- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Red Bull fan #30838 üzenetére
nyelv és beállitás / HTC sense input / billentyűzetválasztás
-
robit74
tag
válasz
Red Bull fan #30836 üzenetére
A billentyűzetet váltás át EN-ről HU-ra. (baloldal legalsó sor második billentyű).
-
CptAdamica
veterán
válasz
Red Bull fan #30455 üzenetére
Igen, szeretik fikázni a kameráját, gondolom az a sok ember, rengeteg képet készít a saját kis telefonjával...
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #30056 üzenetére
Tartozékokra 1év.
-
Badboys
őstag
válasz
Red Bull fan #30050 üzenetére
Az enyém is behalt szintén T bevittem garipapírral együtt és cserélték pár napon belül mivel a központi raktárból kellett lekérni. Hétfőn vidd be és cserélik pár napon belül.
-
robit74
tag
válasz
Red Bull fan #30050 üzenetére
A T-nél már nem javítanak semmit. A szerviz kimerül a készülék átvételével majd küldik tovább.
-
BenHans
addikt
válasz
Red Bull fan #29416 üzenetére
Igen, sajnos
Vodánál is csak 1 szín van (bár szvsz ez a legszebb)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Red Bull fan #27739 üzenetére
Párszor biztosan leírták már, hogy a témáknál kell változtatni témaszínt, és úgy változik a blink feed színe is.
Pl: sárga, fekete, nemtom... (4 téma van 4 képernyő képpel)On:
Nekem egyébként tetszik ez a szensz 6. Letisztultabbnak tűnik, és ami tényleg érdekes, hogy gyorsabb is, mint előtte. Pedig nem gondoltam volna, hogy ezen a telefonon még tudnak gyorsítani.
A blink feed kimondottan tetszik, eddig is szerettem ,de most jobb lett.A feloldó képernyő az nekem annyira viszont nem tetszik.
Jobb volt az időjárásos cucc. -
Valkűr
addikt
válasz
Red Bull fan #27739 üzenetére
Átlehet állitani , asszem 4 szin van...Beállitások: Testreszabás/ Téma opció alatt...
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #27653 üzenetére
Nekem az Ace kell!
-
stilo18
addikt
válasz
Red Bull fan #27653 üzenetére
Azért ez az új HTC elég poWa lett...
ízig-vérig csúcs model most...! -
Pistakiss
őstag
válasz
Red Bull fan #27643 üzenetére
Háát!
Ha július végére a vodánál lenne, biztos erre váltanám a HOX-mat. A HOX minősége, bármennyire műanyag, jobb mint a többi kategória társé! -
szekra
addikt
válasz
Red Bull fan #27620 üzenetére
Túl kicsi a mérete a képnek, rakj be nagyobbat, vagy szinkronizald össze fb-al.
szerk.: vagy kép törlés.
-
kllzslt
tag
válasz
Red Bull fan #27075 üzenetére
Szia, nem, hanem mint írtam a Carphone warehousenál, mivel ott vettem a telefont. A srác IMEI alapján megnézte, hogy ott vásároltam-e és hogy mikor.
-
hurrikan
addikt
válasz
Red Bull fan #26525 üzenetére
Sajnos folyamatosan dolgozok, így még nem volt alkalmam igazán fotózgatni.
-
BenHans
addikt
válasz
Red Bull fan #22724 üzenetére
Komolyan nem értem. Csak a FOS, a here térképek, meg a samsung galaxy termékek érdekesek? Ja és elkezdődött a cikk áradat az S5 csodáiról, amivel újra akkorát alkottak hogy a sok szerencsétlen megint sorba áll érte. De persze minden új feature fog kapni egy külön cikket mert olyan eget rengetően érdekes és hasznos.
Az kit érdekel hogy milyen kamera lesz az M8-ban? Úgyis szar lesz mert HTC és mert MA!-s kézben csak a Nokia csinál jó képeket csak éppen max akkor kéne, ha nem, nem kéne.
-
Red@Arc
tag
válasz
Red Bull fan #22724 üzenetére
Nem meglepő, sajna!
Pedig lenne mit írni, akár egy HTC-s cikkbe összefoglalva: Desire 816 (a külföldi fórumokon áradoznak róla), az M8 új kameramodulja (amit hurrikan is linkelt), legjobb telefon (Galardo "tweet-je"), meg egyébként minden HTC-s pletyka.
Ja, hogy ezért nem tejelnek? Objektív újságírás??
-
Nightfall75
tag
válasz
Red Bull fan #22013 üzenetére
Ha a gyári email kliensen van beállítva a freemail: Belépsz az email appba -> Jobb felső sarokban katt a 3 pontos menüre -> Beállítások -> Értesítési beállítások
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Red Bull fan #21348 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan kérdezném, tudja valaki, hogy a kamera szoft. száma kiolvasható valahonnan?
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Red Bull fan #21340 üzenetére
Miben rosszabb a kamera ?
Nálam ugyan olyan közepes, mint volt -
Márky
tag
válasz
Red Bull fan #21179 üzenetére
így nem, de úgy igen, hogy letöltötte, majd szólt, hogy sérült a csomag és hogy le akarom-e újra tölteni, mondtam neki, hogy jajajaleakarommegintölteni és utána már ment minden frankón. sztem próbáld meg később egy kicsit.
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #18561 üzenetére
Most probaltam. Megy
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #18554 üzenetére
Működik.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Red Bull fan #17694 üzenetére
Nekem nem. Benne van a 3 tv amit még a 4.2-ben állítottam be, és most is lehet újat hozzáadni, nem akar cserélni 1 régit sem.
-
Loboda
senior tag
válasz
Red Bull fan #16239 üzenetére
Vagy a beállítások, szobáknál hozzáadsz egy új szobát!
-
GALARDO
addikt
válasz
Red Bull fan #15324 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12216 üzenetére
Ezek lényegében olyan Pendrive-ok amik OTG képesek és van rajtuk egy mUSB csati is. Nem rosszak kicsit drágábbra jönnek ki mint egy olvasó+mSD, de ezeket gépbe is tudod dugni gond nélkül
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12163 üzenetére
A minta szerint Kingston. Még 16$-ért rendeltem ebay-ről. Most már 20$ ugyanattól.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12014 üzenetére
De olyan téren elég zavaró és lehet a csatlakozó sem hálálná meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #12005 üzenetére
A 32-es kártya még nem jött meg. A kulccsomómon van a holmi egy pendrive mellett nem féltem.
-
Koris
aktív tag
válasz
Red Bull fan #11620 üzenetére
Nekem az UAG tokom már többszösen visszahozta az árát.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Hát részvétem de hogy hoztad össze?
Mivel önmagában a készülék nem por, csepp és ütésálló így ha leejted, eldobod, fizikai sérülés keletkezhet a készüléken.
Nekem lassan 3 hónapja van meg, nincsen hozzá tokom, de nem is tennék rá, a GG azért van hogy a kijelző ne karcolódjon, fém készülékházat meg tokba rakni.... - én nem ezért veszek fém készülékházas telefont - Akkor kell venni egy szappantelefont azt lehet tokba rakni. Ha úgyse érzed a fémet mert tokban van, akkor tökmindegy miből a készülék háza... -
spawn21
veterán
válasz
Alu ház az ilyen. Én is leejtettem.
Illetve ültem a székben, az ölemben a telefon, majd hirtelen felállás és a parkettán pattogott egyet. Minden védelem nélkül. Kutya baja. De azóta jobban vigyázok -
ThorsHUN
őstag
válasz
Red Bull fan #11199 üzenetére
Koszi!
Mar az n7 teljes verzioja is gyogyir volt nemelyikre, de az igazi megoldast az andLess progi hozta.
Lejatssza az apple fele formatumot is (ugyanugy flac csak valami extra is van benne...) -
Nightfall75
tag
válasz
Red Bull fan #10634 üzenetére
Hagyományos USB OTG-vel megy a 64GB-os exFAT-re formázott microSD is. Gondolom akkor ezzel is menne. Bár costum ROM-on vagyok (InsertCoin), de a kernel gyári.
Engem ez érdekelne, csak csúsznak a gyártással, remélem augusztusban lesz már belőle valami.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #10634 üzenetére
Nem tudom, de úton van 1 32-es is eBay-ről, ha megjön megnézem. Szerintem a 32-est simán kellene neki.
-
GALARDO
addikt
válasz
Red Bull fan #10150 üzenetére
Már megtaláltam, a HTC hivatalos webáruházában. De köszi!
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9561 üzenetére
Nem fog bekavarni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Red Bull fan #9519 üzenetére
PowerAmp, pl. Neutron nekem nagyon nem tetszik. Egyetlen ami zavar, hogy )iPhone után) ezekben nem találtam az a csúsztatós hangerőszabályzót ami iOs-ben volt....
ui : Azt valaki meg tudná mondani, hogy az InsertCoin 3.0-5 Rom-ban mi értelme a 2.24 Firmware-nek?
[link]
Azt írják, ha nem tudom minek kell inkább ne tegyem fel, ... de azt nem bírták leírni, hogy mi értelme.. :/ -
zack
nagyúr
válasz
Neutron Music Player.
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9528 üzenetére
-
adodaniel
őstag
válasz
Poweramp szerintem viszi.
-
adodaniel
őstag
válasz
Red Bull fan #9492 üzenetére
Ok, pontosan milyet rendeltél?
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #8054 üzenetére
A 3pöttyös megoldással nem lenne gond, ha tényleg csak akkor lenne ott amikor kell. Engem például Opera Mobile Classic-nál idegesít. Szerencsére 4.2-vel megoldják. A reklámok meg azért vannak, hogy "ingyen" juss hozzá használható alkalmazásokhoz, ha van fizetős verzió belőlük akkor megveszed és nincs reklám.
-
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #7329 üzenetére
Sima HTC, de mostmar legalabb iem, nem olyan gagyi mint a regebbiek..
Mondjuk azt nem tudom, hogy szol, ki se bontottam. -
Devil Smile
őstag
válasz
Red Bull fan #7322 üzenetére
igen van es nagyon jol szol!!
-
Badboys
őstag
válasz
Red Bull fan #7322 üzenetére
Igen van benne,de nem tudom milyen mert nem használom.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Red Bull fan #6969 üzenetére
netes rendeles eseten 8napod van elallni a vasarlastol indok nelkul!
-
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #6967 üzenetére
Ha megjön küldd vissza, visszakapod a penzt, aztan megrendeled olcsobban..
Ha benne leszel a 8 napban akkor ez siman jarhato ut. -
F_Gergely
őstag
válasz
Red Bull fan #6942 üzenetére
Egy hónap múlva meg már 120-ért hozzáddobják függetlenül....
-
mumk1
addikt
válasz
Red Bull fan #6581 üzenetére
Minden esetre, nem az lesz az achilles sarka, sötétben egész tűrhetőket produkál.
-
dani3l
őstag
válasz
Red Bull fan #6581 üzenetére
Ha nehany oldalt visszaolvasol, eleg sokat linkeltek be az elmult napokban. Vagy keress ra peldaul Xaels kollega hozzaszolasaira, ö is eleg sokat linkelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged