. Kernelcsere és működik is.
HOX-nál a soundimage-ben egy txt-ben csak egy kapcsolót kellett átállítani, plusz a progiban a beállításokkal is szerencsétlenkedni, itt minden megy pikpak.
-
Steve1207
veterán
Megkeresem, hogy HOX-nál mit kellett módosítani, hátha itt is működhet vagy az alapján találok valamit. Mindig problémás volt, de nem lehetetlen, hátha
Eddig nem foglalkoztam vele, de kb naponta van 3-4 hívásom, amit érdemes lenne felvenni, mert fontos és ahhoz képest szégyen, hogy a középkategóriás Huaweiknél is alap funkció egy hívásrögzítés. Köszi az infót!
-
Steve1207
veterán
Custom rom-nál valaki használ hívásrögzítést? Most próbáltam HTC Tweakerben, bekapcs, stock kernellel semmi, custom kernellel hangosabb a mikrofon, de úgy se veszi fel a hívó fél hangját, csak ami "áthallatszik". Anno teljesen egyszerűen megoldható volt HOX-on egy text módosítással, itt mi a helyzet, hátha valaki jártasabb ebben.
-
Steve1207
veterán
GPE Lollira váróknak, ma mégsem jön az update úgy néz ki (viszont szépen alakul az unnofficial cm12 ahogy látom, nagyon gyors a javítgatás)
-
-
Steve1207
veterán
Stabilitás nem érdekel ilyeneknél, mert azt javítják, csak maga, mint a rendszer használhatósága, felépítése és UI dolgai. És ezekben elvérzett eddig számomra. Talán, ha csak a google cuccait fogja tartalmazni kicsit másképp fog festeni, de ez nekem totál "ovis" felépítésnek tűnik. (Egyedül a google appok szebbek picit alatta, összhangban vannak a rendszerrel).
-
Steve1207
veterán
Megnéztem a nem hivatalos Lolli-t. A külső pár apróságon kívül a számomra az összes apró irritáló dolgot megtartotta, amiért az elődöket se használtam. Az örvendetes, hogy a HoloUI nagyrésze megváltozott, de van, ami maradt, legalábbis felépítésileg, alakzatilag látszik. A rendszer gyors ugyan, de ezzel leszögezem, hogy maradok az elkövetkezendő években is Sense vonalon. GPE-t még megnézem majd, de úgy érzem ebből is kiestem. GB óta nem láttam egy alap rendszert, amit jó érzéssel lehet használni egy fapados, egyszerű felülettel...
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
-
-
Steve1207
veterán
6.9.401.10 alapú Maximus 45 minimalista változata (520 MB) a tesztelgetőknek (OTA update is benne): [link]
Sok haszontalan app kiszedve, panoramaplus bekapcs, minden updatelve EyeEx-ig bezárólag. BlinkFeed mindent tartalmaz, HTC gyorskapcsoló widgetek kikerültek, HTC Backup és GoogleBookmarkSync is kikerült, utóbbi, mert hajlamos fogyasztásra néhány hülye link miatt. Fapadosabb, mindenki azt telepít rá marketről, amit szeretne
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #31759 üzenetére
Az szép, én elég masszívnak találom azért, fura ilyet hallani róla. Off i6 hajlásgyűjtő oldal: [link]
Más: GoogleCalendar, szerintem nagyon pofás lesz
-
Steve1207
veterán
válasz
kdennis #31709 üzenetére
Csak azért, mert alapból a rendszerben van és remélhetőleg majd fejlesztik így, hogy ez is kikerült külön app-ba. Tény, hogy kb semmit se tud, de egy átlagfelhasználó kb fájlokat rendez és annyi. Mivel kocka fórum szerintem nekünk az irányvonalat is nézni kell, nem csak azt, hogy valami fajin vagy sem, így érdemes megemlíteni, írni a supportnak egy-két alap elvárással, szigorúan a tényleges egyszerűséget figyelembe véve átlagfelhasználói szemmel ésatöbbi.
-
Steve1207
veterán
Felkerült a HTC fájlkezelő is play store-ra.
-
Steve1207
veterán
válasz
kirkri #31682 üzenetére
Ha a morelocal nem megy (4.2.2 ? ott írták, hogy már nem működött), akkor találtam olyan megoldást, ha nincs a listában a nyelv, hogy:
- Go to Settings - Apps - All - Customization Settings Provider - Disable it
- Then go to Language & keyboard - System Language - Select your language
- Reboot
- Go to Settings - Apps - All - Customization Settings Provider - Enable it again -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
akoska07 #31676 üzenetére
Véletlen tükrözve töltötted fel youtubera, mindenki a másik sávban megy
Klassz amúgy, videóban szerintem is elég top készülék még mindig, bár hangban csalódást okozott legutóbb. Ha van, aki vevő a populáris, hegedűs, dub-os dolgokralindsey - crystallize - wien
-
Steve1207
veterán
Srácok, ilyen google gift card vagy promó kóddal van valakinek tényleges tapasztalata? Nincs esetleg olyanra lehetőség, hogy vennék ilyen paypallal az accountomhoz és azzal vásárolhatnék?
Szerk.: ja most nézem, hogy idehaza még az se működik...
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #31667 üzenetére
Jaja, pont az az előnye. Valahogy olyan hibrid az egész és pont emiatt gyorsabb is. Itt elvégre nem a betűkre húzod az ujjad és úgy jelenik meg egy pár esetben szintén félregépelt szó, hanem nyomkodod megszokás szerint, ami gyorsabb. Első alkalommal nekem se jött be, el kellett telnie pár hónapnak, hogy ismét megnézzem
Nem rábeszélés amúgy, kinek mi áll kézre, jelenleg én is a hagyományoson nyomom épp.
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #31658 üzenetére
Swipe felfé és úgy marad, ahogy beírtad (vagy swipe le és következő javaslat, nagyon gyorsan korrigálható így). De pont az a jó benne, hogy 90%-ban nagyon pontos és eltalálja.
Arra érdemes figyelni, hogy nyugodtan beírhatjuk, space és amikor a másikat kezdenénk írni, akkor lehet az előzőt korrigálni így. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31471 üzenetére
Nexus 5-nél figyeltem főként a Sense portokat, de G2-re is kísérleteztek. Ha jól emlékszem ott is kb annyit tudtak működésre bírni, mint N5 alatt. Hajrá!
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31469 üzenetére
Jól látom, hogy ez egy AOSP? Vagyis tényleg, hát váltottál G2-re
-
Steve1207
veterán
A google szolgáltatások frissítés másnál is bekavart vagy csak én kú...tam vele szét minden jelszavam? Nem, nem törték fel, van benne én hibám is, mert a visszaállítás nem visszaállítás hivatalosan, hanem új megadása..
-
Steve1207
veterán
Kipróbáltam ezt az Eye Experience cuccot, mondhatni egy bővített jelenlegi kamera, jó kis funciókkal, gyors elérésekkel. Nekem a legjobban az tetszik, hogy a fényképező gombja mellett már ott figyel egy videófelvételindító gomb is, szóval nem kell váltogatni, lehet nyomni egyből, mint régen
Aki kipróbálja a mókoltat számoljon vele, hogy videófelvétel közben lesz egy zöld sáv a videó alján.(#31427) dani3l: majd számolj be a részletekről, kíváncsian várjuk (legalábbis én tuti)
(#31428) Bdanyy: usb nélkül kicsit necc
-
Steve1207
veterán
válasz
Nalninh #31419 üzenetére
Nekem most ilyenben van: [link] meg van egy England is még bontatlan.
Teljesen jól bevált, szeretem. A DoubleFlipnél amúgy panaszkodnak rá, hogy bemegy a por a hátához és karistolja kicsit (gondolom ott a fedetlen szélén), de a KDL-nél nem tapasztaltam ilyet. Itt a kereső biztos dob pár hozzászólást a DoubleFlipre. -
Steve1207
veterán
válasz
Bdanyy #31409 üzenetére
Nézegettem, teszteltem, meg ugye voltak az ingyenes alkalmazások, de arra jutottam, hogy minden legyen egy helyen, nem kell még egy "fölösleges" alkalmazás. Plusz tele van reklámmal és dög lassú. Ettől függetlenül jó tudni, hogy ott lehet így fizetni.
(#31410) s3nsitivity: az új trend az lesz, hogy topic alapján választunk telót
-
Steve1207
veterán
Kis off: lecseréltem a gyári billentyűt, eddig teljes megelégedéssel használtam, swype és a többiek sose jöttek be annyira, a húzgálás nem olyan pontos eredményt ad és a szócsere lassabb. Viszont tegnap óta tolom a Fleksy-vel, valami nagyon űber, a korrigálás, a javítás baromi egyszerű és rettentő gyorsan lehet írni (jó, még van, amit félregépelek, de megszokás miatt küldöm el úgy gyorsan
), van korrekt kis méret, invisible mód (ami működik is egész jól) és fele akkora helyet foglal a képernyőn. Szóval nálam vásárlás lesz úgy néz ki, csak haladna már a paypal...
-
Steve1207
veterán
válasz
Flickering #31359 üzenetére
M7 és az M8 között nincs akkora különbség tudásra, hogy megérne több, mint fél év várakozást.
-
Steve1207
veterán
Itt van egy nagyon jó kis összefoglaló, mit is hoz majd az Eye Exp.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31287 üzenetére
Manual szoktam mindent, nem várok napokat soha, plusz kíváncsi voltam ezzel megy-e már a paypalos fizetés ideheza, de a wallet még mindig nem frissült...
-
Steve1207
veterán
Elég materialos lett az új 5-ös play store app, tiszta hangouts
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Hm az elég jó áron van azért.
-
Steve1207
veterán
Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).
(#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)
(#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31248 üzenetére
Egy kamera szoftver, szerintem ezt is külön szedik, mint a többi alkalmazást (ahogy a google is). Tudsz kép a képbent csinálni vagyis így fotót. Volt almáéknál is egy app, ami nagyon menő erre, meg elterjedt az utóbbi időben, hogy csinál az előlapival meg hátlapival is képet egymás mellé, csak itt hangvezérléstől kezdve minden van (lehet videót is tud ilyen formában, esetleg zoe támogatás?)
Ha ennyire szétboncolják a rendszert elég lesz közel GPE modelleket kiadniuk a továbbiakban, így megmaradna a google-ság és egyediség is. Rég néztem AOSP meg GPE rom-ot, a HTC alkalmazásokat azokra is telepíthetjük és használhatjuk gond nélkül? (pl a galéria alkalmazás tele van lib fájlokkal, szóval eléggé beleintegrálnak rendszer cuccokat is már az appokba, ezért is ekkora egy alkalmazás)
(#31251) s3nsitivity: akkor maradt ahogy volt úgymond
ReCam Kicsit hülye az alakja, de ahhoz képest a 200 dolláros nyitóár nem vészes. Érdekes.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #31239 üzenetére
Szerintem nem a forgatáshoz van köze, hanem a szerződéshez a gyártóval még a film előtt, ahol megmondják melyik modell, modellek lesznek benne. Így nyilván nem tudnak olyat belerakni, ami akkor még nem is létezett. Múltkor láttam valami sorozatot, abban is M7 volt (mentalista talán?)
Lehet még egy következő Passio-ba is belecsempésznék -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #31229 üzenetére
Sam-sung?
Amúgy a HTC lesz az Apple melett, ahogy látom a filmipar új Nokiája vagy Motorola v3-ja, annyira ráfeküdtek erre a témára.
-
-
Steve1207
veterán
Csak vodával van tapasztalatom, de az ilyen nagyobb üzletekben sokkal jobb a kiszolgálás. Vodánál a sorbanállástól eltekintve több alkalommal is azt mondom, hogy nagyon korrektek voltak. Cserekészülékre nekem ajánlottak HOX-ot, valami kis Samsungot, nyomógombos elit Nokiát, szóval volt minden, igaz én nem élek cserével soha.
Mivel elég központi hely szerintem a T-nél is hasonló kiszolgálás lenne megkövetelendő. -
Steve1207
veterán
Jaja, nem alkalmazások, meg beállítások a plusz funkciókhoz. Egyszerűbb is volt belerakni a cuccokat a rom-okba, most meg már xposed-ból megy szinte minden vizuális változtatás.
Ide kapcsolódóan Sense6Toolbox és DisableFullscreenKey lefed mindent nálam.Más: holnap lesz a nagy nap: recamera, m8eye, desire eye
-
Steve1207
veterán
Ha valakit érdekel csináltam egy Maximus alapú mini rom-ot [link]. 512MB lett végül.
Lehet tesztelgetni, aki arra vágyik.Alapjaihoz nem nyúltam, a hasznos dolgok benne vannak, nem túrtam szanaszét. Minden Sense app frissítve a legújabbra (kivéve a galéria, mert, ha lecserélem az FC-vel leáll szerkesztésnél; előző verzió nem csinálja). Egy Xposed van benne pluszba, onnan mindenki olyan toolboxot telepít, amilyet szeretne. Nincs Aroma installer meg minden fityfene, régi vágású telepítésű
-
Steve1207
veterán
válasz
Lexus sc #31181 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy mindenkinek manual állítottam képet a google accountban. Aki kedvencnek van jelölve annak nagyba szinkronizálja, aki nem az pixeles (de ha átrakom kedvencnek úgy rémlik leszinkronizálja nagyba).
Ezen kívül nem kapcsolom össze a fb-kal, mert egyrészt sok fölös szinkronizálást generál, másrészt ne variálja a profilképeket, ha az illető lecseréli havonta, aztán lesek, hogy ez meg ki -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #31110 üzenetére
Várós, csak ne csesszék el olyan jelenettel, hogy képet csinál távolról és belenagyít a rosszfiúra...
(#31113) Flashback: esetleg HTC ügyfélszolgálatot megkérdezheted annyiban, mivel ez alapvetően hw hiba kicserélik-e. Kb olyan szinten, hogy "úgy hallottam a régebbi készülékekben lévő lilásodó kamera modulokat kicserélték eddig új típusra, nekem viszont most jött elő, lejárt a gari, blabla", ferob vélemény, hogy esélyes-e?
-
Steve1207
veterán
válasz
Sheepczx #31104 üzenetére
Totál felesleges ugyan, foglalkozzanak csak az L-lel, csak meglep, hogy most megint módosítottak a kihozatalon. Ezért kérdem, hátha valami szabvány miatt kell már ezeket az új telókat is egyből 4.4.4-gyel kiadni vagy a google kötelezővé tette a legutóbbi biztonsági frissítések miatt? (Ami fura lenne, mert megkaptuk integrálva)
-
Steve1207
veterán
Lehet volt már, de feltűnt egy cikknél, hogy 4.4.4-gyel adják ki az Eye-t. Most nézem, hogy az M8 is kap 4.4.4-et, gyanítom akkor mi is. Megkövetelés, hogy az új telókat azzal kell már kiadni droid fronton és így ha már megcsináljták a rendszert updatelik végül mindenhol?
-
Steve1207
veterán
De ha szolgáltatónál adod le, akkor nem is veheted fel külön a szervizponton, nem? Ha meg egyből Budaörsre viszed ott adnak számot így is, úgy is, hogy le tudd csekkolni. Vagy fel lehetett venni, megkavarva az adott szolgáltató forgalmát és ottani nyomonkövetését? Nem tudom, ezért kérdem.
-
Steve1207
veterán
válasz
1-N-2-3-4-5- #31058 üzenetére
Nekem egy KLD Oscar II van rajta fél éve, havonta kiszedem megtakarítani a telót, nincs karc a hátán. Előtte meg simán zsebben hordtam gond nélkül.
Plusz sokszor elgondolkodok rajta, hogy tok nélkül használom tovább. -
Steve1207
veterán
Jó ez a HTC Firka app, drive-ba menti a dolgokat
Bár még gondolkodom rajta, hogy érdemes-e lecserélni a Keep-et, mivel az sokkal egyszerűbb és gyorsabb jegyzetelésre.
HTC Action, RECamera? Tegnapi hír, érdekes dolog, fb-on már nyomatták tegnap, nekem tetszik az ötlet [link]
-
Steve1207
veterán
válasz
xsjado93 #30996 üzenetére
Gyenge pont a kamera és az akku, ha nagyon nyomkodja az ember. Ettől függetlenül sokkal többet ad készülékminőség és szoftverminőség terén. Mi HTC-sek inkább ezt tartjuk szem előtt és ez láncolt ide minket, még ha vannak apróbb bakik is. A lényeg, hogy élvezet kézben tartani, használni, máshol S801-en is döcögnek a dolgok, itt folyékonyabb az egész működés. Szóval, ha ilyen igényeid vannak én azt mondom még mindig a legjobb választás a piacon. A felsorolt elődökhöz képest egyébként ég és föld a különbség
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30964 üzenetére
Elméletileg igen, majd este ránézek még. Többi részről elég pöpec lett, úgy 8 órát nyomkodtam huzamosan, minden oké volt eddig, szóval marad így nagyrészt.
-
Steve1207
veterán
Összedobtam egy Maximus Mini rom-ot, lenne egy kérdésem, hátha valaki jártas. A galériát befrissítettem alapból, viszont hibát dob a szerkesztés résznél, ha a legújabb van a priv-app-ban. Viszont, ha telepítve van, akkor semmi gondja, megy minden, ahogy kell. Szóval mire kell még odafigyelni egy ilyen cserénél, ha a priv-app-ban cserélek apk-t?
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30905 üzenetére
Jaja világos, de kb olyan ritkán használja az ember szerintem, hogy akkor teljesen mindegy van-e ékezet. De amúgy jogos, egyénfüggő
Inkább az durva, hogy az ingyen SMS csomagokat, hogy dobálják már utánunk a szolgáltatók
FeedBurner-ből tudja valaki, hogy kell BlinkFeed-be hozzáadni a legenerált tartalmat? Addig jutottam, hogy csináltam az RSS csatornából linket, írja is, hogy ott van pl a hvg.hu RSS nulla feliratkozóval, de a többit nem vágom, mit kellene vele csinálni.
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #30903 üzenetére
Fura így lassan 2015-ben azt látni, hogy a VoIP és rengeteg online szolgáltatás világában a legnagyobb problémánk az SMS-ek ékezetei...
Én még van, hogy rendes bill-en is ékezet nélkül írok, ha nem hivatalos szövegről van szó, de ha nagyon kellene akkor tuti a visszafordítottat használnám.
-
Steve1207
veterán
Na gyerekek, nagyon off, de ez űber
-
Steve1207
veterán
válasz
Bdanyy #30631 üzenetére
Nem, kb egy hete csekkoltam folyamatosan, mert külföldön már elindult, mondom hátha itthon is. Most meg beléptem weben és már ott figyel fizetős alkalmazásra kattnál a bankkártya alatt, hogy paypal acc hozzáadása, ami eddig nem volt. Utána persze hibaüzit dob a walletthez kapcsolódva, szerintem most állítják át (és a mobilos play is kb ilyen időközönként szokott frissülni).
Vagy csak nálam hülyült be? -
Steve1207
veterán
Na srácok erre vártam, ha online beléptek a play store-ba, már van olyan lehetőség, hogy paypal hozzáadása, így nálunk is elindul elméletileg a hetekben
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #30618 üzenetére
Kb csak a Vipert nem teszteltem, a többi rom-ban mindegyikben működött, amelyik tartalmazta. Megvannak a system/media-ban az időjárás dolgai? Ha a frameworkből hiányozna akkor alapból nem is mutatná sztem.
Eddig volt? Vagy csak ráengedted a régi rendszerre, hogy frissítés, mert akkor ez a baj. Más ötlet nincs hirtelen. -
Steve1207
veterán
Már írtam a supportnak erre, hogy alapjáraton amikor a BF a totál főképernyő pl (ott az óra meg minden ugye a tetején) akkor egy sima sávban jelezze az adott naptári teendőket és egy másikban a leveleket. Mint pl a kis 4x1-es naptár widget, amikor két napot mutat egymás alatt, csak itt kompaktabb megoldással is meglehetne (kb, mint a dátum kiírása, az fele akkora sáv). Alig foglalna helyet, mindig szem előtt lenne az egész.
Anno használtam alapból aktívnak a BF-et, de így most csak a híreket szolgálja és külön lapon van az óra és a kis naptár, ami részben fölösleges. -
Steve1207
veterán
Pont azért szedték ki a widgetek nagy részét, mert alapvetően egy átlagfelhasználó nem tud különbséget tenni (sajnos) a widget és az alkalmazás között. Plusz a design irányvonal is annyira minimalista lett ugye, hogy így jobban megéri alapból az alkalmazást használni, minthogy a widget részét (felhasználói élményre)
-
Steve1207
veterán
Akkor kb ugyanúgy kell játszani vele, mint a tegrásnál a kijelzővel.
Linh: jaja, majd kipróbálom. Ha már beadom gariba szeretném, ha ténylegesen cserélnék, mert ez még régi modulos.
Jolet: tudásra mindkettő klassz, de egyértelmű, hogy ami neki tetszik, mert utána csak a nyavajgás lesz. Szerintem egy fehér S5 csajos inkább, mint egy batár note.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30590 üzenetére
Vagy egy ébresztőóra
ON: valaki jártas abban, hogy lehetne az alap témákat eltávolítani egy stock rendszerből? Vagy legalább az alapértelmezettet átállítani, mert nem találtam a fájlokban erre utaló sorokat.
Másik: hülye kérdés, mert mindenki elkerülni szeretné, de hogy tudom belilásítani a kamerát?
-
Steve1207
veterán
válasz
Sebright #30554 üzenetére
s3sivity beelőzött, de már fél órája kezdtem el írni, szóval akkor hagy menjen:
Olyan szinten csinálj FR-t, hogy a tárolóról is törölj mindent, ne csak a rendszert állítsd vissza. Utána csak menj tovább az alap varázslón, wifi-t ne állíts be és úgy hagyd, hogy akkor is merül a teló? (Google szinkront se, van, hogy az akasztja be, sok esetben a könyvjelző szinkron kerregteti és eszi a telót)
Ha eddig olyan ütemben merült, akkor 1 órát az asztalon hagyva észreveszed, hogy merül e még egyáltalán vagy sem. Ha nem akkor valamelyik app vagy account kavar be.Ha még így is merül, akkor merítsd le viszonylag jól és 10% alatt csinálj pár újraindítást (gyors újraindítást természetesen kikapcsolni). Volt, hogy utána még jelzett 30+t pl. Ha nem változik akkor semmi gondja elméletileg. Utána én egy kikapcsolt állapotú teljes töltés nyomatnék asztali töltővel.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #30476 üzenetére
4.2-vel hangosabb volt, utána kezdték ugye halkítani, de különböző sound modokkal olyan hangot csiholnak belőle alapbjáraton is, hogy csak pislogok. Hangerőben meg pláne, most nem is használom, mert nálam legkisebb hangerőn is fura volt, hogy ilyen hangos az értesítés
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30446 üzenetére
Detto, kb 4-5 emberkének volt telója az osztályban, akkor jött be a 3310-es
honfoglalo: Amúgy én ilyen szemmel valami olcsóbb Xiaomit, Huaweit, kis LG-t néznék egyből vagy aminek jó a kamerája, elvégre fiatal, mennek a szelfik bőven stb. 5S árából 4-et lehet venni lazán ezekből szóval marad is bőven, jó telók. Ha arra megtanul vigyázni később se lesz baj.
HTC vonalon meg egy One S-t használtan, olcsó lehet manapság, nem melegedős tegra, hanem snapi, kamerája jó képeket lő, ergo bőven kielégítené a csajos igényeit és nem töri le a kezét az 5", mert korrekt a mérete is.Szerk.: amúgy is, ne kapasd el egy M7-tel fiatal korában
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #30432 üzenetére
Én még csak most néztem a manuális lehetőségeket és van dögivel a kamban. Szóval, ha ráér bíbelődni az ember akkor tuti sokat kihozhat belőle, nem egy alma kopp and kép stílus.
Effektezés a linken sokszor van, de vannak szép képek is. Plusz múltkor tesztelgettem a Retrica-t, van pár finomított színhatás, ami ténylegesen űber, de túlzásokba se szabad esni. Am kíváncsi lennék, hogy valamelyik rosszabb kamerával szerelt telón egy ilyen appal mit hoznak ki belőle? Most a négyzetkép meg szelfis korszakban szerintem még azoknál is azt mondanánk, hogy viszonylag klassz kép született, még ha 2mpix környéki vagy túlzottan zajos vagy elmosott képeket is csinál normál állapotban.
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #30417 üzenetére
Akkor plusz, már nem emlékszem, hogy volt
Am valami filmben volt M7 is, többször elővették, ezen töröm a fejem az előző filmes hozzászólás láttán, de nem ugrik be...
-
Steve1207
veterán
válasz
enginev3.0 #30408 üzenetére
Sima HOX inkább (nem volt fedve az a front cam
neem, figyelte a fene)
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #30390 üzenetére
Múltkor hazaúton cseréltem rom-ot meg teszteltem kernelt, S4-es srác csak így nézelődött mellettem, hogy ennek meg mi kínja van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest