Hirdetés
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Kickass
üzenetére
Neem, nekem "csak" 3.2 V6-os Vectrám volt, az OPC Vectra volt az elsö, amiben gondolkoztam, csak mivel azoknak az ára egy normális darabnál 8e-töl indul, de inkább beleharap a 10e €-ba, ekkor merült fel az Insignia, mivel ennyiért már jópár van közülük eladó, és külsöre azért elsöre eléggé bitang.
Akkor olvastam utána, és bár alapvetöen nincs bajom azzal, ha egy autóval foglalkozni kell, ezt-azt kicserélni, ezek, amiket írtam már túl vannak azon, amit egy ilyen korú autónál nekem"belefér".
Pluszban jött a menetteljesítmény/fogyasztás sokk, így inkább más irányba kezdtem nézelödni.@aero:
A hang szerintem is, ami mellette szól, de pl. szétnézve a piacon 10-15e € körüli sávban azért találni V6-tal alternatívákat, én pl. lehet inkább egy ilyet vállalnék be, ha már úgyis költeni kell mindkettöre: [link] (Off:Audi S4 3.0TFSi). V6 is, jobban is megy, fogyiban is jobb. Csak a piros belsö helyett kellene valami emberibbet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pluszban jött a menetteljesítmény/fogyasztás sokk, így inkább más irányba kezdtem nézelödni.