Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85397 üzenetére
Én nem hiszem hogy ilyen reklámozást az Opel, még saját termékeket talán, de biztos hogy ez sok embernél kiverné a biztosítékot. Érdemes lenne az Opelnél is rákérdezni a számra. De elég furcsa dolog az biztos. Érdemes lenne alaposan átvizsgálni a PC-d, nincs-e valami kártevő a gépen. Arra tudok még gondolni, hogy valami logolja a billentyűzetet és onnan szerezte meg az ilyen-olyan adataid.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
ArthurShelby #85396 üzenetére
Nevemen szólított, alvázszámot írt. Mondjuk nem egyeztettem az adatokat, de az a gyanúm, hogy a leeső telefon tartó izgatta fel a rendszert.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
De ott a küldő is az onstar? Megnézted rendesen?
Szerintem csalók lehetnek -
-=RelakS=-
veterán
válasz
bozont #85394 üzenetére
Ezekbe én is írtam
(jelenleg az első linken az első, a másodikon a második poszt, meg valamikor korábban is morogtam legalább az egyikbe)
Pont az okozza a zavaromat, hogy ennyi nyomi dolog történik a szám körül, de van valami köze az Opelhez. Azt ugyanis nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül az OnStar üzenet átszivárgott erre a számra.
-
bozont
veterán
válasz
-=RelakS=- #85393 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Srácok, ismerős itt valakinek a +36305555517 telefonszám?
Linkeket szokott küldeni SMS-ben, hogy vegyek banggood-ról, stb.Ma egy olyan üzenet jött tőle, hogy az Astrám lopásérzékelője aktiválódott. A még furcsább, hogy az OnStar-tól azonos tartalmű e-mailt is kaptam.
Lehet, hogy ez a telefonszám nem is valami csalók cucca, hanem az OnStar értesítő száma, és reklámozásra is használják?
-
trassher
addikt
Facebook poszt: Alkudni pénzel a zsebben az auto mellett!!! [link] Akkor én most kikapcsolom a 'zinternetet.
-
Sza_Sa
senior tag
Srácok, honnan tudnám kideríteni, hogy milyen csomagtértálcát kellene rendelnem? 5 ajtós, az ajtó alatt van egy kisebb, csomagtartóba benyúló üreg. Csomagtér rendező szerintem nincs benne, bár nem is tudom hogy néz ki.
-
bazsimano
őstag
Budapestiek! Hol erdemes szervizbe vinni az autot 1345e hibaval vinnem! Csergo? Schiller vagy valami egyeb megbizhato?
-
-
törölt tag
Milyen olajat ajánlotok x18xe1-be ami brutál jó?
Esetleg vasárnap azaz ma bp-n hol tudok venni ?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
diablo1984 #85379 üzenetére
Az.
-
Petyyyyy
addikt
G Astra esetén pl ha "sokszor" veszed le és teszed vissza a lökhárítót, a sín elfárad és míg nem cseréled, nem fog tökéletesen állni. Pl fényszórót vagy adott esetben trafót nem tudsz máshogy cserélni.
Kicsit tényleg eláll, de nagyobb kérdés a hetedik képen a bal hátsó keréktől induló sérülés. -
bazsimano
őstag
válasz
Luck Dragon #85366 üzenetére
Koszonom! Szervizelni hol erdemes Budapesten?
-
footy
addikt
Sziasztok!
Ennél az autónál csak nekem tűnik úgy hogy csálé a motorháztető és az első és hátsó lökhárítok elállnak, vagy más is így látja?
-
dave93
őstag
Sziasztok!
Astra F 1994, 1.4 60LE.
Több nap állás után olyat csinál, hogy az önindító teker, de nem indul be. Akksi vatta új. Kiszállok, minimálisat megmozdítom, megtolom az autót kézzel a bal első ajtót fogva kb 10-20 centit gurul előre meg vissza, utána pöcc röff, egyből indul. Nem először van ez. Mi a rozsseb?
-
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
opel astra h-m van a16xer motorral. 01345e hibakodott dobott ki pedaltesztnél. Tudjátok mi az?
hova érdemes vinni budapesten? csergo? schiller?
udv mindenkinek
b. -
Laraxior
titán
Köszönöm, találtam is egy szép aranyszínűt
-
Petyyyyy
addikt
-
Laraxior
titán
Esetleg nincsen valakinek valami infoja arról, hogy az Insigiámra milyen széles 20"-os felnit kereshetek ami rámegy és el is fordul a kerék, anélkül, hogy beleérne a kaszniba, illetve ajánlott gumiméret is érdekelne.
Dunlopot találtam olyan 560EUR környékén, de fene tudja, hogy autóknál az milyen, motoromon Dunlop volt, azzal megvoltam elégedve. -
bexinho23
őstag
válasz
farkas-j #85358 üzenetére
Koszonom a valaszt mindkettotoknek. Sarukat megtisztitottuk, akkut berendeltem delelott. Remelhetoleg kedden mar beszerelhetem. Ma szerelotol eljove sem volt gond, o is ment ma vele. Delutan is megyek majd vele.... remelem valoban csak ennyi a problema.
Testkabel amugy merre van a C corsaban, ami a motort koti ossze a karosszeriaval? Apu kereste, mert elmondasa szerint annak idejen a ladanal volt ugyanilyen problemaja.
-
nemszabad
tag
Sziasztok!
Opel Combo B (1,7 D, Isuzu, 1996. 06. hó) esetén hová rejtették a km óra jeladót? A km órám nem mutat semmit, néha fel-ugrik, de ennyi. Vagy nem biztos, hogy jeladó gond van?
Igazából csak a számláló hiányzik (bosszantó, hogy 490 ezernél megáll, az 500-ra átfordulást meg akartam nézni), a sebességet a motor hangjából már tudom (fordulatszám-mérő nincs).
Ha esetleg van valakinek szerelési kézikönyv, azt is szívesen (meg)veszem. B Corsa könyve is jó lehet, ha csak a lökettérfogatban van különbség (azokba nemigen került az 1,7-es, csak 1,5-ös).
Köszönöm!
Üdv.:
Peti
-
bexinho23
őstag
Hello!
Segitseg kellene.
Hibajelenseg: elindultam A-bol B-be (25km), megalltam idokozben, majd elertem utam vegehez. Elinditanam az auto, de csak suru kattogas hallatszik a biztositektabla iranyabol, vibral a legzsak jelzo a muszerfalon, semmi. Kesobb eakapcsoltam a lampat, inditoztam, de nagyon gyenge volt, lassab kerreges. Srac, aki segített betolni, azt mindta, tuti az akku halt be.
Haza mentem vele 25 kmre, szerelohoz bevittem (nem volt otthon), kozpontizarral mar nem tudtam razarni, nagyon gyenge volt. Ott hagytam.
3 ora mulva hiv a szerelo, hogy ketszer is poccre indult, meg felkapcsolt lampaval is.
Holnap megprobalja felmelegiteni a kocsit, hogy hátha melegen hozza a problemat, mert nem meri azt mondani, hogy akku hiba.
Akku kb. 3-4 eves.
Szenkefe csere volt 1.5 eve.Esetleg van valami otletetek?
-
Declare
őstag
válasz
stickermajom #85352 üzenetére
Nem tudom sajna...anno en is utanaolvastam, h mi a rosseb ez a karistolas es ilyeneket talaltam...aztan mondom jo, akkor ha nem is pont ez, de valami ilyesmi es tovabb nem foglalkoztam vele.
A legtöbb auto csinal valami ilyesmit amugy. A Passat pl olyan, mintha a dpf pucolast is folytatna valahogy, miutan leall az auto, mert ugy tud zugni mint az allat. Szoval hagyni kell, had elje a kis eletet az auto...lefekveskor Te is feszkalodsz egy picit mire megtalalod az optimalis alvo pozt nem?
-
Findzs
addikt
Köszi a válaszokat.
Nem gondolták át ezt a zsaluvezérlés témát.
Én kipróbáltam, hogy magamra zárom a kocsit és 15 percen belül 4x is zünnyögött valami állítóka a műszerfal mögött.
Amint kinyitom az ajtót akkor is rögtön állítgat valamit. Akkor is ha nem volt lecsukva.
Azért furcsa mert az első h astrámba ilyet nem csinált. Igaz abban manuális klíma volt ebben meg digitális van.Arra a nagy műanyag takaró valamire sem emlékszem az elő h astrámból a tetőkárpiton.
Mondjuk erre jó lenne hogy aztán a középső kijelző helyére be lehessen rakni egy tabletet mondjuk, navigációnak, zenelejátszónak stb.Nekem ilyen szemüvegtartóm van: [link]
Megjárt már pár kocsit. A g astrába is felszerelhető. -
Declare
őstag
válasz
Findzs #85346 üzenetére
Valami olyasmi az oka, hogy amikor kinyitod meg becsukod az ajtot akkor ne legyen vakum az autoban, vagy valami ilyesmi. Ezert allitgat...zar, nyit...aztan ez azert ugye egy idö utan megeszi ott a müanyag fogasleceket, de kikapcsolni nem lehet, max valami hazi sufni tuninggal.
Az a müanyag meg azert van, mert ha van ultrahangos riszato, vagy tetöablak, akkor azoknak a dolgai oda vannak beepitve
-
athomi
veterán
Létezik hogy csak időnként megy el a szervó? Egy-egy parkolásnál előfordul hogy elég nehézkessé válik a kormány.
Astra H 1.6 2009
-
adorjant
őstag
válasz
Markizmark #85344 üzenetére
Z18XE, elektromos gázpedál
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Zafira A (125LE 1.8 benzin) elektromos vagy bowdenes gázpedálos?
Nagyon nézegetem a típust, de ez sem mindegy.
Egyáltalán melyik motorkód ez? -
Jofi81
őstag
válasz
mohabá 007 #85341 üzenetére
Köszönöm!
-
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby #85322 üzenetére
Ha legközelebb lesz tali és tudunk találkozni, akkor viszem, kérlek szólj majd rám előtte.
-
athomi
veterán
-
Sanki
addikt
Új kulcs (kb. 2-3 hetes) kicsit nehezen jön ki a gyújtáskapcsolóból.
Ez majd fog még "bekopni" vagy inkább a zárat teszi tönkre? Legutóbb valami a zárban nem is kattant (látszott is szemmel, hogy mintha a fogak ott maradtak volna), így elég nehézkes volt következőnek a kulcsot visszarakni. -
Szada85
aktív tag
Szia.
Alapvetöen tényleg a forrást kellene behatárolni helyileg ( egy világosban készített videó is nagy segítség, ahol odateszed egész közel a kamerát akár a generátor környékére, utána a váltó környékére is, így tovább máshova is ), így pusztán hangból azért nem könnyü tippelni sem.
Kinyomócsapágyat elvileg úgy tudod ellenörizni, ha valaki közben benyomja-felengedi a pedált, és közben változnia kellene a hangnak.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Kisebb bajban vagyunk
Na szóval adott egy F Astra. Kiégett a középkonzolban az izzók nagy része, cserélve lett LED újra.
Semmi gond nem volt, hamar ment is a csere, gondoltuk akkor jöhet a műszerfal többi része, sebességmutató és társai. Ki is szedtük annyira, hogy benyúlva kivettük a régi sárga izzókat és beraktuk az újakat.
Azonban a középkonzolnál simán ment a csere, itt nem teljesen, valamiért kicsit akadt a foglalatban, így az izzó szélén kicsit igazítottunk.
Sajnos úgy fest elnyíródott hátul valami mivel az első 2 izzó nem ég egyáltalán se az új se a régi izzóval.
Találtunk neten ilyen alaplap szerűt amit lehet cserélni hátul.
Erről tapasztalat?
-
rob72
tag
Hello mindeninek
tudnátok segíteni? egy jó öreg astra f c14nz motortérből jön ez a csilingelő hang , szerintem a váltó felől , mert ott hangosabb
ha benyomom, vagy nem , a kuplungot akkor is hallani , nagyon hangos kintről is
itt a hangfájl[link]
-
Sanki
addikt
Kiszedtem a világításkapcsolót, mert kaptam pár B8.5D-s led izzót.
Miután kiszedtem, akkor láttam, hogy nem fér bele.
[kép] - A bal oldali b8.5d-s, a jobb oldali a gyári, ami benne volt.Nos miután visszaraktam a gyári izzót, majd a helyére tettem a kapcsolót és teszteltem, sajnos a háttér világítás nem kapcsol be a kapcsolón (többi helyen működik, műszerfal, szellőzőkapcsolók stb.), illetve a két ködlámpa sem kapcsolható (első és hátsó), viszont a tompított, belső világítás, helyzetjelző, magasságállító és fényerő állító működik.
Mi a bré történhetett a kapcsolóval?
Többször kivettem és visszaraktam, megigazítottam a gyári izzót, de semmi. -
Laraxior
titán
Megvan az első tapasztalat az Insigniával, hosszabb távon
Csütörtökön elvittem szerelőhöz, hogy megnézze a szervoolaj folyás dolgot. Persze az Insi betegség volt, szóval volt az Opelnél raktáron az a cső, így pénteken ki is cserélte, szépen letisztították, átnézték a fékeket, futóművet.
Szombat reggel nekiindultam Frankfurt - Szombathely távnak. ~850km.
Esélyem nem volt tempomatozni, de igyekeztem tempósan haladni, ezért leginkább olyan 160 körül mentem, ahol tudtam. Itt olyan 2500 körül van a fordulat. A computer 6.1-et írt ki megérkezve. Nem rossz...Ma hajnalba indultam is vissza, haza is értem, kicsit megkergettem, hogy mégis mire képes, a max a 230 volt, lejtőn lefelé.
Végülis elégedett vagyok, 1700km, mondjuk szétültem a seggem, de örülök, hogy talán megbízható autót sikerült kifogni. -
zolikaDB
veterán
válasz
ArthurShelby #85321 üzenetére
Nem, mindet postán vettem tőlük
Küldj mailcímet privátba, oda átdobok neked pár képet, ha kell még! -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Luck Dragon #85324 üzenetére
Ja hogy ez lenne.
Cím alapján nem néztem tovább.
-
-
amargo
addikt
válasz
ArthurShelby #85094 üzenetére
Pajzs margóján: külföldön használhatatlan a GSM része, mert ezek az agyhalottak 06-ot írnak be a 0036 vagy +36 helyett.
-
HoppMaster
aktív tag
Tud vki megbizható porlasztó felujjítással foglalkozó szervízt ajánlani?
-
bodojani
csendes tag
Sziasztok! Vasárnap a Kodály körönd közelében érdekel valakit hibakód olvasás - törlés INGYEN? Vettem egy műszert, szeretném tesztelni. Más típus is jöhet. Ha hozol 1 sört, nem utasítom el... Ha érdekel, privátban várom a jelentkezést.
-
törölt tag
válasz
stickermajom #85310 üzenetére
A j szivoval valoban kicsit lomha, az a ford motor pedig jora sikeredett. Mindegekkel ellentetben az en kornyezetemben Forddal mindenki ccsak szivott eddig. Tudom nem reprezentativ, de emiatt en pl sosem vennek Fordot.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
stickermajom #85310 üzenetére
Nem turbós.
-
stickermajom
addikt
válasz
sharkypeti #85309 üzenetére
1,6T vagy szívó J? Utóbbival semmiképp, nehéz mint a fene.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek benneteket, ne legyetek elfogultak az Opellel szemben, segítsetek a választásban.
Kérdés: Ford Focus 1.6 Ti-VCT vagy inkább Opel J Astra 1.6 ?
Mindkettő 3 millió ft körüli benzines kombi lenne, ugyanannyi pénzért az Opelből vagy fiatalabbat vagy jobban felszereltebbet lenetne venni, de ez nem érdekelne ha esetleg a Fordnak jobb a motorja. Mindezt általánosságban kérdezem, nincs még kiszemelve autó, csak a keresést szűkítettem le erre a két típusra. Keveset autózom, azt is főleg városban. Opelből semmilyen tapasztalatom nincs, nektek mi a véleményetek? Pro és kontra milyen fontos dolgokat tudnátok mondani az Oplellel kapcsolatban?
Lényeg, hogy minél megbízhatóbb, pénztárcabarát autót vegyek. -
stickermajom
addikt
válasz
molnarpeter #85305 üzenetére
Közvetlen befecskendezéses benzinesbe se engednék mást.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
molnarpeter #85305 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter #85303 üzenetére
Egyébként nem vicc, a kimaxolós hibridezésben benne van. És aki csak egy robogót szedett már szét szerintem minden hónapban kijárná a tankot csak para ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest