Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Napokon belül elviszem szerelőhöz az autót, szeretném ha kiderülne, hogy van-e valami baj a motorral. Van még rajta 5 hónap garim, majd ha kifizeti szépen a kereskedés, ha valami nagyobb tételt kellene zsebből fizetnem.
Az normális, hogy kuplung lenyomására, (pl. váltáskor) felszökik a fordulat 2-2,5k köré ?
-
gban
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Töltés: ha a test pl. kontaktos, nem veszed észre hogy nem tölt.
Ha keveset tölt de tölt, azt se veszed észre.
Szóval nem nagy feladat, én tuti rámérnék a töltésre is járó motornál, az akkusarukon.
Természetesen egy 10 éves akku nem kérdés hogy simán lehet cserés, de jobb biztosra menni. -
-
AMD Power
titán
Megjött az Opeles ajándék csomag!!

-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
F Astra 1.6 92' caravan.
Hiba leírás:
Műszerfal világítás oké, fényszóró oké, de gyújtásra csak kattog, meg se nyikkan, és közben kialszanak a fények is a műszerfalon. Bebikáztuk, és attól elindult. Kb. fél órán át ment a motor, majd leállítottam. Azonnal ráadtam a gyújtást, de csak kattog, meg se nyikkan.
Ugye az akksi szállt el végleg? Azt se tudom már, hogy hány éves, de 10 tuti van. -
F_Gergely
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
B vectrahoz kb 7-9 ezer bontottan. En 6ert vettem azota is hibatlan. Nem erdemes szarakodni vele egyszerubb cserelni. Arra figyelni kell hogy van TC-s ABS kocka meg sima ABS-es amiben nincs TC, a kettot nem szabad felcserelni mert nem kompatibilis.
-
gban
veterán
Most nézegetem mi maradt az F Astrához még itt, szerintetek el lehet adni egy gyújtótrafót?
Cseréltem de gyertyakábel gond volt, ez a gyárija, nem tettem vissza, hibátlan. -
válasz
Markizmark
üzenetére
Yep, eddig fel se tunt a hiba

-
diablo1984
veterán
szép letisztult dízel hangja van az biztos! én élőben is hallottam már 1,8 benzines laguna 2-t, ami tisztán dízel hangú volt alapjáraton, kínomban megnéztem az oldalát, hogy ez biztos benzines-e. abban az okoskerék volt a halálán és attól volt kopogós hangja, ami fordulaton kisimult....
-
zseko
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
oh, akkor lehet nem benzint kellett volna beletöltenem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Most hogy így meghallgattam én is, rosszabbnak hallatszik mint valójában. Bár én csak laikus vagyok
) -
-
Most futottam bele ebbe a B vekibe

-
mohabá 007
aktív tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Igen jobban jársz.Attól még a jelenlegi megmarad,amit lehet bütykölgetni,hátha sikerül.A bontóból,vagy bárhonnan vettnek annyi a hátránya,hogy azt sem tudod,üzemképes e.Ezt úgy oldottam meg,hogy csak 2db könnyen kiszedhető tartócsavarral fogattam meg a vez elektronikát,bontóssal megegyeztem,mondtam nézd,a lámpa most világít,mert az ényém nem jó.Tiéd betesz,lámpa nem világít,meg van véve.Válasz ok.

(így nem vettem zsákbamacskát)
-
HoaryFox
őstag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Szóval valószínű jobban járok, ha kapásból egy ABS vezérlő cserét ejtek meg? Körbenézek bontókban, hátha van még.
-
zseko
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
valamint (#60575) beg és (#60577) Jofi81, köszi! Így nem lesz. Azért érdekelt volna, mert most vehetnék meg egy Astrát ismerőstől, 300-ért adja, de +200-at még kifizetni csak a klímáért, valóban nem éri meg.
Viszont, @Beg, a te hsz-ed (#60564) kicsit bizonytalanná tett
Főleg az első - utolsó, mert van már egy pár kisebb rozsda az autón (vezetőoldali ajtó élén fedezhető fel, a hátsó sárvédők alja, küszöbnél egy festékleválás, meg tanksapkánál kicsit nagyobb) (egyébként 99-es, 118e km, 1.4-es, lépcsőshátú, vonóhorog, szervó, 2 légzsák).
Autószerelő ismerős azt mondta, hogy ettől eltekintve megéri, jó állapotban van, de ajánlott cserélni a vezérműszíjat, olajat, olajszűrőt.
Most kölcsönkaptam egy hétre kipróbálni, valóban jól, könnyen megy (amennyire amatőrként meg tudom állapítani), futóműnek, motornak semmi hangja, zörgése. Viszont van egy hang, amit nem tudok hova tenni, tegnap próbáltam utánahallgatni mi lehet, úgy találtam, hogy a gyújtótrafóból jöhet (ami egyébként úgy néz ki hogy új, teljesen tiszta a motortér többi részéhez képest). Elektromos 'zümmögéshez' tudom hasonlítani, fordulatszámfüggő. Befelé az utastérbe jobban lehet hallani mint kifelé. Készítettem róla videót, valamiért eléggé halk lett, de a lényeg hallható azt hiszem.[link](#60578) AMD Power, igen, az.
-
Jofi81
őstag
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Jól mondta a kollégád,biztos,hogy a vezérlő elektronikával van gond.Nekem is egy az egybe ugyanez volt a tünet.Kiszereltem,szétvágásnál elbaxtam.
Bontóból sikerült 10 ropiért venni komplett.Általában 20-ért adják.
Nézd meg neked milyen tipusú kell.Akár ki is szerelheted,attól még a fék teljesen jó,csak a lámpa világít.A vezérlő egység az ABS szivattyú oldalára van felfogatva 4 db Torx csavarral.Ennek az egységnek a hűtővíz tágulási tartálynál kell lennie,a főfékhengerről min 2 cső csatlakozik hozzá.Valszeg az egészet eltakarja,rá van ültetve egy relészekrény/fekete doboz/

Első lépésként a vez. egység csatlakozóját kell lehúzni arról. A két oldalsó és az 1 db felső rögzítőcsavar gond nélkül eltávolítható,az alsó kissé macerás.Ehhez érdemes leszerelni a tágulási tartályt, azt odébb tolni és némi ügyesség és türelem árán hajlított kulccsal ki tudod csavarni.Ezután a vezérlőegység kiemelhető.Valszeg a tiéd is ilyen:

Ez a rész marad a helyén./- A hidraulika egységbe sajtolt szelepek mechanikus részei/

A vezérlőegység szétvágva:

A képen is látszik,hogy nem a legegyszerűbb úgy szétvágni,(elég vastag a perem) hogy a panel ne sérüljön.
Ha sikerült szétvágni,jöhet az átforrasztás.(vagy jó lesz,vagy nem)

-
zseko
veterán
Üdv, utólag klíma beszerelve mennyibe kerülhet, de egyáltalán érdemes-e? 1.4-es F-es Astrába kellene.
-
h3lios
addikt
válasz
F_Zolee
üzenetére
Most olvastam, hogy nem csak én jártam így. Nekem is hasonló van, mint amit a srác leírt, csak nem ilyen vészes a helyzet. Szerintem ahogy meglesz a fizu elviszem a szerelőhöz megnézetni a motort és az alapjáratot, mert szeretném, hogy motorikusan 100%-os legyen. Gyertya - olaj csere megvolt, motor szerelő ismerősnél, de sajnos az ilyen dolgokhoz ő már nem ért.
-
AMD Power
titán
Ha már álom..... ez mint irtam az egyik nálam!

Csatlakozott - Opel Zafira (2016) nemzetközi menetpróba
Ez baromi jó benne!

A németek azonban egyértelműen az OnStar szolgáltatásra a legbüszkébbek, mellyel a Zafira képes csatlakozni a világhálóra, és így egy mobilos applikáción keresztül szinte minden fontos adatához és funkciójához hozzáférhetünk: lekérhetjük az olajszintet, az autó helyzetét, a guminyomást, vagy éppen felvillanthatjuk a lámpákat, dudálhatunk vagy nyithatjuk/zárhatjuk akár a világ másik végéről is – feltéve, hogy van internetkapcsolatunk. Plusz pénzért az autó akár vezeték nélküli internettel is tud szolgálni, melyre hét eszközt tudunk csatlakoztatni.
Ez azonban csak az egyik nagy előnye az OnStar-nak, hiszen még ennél is fontosabb lehet a 0-24-es, az év 365 napjában elérhető élő ügyfélszolgálat, ami vészhelyzetekben akár életet is menthet, de nem csak erre jó. A diszpécsertől bármi felől érdeklődhetünk, és akár a kívánt úti célt is be tudja táplálni autónk navigációjába – apropó, mindezt otthonról mi is megtehetjük az applikáción keresztül, így kényelmesebben tervezhetjük meg utunkat, és indításkor már indul is a navigálás.

-
h3lios
addikt
Ma megint jelentkezett az alacsony fordulatnál, közel alapjáratnál a motor bedadogás / lefulladás. Szerintetek mi lehet a kiváltó ok ? Ilyenkor a műszerfalon a feszültség jelző ikonja villan fel, de el is alszik azonnal, ahogy kicsit feljebb szökik a fordulatszám. Úgy néz ki a dolog, hogy először elkezd bedadogni a motor, alapjáratról leesik 500 köré a fordulatszám, majd ugrál fel-le. Jobb esetben abbahagyja, rosszabb esetben pedig leáll a motor ha nem adok gázt. Ahogy mész vele 1 keveset, pl. ez a lámpánál történik és elmész a következő lámpáig ott már semmi baja.
-
beg
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
-Rozsda (küszöb, ajtóélek, tanknyílás)
-Legendás tulaj a leírásban (csak vasárnap templomba járásra használt orvos tulajdonos)
-Női tulajdonos (tisztelet a kivételnek
) szervizt csak akkor lát, ha zörög, csattog, 30 ezrenként kuplungcsere, az olajlámpa a műszerfalon azt jelenti, hogy egy dzsintől mindjárt 3-at kívánhat
-Frissen motormosott (inkább legyen poros, olajpárás)
-Próbakör (hideg motorral indítás)
-Hozzáértő szerelő ha van kéznél és elkísér
-Ha van rá mód, alulról is bekukkantani, végignézni
-Állapotot veszünk, nem évjáratot, felszereltséget és km-t.Kihagytam valamit?

-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Feleségemnek keresgetek kisautót főleg városi használatra, megakadt a szemem egy 99-es B Corsa-n. 1.2-es, klímás, többlégzsákos, szervós, friss műszakis, mindenes. 400 jó magyar mátyást kérnek érte, elmennék megnézni a héten, mire kell figyeljek, mik a tipikus B Corsa nyűgök?
Köszi! -
Szada85
aktív tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ne aggódj, nem csak Budapesten/Magyarországon ilyen ez, sajnos világtrend ez, hogy ma már boldog-boldogtalan autóba ül, sok olyannal közülük, akik egyszerüen alkalmatlanok erre.

Idekint sincs ez másképp, részben más a közlekedési kultúra mondjuk, de nagyon sok a figyelmetlen ember itt is.Tegnap egy kis Nissan Micrás hölgy tévedt le az autóút szélsö sávjából a füre, kicsit átrendezett pár müanyag útszél-jelzö bólyát, és fém terelötáblát, mondani Sem kell, nem Ö jött ki gyöztesen belöle

-
máyköl
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Persze, mert a Köbe bármelyik percben csődöt mondhat, és akkor ugrott a pénzed...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
HoaryFox
üzenetére
Jó mondjuk Budapesten több is a káresemény a sok egysejtű miatt. Tegnap is láttam egy koccanást, amikor az idióta indexelt balra és abban a másodpercben ráhúzta az autóját a mellette haladóra. Kiszállva meg üvöltözött, hogy ő márpedig indexelt és a Kresz szerint akkor el kellene takarodni mellőle...

-
HoaryFox
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezért jó vidéken, kisvárosban lakni

Nekem a Vekire 10873 Ft / negyedév baleseti adó nélkül (szal 45000 Ft kb. évente)
-
Szada85
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Ilyen szempontból jó a " Hobbibiztosítás ", természetesen jár megkötésekkel és elöfeltételekkel, de cserébe megúszom a GSi biztosítását cirka 27e-böl egy évre, baleseti adóval, mindennel. Ez egy olyan pont, amiben azt mondhatom, hogy egészen szimpatikus a hazai bürokrácia eljárása.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Persze azon is sok múlik évesbe fizeti-e az ember meg utalja-e, plusz ekommunikációs kedvezmény. Jó pár krajcár menthető így.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Gondolom Netrisken a "pótdíj" (százalékban kifejezve) azt jelöli, hogy a biztosítók milyen büntiket osztanak az egyes paraméterekre. Jogosítványra 30%-os pótdíj (AEGON), Bonus-malus új belépő 80-90% pótdíj (Generali és Genertel), Területi besorolás 110% pótdíj (Groupama), de a legdurvább, hogy a Wáberer 300% pótdíjat számít fel "korcsoport szorzó" néven... nem gondoltam volna, hogy 26 évesen ennyire büntetnek a koromért...

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem autóváltás után lett 27k éves. B03 van ha jól rémlik. Pest mellett lakok. Az is számít mióta van jogsi meg az életkor.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
máyköl
üzenetére
Én múltkor kalkulálgattam, hogy ha meglesz az Astra G (mondjuk 1.6-os, 2002-es évjáratot feltételezve), akkor kezdőként mekkora biztosítási összegre számítsak úgy, hogy nem a budapesti címem írtam be, hanem szüleimét (Érd). Lakcímkártya szerint még ott lakom.
Erre a legolcsóbb a KÖBE (65k), de az átlag olyan 80-90k körül alakul évente.
-
HoaryFox
őstag
Köszönöm a résztvételt az előző hsz.-emre, jó látni, hogy még álmodozni merünk és ez szerintem jó dolog, na jó ez egy picit fél-OFF volt, de hogy ON is legyek:
B Vekin időnként világít az ABS lámpa. Úgy vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor tűző napon hagyom kint. EGyik nap hajnalban mentem be kocsival, akkor nem világított. Délután amikor mentem haza (végig tűző napon állt sajnos, ilyenkor majd' megszakad a szívem, de hát nem tudom mit teni vele, na mind1) akkor már világított. Egyik kollega mondta, hogy lehet az ABS vezérlő eletronikában a forrasztások elengednek vagy mi.
Hogy tudnám a legegyszerűbben megnézni, hogy elektronika vagy mechanilai (pl. kopott, oxidálódott valamelyik ABS jeladó) hiba lehet?
Az előző tulajná is megvolt már ez a hiba, elvitte márkaszervizb, ott ugye kapásból az összes ABS-jeladót ki akarták cserélni "jó áron", ezt szeretném elkerülni, hogy a gatyámat is otthagyjam a szerelőnél!Előre is köszönöm, a felhívás továbbra is él!

-
zolmesz
aktív tag
Első autó, amit tartósan vezettem, de csak "lízingeltem" a rokonomtól, egy Skoda Favorit 136L volt, tapasztalatszerzésnek jó volt.
Aztán céges autóként egy Seat Ibiza (1.2) volt rám bízva, kis autó volt, kicsit lányos a piros színével (én nem lány vagyok), de szerettem, 6 évig volt nálam.
Aztán egy Opel Astra G (1.4) (2007) váltotta a Seat-ot céges autóként, amit idén márciusban meg is vettem a cégtől, tehát ez az első saját autóm, ami a nevemen van.
Ezek mind használtan kerültek hozzám, szóval most már újonnan is kipróbálnék valamit
Amit meg szeretnék, az valamilyen SUV lenne (Opel Mokka, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai (valamiért csak az 1. verziós tetszik), Hyundai IX35, stb), amibe beleül az ember, tágas, de mégsem olyan hatalmas. A technikai részletekbe ne menjünk bele, nem vagyok egy szakértő, csak ezek tetszenek. -
Petyyyyy
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Valamelyik klíma érzékelővel vagy szenzorral nekem is van bajom, lehet amiatt sipákol most. Sajna egyik műszerem sincs.
Tegnap délután gyárból haza (10km) majd onnan 5 perc múlva felgurultam az Istenhegyi útra a Móriczról. Ekkor érte el a 90 fokot a mutató, majd álltam vele 2 percet járó motorral. Kb 91-2 fokos lehetett, mikor leállítottam.
Kíváncsi vagyok mi baja van, remélem csak klíma miatt nyavalyog - azt úgysem fogom tudni idén megcsináltatni.
-
Amivel kezdtem egy daewoo tico volt mint első kis autóm.

Pozitívumok.
Szerettem mert sok kis helyen elfértem vele, parkolás gyerekjáték volt, igazi városi hadi cirkáló, és a fogyasztása s mint fen tarthatósága is aprópénz volt. Hátsó üléseket lehajtva édesapám 2DB 200L hordott is eltudott szállítani A-B-be. Ez volt a pozitív dolgok sokasága.
Negatívumok:
A 800ccm, 3 hengeres motornak köszönhetően ha autópályára került a sor példaként, érdi emelkedő akkor jó ha Pécsnél el kellett kezdeni a gázpedált nyomni hogy felérje, persze kisebb túlzással.
És mire elérte a 130-as utazó sebességet előbb megette a rozsda, mert eme típus nem nagyon volt védve a rozsdásodás ellen.Mi az állom autó?
Sosem voltam elrugaszkodott természet de egyszer szeretnék egy Volvo S40R volánja mögé ülni
Környezetemben 4db S40-is van, 2004-től egészen 2006-os évjáratig. És azt szeretem bennük hogy amikor beülsz akkor olyan érzést nyújt mint egy széfbe ülne az ember kipárnázva. És az ember nem is hinné hogy ez a kis kaszni 1,5 tonnás

-
Petyyyyy
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Igen, egyébként vicces ez a fordított jóárasítás. Talán 10 év múlva már nekünk is hasonló bagó lesz ez a díj.
Holnap délután mehetek a szerelőmhöz, megnézzük mitől van a radiátoros piktogramom (nem klímáztam). TL ugye a Schiller kölcsönzőben van, mutatta a szervízeseknek a hibalámpát. Onnan azt kapta, hogy elcsorgott a hűtővíz. Érdekes diagnózis, mert a kiegyenlítőben nem változott a szint és tócsa sem volt a tütü alatt.
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Tudom-tudom, szintén csak vicc volt.

Egyébként sem fog az átok, raktak már rám annyit

Én nagyon imádtam a Trabit, elsö saját szekérnek tökéletes Volt, könnyen szerelhetö, rengeteg alkatrész Volt hozzá, akkoriban kezdték az út szélén sorsukra hagyni ezeket, szóval rogyásig volt minden dolgokkal hozzá.

Trabizni sosem késö, bár azok ára is szépen emelkedik, ahogy egyre inkább kultikus státuszba kerül. -
Borokafa
őstag
Én apámék trabijával kezdtem, szegény sok mindent átélt...... Az első saját kocsim kispolski volt, kiéltem rajt fiatalkori kreativitásomat. (hanszigetelés, kárpitozás, sport ülések, elektronikus gyújtás, stb.) Ami a leg fontosabb: volt benn manuális tempomat
azaz kézi gáz gyárilag. Igen jó szolgálatot tett, mert több országot is bejártunk vele. De rég is volt..... -
adorjant
őstag
Z16XE alapjárat 100-200at ingadozik,ha kedve tartja,percenként 2-3szor.
Azt hittem,fojtószelep miatt lesz,levettem,kitakarítottam,de ugyanolyan utána is. Kipróbáltam egy bontott fojtószeleppel,azzal is tök ugyanaz a jelenség.
Szerintetek merre induljak el,mi okozhat ilyet? Megnézem délután a gyertyákat,bár 30e km van bennük,gyújtótrafó 3 éves,gyári.
Légtömegmérő,esetleg vezérműtengely jeladó okozhat ilyen tüneteket? -
Szada85
aktív tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Üdv,
Az elsö saját ( nevemen ) levö járgány egy 601-es Trabi volt, imádtam minden percét, akkora móka, és feeling volt, a mai napig hiányzik.
Az elsö saját vásárlás pedig a Kadett GSi-m volt, "hátránya" volt az összes korábbi tulaj, elönye viszont a rengeteg emlék, illetve akkori fejjel nem is ment rosszul, hiába csak egy hitvány nyóccelepes volt, akárcsak az F Gsi-m
Álomautóból nyilván rengeteg van, de szeretek racionálisan álmodozni, persze egy EuroJackpot esetén el tudnék képzelni egy 458 Speciale Aperta-t a garázsba, a hétköznapokra pedig egy F80 M3 böségesen elég lenne terrorizálni a városkát, ahol élek. Mondjuk ehhez EuroLottozni sem ártana nyilván.

Hogy a racinalitásnál maradjak, egy E46 vagy E90/92 M3 eléggé bizsergeti a fantáziámat, ezek közül valamelyik azt gondolom maradéktalanul kielégítené a hétköznapi/örömautózós igényeket, szigorúan szívómotor-kéziváltó kombinációban.
Egyelöre azonban tökéletes a jelenlegi, mostmár világosabb összképü járgány.
( Vigyázat, nyugalom megzavarására/ utálat kialakulására veszélyes képanyag!
) -
máyköl
veterán
-
-
haddent
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
Első (és jelenlegi): Astra H Z16XER. Imádom mindenét, az 1.6 nagyon megtévesztő, sokkal jobban megy mint sok 2littyós társa, de a 2.5 sincs sokkal jobban elengedve. Nagyon strapabíró, szeret pörögni, alul sem annyira halott, mint lehetne, egyszerűen szép és jó mindene és egyszerű, mint a faék, mert Classic alap verzió. Nekem való.
Álom: hát sok... Kell egy R34 Skyline, egy 2JZ Supra, egy E46 330i, egy F Astra GSI cult -ban megcsinálva C20LET -tel, egy Insignia Bi-Turbo 4WD, egy Frontera, és a legtitkoltabb vágyam: (Opel) Lotus (Omega) Carlton

-
máyköl
veterán
-
Petyyyyy
addikt
Na, én is besárgultam ma délelőtt - hűtő piktogram a fordulatszámmérőben. A héten majd elszaladok, legalább tudjuk meg mi a baj. Persze ilyenkor kell befizetnem a biztosítást is -60k.

-
Calogero
addikt
Autóim: [link]
Álmaim autója: Volvo XC60.... (már beteljesült)Asszonnyak nézegetek még autót..... K Astra az egyik jelölt.
De szívesen bevállalnék egy 1,8-as Astra TwinTop-ot fehérben vagy pannacotta színben.
-
trassher
addikt
-
gban
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Na ja, de ha nincs más lehetőség, akkor ne vegyen az ember 10 évesnél fiatalabb autót?
Meg eleve olyat néztem amin vannak már apróbb karcok (nem másik autótól)
H-kat nézegettem, ennyiből egy H jött ki itthon, J meg kb. 500-zal több volt itthon ugyanilyen, aztán megláttam ezt, és úgy döntöttem, mindenképp ez a legjobb választás a keretből.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Lightyear - befektetési app
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bontóból sikerült 10 ropiért venni komplett.Általában 20-ért adják.