-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Kellemes ünnepeket nektek!
-
hurrikan
addikt
válasz
s3nsitivity #32712 üzenetére
Értsd úgy. Nincs benne több hiba mint a One szoftverében volt.
1-2, a használatot nem befolyásoló apróság. Ilyen meg minden szoftverben van.
És eszméletlen gyors, mikrolaggoktól mentes. Akárcsak a One volt. Csak éppen mindezt minimum dupla üzemidővel.
3 évet kellett várnom míg vágre kijött a Sonytól egy minden tekintetben jó telefon. Hasonlót várok a HTC-től is -
hurrikan
addikt
válasz
Klaus Duran #32708 üzenetére
Kicsit félek is a Z3 Lollipop frissítésétől
de hátha kellemesen csalódok, mint a 4.4.4-ben ami bugmentes szinte. -
hurrikan
addikt
Csak azt is nézd hogy a G3 esetén pl 5,5"-os 2K kijelzőhöz van 3000mAh.
Az S5-ben meg nincs nagyobb aksi az 5,2" mellé.
Egyedül a Sony ahol 5,2 mellé van 3100mAh.Régi kijelző felbontásoknál persze hogy láttad a különbséget.
Csakhogy mostmár nem fogod, ugyanis akkora ppi számot a szemed már nem érzékel, amekkorát 5"-on a QHD produkálna. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Úgy tűnik HTC hétfő van.
A Desire 816 és 610 is kapott ma egy frissítést.
(teszten vannak nálam) -
hurrikan
addikt
Közben én Z3-ra váltottam a One-ról. Nem a kamera miatt mielőtt valaki megkérdezné
hanem a kiváló üzemideje miatt, valamint esetenként szükségem van a vízállóságra. Végre így 2 év után utlólérték a piacot kijelzőben és hangzásban is, végre a sztereók is hozták a One minőségét, így beadtam a derekam.
a szoftveres részétől féltem, de nagy bajok nincsenek szerencsére és az üzemidő valóban lenyűgöző.
A One is a közvetlen közelemben maradt, naponta megtapizhatom, így nem maradok el a jövőben sem innen.
Közben láttam hogy másoknál sem ment korábban a biztonsági mentés, én azt gondoltam hogy a Google fiókom kettős beléptetése miatt lett a hiba, de az updtae óta azon is megy.
A kamera frissítés vajon külön jön még vagy már majd csak az 5.0-val? -
hurrikan
addikt
érdekes
egyébként észrevettétek hogy a frissítés óta sok gyári alkalmazás eltávolítható?
pl. számológép, zseblámpa, 7digitál, pár gyári widget stb. -
hurrikan
addikt
Üdv nektek
Ritkán vagyok már itt de mos találtam egy hasznos dolgot, ami lehet, hogy csak számomra újA Feedburnerbe való bejelentkezés után, bármilyen RSS csatornából kreálhatunk XML alapút, azaz olyat, amit kezel a BlinkFeed is.
A GSM Arena RSS csatornáját, és még jópárat pl. alapból nem tud kezelni, amiatt, hogy nem olyan formátumban vannak, ami kompatibilis. De itt bárki át tudja alakítnai, így tettem én is pl a GSM Arena, és még pár meteorológiai oldallal.Ha csak nekem volt új az infó, akkor sorry
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #30329 üzenetére
Közben megoldódott, bejött a tanácsom. Fórumokon rengeteg tanácsot lehetett olvasni de egy sem működött.
Aztán mondtam neki, hogy lehet hogy szabálytalanul lett leválasztva legutóbb az OTG és az okozza a gondot. Így is volt, a tanácsom ugyanis, hogy dugjon rá egy pendrive-ot, majd válassza le a menüben, bejött. Most már minden oké vele. -
hurrikan
addikt
Érdekes dologba futottam egy ismerősön keresztül.
HTC One-ja van.
olyat csinál, hogy valamiért USB HOST-módba állt, így nem tölt, csak kikapcsolt módban? Hallottatok már ilyenről? Megoldás? -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #30183 üzenetére
Igen 720p az elérhető legnagyobb.
Bármilyen hosszúkat csinálhatsz és saját zenét is tehetsz alá. De ilyenkor nem tudod megosztani a Zoe-val. Mert kiposztolni max. 40másodperceset lehet, mint pl az Instragramon.
Ilyenkor max lementeni tudod magadnak videóként.Íme egy példám:
[link]ez egy 1perc 19-es saját mjúzikkal.
Youtubera így is kiválló.vagy egy méghoszabb:
[link]Egerben mindig iylen borozgatós a hangulat.
de amúgy nem vagyok alkesz
-
hurrikan
addikt
Itt pedig az én Zoem.
[link]kár hogy a már meglévőket nem lehet kiválasztani feltöltésre
-
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30173 üzenetére
Egyrészt nem vagyok Sony fan, ha az lennék nem HTC-m lenne 2,5éve
Minden létező márkáról írok teszteket, így ismerem őket.
Tény hogy a Sony is közel áll hozzám, de nem jobban mint a HTC, az Asus, a Huawei vagy még egy-kettő amiket jobban szeretek, mert jobban tetszenek valami miatt. De újabban az LG is egyre szimpatikusabb.
Tehát vagdalózás helyett inkább nézz utána a dolgoknak, vagy hogy mennyi Sonyt szidtamés húztam le a tesztjeimben, mert az undorító, hogy ha valaki véleménye eltér a tiedtől akkor az rögtön fan.... ezzel azok dobálóznak akiknek nincsennek helytálló érvei.Másrészt vállal garanciát a Sony, olvass bele a szrviz fórumába. Ha vízálló modell beázási panasszal érkezik be. Le nyomáspróbázzák az előírt maximális nyomáson, és ha akkor nem szivárog/ázik be, akkor az user hagyta nyitva valamelyik fedelet, mert ha 1x ereszt akkor később is ereszt, nem kedvfüggő.
Ha szivárgás van ami fedél hiba vagy sztigetelési hiba miatt van, akkor szó nélkül cserélik a készüléket. Csak sajnos rengetegen fognak olyan dolgokat a gyártókra ami a saját balfaszságuk eredménye. Pl mélyebb vízbe viszi mint kéne, nem zárja a csatikat stb. Aztán persze hogy letagadja hogy magát védje.érdekes módon akik ezekre odafigyelnek azoknál nem ázik be.
Harmadrészt olvass utánna külföldi oldalakon mennyi Kelet only vízálló Butterfly ázik be.
vagy mennyi S4 Aktív
aztán szórd az általánosításokat.
Tisztán látszik hogy nem tapasztalatod van, hanem innen onnan összeszedett szelektált információd. Amiknek ráadásul a fele kamu.
Ugyan úgy ahogy aztteni hibajelzések, és csinált okok miatti HTC "szarozások" nagy része is kamu, vagy user hiba/nem megfelelő kezelés. -
hurrikan
addikt
válasz
jozso1989 #30170 üzenetére
Azért a kettőt ne hasonlítsuk össze
1részt mivel vízálló, az userek nagy része víz alá viszi.
Másrészt ezen Sonyk max 2-3%-a ázik be és az is olyan, amit mélyen a víz alá visznek, medencébe stb. És ennek a 2-3%-nak is a fele user hiba. Nem csukja be a fedelet stb. Sima esőtől biztos lehetsz benne hogy egy sem ázik be.
van a családban Z, sőt egy 3éves Aktív is, 100x jártak víz alatt, mégsem lett bajuk.
Fröccsenő víznek vagy pl sima csap alá tartásnak a telefonok 80%-a ma már ellenáll. A baj akkor van, ha nyomás alatt van, mert olyankor ha nincs zárva az USB nyílás akkor baj van. Próbáld meg a One-t fél méterrel a víz alá vinni 10percre aztán meglátod mi lesz. -
hurrikan
addikt
Nem akarunk egy kis Zoe közösséget építeni?
ha már bővült közösségi funkcióval?
Mi HTC-se kartsunk összegondolom faceről keres barátokat.
-
hurrikan
addikt
válasz
viktor82 #28615 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. A 14hónap alatt már vagy 10-12x biztos leejtettem. De a sarkain kívül ennek sehol nincs nyoma. Pedig ebből 1x lépcsőn, és vagy 4-5fokot pattogott lefelé.
De esett ki kerékpározás közben zsebből betonra, miközben száguldottam. Sőt 3hete becsúszott a mosogatóba, de gyorsan kikaptam, eddig nem jelentkezett semmi gond nála. Biztos érzi hogy imádom és ez erőssé teszi.az egyetlen telefon, amit 1év elteltével is ugyan úgy csodálok mint amikor megvettem.
-
hurrikan
addikt
Egy kis Kínai HTC siker
Ennyi pénzért nem csoda hogy viszik mint a cukrot. Vinnék Európában is. Remélem erre a HTC is rájön. -
hurrikan
addikt
válasz
Zirowe #28299 üzenetére
Számomra nem hozott semmi bosszantót.
Tetszenek az új funkciók, gyorsabb, akku jobban bírja, kamera jobb lett.
Inkább talán olyan van amit még elvártam volna de nem kaptunk. Pl. art környezet, dupla tapis ébresztés+gesztusok. Nade talán mjad 4.4.3-mal, vagy majd az 5-tel.
Bugot meg nem nagyon vettem észre. Csak pár pici apróságot, de azok előtte is megvoltak. Viszont simán együtt lehet velük élni mert tényleg aprók, amik nem befolyásolják a működést.De mivel tesztelek szinte minden más gyártónak is, és ismerem azok hibáit, így igen is magasztalom a HTC-t. Samsungnál, LG-nél, Sonynál, sokkal több és nagyobb hiba van. A Kínai olcsó húsokról nem is beszélve.
De a Nexusokon, Motorolákon sincs kevesebb bug. Sőt.... -
hurrikan
addikt
Én úgy tudom hogy eleinte a Sharp gyártotta a kamerákat az M7-be és ezeken minden előjött, vagy előjön a hiba előbb utóbb.
Majd elvileg 2013. November vége óta az OmniVison a beszállító, és azokkal nincs baj, eddig legalábbis. A Sharp-pal mindenki szív, akár kamerákról, akár kijelzőkről legyen szó. Mind típushibás amit kiadnak. Japán Kínai gyártója. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
Hannibal9013 #28269 üzenetére
A lilulás hardveres hiba, semmi köze a szoftverhez.
Az első kamera gen volt hibás. Gariban cserélik. Itt is cserélték már legtöbbünknek. -
hurrikan
addikt
A napokban fura hiba jött elő nálam.
Otthon ugye Wifin vagyok. Olyan gond volt, hogy amikor otthonról eljöttem, nem állt át önállóan 3G-re a telefon, azaz semmilyen net nem volt amíg nem vettem észre. Napokon át ezt csinálta.
Most úgy tűnik megoldottam, a CleanMaster volt a hibás, amit azért tettem fel mert azért 2-3havonta kipucoltattam vele a telót.
Csak gondoltam jelzem, hátha másnál is előjött aki használja. Ami érdekes, hogy M8-on, Z2-n sem produkálja ezt a hibát.Apropó... Z2....
jó volt hogy egyszerre volt nálam a Z2 és az M8, utóbbi még itt van.
Jól össze tudtam méretni őket. Elég nagy a kettősség. Sok dologban jobb a Z2, de legalább ugyan annyiban az M8 is.Amiben egyértelműen az M8 jobb:
-prémium érzet, minőség
-hangzás, audió (hangosabb, több a mély, fülesen, hangszórón, hívásnál is, bár végre a Sony is elért egy jó szintet ebben is)
-szoftver sebesség is stabilitás
-kijelző (bár a Z2-é is szép, de színekben, fényerőben is egyértelműen jobb az M8)
-számomra a formaterv is ide húz
-sokkal erősebb vaku
-nagyságrendekkel jobb előlapi kamera
-gyorsabb fókusz, gyorsabb fotózásAmiben a Z2 jobb:
-üzemidő majd a 2x-szerese az M8-énak
-vízállóság
-fotózásban összességében jobb (bár nem minden esetben)
-animáltabb szoftver
-sokkal jobb videózás
-ezer milliószor jobb stablizátor, ha hiszitek ha nem még az M7-nél is jobb, nem még az M8-nál... nem tudom hogy csinálta a Sony optikai stab nélkül ezt ilyen szintűre egyszerűen egy ezred mm-nyit sem remeg a videó hiába remegtetem a telefont
(ezen már mások is meglepődtek: [link] ezt először el sem hittem pár hónapja, de most magam is tapasztaltam, majd benne lesz a tesztemben)Amiben egál:
-tesreszabhatóság (egyik ebben, másik abban szabható tetre)
-funkcionalitás (szintén tele van mindkettő jó funkciókkal, igazából mind kellene mindkettőbe)Hibák:
-M8: erősen merül alvó módban is, gyári állapotban is, még energiatakarékos módban is (1éjszaka alatt 25-30%)
-Z2: erős túlmelegedési hajlam, főleg játékok, benchmarkok, kamerázás közben (4K, 120fps HD, és 60FPS FHD videó esetén) viszont érdekes módon még túlmelegedés közben sem merülKicsit még a fotózásról:
A Z2-ben olyan szintű JPG tömörítés van, hogy a képek mérete ugyan akkora mint az M8-cal készülteké (2-4mb)
Azért írtam fentebb, hogy nem minden esetben, mert bár sok jó funkciója van a Z2-nek, de vannak az M8-nak is előnyei a Z2-vel szemben, pl :
-sokkal jobban, gyorsabban fókuszál
-a Z2 szaturálja a lilás színeket fotózáskor míg az M8 nem
-a fénymérés fókuszponthoz való igazítása még mindig csak a HTC-kben van meg
-éjszaka jobbak a fotói amennyiben nincs szemből elvakító lámpafény azonban ha van a helyzet siralmassá válik az M8-con.
-záridő állítás szuper dolog az M8-ban -
hurrikan
addikt
Ebben teljesen igazad van.
Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
pl ha az Ultrapixel mellé inkább tesznek egy 13MP-es vay esetleg nagyobb BSI-t.
Az optikai stabot azzal magyarázzák, hogy ez nem kapcsolható ki-be mint a digitális stabilizálás, a két kamerát pedig nem lehetett stabbal ellátni mert lehetetlen lett volna pontosan összehangolni.
Viszont minőségben elképesztő az M8. Ahogy hangzásban és sebességben, kijelzőben is. Mindenben jelentősen javult, kivéve talán az üzemidőt és a kamerát. Utóbbi inkább csak funkcióit tekintve egy hangyányit. -
hurrikan
addikt
Na láttam megjött a frissítés
lefrissítettem a család két másik One-ját még akkor gyorsan, hátha eltűnik
amúgy akik kérdezték hogy vajön mikor jön, jönnek egy sörrelmert megmondtam hogy 2hét múlva, június első szerdáján újraindul
az már csak hab a tortán hogy a 21-ei megindulást is napra pontosan megjósoltam 3héttel előtte
Ha a HTC táblázat valós volt, és valóban Július végén jön a 4.4.3-as frissítés akkor 30-án szerdán fog jönni
persze ha addig más közleményt adnak ki én is fenntartom a változás jogát -
hurrikan
addikt
Nem tudom mi látta már és ki nem
Bejelentésre került az M8 műanyag változata.az E8.
[link]
Az M8 áránál több mint 40%-kal alacsonyabb áron kezd.
Átszámolva 100ezer forinton. De ha minden adót, vámot hozzáadunk is, itthon sem lenne több 120-125ezernél.
Ennyire sokat jelentene a fém ház és az ultrapixel+duo kamera hiánya? Utóbbiak 13MP-es Sony BSI-re cserélése?Ennyiért BestBuy lenne, nem csak Kínában, Európában is.
-
hurrikan
addikt
válasz
dani3l #27567 üzenetére
Semmi ilyen tapasztalat, sokkal gyorsabb mint 5.5-el volt
pedig álmomban sem gondoltam, hogy tovább gyorsul. A frissítés óta ki sem volt kapcsolvade egy mikro lagg sem volt azóta.
RAM használat is takarékosabb, üzemidő is sokkal jobb.
Reggel fél 7-kor vettem le töltőröl1óra 43perc kijelző használat automatán, egész napos szinkron on, GPS on, volt zenehallgatás, G-mail, Facebook, Instragram, Blinkkfeed lapozgatás/hírolvasgatás, pár fotó, egy rövid videó.
Most van 73%-on -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #27517 üzenetére
Szerintem annyira nem
véletlenül engedték kiszerintem ennyi történt.
Elég gyanús volt hogy Indiával és az Ázsiai, több Amerikai szolgáltatós régiókkal együtt indult meg nálunk.
Nem szokták egyszerre ennyi régióra kiengedni, nem hiába akadozott a szerverük.
Hiba nincs a frissítésben, semmilyen téren, tehát ilyen oka biztos nincs a leállásnak. Szerintem jönni fog az jövő héten. -
hurrikan
addikt
És azt észrevettétek hogy a Bluetooth/Speciális beállításoktól kikerült a láthatóság testreszabása?
Mostmár alapból korlátlan ideig látható. -
hurrikan
addikt
válasz
szegto #27447 üzenetére
Biztos hogy meg fogja kapni a 4.4.3-at.
Sőt a 4.5-öt isA SENSE6 pedig nálam is tökéletes. Mind a üzemidő/készenléti idő, mind a sebesség tovább javult. Az új funkciók egy része nagyon hasznos, más része kevésbé.
Le a kalappal a frissítés előtt, ahogy az eddigiek előtt is.Nekem nagyon bejön ez a HTC féle hozzáállás.
Csak így tovább.
még akkor is ha véletlenül kaptuk meg hamarabb. -
hurrikan
addikt
válasz
dani3l #27444 üzenetére
A 4.4.3-at még be sem jelentették hivatalosan
a bejelentéstől számítva minimum lesz 2hónap mire megkapjuk. Tehát inkább augusztus lesz az leghamarabb.Más:
Már HTC M8+-ról is pletyóznak.
Úgy tűnik idén sok One lesz.M8
M8 Mini
M8 Ace
M8 Prime
M8+Ezekből az utolsó kettő QHD kijelzővel érkezik, hasonlóan a G3-hoz. +3GB RAM és 32GB ROM lesz mellé.
Csak míg utóbbi marad 5", a Prime 5,5" lesz. Kérdés hogy a Prime a Max-ot váltja vagy lesz Max is 6"-al.
Nem rossz felhozatal, kivéve talán hogy az M8 Mini ár érték arányát nagyon elcseszerintették. -
hurrikan
addikt
válasz
Cruzolka #27140 üzenetére
Egyrészt kizárt. Megint csak az ő baromságuk, mint az hogy ide csak pár hónap múlva jön a Sense6, mert ugye pár napja még ezt írták...
Másrészt kelet Európa szerintem nem CID32. Mi nem oda tartozunk.
Nem kell velük foglalkozni, megkérdezni is fölösleges őket ezzel kapcsolatban, mert úgysem tudnak semmit, még annyit sem mint amennyit mi tudunk. -
hurrikan
addikt
Akinek hozzám hasonlóan sikerült frissítenie...
a Facebook szinkron beállításai közül nektek is eltűnt a naptár szinkronizáció?
Beállítások/Szinkron/Facebook. Nekem csak a névjegy maradt ott. És a naptár widgetből is eltűntek a szülik.
Tudom hogy meg lehet oldani más appal, de nem ez érdekel, hanem hogy nektek is eltűnt e.
Mert az M8-ban viszont ott van. Tehát nem a SENSE6 miatt tűnt el, hacsak nem bug. -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #26996 üzenetére
Utóbbi nem tűnt el, csak előbb engedélyezni kell a biztonság menüpont alól.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26959 üzenetére
Gondolom amint a szerver terheltsége engedi visszakerül.
De hogy ez mikor lesz kitudja. Lehet hogy még ma, lehet hogy 1-2nap múlva. -
hurrikan
addikt
bizony, a szerver terheltsége miatt némelyik régiókban leállították a frissítést, mert így senki nem tudta normálisan tölteni.
Úgy tűnik pont CID32 került ki a körből. -
hurrikan
addikt
11:35-kor néztem még nem volt frissítés
11:45-kor már igen
néztem 10-15percenként mert 99%-ig biztos voltam benne hogy ma jönahogy azt múlthéten meg is mondtam itt nektek
Nekem is megállt először 2mb-nál, majd úgy a felénél is kb. 10-10percet. De aztán lecsorgott végül. Jó nagyon, de a dupla tap hiányzik nekem is. Egyébként nagyon jó és hibátlan, mindenféle reset nélkül is, és nagyon gyors. Ráadásul még tovább csökkent a RAM igény.
A telepítés után érdemes lefrissíteni Google PLAY-ről a HTC alkalmazásokat.lesz jópár.
ART sincsen sajnos, de azt annyira nem hiányolom.a dupla tapnak örültem volna.
-
hurrikan
addikt
Nekem is tetszik
formára is, meg amiatt is hogy vízálló
erre az alu+szilícium ötvözet házra meg kíváncsi leszek.
Ráadásul XDA-n azt írták hogy az elő és a hátlapi kamera is 8MP-es UltraPixel. A segéd kamera hátul az marad 2MP. -
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26787 üzenetére
26775-ös posztban olvashatod.
-
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26781 üzenetére
Nem.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nazara #26771 üzenetére
Mert nem EU CID-etek van.
Az EU az CID01 és CID32. (meg talán a 38)
Nektek ez valami nagyon speciális CID. Ilyenről eddig csak USA-i T-mobilosaknál halottam.
A hazai T-seknek mindenkinek CID-32
Nekem is T-s, hazai Magyar T-s, CID-32-vel. És rögtön frissült a függetlenekkel együtt Januárban. -
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26767 üzenetére
Kizárt.
Mindenhol leírták hogy Európában "late of May" tehát május végén.
Ez tulajdonképpen a mai naptól bármikor bekövetkezhet.
XDA-n azt írták ezen a héten jön az EU update. De még a jövőhét is május vége.
Az ügyfélszolgálat hülyeséget beszélt. Kb. ugyan annyit ér a HTVC hazai ügyfélszolgálata mint a Sonyé.Ununqatrium
Semmi köze a Huaweihez
hacsak nem azt értetted az ihlet alatt, hogy a Huawei koppintotta le először és ez megihlette a másik kicsi Kínait is.
ugyanis a cikkben is említett Kickstarter gyártó, aki ezt kitalálta már több mint 2éve forgalmazza. Még anno 2012 februárjában az Xperia S-cikkjével tettem ki SErian. Mikor akciósan volt hozzá rendelhető. (és már akkor is forgalmazták egy ideje) -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26530 üzenetére
Bármelyik nap jöhet.
De valószínűleg jövőhéten.
Sose egyszerre jön ki mindenhol.
A HTC-nél újabban bevett szokás hogy mindig máshol kezdik a frissítést.
4.4.2 Európában startolt
4.3 USA-ban
4.2.2 Taiwanon
aztán jött a többi régió sorban. -
hurrikan
addikt
válasz
Red Bull fan #26525 üzenetére
Sajnos folyamatosan dolgozok, így még nem volt alkalmam igazán fotózgatni.
-
hurrikan
addikt
válasz
kenny123 #26447 üzenetére
Nekem most jött meg tesztre az M8 tegnap reggel.
UI-ban van lényegesen sok újdonság, de ezek az M7-re is jönnek majd.
Hrdveres különbség kevesebb van, de ezek nem igen jönnek frissítéssel így ezeket írom leHardveresen:
-nagyobb kijelző, szerintem jobb is, sokkal esősebbek a színek és a fényerő
-még az M7-nél is sokkal prémiumabb szálcsiszolt ház és keret, z M7 is prémium, de ez valami elképesztő lett és iszonyat gyönyörű
-nagyobb akku (de mivel a kijelző is nagyobb így az üzemidő kb. ugyan annyi, de ebben még nem nyilatkozok, mert zsír újan jött, így még kell idő az akkunak)
-kb. egy 20%-kal erősebb SOC, gyorsabb RAM
-Ultrapixel dupla kamera annak számos funkciójával (dinamika tartomány és tájképek látványosan jobbak), 5MP-es előlapi kamera
-kb. 20%-kal hangosabb hangszórók, és kb. ugyan ennyivel erősebb mély hangok is egyben
-még az M7-nél is jóval gyorsabb működés (pedig az M7 is talán az egyik leggyorsabb cucc) persze ez a SENSE6 miatt is lehet
-van benne ART motor is, valamint van perfomance mód, ami 2,5Ghz-ra emeli a max órajeletEl kell gondolkodni melyik éri meg neked.
Amennyivel többet ad annyival drágább is. Az m7-et kb. 140, míg az M8-at 190ezerért szerezheted be 2év gyári garival. -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26442 üzenetére
A szenzor tényleg érzékenyebb lett. De én megvagyok vele.
Viszont a nálam a hívásokkal nincs gond.
Volt elég sokáig, majd észrevettem hogy mi a gond, a töltőnyílás meleltti kis mikrofont gyakran befogtam hívás közben. Ugyanis pont ott van az ujjam telefonáláskor. Azóta ehhez alkalmazkodtam, azóta 1x sem volt "halózás" -
hurrikan
addikt
Szerintem az hogy nem sorolják fel, még nem 100% hogy nem lesz benne.
De majd meglátjuk. -
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #26359 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült megmentenem a cuccost.
-fastboot parancsal Bootloaderbe OMM törlés
-majd szint fastbootba lépve úgy indítottam az RUU ZIP-et, ami így nem az elején, hanem a legvégén szállt el 566-os IMAGE FATAL ERROR hibával. (valószínűleg az S-ON miatt de legalább rnedbebaszta a Hbootot)
-ekkor a 4sarokba 4felkiáltójel és semmi más nem volt a telefonon, se szoftver, se működő HBOOT)
-ezután XDA-s tanácsnak megfelelően az ennek a ZIP-nek megfelelő RUU EXE jött előbb simán, majd a bootoladerből indítva, ami bár végig ment kiírta hogy hibás a telepítés, immár volt hboot, de a 4felkiáltójel még ott volt és a szoft nem indult, ezután az exe felajánlotta hogy valamilyen javítást csinál mert a készülék egyik alapvető része sérült, válasszam le, stb. majd csatlakoztassam újra
-csatoltam a felkiáltós képernyővel, elindult végigfutott,minden oké, teljesen gyári állapotba került, lett recovery minden
-innentől kezdve simán nyitotta a renove legelsőreNem könnyítette meg az életem a HTC
a Sonynál mennyivel egyszerűbben végrehajthatók mindezek. -
hurrikan
addikt
Ezekhez nem kell nyitott bootloader?
-
hurrikan
addikt
válasz
Loboda #26346 üzenetére
De ha igaz hogy ahhoz is kell a recovery, akkor nem fog felmenni. :/
vagy te mit tudsz erről?zaibatsu
Még ebben a hónapban.Spy89
Ha gyári garit akarsz akkor Expansys. Ha boltit Partnero.
Bár ahogy visszahallottam a Partnerotól is Európait kaptak jó páran. Így ott is 2év a gari -
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #26332 üzenetére
Pont azt próbáltam hogy kinyitom. Arról szól a történet. És nem nyílik.
+se OTA, se RUU. Pedig utóbbinak fel kéne mennie ha vissza lett zárva. (locked, S-ON)
90% hogy az említett recovery lesz a gond.zaibatsu
Igen.
Megpróbálok belépni Hbootból és csak egy piros háromszög jön be helyette, az is csak vagy 5perc múlva.
Amiből kilépni is alig lehet 5percig, szó szerint 5percig kell nyomnom a power gombot mire újraindul.
Tuti biztos hogy itt lesz a gond. Azaz azzal, amit XDA-n írtak, hogy nem lett visszatéve a gyári recovery, ás úgy zárta vissza a tulaj és S-ON-olta.
Tehát itt meglőtte akkor a dolgot. Mert az RUU-hoz is kell a recovery, ahogy az OTA-hoz is, és ezek szerint a nyitáshoz is. És ami a legérdekesebb, (mivel gari úgy sincs) megpróbáltuk HTC Dev-ne, és ott sem nyílt, el is utasította a HTC Dev, mint nem nyitható készüléket. -
hurrikan
addikt
Na csak újra próbálkoztam most reggel.
Most okén futott le. De mégse nyitotta ki.... pedig a végén succes, meg minden volt.nos ez után végleg feladtam....
viszont az RUU sem fut le a cuccon. Tehát a telóval van valami gixer.Most próbából megcsináltuk egy másik, full gyári One-on, ami egy csaj ismerősé. Kinyitottam simán, majd tudtam zárni is, S-ON-olni is.
Aztán az RUU is simán ment. Úgyhogy ezzel a telóval nem tudom mi van de nagy gáz az biztos.Update:
Közben közölte a tulaj. Hogy korábban nyitva volt.
Majd vissza lett zárva ugyan ezzel a progival. Viszont azóta nem jön be rajta a recovery.
Lehet hogy ez az oka mindennek? Se nyitás, se RUU, se OTA?
XDA-n azt írják hogy igen, mert a gyári recoveryt minden telepítő használni akarja. És valószínűleg visszazárás előtt nem tették vissza az eredeti recoveryt úgyhogy baszhatom hogy ezt frissítsem.még jó hogy nem az enyém.
-
hurrikan
addikt
Véleményem szerint igen.
De ez egy egyéni vélemény. Amitől bárki véleménye eltérhet. Ahogy az enyém is bárkiétől.
Számomra semmi pluszt nem ad, ami megérne +100ezret egy Androidos csúcsmodellhez képest.
Sőt, nekem sose jött be az iOS, főleg külsőleg nem. Ahogy maga az iPhone formaterv sem. De ez mind relatív.
A 100ezeres felár viszont nem. -
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #26256 üzenetére
tudom kicsit magunkellen beszélek... de véleményem szerint semmit sem ér a Beats.... sem szoftveresen, a termékeik meg aztán főleg nem.
4-5ezer forintos HTC-s vagy Sonys füles sokkal jobban szól mint egy 14-15ezer forintos Beats.... és akor nevesebb gyártókról még nem is beszéltem... (Sennheiser, AKG, JVC) amik bár szintén drágák, de legalább prémiumok. A Beats pont olyan mint az Apple, összevalók. Mindkettőnek csak a neve nagy. -
hurrikan
addikt
Annyira engem sem izgat.
Hétfőn jön tesztre az M8
aztán szerda, csütörtök környékén a Z2 is befut
+itt van a Tablet Z2 is. Csúcsmodell dömping.spawn21
Z1C hogy tetszik így a One után?
4.4 hogy sikerült rá?én még 4.3-mal teszteltem le. Akkor 2hetet volt itt.
-
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #26240 üzenetére
Szerinted nekünk is megjön ma?
1.hsz-ben a Tippek/Trükkök link cserére szorul
Trollpofa jön be rajta.
[link] -
hurrikan
addikt
Csak nem kijelző tappal ébreszt hanem a szenzort kell tappolni ami fent van a bal sarokban a picsbe. Akkor meg már ott a power gomb is.
Egyébként én sztornóztam a Veletchet végül.
Ismerősök barátok 99%-a nem vagy nem biztos hogy jön. Meg sokba is van.
5000 oda vissza a vonat, 1500mire oda vissza busz/metró/villamosozgatok a Keletitől. 1000a belépő.
7500és még nem ettem nem ittam.9000alatt nem úsznám meg. Annyit meg nem ér, nekem úgysem tudnak újat mutatni, Sonytól, HTC-től, Huawei-től, ConCorde-tól mindent megkapok tesztre. Ha meg más márka kell akkor a Partnero-tól amit csak szeretnék. Így sok értelmét nem látom a befektetésnek.
-
hurrikan
addikt
Veletechre ki jön innen?
-
hurrikan
addikt
"a benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb"
Pont ezt teszi a One is (M7)
ha az adott pontot megérinted a kijelzőn. Csak sokkal jobban tud összpontosítani az adott fényerősségre az Ultrapixel miatt mint a többi kamera.
Ahogy a fenti példa képen láthatod. Mikor a fényes és mikor a sötét részre került a fókusz. -
hurrikan
addikt
válasz
F_Gergely #24808 üzenetére
Csak közel sem így.
Tesztelek Sonykat, LG-ket, Huawei-eket, Motorolákat is. Nagy ritkán ha beveszem a Dádalont Samsung is megfordul a kezemben. Van bennük érintő fókusz, csak nem ebben a formában. Pl nem tud háttérfényhez stb.-hez igazítani egyik sem. Vagy éppen világosítani, sötétíteni a kép adott részeit, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Pl. pont a G2 volt nálam is a MotoG amikor ezeket a képeket lőttem, és egyikkel sem tudtam megcsinálni a kettővel, akár milyen módszerrel próbálkoztam.
Hidd el, van bőven összehasonlítási alapom. Azért megvannak a One kamerájának is a maga előnyei. Én kifejezetten szeretem. -
hurrikan
addikt
válasz
NandorHUN #24666 üzenetére
Hát mindenkinél biztos nem. Mert pl. nálam tökéletesen megy.
Meg mástól sem olvastam hasonlót itt fórumon.
Ettől lehet egyedi hjba. Nekem is volt már olyan amit csak én tapasztaltam itt.
SENSE-t engedélyezted?
Ha más nem próbáld HaxSyn-cel? Vagy más alternatív facesync appal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest