- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
Pistakiss
üzenetére
Jelenleg még mindkettő meg van és a ONE-t már április óta nyúzom.

Szerintem:
Kijelző: szinte egyforma minőség, a G2 talán jobban elhelyezett, pici keret, jó a helykihasználás, viszont nagyobb méret.
Fényképező: Egyik sem világbajnok, a ONE gyengéje az alacsony pixelszám, a G2 fényképezője lassú, körülményes, bizonytalan fókusszal. (fotózni Lumia 1020!
)
Akku: Ebben verhetetlen az LG, még nem tudtam 1 nap alatt lemeríteni, brutális a teljesítménye.
Szoftver: Itt viszont a ONE a nyerő, nem kell mókolni, jól optimalizált, gyors, stabil, már a kezdetektől. Azt nem állítom, hogy szar a G2, de meg meg akad és okozott már meglepetést. (10E) Használat közben szinte azt gondolná az ember, hogy fordított a SOC és a ONE-ban van az S800...
Zene: Ez kicsit meglepett, mert megmondom őszintén, kicsit többet vártam a G2-től, de számomra nem jobb fejhallgatóval mint a ONE, szerintem igen egyformán szolnak. Kihangosítva viszont meg sem közelíti a HTC-t.
Burkolat: Nekem a ONE etalon, nem csak mint egy telefon, hanem mint egy tárgy, amiről lerí a minőség és mindig öröm kézbe venni. Egy csúszós új lenyomatos fényes műanyag ezt soha nem fogja tudni.
Hangsúlyozom, ezek a saját véleményemet tükrözik, azt hogy ezek közül kinek mi a fontosabb, döntse el maga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)